DE KOEBRUG

Contactgegevens DE KOEBRUG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE KOEBRUG: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE KOEBRUG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Aalsterse Steenweg 139; 9310; Aalst (Moorsel), België

Telefoon (phone): 053 70 11 17 (+32-053 70 11 17) 053 70 11 17 (+32-053 70 11 17)

Fax (fax): +32 (83) 919-41-75 +32 (83) 919-41-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE KOEBRUG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE KOEBRUG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE KOEBRUG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE KOEBRUG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE KOEBRUG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE KOEBRUG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE KOEBRUG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE KOEBRUG
Products information DE KOEBRUG

BTW identificatienummer (tax): BE05894134521
Ondernemingsnummer: 8148254394
Hoofdstad (capital): 584,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 303,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Restaurants

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE KOEBRUG
(Get full report from official database of BE for DE KOEBRUG)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE KOEBRUG
Addition kinds of activities for DE KOEBRUG

769902. Tank reparatie en schoonmaakdiensten | Tank repair and cleaning services
14819904. Asafzinkende, nonmetallische mineralen | Shaft sinking, nonmetallic minerals
17999932. Lassen op het terrein | Welding on site
22110901. Bandage doeken, katoen | Bandage cloths, cotton
28990114. Spearmint olie | Spearmint oil
36290101. Batterijladers, rectificatie of nonrotating | Battery chargers, rectifying or nonrotating
50130118. Veren, schokdempers en stutten | Springs, shock absorbers and struts
51989900. Verf, lak en benodigdheden, niet inbegrepen | Paints, varnishes, and supplies, nec

Werken bij DE KOEBRUG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE KOEBRUG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE KOEBRUG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE KOEBRUG. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinier (m/v/x) Diverse Diensten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je maait het gras, ruige terreinen, graslandperceeltjes, rietvegetaties, wegbermen en plantstroken en werkt alles mooi af. Je spit, schoffelt, wiedt, harkt, verwijdert afgestorven of vernielde planten, struiken en bomen en verzamelt bladeren. Je helpt mee bij het (her)aanleggen van groenzones door mee uit te meten volgens plan, planten aan te planten en te rooien, grond te zuiveren, om te spitten en te nivelleren, gras te zaaien, perken aan te leggen,... Je voert kleine technische werken uit zoals het plaatsen van omheiningen, aanleggen van verharding,… Je ruimt zwerfvuil en sluikstort. Je maakt paden langs en in openbare groenzones sneeuw- en ijzelvrij. Kortom, onderhoud en (her)aanleg van groen zit jou in de vingers.

  • PRODUCTIEPLANNER regio Heist-op-den-Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Heist-op-den-Berg zijn wij opzoek naar een productieplanner voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige componenten uit aluminium, staal en kunststof. Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je plant de werkorders in het ERP- en planningssysteem in In overleg met de verschillende interne afdelingen (productie, engineering, office) bespreek je de dagelijkse detailplanning. Daarbij hou je rekening met de personeelsbezetting, technische complexiteit van de te maken onderdelen (optimale volgorde), machinecapaciteit, commerciële afspraken en doorlooptijden van de onderaannemingen Je staat in nauw contact met de klanten en informeert hen over de leverdatums Je brengt voorstellen aan om het huidige planningsproces te optimaliseren en werkt mee aan de implementatie van een nieuwe planning tool

  • Chauffeur CE (M/V) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Deze vacature betreft dagritten, u hoeft niet uit te slapen. Je doet 3 maanden ophaling van slachtafval. De overige maanden voer je het eindproduct rond in citern, kippers of containers. Het opstart uur is afhankelijk van welke chauffeur je vervangt.

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren. Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Beernem (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers!

  • Jobstudenten herfstvakantie (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een chocoladebedrijf regio Ledegem is AGO Jobs & HR op zoek naar jobstudenten voor de herstvakantie. Je zal instaan voor het inpakken van chocolade.

  • Student klusjesman 1 dag per week (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    ben je een dag in de week vrij, steek je graag de handen uit de mouwen en verdien je graag een centje bij? je staat in voor algemene klusjes in het magazijn; schilderwerken, lampen vervangen,...

  • HULPVERKOPER/STUDENT (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: CHOCOLATERIE DE BURG

    Type: Studentenjob

    Je helpt bij het verkopen van pralines en chocoladetoebehoren, confiserie en biscuiterie. Je maakt ballotins met pralines voor onze klanten. Je staat niet in voor de kassa. Je helpt af en toe bij het aanvullen van de winkel en bij het inpakken van producten en geschenken.

  • Bijlesgever economie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor economie aan leerlingen van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Boekhouder (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Vaste Job

    - Verwerken van in / uitgaande facturen - Boeken financiëlen - Voorbereiden fiscale verplichtingen - Periodieke rapportering Verantw. Boekhouding - Voorbereiden BTW - aangifte en andere maandelijkse verplichtingen - Debiteurenbeheer - Opvolging advocaten dossiers - Wagenpark - Opvolging cash flow

  • Ruimtelijk planner A1 - A3 (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR SCHILDE

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gedreven medewerker die mee het ruimtelijk beleid van de gemeente vormgeeft. Als ruimtelijk planner sta je in voor de opvolging en advisering van o.a. ruimtelijke planningsprocessen, masterplannen, ruimtelijke beleidsplannen, stedenbouwkundige ontwerpen en verordeningen. Daarnaast werkt u in teamverband en ondersteunt u collega’s binnen de dienst Ruimte waar nodig.

  • WERF INGENIEUR ELEKTRICITEIT (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ingenieur met ervaring in het plannen, opvolgen en controleren van het elektrische gedeelte van een grote (renovatie) bouwwerf. U begeleidt het project ter plaatse: - aansturen tekenaars, - aankopen, - planning, - werfplanning, - vergaderingen, - contact met derden, Studiebureau, ... Tevens het adviseren van andere diensten en collega's omtrent keuringen en elekriciteitsvraagstukken maken deel uit van de job. Dit is een functie op een studiebureau met hoofdzakelijk werfbezoeken. De werf ligt in het centrum van Brussel, het studiebureau in de noordrand van Brussel. De werf verlangt uw aanwezigheid gedurende 2 dagen per week. U kan dus deeltijds werken indien gewenst.

Zoek naar antwoorden van DE KOEBRUG in sociale netwerken
Look for responds of DE KOEBRUG in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE KOEBRUG. Laat een reactie achter voor DE KOEBRUG. DE KOEBRUG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE KOEBRUG. Leave a respond for DE KOEBRUG. DE KOEBRUG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE KOEBRUG op de google maps. Adres en contacten DE KOEBRUG
Location of DE KOEBRUG on the google maps. Address and contacts of DE KOEBRUG

Andere gerelateerde bedrijven als come DE KOEBRUG DE KOEBRUG: TRONCKOE STEVE | RUSTHUIS ONDERDALE | STUDIO VAN DEN HEUVEL | Van Gils Rik-Willemsen | Boetiek Sofie

Other related companies as DE KOEBRUG: TRONCKOE STEVE | RUSTHUIS ONDERDALE | STUDIO VAN DEN HEUVEL | Van Gils Rik-Willemsen | Boetiek Sofie

DE KOEBRUG is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE KOEBRUG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05894134521. Het bedrijf DE KOEBRUG bevindt zich op het adres: Aalsterse Steenweg 139; 9310; Aalst (Moorsel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 584,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 303,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pubs. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van DE KOEBRUG is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE KOEBRUG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE KOEBRUG, openstaande posities, locatie van DE KOEBRUG op de kaart.

DE KOEBRUG is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE KOEBRUG, company assigned to the tax number BE05894134521. The company DE KOEBRUG is located at the address: Aalsterse Steenweg 139; 9310; Aalst (Moorsel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 584,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 303,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pubs. List of products are Restaurants.
The main activity of DE KOEBRUG is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE KOEBRUG is not available. You also can look at reviews of DE KOEBRUG, open positions, location of DE KOEBRUG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE KOEBRUG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE KOEBRUG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE KOEBRUG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE KOEBRUG, employees, financial statistics.