Cuve 脿 Bi猫re (La)

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Cuve 脿 Bi猫re (La)
Private companiesMetal Mining • Cuve 脿 Bi猫re (La)

Contactgegevens Cuve 脿 Bi猫re (La): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cuve 脿 Bi猫re (La): address, phone, fax, email, website, opening hours

Cuve 脿 Bi猫re (La)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Georges Henri 195; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert), België

Telefoon (phone): 02 763 30 18 (+32-02 763 30 18) 02 763 30 18 (+32-02 763 30 18)

Fax (fax): 02 763 10 56 (+32-02 763 10 56) 02 763 10 56 (+32-02 763 10 56)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cuve 脿 Bi猫re (La): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cuve 脿 Bi猫re (La)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cuve 脿 Bi猫re (La)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cuve 脿 Bi猫re (La), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cuve 脿 Bi猫re (La). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cuve 脿 Bi猫re (La), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cuve 脿 Bi猫re (La). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cuve 脿 Bi猫re (La)
Products information Cuve 脿 Bi猫re (La)

BTW identificatienummer (tax): BE08748382568
Ondernemingsnummer: 8989807128
Hoofdstad (capital): 445,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 466,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Cuve 脿 Bi猫re (La) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cuve 脿 Bi猫re (La)
(Get full report from official database of BE for Cuve 脿 Bi猫re (La))

Aanvulling soorten activiteiten voor Cuve 脿 Bi猫re (La)
Addition kinds of activities for Cuve 脿 Bi猫re (La)

31720200. Lederen hoesjes | Leather cases
33579900. Non-ferro wiredrawing en isolatie, nec | Nonferrous wiredrawing and insulating, nec
35690100. filters | Filters
36769901. Weerstand netwerken | Resistor networks
73130102. Televisie en radio tijd verkopen | Television and radio time sales
87340203. Product test laboratorium, veiligheid of prestatie | Product testing laboratory, safety or performance
87420403. Voedsel- en drankconsultant | Food and beverage consultant

Werken bij Cuve 脿 Bi猫re (La): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cuve 脿 Bi猫re (La): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cuve 脿 Bi猫re (La). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cuve 脿 Bi猫re (La). Looking for open vacancies in other companies

  • Junior internationaal sales coordinator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Roeselare zijn we op zoek naar een internationaal sales coordinator die:  Sales meetings en trainingen in België, Nederland en Duitsland organiseert. Een cruciale rol vervult binnen de verkooporganisatie. Meehelpt om de vooropgestelde targets te realiseren. Waakt dat de afdelingen conform de procedures werken en verschillende sales - methodieken coördineert en implementeert. Rapporteert aan de sales manager en de nodige actieplannen bepaalt en opvolgd. Op regelmatige basis aanwezig is in de 3 landen.

  • Poederlakker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf dat kwalitatief hoogstaande keukendeuren en tafels maakt, zijn wij op zoek naar een poederlakker MDF regio Herentals.  Als poederlakker word je tewerkgesteld in de lakstraat voor :  het lakken van MDF keukendeuren. het manueel instellen van de machine. onderhoud aan de machine uit te voeren. kleine storingen op te lossen. het lakproces te optimaliseren. 

  • Huishoudhelden regio Ledegem (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Poetshulp (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: PWA NIEUWERKERKEN

    Type: Dienstenchequebaan

    - poetsen bij particulieren - ramen wassen - wassen en strijken

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Kasterlee (Lichtaart en Tielen) (LICHTAART)

    Regio: LICHTAART

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Passie om als student mee te helpen in een krantenwinkel! (m/v) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een fijne en goed draaiende winkel gespecialiseerd in oa. de verkoop van boeken, tijdschriften, kranten en wenskaarten, zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en vlotte jobstudent om bij te staan in de verkoop! Naast klanten adviseren en helpen in hun aankoop, zorg je er mee voor dat de winkel er elke dag piekfijn uitziet en dat de artikelen netjes gepresenteerd worden en dat de winkelrekken worden aangevuld. Je werkt telkens op woensdag een 3-tal uurtjes mee met de zaakvoerster!

  • Projectmanager Marketing Colruyt (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt heeft heel wat klanten en allemaal zijn ze anders. Ons marketingteam zorgt ervoor dat we elk van hen op de juiste manier bereiken met het juiste aanbod. Als projectmanager ondersteun je de marketingdirectie om al deze projecten om te zetten naar werkelijkheid. Een marketeer brieft je over de marketingprojecten en daarna neem jij de rol op van coördinator: je brengt structuur in het project, stelt een projectteam samen en houdt de doelstelling, het budget en de timings in de gaten. Zo breng je samen met het team alles tot een goed einde en implementeer je de strategie. Daarnaast werk je mee aan kleinere projecten binnen marketing. Je kruipt dan in de huid van een marketeer, denkt inhoudelijk mee en neemt beslissingen over de te volgen richting en de realisatie van het project. Daarna coördineer je het project en zorg je dat het van a tot z uitgevoerd wordt. Ten slotte zorg je voor een evaluatie en trek je conclusies voor de toekomst. Ook marketingprocessen analyseren en knelpunten signaleren is een deel van je job. Je zoekt mee naar oplossingen en verdedigt je ideeën bij de juiste stakeholders, zodat het proces zo snel mogelijk geoptimaliseerd kan worden. Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle.

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • businesspartner jobhunter (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: HIPO.HR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je begeleidt de kandidaten van intake tot vaste tewerkstelling (interview, assessment, opmaak kandidaat-rapport, deelname aan intake bij het bedrijf, …) Je contacteert actief bedrijven en bouwt een netwerk uit. Als HR-businesspartner detecteer (analyseer) je alle HR-vragen van de bedrijven in jouw regio. Deze breng je in kaart en deel je met collega’s. Je neemt deel aan netwerkevents met coaches, HR-verantwoordelijken, bedrijfsleiders (ondernemers) en freelancers.

  • 1 seksuoloog (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen zijn we op zoek naar een nieuwe, gemotiveerde seksuoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis. Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio OTEGEM (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Enthousiaste & Sportieve Verdelers van Voedingssuplementen (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn natuurlijk meegenomen. Verder heb je eenstevige portie interesse in een gezonde en actieve levensstijl, waar voeding en voedingssuplementen een plaats kunnen hebben. Mogelijke verdere specialisatiekeuze: - beweging, sport & fitness - gewichtsbeheersing - huidverzorging - teamleader van promotors GROOT VOORDEEL: Je kan in vrije uren werken en zelf jouw uren bepalen, van thuis uit of van op verplaatsing. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding & voedingssuplementen, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

Zoek naar antwoorden van Cuve 脿 Bi猫re (La) in sociale netwerken
Look for responds of Cuve 脿 Bi猫re (La) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cuve 脿 Bi猫re (La). Laat een reactie achter voor Cuve 脿 Bi猫re (La). Cuve 脿 Bi猫re (La) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cuve 脿 Bi猫re (La). Leave a respond for Cuve 脿 Bi猫re (La). Cuve 脿 Bi猫re (La) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cuve 脿 Bi猫re (La) op de google maps. Adres en contacten Cuve 脿 Bi猫re (La)
Location of Cuve 脿 Bi猫re (La) on the google maps. Address and contacts of Cuve 脿 Bi猫re (La)

Andere gerelateerde bedrijven als come Cuve 脿 Bi猫re (La) Cuve 脿 Bi猫re (La): Femmes Prévoyantes Sociales | DELTA CONSULTING BVBA | J. GILARDENGHI | Corteville Martine | Hombrouckx Cindy

Other related companies as Cuve 脿 Bi猫re (La): Femmes Prévoyantes Sociales | DELTA CONSULTING BVBA | J. GILARDENGHI | Corteville Martine | Hombrouckx Cindy

Cuve 脿 Bi猫re (La) is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cuve 脿 Bi猫re (La), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08748382568. Het bedrijf Cuve 脿 Bi猫re (La) bevindt zich op het adres: Avenue Georges Henri 195; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 445,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 466,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Cuve 脿 Bi猫re (La) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cuve 脿 Bi猫re (La) is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cuve 脿 Bi猫re (La) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cuve 脿 Bi猫re (La), openstaande posities, locatie van Cuve 脿 Bi猫re (La) op de kaart.

Cuve 脿 Bi猫re (La) is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cuve 脿 Bi猫re (La), company assigned to the tax number BE08748382568. The company Cuve 脿 Bi猫re (La) is located at the address: Avenue Georges Henri 195; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 445,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 466,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pubs. Products created in Cuve 脿 Bi猫re (La) were not found.
The main activity of Cuve 脿 Bi猫re (La) is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Cuve 脿 Bi猫re (La) is not available. You also can look at reviews of Cuve 脿 Bi猫re (La), open positions, location of Cuve 脿 Bi猫re (La) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cuve 脿 Bi猫re (La), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cuve 脿 Bi猫re (La), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cuve 脿 Bi猫re (La), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cuve 脿 Bi猫re (La), employees, financial statistics.