CHEZ SOI (LE)

Contactgegevens CHEZ SOI (LE): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHEZ SOI (LE): address, phone, fax, email, website, opening hours

CHEZ SOI (LE)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue G茅n茅ral Leman 108; 1040; Bruxelles (Etterbeek), België

Telefoon (phone): 02 280 00 94 (+32-02 280 00 94) 02 280 00 94 (+32-02 280 00 94)

Fax (fax): 02 280 00 94 (+32-02 280 00 94) 02 280 00 94 (+32-02 280 00 94)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHEZ SOI (LE): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHEZ SOI (LE)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHEZ SOI (LE)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHEZ SOI (LE), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHEZ SOI (LE). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHEZ SOI (LE), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHEZ SOI (LE). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHEZ SOI (LE)
Products information CHEZ SOI (LE)

BTW identificatienummer (tax): BE06905700683
Ondernemingsnummer: 9136749267
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 413,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in CHEZ SOI (LE) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHEZ SOI (LE)
(Get full report from official database of BE for CHEZ SOI (LE))

Aanvulling soorten activiteiten voor CHEZ SOI (LE)
Addition kinds of activities for CHEZ SOI (LE)

336500. Aluminium gieterijen | Aluminum foundries
20260101. Room, beluchten | Cream, aerated
20350200. Ingelegde groenten en fruit | Pickled fruits and vegetables
25990104. Werkbanken, fabriek | Work benches, factory
34480200. Geprefabriceerde metalen componenten | Prefabricated metal components
48220202. Mailgram diensten | Mailgram services

Werken bij CHEZ SOI (LE): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHEZ SOI (LE): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHEZ SOI (LE). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHEZ SOI (LE). Looking for open vacancies in other companies

  • Reliability engineer (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Maintenance Engineer Reliability is het uw verantwoordelijkheid om de machinebetrouwbaarheid te verhogen en de beschikbaarheid van productie-installatie te verbeteren, de kosten te verlagen, de onderhoudsactiviteiten te optimaliseren en de productiestilstanden tot het absolute minimum te herleiden. - u analyseert de technische storingen en definieert vervolgens de best geschikte oplossing. Deze neemt u op met het team van werkvoorbereiders en leidinggevenden die ervoor zorgen dat de oplossingen uitgevoerd worden. U superviseert de werkvoorbereiding alsook de uitvoering van de werken door de technici. U stuurt bij waar nodig; - u analyseert de werking van de onderhoudsafdeling en definieert verbetervoorstellen die u na overleg verder uitwerkt; - u zoekt naar de oorzaak van veel voorkomende productiestilstanden veroorzaakt door technische defecten van de installatie en definieert vervolgens oplossingen; - het uitwerken & beheren van een preventief en predictief onderhoudsplan behoort ook tot uw taken; - u superviseert de techniekers bij de uitwerking van de door u gedefinieerde oplossingen. U biedt ondersteuning op basis van uw technische kennis en u stuurt bij waar nodig; - het verzorgen van de nodige administratie (werkinstructies, technische fiches, ...) behoort ook tot uw taken

  • Transportplanner binnenlandse distributie (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Planningsactiviteiten - verzamelen van gegevens over vervoersopdrachten - plannen en opvolgen afhaal- en leveropdrachten - contacteren van onderaannemers - ingrijpen indien opdrachten dreigen verkeerd uitgevoerd te worden - leiding en begeleiding van het team van chauffeurs - evaluatie, analyse en optimalisatie van de planning - voorfactureren - invullen van noodzakelijke documenten Te werken in 2 ploegen. De ene week in dagploeg en de andere week in late ploeg

  • Schrijnwerker plaatser (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    PLAATSER VEILIGHEIDSDEUREN : m:v ervaring schrijnwerk (precisiewerk) fysiek zwaar werk vertrekken vanuit Antwerpse (over heel Vlaanderen en Vlaams Brabant)

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZWEVEZELE (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zwevezele zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS WINGENE (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Wingene zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint-Martens-Latem 8u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Dit gaat om een jong gezin die wegens tijdsgebrek hulp zoekt in hun huishouden. Het takenpakket zal voornamelijk poetsen en strijken zijn. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student productie/inpak augustus en/of september (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar flexibele studenten. U staat in voor: - inpak van groenten en fruit - versnijden van groenten en fruit - het schoonmaken van de werkplek

  • Logistiek Coördinator (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: PROMOPLAN

    Type: Vaste Job

    Je coördineert en staat in voor het logistieke beheer van de verschillende projecten van onze klanten, dit zowel voor inkomend als uitgaand promomateriaal Dagelijks coördineer en plan je het werk binnen jouw team. Aan de hand van een transportbon, pick je het promomateriaal en zet je dit klaar op verzendlocatie. Ook het inkomend promomateriaal controleer je, maak je proper en plaats je in de voorraadrekken. Je coacht jouw mensen, begeleidt hen, volgt hen op en stuurt hen bij waar nodig. Tevens zorg je voor de goede werking in je team. Je draagt zorg voor een efficiënte werking van de bestaande logistieke processen, maar je durft deze ook kritisch te benaderen en te veranderen wanneer nodig. Creatie en accurate opvolging van alle goederen in de database, behoren ook tot jouw takenpakket. Je staat voortdurend met iedereen in verbinding en communiceert duidelijk.

  • Lasser monteur (M/V) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: LAG TRAILERS

    Type: Vaste Job

    LAG Trailers heeft zijn hoofdzetel te Bree waar momenteel ca. 420 ervaren vakmensen tewerkgesteld zijn. Het bedrijf ontstond in 1947 en is al gedurende 70 jaar een stabiele werkplaats voor gemotiveerde werknemers. LAG biedt een ruim assortiment opleggers aan, met de focus op tankwagens en intermodale producten. Het bedrijf is Benelux marktleider in bulkopleggers en brandstofopleggers. Bulkcontainers, containerchassis, kipcontainerchassis, kippers en algemene opleggers vervolledigen het aanbod. LAG onderscheidt zich van de markt dankzij een zeer uitgewerkte en klantgerichte service. Mede door de sterke groei, zoekt het bedrijf extra ondersteuning in de functie van een: lasser monteur met volgende taken: Je monteert, op basis van technische tekeningen en plannen, onderdelen van industriële voertuigen (Tankwagens RVS en aluminium, Tankcontainers aluminium) en last deze constructies met de halfautomaat Monteren en/of lassen in en rond de tankwagens Tankwagen verplaatsen met behulp van een loopbrug Eenvoudige maar ook complexere taken kunnen uitvoeren Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt kunnen uitvoeren

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Professeur de FLE (cours du soir) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le CLL Centres de Langues, asbl créée par l'UCL il y a 30 ans, organise des formations pour entreprises, institutions publiques, adultes, enfants et adolescents. Le CLL enseigne 27 langues dans ses 4 centres et en entreprise. Il collabore avec plus de 500 formateurs diplômés.******* Le CLL recherche des formateurs en FLE (français langue étrangère) pour dispenser des cours à des adultes dans notre Centre de Bruxelles (Woluwe). == > 2 modules de cours: les mardi et jeudi de 18h30 à 20h30 et/ou le mercredi de 18h30 à 20h30 Fonction: - Vous dispensez des cours de français à des adultes (groupes de maximum 10 apprenants) dans notre Centre de Bruxelles (Woluwe) - Vous appliquez la méthode communicative et organisez diverses activités en vue d'amener les apprenants à s'exprimer - Vous accompagnez et motivez les étudiants dans leur apprentissage du français

Zoek naar antwoorden van CHEZ SOI (LE) in sociale netwerken
Look for responds of CHEZ SOI (LE) in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHEZ SOI (LE). Laat een reactie achter voor CHEZ SOI (LE). CHEZ SOI (LE) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHEZ SOI (LE). Leave a respond for CHEZ SOI (LE). CHEZ SOI (LE) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHEZ SOI (LE) op de google maps. Adres en contacten CHEZ SOI (LE)
Location of CHEZ SOI (LE) on the google maps. Address and contacts of CHEZ SOI (LE)

Andere gerelateerde bedrijven als come CHEZ SOI (LE) CHEZ SOI (LE): GROEP AUSLOOS | Klaarwater BVBA | GENERAL MOTORS HOOFDKANTOOR | INSTITUT EMILE GRYZON | TWINTEC SA

Other related companies as CHEZ SOI (LE): GROEP AUSLOOS | Klaarwater BVBA | GENERAL MOTORS HOOFDKANTOOR | INSTITUT EMILE GRYZON | TWINTEC SA

CHEZ SOI (LE) is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHEZ SOI (LE), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06905700683. Het bedrijf CHEZ SOI (LE) bevindt zich op het adres: Rue G茅n茅ral Leman 108; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 413,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in CHEZ SOI (LE) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHEZ SOI (LE) is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHEZ SOI (LE) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHEZ SOI (LE), openstaande posities, locatie van CHEZ SOI (LE) op de kaart.

CHEZ SOI (LE) is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHEZ SOI (LE), company assigned to the tax number BE06905700683. The company CHEZ SOI (LE) is located at the address: Rue G茅n茅ral Leman 108; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 413,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pubs. Products created in CHEZ SOI (LE) were not found.
The main activity of CHEZ SOI (LE) is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CHEZ SOI (LE) is not available. You also can look at reviews of CHEZ SOI (LE), open positions, location of CHEZ SOI (LE) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHEZ SOI (LE), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHEZ SOI (LE), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHEZ SOI (LE), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHEZ SOI (LE), employees, financial statistics.