Cercle d'Agr茅ment

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • Cercle d'Agr茅ment
Private companiesMembership Organizations • Cercle d'Agr茅ment

Contactgegevens Cercle d'Agr茅ment: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cercle d'Agr茅ment: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cercle d'Agr茅ment

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place Musin 10; 4550; Nandrin, België

Telefoon (phone): 085 51 10 30 (+32-085 51 10 30) 085 51 10 30 (+32-085 51 10 30)

Fax (fax): +32 (15) 388-29-25 +32 (15) 388-29-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cercle d'Agr茅ment: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cercle d'Agr茅ment"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cercle d'Agr茅ment"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cercle d'Agr茅ment, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cercle d'Agr茅ment. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cercle d'Agr茅ment, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cercle d'Agr茅ment. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cercle d'Agr茅ment
Products information Cercle d'Agr茅ment

BTW identificatienummer (tax): BE07011718750
Ondernemingsnummer: 7891448974
Hoofdstad (capital): 932,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 561,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Cercle d'Agr茅ment zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cercle d'Agr茅ment
(Get full report from official database of BE for Cercle d'Agr茅ment)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cercle d'Agr茅ment
Addition kinds of activities for Cercle d'Agr茅ment

017200. druiven | Grapes
206499. Suikergoed en andere zoetwarenproducten, nec | Candy and other confectionery products, nec
229801. Kabels en vezelkabels | Ropes and fiber cables
354601. Boren en boorgereedschappen | Drills and drilling tools
17110103. Reparatie en onderhoud van verwarmingssystemen | Heating systems repair and maintenance

Werken bij Cercle d'Agr茅ment: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cercle d'Agr茅ment: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cercle d'Agr茅ment. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cercle d'Agr茅ment. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitsmedewerker | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een groeiend farmaceutisch bedrijf in Puurs is op zoek naar een kandidaat met verantwoordelijkheidsgevoel en een passie voor productie. Als kwaliteitsmedewerker zal je de verschillende productielijnen controleren voor opstart. Je rapporteert je bedenkingen bij lijnverantwoordelijke of ploegbaas en voert op regelmatige tijdstippen controles uit. Aan de hand van staalnames ga je na of de kwaliteit van het product op niveau is.

  • Allround elektrotechnieker (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een allround elektrotechnieker. Ben je op zoek naar een uitdagende job in 3 ploegen? Heb je een goede technische kennis? Heb je ervaring met een heftruck (attest = pluspunt?) Dan is deze job misschien iets voor jou! Als allround elektrotechnieker sta je voor volgende taken: - Snel en efficiënt oplossen van technische problemen. - Machines en installaties onderhouden. - Herstellen van mankementen - ...

  • Finance Controller (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adient te Assende werft een tijdelijke Finance Controller aan. Op vlak van productie van autozetels is Adient een wereldwijde speler en leveren zij aan diverse grote automerken. Ben jij de persoon die achter de ambacht kan zorgen voor de juiste cijfers? Adient verwacht een correcte financiële managementrapportering en je verzekert de juistheid van de financiële informatie van de plant. Je voert zelfstandige financiële analyses uit en stelt analyserapporten op. In samenwerking met de Finance manager stel je budgetten en forecasts op.

  • Customer Service Support in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Service Support (M/V) voor een internationaal bedrijf actief in de medische sector. Onze klant is een multinational actief in de farmaceutische industrie en gelegen in Zaventem. Na de uitzendopdracht maak je kans op een vast contract. Als Customer Service Support heb je de volgende verantwoordelijkheden: Inkomende telefonische oproepen van klanten (apothekers) beantwoorden en hen professioneel te woord staan; De vraag van de klant overleggen met het Customer Service departement; Een antwoord formuleren en terugkoppelen naar de klant. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Ondersteunende administratieve duizendpoot (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FrieslandCampina ontwikkelt, produceert en commercialiseert een gamma zuivelproducten met toegevoegde waarde, gericht op professionele klanten zoals bakkerijen, fast food ketens, hotels, restaurants, cateringbedrijven en industriële voedingsbedrijven. Het gamma bestaat uit roomproducten, slagroomspuitbussen, boterspeciliteiten, vullingen, desserts en ijsroom en milkshakemixen. Verder is het bedrijf een toonaangevende fabrikant van slagroom in spuitbussen voor de consumentenmarkt. FrieslandCampina is aanwezig op de zuivelmarkt in een heel aantal Europese landen. Momenteel zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot die tot eind dit jaar kan werken ter administratieve ondersteuning van het labo en voor QA. Jou takenpakket: - administratief werk - verslagen uittyppen - publicatie van documenten binnen het bedrijf - notificaties inscannen en uittyppen - gegevens inputten in programma's, o.a. oplengeven, - nauw samenwerken met je team, - contactpersonenen te woord staan en hen verder helpen.

  • Tijdelijke administratieve functie op financiële afdeling: schoolverlaters zijn welkom (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de financiële afdeling zijn we op zoek naar een tijdelijke collega die verantwoordelijk zal zijn voor de post- en factuurverwerking. Je controleert de facturen en volgt de betalingen op, (inkomende als uitgaande facturen). Je bent het eerste aanspreekpunt voor leveranciers, klanten en collega's en hebt verschillende administratieve taken. Het gaat over een opdracht van +-1 jaar.

  • Sous-Chef regio Mechelen (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Koken is jouw passie. Kan je van verschillende ingrediënten echte smaakvolle maaltijden maken? Wil je jouw kookkunsten laten proeven aan anderen? Dit in een professionele werksfeer waarin jij de nodige vrijheid en ruimte hebt? Zoek niet verder! Wij hebben de ideale uitdaging voor jou! Je bedenkt, samen met de chef, de verschillende gerechten en menu's, dit rekening houdend met de seizoensgebonden producten, ingrediënten en budget. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de recepten. Daarnaast beheer je de stock en plaats je bestellingen indien nodig. Je volgt de bereiding en dressering van de gerechten op, en zorgt voor het nodige respect voor de hygiëne en voedselveiligheid. Je zal voltijds tewerkgesteld worden dit in een afwisselend uurrooster.

  • VERKOOPSMEDEWERKER - MECHELEN - VOLTIJDS (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een winkel in Mechelen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker verkoop. Je staat in voor: het verkopen van producten (speelgoed, decoratiemateriaal, schoolspullen,...) en het adviseren van klanten. kassawerk aanvullen van de winkel/rekken ordelijk houden van de winkel ondersteuning in magazijn (vb. met stock) Je werkt voltijds en werkt elke zaterdag. Je hebt dan een vrije dag tijdens de week. Op zondag is de winkel niet open, dus hoef je niet te werken.

  • Gemotiveerde reiniger - Jobstudent (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen in de regio zijn wij op zoek naar een gemotiveerde industriële schoonmaker, die de resterende vakantie / eventueel september kan gaan werken. Je zal op baan gaan met een camionnette en wordt bijgestaan door een collega. Wat zal je schoonmaken? - hygiënisch en technisch onderhoud van sanitaire installaties, dampkappen en ventilatiesystemen - dieptereiniging van ovens, verdampers, productielijnen, productiemachines, ontstoffingen, enz...

  • Jobstudent Orderverzameling (zaterdagwerk) (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: HGC - HANOS ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent afdeling Orderverzameling voor zaterdag. In deze functie draag je zorg voor het correct verzamelen van klantorders. Je controleert de goederen op juistheid, houdbaarheidsdatum en beschadigingen. Goederen die niet aan de gestelde eisen voldoen, worden gemeld. Je zet de goederen klaar voor verzending en je helpt bij het lossen van de goederen van een binnengekomen vracht.

  • Chauffeur kipper/benne CE (Heestert) (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk wegvoertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. Je zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit.

  • Thuisverpleegkundige op zelfstandige basis voor tewerkstelling op Linkeroever (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGINGSTEAM WIM LEMMENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige verzorg je je patiënten bij hen thuis, daar waar ze zich het best voelen. Je bent voor hen een vertrouwd gezicht. Samen met je collega’s zorg je voor een professionele uitvoering van de benodigde verpleegtechnische zorgen en ben je er steeds voor je patiënten. Je bent verantwoordelijk voor een ronde en een aantal bijhorende patiënten op Linkeroever, Je staat in voor een deskundige en professionele verzorging van je patiënten in nauw overleg met de huisarts en de andere disciplines in de thuiszorg Je werkt heel zelfstandig en nauwkeurig, maar maakt ook deel uit van een team dat instaat voor kwalitatieve en integrale thuiszorg op maat. Je hebt een hart voor mensen en kan vertrouwen scheppen. Spreken bovenstaande werkzaamheden je aan? Reageer dan snel door je CV en sollicitatiebrief te verzenden via email via deze knop! Je wordt dan snel gecontacteerd voor een vrijblijvende kennismaking.

Zoek naar antwoorden van Cercle d'Agr茅ment in sociale netwerken
Look for responds of Cercle d'Agr茅ment in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cercle d'Agr茅ment. Laat een reactie achter voor Cercle d'Agr茅ment. Cercle d'Agr茅ment bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cercle d'Agr茅ment. Leave a respond for Cercle d'Agr茅ment. Cercle d'Agr茅ment on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cercle d'Agr茅ment op de google maps. Adres en contacten Cercle d'Agr茅ment
Location of Cercle d'Agr茅ment on the google maps. Address and contacts of Cercle d'Agr茅ment

Andere gerelateerde bedrijven als come Cercle d'Agr茅ment Cercle d'Agr茅ment: BOITE A BOUCLES | Paradiso | VINCENT JEHAES | E.S.C.P. | FRITUUR ?T MEULEKE

Other related companies as Cercle d'Agr茅ment: BOITE A BOUCLES | Paradiso | VINCENT JEHAES | E.S.C.P. | FRITUUR ?T MEULEKE

Cercle d'Agr茅ment is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cercle d'Agr茅ment, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07011718750. Het bedrijf Cercle d'Agr茅ment bevindt zich op het adres: Place Musin 10; 4550; Nandrin. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 932,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 561,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Cercle d'Agr茅ment zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cercle d'Agr茅ment is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cercle d'Agr茅ment is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cercle d'Agr茅ment, openstaande posities, locatie van Cercle d'Agr茅ment op de kaart.

Cercle d'Agr茅ment is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cercle d'Agr茅ment, company assigned to the tax number BE07011718750. The company Cercle d'Agr茅ment is located at the address: Place Musin 10; 4550; Nandrin. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 932,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 561,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pubs. Products created in Cercle d'Agr茅ment were not found.
The main activity of Cercle d'Agr茅ment is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Cercle d'Agr茅ment is not available. You also can look at reviews of Cercle d'Agr茅ment, open positions, location of Cercle d'Agr茅ment on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cercle d'Agr茅ment, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cercle d'Agr茅ment, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cercle d'Agr茅ment, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cercle d'Agr茅ment, employees, financial statistics.