Cafetaria Sporthal Luysbekelaar

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • Cafetaria Sporthal Luysbekelaar
Private companiesApparel and Accessory Stores • Cafetaria Sporthal Luysbekelaar

Contactgegevens Cafetaria Sporthal Luysbekelaar: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cafetaria Sporthal Luysbekelaar: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cafetaria Sporthal Luysbekelaar

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Luisbekelaar; 2140; Antwerpen (Borgerhout), België

Telefoon (phone): 03 235 04 59 (+32-03 235 04 59) 03 235 04 59 (+32-03 235 04 59)

Fax (fax): +32 (64) 758-29-71 +32 (64) 758-29-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cafetaria Sporthal Luysbekelaar: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cafetaria Sporthal Luysbekelaar"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cafetaria Sporthal Luysbekelaar"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cafetaria Sporthal Luysbekelaar, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cafetaria Sporthal Luysbekelaar. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cafetaria Sporthal Luysbekelaar, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cafetaria Sporthal Luysbekelaar. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cafetaria Sporthal Luysbekelaar
Products information Cafetaria Sporthal Luysbekelaar

BTW identificatienummer (tax): BE04146209716
Ondernemingsnummer: 3451599121
Hoofdstad (capital): 947,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 637,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Cafetaria Sporthal Luysbekelaar zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cafetaria Sporthal Luysbekelaar
(Get full report from official database of BE for Cafetaria Sporthal Luysbekelaar)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cafetaria Sporthal Luysbekelaar
Addition kinds of activities for Cafetaria Sporthal Luysbekelaar

3142. Huis slippers | House slippers
278900. Boekbinden en aanverwant werk | Bookbinding and related work
33650202. Machines gietstukken, aluminium | Machinery castings, aluminum
35370215. Straddle carriers, mobile | Straddle carriers, mobile
36130201. Bedieningspanelen, elektrisch | Control panels, electric
37140116. Smeersystemen en onderdelen, motorvoertuig | Lubrication systems and parts, motor vehicle
38610601. Ontwikkelaars, fotografisch (niet gemaakt in chemische installaties) | Developers, photographic (not made in chemical plants)

Werken bij Cafetaria Sporthal Luysbekelaar: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cafetaria Sporthal Luysbekelaar: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cafetaria Sporthal Luysbekelaar. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cafetaria Sporthal Luysbekelaar. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas - vaste betrekking (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TalentXperts, dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen. Voor onze klant, een bedrijf actief in verpakkingen, zijn wij op zoek naar een ploegbaas. De ploegbaas is verantwoordelijk voor de veiligheid, kwaliteit en efficiëntie van de productielijnen. Hij treedt op als aanspreekpunt voor de dagdagelijkse problemen en rapporteert aan de shiftleader.   Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan uit: - het operationeel aansturen van 10 tot 30 productiemedewerkers (all round operators en inpakkers); - het begeleiden, ondersteunen en corrigeren van de productiemedewerkers wat betreft hun werkwijze, resultaten en motivatie; - het aanspreken van productiemedewerkers i.v.m. de naleving van de veiligheids-, bedrijfs-, hygiëne-, gedrags- en milieuvoorschriften conform de normen en richtlijnen; - het toezien op de orde en netheid, de veiligheid en de kwaliteit; - het nemen van maatregelen bij storingen van installaties op de productielijnen in samenwerking met de technische dienst; - het organiseren van overlegmomenten en de verslaggeving; - het voorzien van een goede overdracht tussen de ploegen; - het vervangen van all round operators bij een lage bezettingsgraad.

  • Elektromechanieker voor outsourcing! (m/v) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als elektromechanieker sta je in voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

  • Commercieel Bediende Verzekeringen m/v (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor opvolging van dossiers van bestaande klanten en dit zowel op kantoor als bij de klanten thuis. Je tracht nieuwe klanten te werven (in het domein van de vermogensanalyse en/of in het domein van de Verzekeringen) door actief te werken op aangereikte prospectielijsten (veelal koude prospectie)

  • Huishoudhelden regio Jabbeke gewenst! Snelle opstart mogelijk! (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio Groot-Jabbeke! We breiden graag uit in de regio Jabbeke en zoeken daarvoor een gemotiveerde superheld in het huishouden! Snelle opstart! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • Huishoudhulp in Nevele/ Landegem/ Merendree (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselde job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Student (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Student en nog vrij om deze zomer te werken? Student en nog vrij stuur ons je beschikbare data zeker nog door. Je werkt voor een verpakkingsbedrijf in Aarschot of Heist op den Berg in dagdienst van 8u-17u Of je werkt voor een cosmeticabedrijf in Heist op den Berg in 2 ploegen (vroege en late) Interesse? Mail je beschikbare data door naar [email protected]

  • STUDENT Commercieel medewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever ontwikelt vooruitstrevende producten van topkwaliteit voor de reiniging, verzorging en bescherming van wagens, moto's en fiets. Wij zijn op zoek naar een v erkooptalent die weet jij hoe je nieuwe klanten het beste kan binnenhalen. Ben jij de doorzetter die wij zoeken? Je verkoopt de producten in regio Antwerpen op bvb: Parkings van grootwarenhuizen etc, je kann zelf je kleine verkoopteam samen stellen en een extra verkoper mee laten sollicteren. Je verdient: €9 per verkocht product, en wordt minstens 3u betaald.

  • (Project)Ingenieur elektriciteit (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    •Voorbereiden van studiewerk op elektrotechnisch vlak ; •Voorbereiden, uitwerken en opvolgen van diverse projecten in teamverband; •Aanstellen en begeleiden van studiebureau's; •Opstellen van lastenboeken en meetstaten; •waarborgen van de technische coherentie met andere disciplines (bouwkunde, HVAC,…). •Ondersteuning verlenen m.b.t. de procedure voor overheidsopdrachten; •Opmaken van plannen in samenwerking met tekenaars, opstellen van kostenramingen en een tijdskader voor studie en uitvoering; •Opmaken van de bestellingen voor uitvoering; •Strikt opvolgen van de uitvoering van de projecten t.e.m. de definitieve oplevering met de opmaak van het as-built dossier; •Instaan voor de veiligheid op de werf en uitvoeren van de noodzakelijke veiligheidsstudies voor het project door het uitvoeren van impactstudies; •Het inplannen en coördineren van de werken met alle stake-holders;

  • Werkleider (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ENTIRIS

    Type: Vaste Job

    · Je stuurt een operationeel team aan. Dit team bestaat uit werknemers met een erkende afstand tot de arbeidsmarkt. · Je werkt opdrachten af op onze locatie te Kampenhout of bij onze klanten. · Je realiseert doelen in kwantiteit en kwaliteit volgens de vastgelegde normen. Dit op een veilige manier. · Je geeft leiding aan en ondersteunt werknemers. Zo ontwikkel je vaardigheden en sterktes van individuele werknemers en van het team. Jouw troeven: · Studies: hoger middelbaar onderwijs met technisch en/of sociale achtergrond of gelijkwaardig door ervaring. · Je hebt enkele jaren ervaring in het leidinggeven (liefst in een productieomgeving). · Je beschikt over sociale en communicatieve vaardigheden. · Je bent geëngageerd om onze sociale doelstelling mee te helpen realiseren. · Je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer.

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Vlaams-Brabant - Regio Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • CNC-DRAAIER-FREZER (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Leercontract

    Voor een bedrijf in de regio zijn we dringend op zoek naar een cnc-draaier, iemand die kan bedienen en instellen. Een minimum aan ervaring (machines instellen) is vereist (goede schoolse voorkennis of concrete werkervaring). Gemotiveerde schoolverlaters komen dus zeker ook in aanmerking.

  • weekendhulp bakkerij (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: Bakkerij Selis

    Type: Flexijob

    koffiekoeken afwerken, winkel inladen, afwassen, de bakkerij opkuisen, producten voor 's nacht al klaarzetten

Zoek naar antwoorden van Cafetaria Sporthal Luysbekelaar in sociale netwerken
Look for responds of Cafetaria Sporthal Luysbekelaar in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cafetaria Sporthal Luysbekelaar. Laat een reactie achter voor Cafetaria Sporthal Luysbekelaar. Cafetaria Sporthal Luysbekelaar bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cafetaria Sporthal Luysbekelaar. Leave a respond for Cafetaria Sporthal Luysbekelaar. Cafetaria Sporthal Luysbekelaar on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cafetaria Sporthal Luysbekelaar op de google maps. Adres en contacten Cafetaria Sporthal Luysbekelaar
Location of Cafetaria Sporthal Luysbekelaar on the google maps. Address and contacts of Cafetaria Sporthal Luysbekelaar

Andere gerelateerde bedrijven als come Cafetaria Sporthal Luysbekelaar Cafetaria Sporthal Luysbekelaar: FORTIS | Dupont & Maes BVBA | Les Mille Fleurs | Van Bocxlaer F | I.M.P.3 LES COLIBRIS

Other related companies as Cafetaria Sporthal Luysbekelaar: FORTIS | Dupont & Maes BVBA | Les Mille Fleurs | Van Bocxlaer F | I.M.P.3 LES COLIBRIS

Cafetaria Sporthal Luysbekelaar is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cafetaria Sporthal Luysbekelaar, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04146209716. Het bedrijf Cafetaria Sporthal Luysbekelaar bevindt zich op het adres: Luisbekelaar; 2140; Antwerpen (Borgerhout). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 947,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 637,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Cafetaria Sporthal Luysbekelaar zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cafetaria Sporthal Luysbekelaar is Kleding en accessoires, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cafetaria Sporthal Luysbekelaar is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cafetaria Sporthal Luysbekelaar, openstaande posities, locatie van Cafetaria Sporthal Luysbekelaar op de kaart.

Cafetaria Sporthal Luysbekelaar is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cafetaria Sporthal Luysbekelaar, company assigned to the tax number BE04146209716. The company Cafetaria Sporthal Luysbekelaar is located at the address: Luisbekelaar; 2140; Antwerpen (Borgerhout). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 947,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 637,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Pubs. Products created in Cafetaria Sporthal Luysbekelaar were not found.
The main activity of Cafetaria Sporthal Luysbekelaar is Apparel and Accessory Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Cafetaria Sporthal Luysbekelaar is not available. You also can look at reviews of Cafetaria Sporthal Luysbekelaar, open positions, location of Cafetaria Sporthal Luysbekelaar on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cafetaria Sporthal Luysbekelaar, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cafetaria Sporthal Luysbekelaar, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cafetaria Sporthal Luysbekelaar, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cafetaria Sporthal Luysbekelaar, employees, financial statistics.