I.M.P.3 LES COLIBRIS

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • I.M.P.3 LES COLIBRIS
Private companiesApparel and Accessory Stores • I.M.P.3 LES COLIBRIS

Contactgegevens I.M.P.3 LES COLIBRIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data I.M.P.3 LES COLIBRIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

I.M.P.3 LES COLIBRIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DES ARBAL?TRIERS 38; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON, België

Telefoon (phone): 56347835 (+32-56347835) 56347835 (+32-56347835)

Fax (fax): +32 (69) 635-87-55 +32 (69) 635-87-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) I.M.P.3 LES COLIBRIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "I.M.P.3 LES COLIBRIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "I.M.P.3 LES COLIBRIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van I.M.P.3 LES COLIBRIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen I.M.P.3 LES COLIBRIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of I.M.P.3 LES COLIBRIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees I.M.P.3 LES COLIBRIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti I.M.P.3 LES COLIBRIS
Products information I.M.P.3 LES COLIBRIS

BTW identificatienummer (tax): BE02765228271
Ondernemingsnummer: 7128723144
Hoofdstad (capital): 398,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 375,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor I.M.P.3 LES COLIBRIS
(Get full report from official database of BE for I.M.P.3 LES COLIBRIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor I.M.P.3 LES COLIBRIS
Addition kinds of activities for I.M.P.3 LES COLIBRIS

202303. Gedroogde melkpoeder en melkproducten | Dried and powdered milk and milk products
265504. Vezelkernen, rollen en bobbins | Fiber cores, reels, and bobbins
33540000. Aluminium geëxtrudeerde producten | Aluminum extruded products
36479906. Motorlampen | Motorcycle lamps
50740102. Waterzuiveringsapparatuur | Water purification equipment
56219901. Moederschapskleding | Maternity wear

Werken bij I.M.P.3 LES COLIBRIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in I.M.P.3 LES COLIBRIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor I.M.P.3 LES COLIBRIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for I.M.P.3 LES COLIBRIS. Looking for open vacancies in other companies

 • Contract Administrator (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gelegen te Mechelen zijn wij op zoek naar een Contract Administrator (m/v). Als Contract Administrator behoren volgende aspecten tot je takenpakket: * Managen van contracten met vendoren en eindgebruikers; * Oppakken van alle 2e lijns vragen, verzoeken en wijzigingen over lopende contracten en/of klanten met een actief portfolio; * Identificeren van mogelijkheden tot proces verbeteringen; * Het opbouwen en in stand houden van een goede samenwerking met andere afdelingen; * Uitvoeren van niet-standaard activiteiten op te zorgen voor een correcte behandeling, uitvoering en output van incidenten uitzonderingen;

 • PLOEGCHEF NACHT MAGAZIJN DISTRIBUTIE (M/V) (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: LINK 4 JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Na een grondige inwerkperiode ben je verantwoordelijk voor het volledig crossdock gebeuren en verzeker je samen met je team (12 tal medewerkers) de operationele doorstroming van in- en uitgaande goederen. Je bent het centraal aanspreekpunt en springt bij waar nodig om en optimale magazijnwerking te garanderen. Je neemt initiatief, toont een actieve betrokkenheid en rapporteert aan de directie. Je zorgt voor de opleiding en begeleiding van nieuwe magazijniers.

 • Werfleider civiele werken (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: ASAP Kempen Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Brecht zijn wij op zoek naar een werfleider voor de uitvoering van projecten als: nieuwbouw van containerparken, renovatie van tankstations, bodemsaneringen met een civiel karakter, omgevingswerken bij scholen. Taken: - Coördineren van werven in gans België (Vlaanderen, Wallonië en Brussel), in nauwe samenwerking met bouwheer, studiebureau, architect, projectleider en onderaannemers - Opvolgen van werfbudgetten, meet- en vorderingsstaten is ook een deel van het takenpakket - Een efficiënte, veilige en stipte uitvoering van projecten, op zowel technisch als op organisatorisch en administratief vlak, is een must.

 • HUISHOUDHULPEN VOLTIJDS SINT AMANDS (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Sint Amands zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Huishoudhulp met Dienstencheques in Deinze (deeltijds) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

 • Student productiemedewerker (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

  Type: Studentenjob

  Student productiemedewerker (m/v) gezocht te Heusden-Zolder Voor een bedrijf gelegen in Heusden-Zolder zijn wij op zoek naar een student voor de Kerstvakantie 26/12/18 - 04/1/19. Als productiemedewerker heb je een gevarieerd takenpakket: Je pakt verschillende staven droogijs in Je vult flessen met Co2 Je stapelt deze dozen of flessen op een pallet Je werkt in een 2-ploegenstelsel.

 • ORACLE DEVELOPER (BISSEGEM)

  Regio: BISSEGEM

  Bedrijf: Hays Brugge

  Type: Vaste Job

  Bachelor informatica of gelijkwaardig door ervaring Goede Oracle forms/reports kennis Regio Kortrijk Voor onze klant, uitgesproken marktleider in België binnen de interieursector, is Hays IT op zoek naar een Oracle Developer. Als Oracle developer ben je verantwoordelijk voor het programmeerwerk binnen een Oracle database omgeving. Je krijgt als enige binnen het IT team de verantwoordelijkheid over alles wat betreft de interne Oracle database, maar kunt steeds terugvallen op de IT verantwoordelijke voor vragen of begeleiding indien nodig. Je staat in voor onderhoud, zoekt naar optimalisaties in het pakket en helpt collega's ook met hun vragen betreffende de Oracle database.

 • Administratief Commercieel medewerker in de Gentse Zeehaven (interim optie vast) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

  Type: Vaste Job

  Als commercieel medewerker binnendienst ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen en realiseren van verkooptransacties waarbij volledige service van A tot Z en klantvriendelijkheid centraal staan. Je werkt samen met nog één andere binnendienst collega en rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder. Jouw verantwoordelijkheden: Je staat in voor de orderafhandeling en de bijkomende administratie zoals opmaak en verwerking van de orders in het ERP-systeem. In deze rol is het belangrijk om zowel telefonisch als mail de orders zo goed mogelijk op te volgen en snel te schakelen naar de klanten toe; Indien nieuwe klanten zorg je voor de opmaak en doorsturen van offertes en zorg je voor de nodige opvolging zodat dit tot een verkoopactie kan gerealiseerd worden; Bijkomend vormt klantencontact de leidraad in je verkoopacties. Jij zorgt voor een volledige service van A tot Z. Dit betekent dat je naast de orderverwerking ook de behoeftes van de klanten analyseert en hen informeert over de producten alsook klachten of vragen klantvriendelijk verzorgt; Daarnaast zorg je ervoor dat de order een bestelbon wordt en je hiervoor de nodige transportmodaliteiten coördineert zodat het een lever bon kan worden. Dit betekent dat je steeds up to date moet zijn van de voorraad in het magazijn en je effectief ervoor zorgt dat de bestelling tijdig geleverd wordt bij de kant; Tot slot ben je verantwoordelijk voor de after sales en sta je in voor allerhande zaken zoals beheer garanties, reclameacties, … en kan je voor een totaaloplossing zorgen voor de klant.

 • Service Desk Engineer (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Talentus Vilvoorde

  Type: Vaste Job

  De Service Desk Engineer speelt een centrale rol binnen onze Customer Operations-afdeling. Het is het hart van het bedrijf dat ervoor zorgt dat een klant geholpen wordt. Je bent voor klanten en technische partners het eerste aanspreekpunt m.b.t. ondersteuning van onze telecomdiensten en je analyseert in die hoedanigheid elke klantvraag op een efficiënte manier. Je stelt je adviserend en ondersteunend op en zorgt voor een nauwkeurige registratie en afhandeling van elk dossier. Je ziet het als een uitdaging om op een efficiënte manier alle gemelde problemen op te lossen binnen de vooropgestelde SLA en je escaleert niet-opgeloste problemen binnen de vooropgestelde termijn naar de Service Desk Manager en rapporteert aan de Head of Service Support. Je communiceert nauwkeurig de vooruitgang van lopende dossiers naar klanten en partners. Je documenteert je acties in onze incident tools. Wij laten je in deze rol constant evolueren en zullen de nodige technische trainingen en opleiding voorzien om van jou een netwerk engineer te maken met oog voor detail en zin voor klantgerichtheid en efficiëntie. Bedrijfsprofiel: Deze firma biedt een cloud interactie platform aan dat bedrijven in de mogelijkheid stelt om efficiënter, zorgeloos en aan een lagere kost te communiceren – van op elke plaats met elk toestel. Door het begrijpen van en luisteren naar de behoeften van onze klanten, kunnen we eenvoudige en schaalbare oplossingen en tools aanbieden. Optimaal beveiligd, vloeien hierbij telecom en IT naadloos in elkaar, zodat onze klanten voorbereid zijn op de digitale uitdagingen van morgen.

 • Klinisch Kinderpsycholoog – Klinisch Orthopedagoog (M/V) (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK BALANS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je bent bereid je te engageren om onze groepspraktijk mee te dragen en vorm te geven. Dit toon je door organisatorische engagementen op te nemen (bv. telefoonpermanentie, PR, …) en aanwezig te zijn op teamvergaderingen.

 • collaborateur fast food (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  OKMEN, SARIAN située à Avenue Léon Mahillon 61, 1030 Schaerbeek recherche un collaborateur fast food*******Tâches: Recherche une personne motivée pour travailler 2-3 heures comme indépendant au sein d'une sandwicherie. Description de la fonction : Acceuil clientèle, préparation des sandwiches et aide au nettoyage.

 • Professeur de langue indépendant - FRANCAIS (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Petite entreprise familiale, EcoleDeLangues.be organise des cours de langues en entreprise, dans ses locaux et en partenariat avec d'autres organismes de formation. *******Tâches: Les professeurs sont chargés d'enseigner leur langue maternelle à différents publics (chercheurs d'emploi, expats, etc.) - donner goût à la langue - créer la curiosité d'en apprendre plus - adapter le cours aux objectifs des apprenants

Zoek naar antwoorden van I.M.P.3 LES COLIBRIS in sociale netwerken
Look for responds of I.M.P.3 LES COLIBRIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor I.M.P.3 LES COLIBRIS. Laat een reactie achter voor I.M.P.3 LES COLIBRIS. I.M.P.3 LES COLIBRIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for I.M.P.3 LES COLIBRIS. Leave a respond for I.M.P.3 LES COLIBRIS. I.M.P.3 LES COLIBRIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie I.M.P.3 LES COLIBRIS op de google maps. Adres en contacten I.M.P.3 LES COLIBRIS
Location of I.M.P.3 LES COLIBRIS on the google maps. Address and contacts of I.M.P.3 LES COLIBRIS

Andere gerelateerde bedrijven als come I.M.P.3 LES COLIBRIS I.M.P.3 LES COLIBRIS: Van Heukelom F & M | Delveaux Gilbert | Lucrece | L. FORIER | W. HERINCKX

Other related companies as I.M.P.3 LES COLIBRIS: Van Heukelom F & M | Delveaux Gilbert | Lucrece | L. FORIER | W. HERINCKX

I.M.P.3 LES COLIBRIS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is I.M.P.3 LES COLIBRIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02765228271. Het bedrijf I.M.P.3 LES COLIBRIS bevindt zich op het adres: AVENUE DES ARBAL?TRIERS 38; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 398,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 375,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van I.M.P.3 LES COLIBRIS is Kleding en accessoires, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van I.M.P.3 LES COLIBRIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van I.M.P.3 LES COLIBRIS, openstaande posities, locatie van I.M.P.3 LES COLIBRIS op de kaart.

I.M.P.3 LES COLIBRIS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is I.M.P.3 LES COLIBRIS, company assigned to the tax number BE02765228271. The company I.M.P.3 LES COLIBRIS is located at the address: AVENUE DES ARBAL?TRIERS 38; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 398,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 375,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of I.M.P.3 LES COLIBRIS is Apparel and Accessory Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of I.M.P.3 LES COLIBRIS is not available. You also can look at reviews of I.M.P.3 LES COLIBRIS, open positions, location of I.M.P.3 LES COLIBRIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over I.M.P.3 LES COLIBRIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf I.M.P.3 LES COLIBRIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about I.M.P.3 LES COLIBRIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company I.M.P.3 LES COLIBRIS, employees, financial statistics.