Brug (De)

Contactgegevens Brug (De): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Brug (De): address, phone, fax, email, website, opening hours

Brug (De)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Smissenhoek 138; 9620; Zottegem (Erwetegem), België

Telefoon (phone): 09 361 02 02 (+32-09 361 02 02) 09 361 02 02 (+32-09 361 02 02)

Fax (fax): +32 (87) 854-81-90 +32 (87) 854-81-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Brug (De): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Brug (De)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Brug (De)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Brug (De), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Brug (De). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Brug (De), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Brug (De). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Brug (De)
Products information Brug (De)

BTW identificatienummer (tax): BE01080474853
Ondernemingsnummer: 2203002929
Hoofdstad (capital): 583,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 166,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Brug (De) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Brug (De)
(Get full report from official database of BE for Brug (De))

Aanvulling soorten activiteiten voor Brug (De)
Addition kinds of activities for Brug (De)

07210301. Ziektebeheersdiensten bezorgen | Crop disease control services
16290505. Afvalwater- en afvalwaterzuiveringsinstallaties | Waste water and sewage treatment plant construction
17990208. Isolatie van leidingen en ketels | Insulation of pipes and boilers
36740212. Dunne filmcircuits | Thin film circuits
37110410. Straat sprinklers en veegmachines (motorvoertuigen), assemblage van | Street sprinklers and sweepers (motor vehicles), assembly of
51690301. wasmiddelen | Detergents

Werken bij Brug (De): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Brug (De): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Brug (De). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Brug (De). Looking for open vacancies in other companies

  • Klantendienstmedewerker(ster) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de telecomsector zijn we op zoek gedreven klantendienstmedewerkers die de klanten op een professionele manier kunnen toespreken. Je zal de klanten te woord staan in het Nederlands en het Frans, de bedoeling is om hen te voorzien van een professioneel antwoord zodat zij meteen op de hoogte zijn van wat er verwacht zal worden van hen.

  • Productie operator (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Dilsen is Tempo-Team op zoek naar een gemotiveerde productie operator. Als productie operator sta je in voor de machinebediening.

  • Productiemedewerker (m/v) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je werkt volgens strikte procedures (milieu, veiligheid en kwaliteit)  je bereidt productie-instructies voor en voert deze uit  je doseert grondstoffen, zowel automatisch als manueel je zorgt voor de afwerking van reacties en compounds  vb. zeven  je reinigt installaties en productie zones correct  je werkt afvulorders af  vb. afvullen van vaten  je staat in voor het laden en lossen van grondstoffen en producten in bulk  je print labels, SAP migo's uitvoeren , CRM's printen en werkaanvragen aanmaken.

  • Technisch Verantwoordelijke/ Maintenance Manager (m/v) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Superviseren van het onderhoud en herstellingen van gebouwen en installaties - Het opmaken van onderhoudsschema's en plant werkzaamheden - Coördineren van de werkzaamheden van externe techniekers - Interventies bij storingen - Bewaken van het onderhoudsbudget - Waarborgen van de operationaliteit en veiligheid van de installaties - Opvolgen van het veiligheids- en zwembadregister - Het aanmaken van analyses en het opstellen van rapporten over eventuele storingen - Het bijhouden van plannen en technische tekeningen

  • Technisch tekenaar metaalsector (ervaring niet vereist) (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil je graag werken als technisch tekenaar? Wil jij diegene zijn dat plannen omzet in tekeningen op de computer? Heb je hier ervaring in? Zoveel te beter! Heb je hier geen ervaring in? Dan is het bedrijf bereid om dit aan te leren!Metaalindustrie Dit klein familiebedrijf is op zoek naar verschillende technische medewerkers. Matrijzenbouw is hun specialiteit. Ze bieden je hierbij graag een interne opleiding waar je de kneepjes van het vak leert. Bij dit bedrijf denken ze graag in functie van de medewerker. Zo werk je 39u per week maar kies je zelf wanneer je begint en wanneer je eindigt. Taken van de tekenaar Belangrijk voor deze job is dat je al een basis hebt in technische tekeningen en planlezen. Vervolgens staat volgend takenpakket jou te wachten: Vraag van de klant uitwerken Dit omzetten in een technische tekening met behulp van computerprogramma Dit gaat zowel om 2D-tekeningen als 3D-tekeningen Plan voor productie opmaken Werkplaatstekeningen opmaken ...

  • Huishoudhulp te regio Gent (Destelbergen) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Medewerker Kassa en Receptie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Agilitas Hasselt

    Type: Studentenjob

    Als Medewerker Kassa & Receptie heb je een gevarieerde combinatiefunctie en kan je zowel op de afdeling Receptie als op de afdeling Kassa worden ingezet. Als Medewerker Receptie ben je verantwoordelijk voor het gastvrij ontvangen van bezoek. Tevens verricht je licht administratieve werkzaamheden. Als Caissière ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden op de afdeling Kassa & Receptie. Je zorgt voor een correcte verwerking van de artikelen die de klanten ter betaling aanbieden. Bedrijfsprofiel: Een grootwarenhuis specifiek voor horecazaken.

  • STUDENT TELEFONIST (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je volgt telefonisch offertes op je staat klanten te woord bij vragen je behandelt de bijhorende administratie Bedrijfsprofiel: Voor onze klant in Sint-Truiden zoeken we een student die graag belt en 8u per week kan werken.

  • Deeltijds (Student)Receptionist(e) - Sint-Agatha-Berchem (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: Receptel

    Type: Studentenjob

    Ben jij een geboren host/hostess en sta jij graag in voor de gastvrije en professionele ontvangst van bezoekers en klanten? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een gedreven, service-minded en sociaalvaardig persoon, om te werken als onthaalbediende. Takenpakket: Naast een kwalitatieve dienstverlening naar bezoekers en medewerkers toe, sta je in voor volgende taken: • Je beheert inkomend telefoonverkeer in het Engels, Frans en Nederlands • Je staat in voor een optimaal beheer van de vergaderzalen • Je zorgt voor administratieve ondersteuning in het domein van post en leveringen, catering, bestellingen kantoormateriaal, …

  • WERFLEIDER AUTOMATISERING (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: MENTALITEIT

    Type: Vaste Job

    Als werfleider word je ingezet om industriële projecten te organiseren en te coördineren. Je werkt actief mee en kan een team van 2 tot 10 medewerkers leiden. Je zorgt ervoor dat het materiaal op tijd besteld wordt. Je onderhoudt de contacten met collega’s, klanten, aannemers en je staat in voor de vooruitgang op en de planning van de werf. Veiligheidsvoorschriften en reglementeringen worden door jou stipt nageleefd.

  • Grondwerker met rijbewijs C (of CE) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AMERY

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de kabelwerken. Je herstelt de bestrating. Je voert handboringen uit. ... Je zal werken op werven die zich bevinden over heel Vlaanderen.

  • Kinderverzorg(st)er (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: DE LOCOMOTIEFJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    In ons kinderdagverblijf (voor kinderen van 0 tot 3 jaar) dat van start gaat in september - oktober 2018 sta je in voor volgende taken: Onthaal en verwelkoming van de kinderen. Contacten onderhouden met de ouders. Verzorging van de kinderen. Bereiden van de maaltijden en de kinderen begeleiden bij het nuttigen van de maaltijden. Activiteiten organiseren en begeleiden, zoals in thema knutselen, een uitstap naar de markt, een wandeling maken,... Onderhoud van de werkplek.

Zoek naar antwoorden van Brug (De) in sociale netwerken
Look for responds of Brug (De) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Brug (De). Laat een reactie achter voor Brug (De). Brug (De) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Brug (De). Leave a respond for Brug (De). Brug (De) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Brug (De) op de google maps. Adres en contacten Brug (De)
Location of Brug (De) on the google maps. Address and contacts of Brug (De)

Andere gerelateerde bedrijven als come Brug (De) Brug (De): Lecomte M | LEOPOLD DEN ABT | DE PATERS DOMINIKANEN | PAUL-HENRI GILLOT | Fritz A UPS Company NV

Other related companies as Brug (De): Lecomte M | LEOPOLD DEN ABT | DE PATERS DOMINIKANEN | PAUL-HENRI GILLOT | Fritz A UPS Company NV

Brug (De) is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Brug (De), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01080474853. Het bedrijf Brug (De) bevindt zich op het adres: Smissenhoek 138; 9620; Zottegem (Erwetegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 583,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 166,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Brug (De) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Brug (De) is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Brug (De) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Brug (De), openstaande posities, locatie van Brug (De) op de kaart.

Brug (De) is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Brug (De), company assigned to the tax number BE01080474853. The company Brug (De) is located at the address: Smissenhoek 138; 9620; Zottegem (Erwetegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 583,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 166,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Pubs. Products created in Brug (De) were not found.
The main activity of Brug (De) is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Brug (De) is not available. You also can look at reviews of Brug (De), open positions, location of Brug (De) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Brug (De), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Brug (De), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Brug (De), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Brug (De), employees, financial statistics.