Breugel

Contactgegevens Breugel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Breugel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Breugel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Beestenmarkt 13; 1500; Halle, België

Telefoon (phone): 02 360 15 50 (+32-02 360 15 50) 02 360 15 50 (+32-02 360 15 50)

Fax (fax): +32 (68) 568-68-68 +32 (68) 568-68-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Breugel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Breugel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Breugel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Breugel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Breugel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Breugel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Breugel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Breugel
Products information Breugel

BTW identificatienummer (tax): BE05236602783
Ondernemingsnummer: 2628173828
Hoofdstad (capital): 510,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 672,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Breugel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Breugel
(Get full report from official database of BE for Breugel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Breugel
Addition kinds of activities for Breugel

20230105. Verwerkte babyformule | Processed baby formula
22111000. Linnen en tussenbanden, katoen | Linings and interlinings, cotton
30890306. Kanalen, kunststoffen | Ducting, plastics
35320205. Concentratie machines (metallurgische of mijnbouw) | Concentration machinery (metallurgical or mining)
35590501. Gieterijmachines en -uitrusting | Foundry machinery and equipment

Werken bij Breugel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Breugel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Breugel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Breugel. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur op verplaatsing (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -Voor onze klant, een bedrijf actief in de metaal- en inox sector (poorten, afsluitingen, ramen, deuren, trappen, balustrades,..), zijn wij op zoek naar een handige Harry om op verplaatsing te monteren.

  • Reachtruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier heb je een gevarieerd takenpakket. Je zal bestellingen moeten klaarzetten voor verzending. Anderzijds zal je instaan voor het picken van paletten en karton, de buffer leegrijden en goederen van en naar de productie brengen. jouw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het leeg rijden van de buffer.

  • Project Medewerker Planning - regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Project Medewerker Planning (m/v). Heb jij zin in een tof project bij een internationale speler in AALST? Dan is deze job echt iets voor jou! Onze klant is gelegen in Aalst. Jouw verantwoordelijkheden als Project Medewerker Planning: Coördineren en opvolgen van externe verpakkingsopdrachten; Opvolgen planning voor de aanleveringen van producten bij externe verpakker en het afhalen van afgewerkte goederen; Aanmaken en verwerken van orders in ERP; Afspraken vastleggen met het magazijn in kader van transport; Nauwe samenwerking met productieplanning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Customer Service Medewerker | Bouw | Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven customer Service medewerker voor een opdracht van 6 maanden met een goede kennis van het Duits! Voor onze klant, een sterk groeiende onderneming actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een enthousiaste customer service medewerker met bij voorkeur een sterke interesse in de bouw. Takenpakket: Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten; Je beantwoordt technische vragen en brengt potentiële klanten in contact met aannemers; Je staat in voor de volledige orderverwerking; Je bent verantwoordelijk voor de administratieve en communicatieve opvolging van aannemers in verband met offertes, kwaliteit, etc., … Je staat dagelijks in contact met adviseurs en aannemers; Je rapporteert aan het management. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Machinebediener (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Machinebediener productie staat in voor het persen, omlopen en ontvormen van de aangeboden wrongelblokken op een hygiënische, gestandaardiseerde wijze zodat de gevormde kazen in ideale omstandigheden qua vorm en structuur aan hun verdere verwerking kunnen starten. Jouw takenpakket is zeer gevarieerd: voorbereiden productieinstallaties voor opstart correct opvolgen van het vooropgestelde persprogramma (ngl de kaassoort) hulp bieden bij diverse posten op de productielijn correcte en efficiënte communicatie naar jouw collega operatoren opdat het productieproces optimaal kan verlopen

  • Medewerker Planning (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: t-office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met het team verdeel je de werkzaamheden over de 100 servicetechnici binnen het bedrijf. Naast het dagelijks inplannen van de opdrachten is het jouw taak om ervoor te zorgen dat de opdrachten afgehandeld zijn in het planningssysteem.

  • HUISHOUDHULP VOOR ZELZATE (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Zelzate.

  • HUISHOUDHULP REGIO Aalter / Oostkamp / Ruiselede (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het correct uitvoeren van huishoudelijke taken binnen een particulier gezin. Je poetst de diverse woonruimtes en werkt hierbij volgens de veiligheidsnormen, Je respecteert de hygiënische normen en werkt ergonomisch. Je werkt individueel in één of meerdere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de klant. Hiervoor beschik je over de nodige mobiliteit en zelfstandigheid in de organisatie van het werk. Je toont respect voor de gewoontes van elk gezin.

  • Jobstudent (m/v) schoonmaak gezocht te Leuven! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Je functie: Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten te Leuven! We zoeken iemand voor de periode eind augustus tot eind september. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden van sanitair, keuken etc.. Per week zal je 20 uur presteren. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen: ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • Brandscenario Officer M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Vaste Job

    Voor het departement infrastructuur is onze klant, gelegen in Zaventem, op zoek naar een Specialist Brandbeveiliging. Als Specialist Brandbeveiliging sta je in voor het opstellen van de brand- en evacuatiescenario's voor alle gebouwen. Tijdens renovatieprojecten bij onze klant, bent u in staat de brandscenario's op maat aan te passen. Je neemt de leiding bij de coördinatie van de brandtesten en doet aanpassingen als die testen niet voldoen aan het protocol. Dit met een feilloze administratie tot gevolg. Is uw interesse reeds opgewekt? Lees dan nog even verder. Je zorgt ervoor dat brand – en evacuatiescenario's ten allen tijde up-to-date blijven. Je werkt hiervoor een proces uit. Je zorgt ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Je stelt hiervoor een overzicht op van alle informatie die nodig is om de brand-en evacuatiescenario's op te stellen of aan te passen. Je maakt een analyse van het brandconcept, je controleert de kwaliteit van de geleverde informatie en je zorgt ervoor dat deze geïmplementeerd wordt. Op regelmatige basis organiseer je brand- en evacuatiescenario-testen. Deze worden volledig door jou gecoördineerd en georganiseerd in samenspraak met de verschillende interne en externe stakeholders. De vastgestelde tekortkomingen die zich voordoen tijdens de testen communiceer je en je zorgt voor de nodige technische oplossingen. Je volgt deze inbreuken nauwgezet op. Je bent verantwoordelijk voor het uitstekende beheer en de archivering van alle documenten, attesten en data op sharepoint.

  • SUPERVISOR 2PL M/V (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Vaste Job

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een supervisor. Het takenpakket bestaat uit: - Je neemt de leiding van een bepaalde productieafdeling ter harte - Je begeleidt een groep productiemedewerkers, lijnverantwoordelijken en activiteitenverantwoordelijken (+- 50) binnen een shift - Je ziet erop toe dat de productiedoelstellingen behaald worden met het oog op kwaliteit, veiligheid en hygiëne - Je werkt nauw samen met de andere supervisors en de productieleider

  • Vivid Resourcing - Senior Lead Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Currently seeking a new candidate, working in a permanent position just outside of Ghent.     Job expectations You are experienced as a .NET (C#) developer. Experience with Angular 5 or older versions (Bonus) You have experience in developing Web services (REST API). The Entity framework is known to you. If you have experience with SignalR? Then this is nicely included. You have an eye for detail and write maintainable source code .   Some of the key role challenges You strengthen our development team with the development of a Web-based add-on for dental software. You help both with the development of the back-end (C# .NET) and the front-end (Angular 5 or other versions). By developing innovative and highly technological solutions you help to confirm and strengthen our market position. You help your coding buddies with delivering qualitative source code through code reviews. In the long term you will develop into a technical lead where you advise and support Junior developers. You make informed decisions on technology in the further development of the architecture.   Client is generously offering An attractive salary package, with some additional legal benefits. A game of table tennis or table football in the afternoon. A fresh fruit basket every week. Tasty and healthy! A beer, wine or coke on Friday night in our trendy office bar.   If this role is off interest, please email me your CV (English) via the button below.  Look forward to hearing from you.

Zoek naar antwoorden van Breugel in sociale netwerken
Look for responds of Breugel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Breugel. Laat een reactie achter voor Breugel. Breugel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Breugel. Leave a respond for Breugel. Breugel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Breugel op de google maps. Adres en contacten Breugel
Location of Breugel on the google maps. Address and contacts of Breugel

Andere gerelateerde bedrijven als come Breugel Breugel: FORTIS | HERENTSE MOTORCLUB | SETMARIE | BAKKERIJ SPELTERS | Agnes Sorel

Other related companies as Breugel: FORTIS | HERENTSE MOTORCLUB | SETMARIE | BAKKERIJ SPELTERS | Agnes Sorel

Breugel is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Breugel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05236602783. Het bedrijf Breugel bevindt zich op het adres: Beestenmarkt 13; 1500; Halle. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 510,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 672,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Breugel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Breugel is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Breugel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Breugel, openstaande posities, locatie van Breugel op de kaart.

Breugel is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Breugel, company assigned to the tax number BE05236602783. The company Breugel is located at the address: Beestenmarkt 13; 1500; Halle. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 510,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 672,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pubs. Products created in Breugel were not found.
The main activity of Breugel is Insurance Carriers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Breugel is not available. You also can look at reviews of Breugel, open positions, location of Breugel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Breugel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Breugel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Breugel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Breugel, employees, financial statistics.