Brasserie de la Marli猫re (La)

Particuliere bedrijvenStenen, Klei, Glas en Betonproducten • Brasserie de la Marli猫re (La)
Private companiesStone, Clay, Glass, and Concrete Products • Brasserie de la Marli猫re (La)

Contactgegevens Brasserie de la Marli猫re (La): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Brasserie de la Marli猫re (La): address, phone, fax, email, website, opening hours

Brasserie de la Marli猫re (La)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Marli猫re 156; 7700; Mouscron, België

Telefoon (phone): 056 84 11 18 (+32-056 84 11 18) 056 84 11 18 (+32-056 84 11 18)

Fax (fax): +32 (12) 645-13-44 +32 (12) 645-13-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Brasserie de la Marli猫re (La): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Brasserie de la Marli猫re (La)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Brasserie de la Marli猫re (La)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Brasserie de la Marli猫re (La), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Brasserie de la Marli猫re (La). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Brasserie de la Marli猫re (La), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Brasserie de la Marli猫re (La). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Brasserie de la Marli猫re (La)
Products information Brasserie de la Marli猫re (La)

BTW identificatienummer (tax): BE06827972412
Ondernemingsnummer: 5153381347
Hoofdstad (capital): 430,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 464,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Brasserie de la Marli猫re (La) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Brasserie de la Marli猫re (La)
(Get full report from official database of BE for Brasserie de la Marli猫re (La))

Aanvulling soorten activiteiten voor Brasserie de la Marli猫re (La)
Addition kinds of activities for Brasserie de la Marli猫re (La)

3599. Industriële machines, nec | Industrial machinery, nec
5136. Herenkleding | Men's and boy's clothing
209599. Geroosterde koffie, nec | Roasted coffee, nec
599912. Zwembaden, hot tubs, en sauna apparatuur en benodigdheden | Swimming pools, hot tubs, and sauna equipment and supplies
931100. Financiën, belastingen en monetair beleid | Finance, taxation, and monetary policy
14990500. Talc mining | Talc mining
35420204. Persen: vormen, stampen, ponsen, dimensioneren (gereedschapsmiddelen) | Presses: forming, stamping, punching, sizing (machine tools)
39490506. Gevallen, pistool en staaf (sportuitrusting) | Cases, gun and rod (sporting equipment)
57319902. Elektronische consumentenapparatuur, nec | Consumer electronic equipment, nec
59991607. Verzamelplaten | Collectible plates

Werken bij Brasserie de la Marli猫re (La): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Brasserie de la Marli猫re (La): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Brasserie de la Marli猫re (La). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Brasserie de la Marli猫re (La). Looking for open vacancies in other companies

  • Poederlakker -2 ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een poederlakker.

  • SALES ADVISOR (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sales advisor: Behartig je de commerciële belangen van het bedrijf. Hiervoor houdt je contact met bestaande klanten distributeurs en leveranciers maar ga je ook actief op zoek naar nieuwe eindklanten. Adviseer je klanten bij de juiste keuze en samenstelling van hun aan te kopen materiaal. Sta je in voor alles van A-Z : Opmaak offerte Deze bezorgen aan jouw klanten Volg je je klanten zeer nauw op Sluit je de verkoop af. Dit alles gebeurt volgens de afgesproken voorwaarden en procedures die binnen het bedrijf van toepassing zijn. Ben je actief aanwezig op beurzen en legt er contacten met mogelijke prospecten. Behandel je het administratieve gedeelte op een correcte manier. Bewerk je de regio Oost- en West -Vlaanderen.

  • Ervaren industrieel elektricien regio Vlaanderen (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een ervaren industrieel elektricien. Je takenpakket bestaat uit: opsporen van fouten in elektrische installaties. Uitvoeren van herstellingen aan elektrische installaties. Onderhouden van elektrische installaties. Uitvoeren van testen op elektrische kringen. In/uitschakelen van elektrische vertrekken volgens procedure klant (HS/LS). In bedrijf stellen van elektrische installaties. U maakt deel uit van team onderhoudselektriciens bij de klant.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS Zingem (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OUDENAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zingem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • HUISHOUDHULP REGIO EEKLO (M/V) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning U strijkt het wasgoed U wast de ramen U doet de afwas en bergt de vaat op U doet de huishoudelijke inkopen U bereidt de maaltijden U voert kleine naaiwerken uit U bergt het materiaal en de producten op U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • HUISHOUDHULP (M/V) SINT-ANDRIES (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student winkelverkoop - woensdagnamiddag (SCHAFFEN)

    Regio: SCHAFFEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Schaffen zijn we op zoek naar een student in winkelverkoop voor woensdagnamiddagen doorheen het schooljaar. Werken in de vakanties is ook mogelijk.  De werkuren liggen afhankelijk van je school tussen 12u30 en 18u45. Je taken bestaan uit: Kassawerk Rekken bijvullen .. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Jobstudent (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Technieker Centrale verwarming & Sanitair installaties (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Voor een dynamisch bedrijf zijn we op zoek naar techniekers(met enige administratie) Heb je een diploma Centrale verwarming en sanitair/ + ervaring op zak? Ben je gebeten om problemen op te sporen en op te lossen? Administratie(rapporteringen) schrikt jou niet af? Voel je de kriebel? Aarzel dan niet om te solliciteren!

  • Hulpkok flexi job (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: FAUBOURG

    Type: Flexijob

    Assisteren van de kok in zijn werkzaamheden. Afhankelijk van het niveau worden er taken toegewezen.

  • zaalmedewerker (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DE LAMME GOEDZAK

    Type: Flexijob

    Serveren van drank en gerechten in restaurant

  • VERKOOPSMEDEWERKER (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VANGROOTLOON

    Type: Flexijob

    U staat in voor: het helpen in de kleine keuken (broodjes, croques...) het onderhoud van de winkel afruimen van tafels

Zoek naar antwoorden van Brasserie de la Marli猫re (La) in sociale netwerken
Look for responds of Brasserie de la Marli猫re (La) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Brasserie de la Marli猫re (La). Laat een reactie achter voor Brasserie de la Marli猫re (La). Brasserie de la Marli猫re (La) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Brasserie de la Marli猫re (La). Leave a respond for Brasserie de la Marli猫re (La). Brasserie de la Marli猫re (La) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Brasserie de la Marli猫re (La) op de google maps. Adres en contacten Brasserie de la Marli猫re (La)
Location of Brasserie de la Marli猫re (La) on the google maps. Address and contacts of Brasserie de la Marli猫re (La)

Andere gerelateerde bedrijven als come Brasserie de la Marli猫re (La) Brasserie de la Marli猫re (La): JACQUELINE BILLY | BENELUX TRANS NV | DE BLOCK ASSURITY | Arcades (Caf茅 les) | PVS BVBA

Other related companies as Brasserie de la Marli猫re (La): JACQUELINE BILLY | BENELUX TRANS NV | DE BLOCK ASSURITY | Arcades (Caf茅 les) | PVS BVBA

Brasserie de la Marli猫re (La) is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Brasserie de la Marli猫re (La), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06827972412. Het bedrijf Brasserie de la Marli猫re (La) bevindt zich op het adres: Rue de la Marli猫re 156; 7700; Mouscron. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 430,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 464,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Brasserie de la Marli猫re (La) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Brasserie de la Marli猫re (La) is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Brasserie de la Marli猫re (La) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Brasserie de la Marli猫re (La), openstaande posities, locatie van Brasserie de la Marli猫re (La) op de kaart.

Brasserie de la Marli猫re (La) is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Brasserie de la Marli猫re (La), company assigned to the tax number BE06827972412. The company Brasserie de la Marli猫re (La) is located at the address: Rue de la Marli猫re 156; 7700; Mouscron. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 430,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 464,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pubs. Products created in Brasserie de la Marli猫re (La) were not found.
The main activity of Brasserie de la Marli猫re (La) is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Brasserie de la Marli猫re (La) is not available. You also can look at reviews of Brasserie de la Marli猫re (La), open positions, location of Brasserie de la Marli猫re (La) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Brasserie de la Marli猫re (La), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Brasserie de la Marli猫re (La), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Brasserie de la Marli猫re (La), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Brasserie de la Marli猫re (La), employees, financial statistics.