Bij d'n Brabander

Contactgegevens Bij d'n Brabander: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bij d'n Brabander: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bij d'n Brabander

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brugstraat 27; 3620; Lanaken, België

Telefoon (phone): 089 72 10 08 (+32-089 72 10 08) 089 72 10 08 (+32-089 72 10 08)

Fax (fax): +32 (13) 229-51-74 +32 (13) 229-51-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bij d'n Brabander: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bij d'n Brabander"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bij d'n Brabander"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bij d'n Brabander, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bij d'n Brabander. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bij d'n Brabander, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bij d'n Brabander. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bij d'n Brabander
Products information Bij d'n Brabander

BTW identificatienummer (tax): BE02566925048
Ondernemingsnummer: 9178222656
Hoofdstad (capital): 875,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 588,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Bij d'n Brabander zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bij d'n Brabander
(Get full report from official database of BE for Bij d'n Brabander)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bij d'n Brabander
Addition kinds of activities for Bij d'n Brabander

3446. Architectonisch metaalwerk | Architectural metalwork
3632. Huishoudelijke koelkasten en diepvriezers | Household refrigerators and freezers
874800. Bedrijfsadvies, nv | Business consulting, nec
20910332. Zalm, gezouten | Salmon, salted
22620106. Schermafdrukken: synthetische vezel- en zijdenweefsels | Screen printing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
26560202. Ijscontainers: gemaakt van gekochte materialen | Ice cream containers: made from purchased material
37990104. Sleepbars en systemen | Towing bars and systems
50859904. Filters, industrieel | Filters, industrial
51590404. Wol, rauw | Wool, raw
89990101. Artiest | Artist

Werken bij Bij d'n Brabander: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bij d'n Brabander: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bij d'n Brabander. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bij d'n Brabander. Looking for open vacancies in other companies

  • LAGO zoekt: horecamedewerker in een sportief jasje! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! Met hun hip Rest-eau-Café speelt LAGO perfect in op je buikgevoel: want zeg nu zelf, wat is er heerlijker dan een lekkere maaltijd na een middagje zwemmen? Om hun team enthousiaste obers te versterken, gaat LAGO op zoek naar nieuw talent. Als ober sta je in voor het culinair genot van alle bezoekers. Je verzorgt de mise-en-place, neemt hun bestelligen op, speelt in op hun noden en wensen en zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening.

  • Commercieel Medewerker Binnendienst (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gevestigd in Waregem zijn we op zoek naar een Commercieel medewerker (m/v):  Je adviseert en stimuleert extra verkopen (up en cross selling)  Je geeft orders in en volgt deze op Je doet actief prospectie  Je geeft de klant de juiste uitleg en helpt hen bij zijn beslissing 

  • Bekister (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je reeds ervaring als bekister? Wil je graag meewerken aan grote bouwprojecten? Dan ben jij de kandidaat waar wij naar op zoek zijn! Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven uit het Waasland . Je bekist kolommen, balken, wanden en vloeren . Je voert zowel traditionele als systeembekisting uit . Je wordt tewerkgesteld op werven verspreid over Vlaanderen .

  • chauffeur CE pendelritten (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Inhouse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    pendeltransport met een bachewagen doen voor een bepaalde firma die productie doet van sauzen ( mayonaise..) goederen op paletten vervoeren van magazijn A naar magazijn B zelf laden lossen met elektrische transpalet je doet een 4 ritten heen en weer (korte afstanden + wachttijden laden/lossen) op 12 uur u wordt effectief 12 uren op een dag waarna de vrachtwagen wordt doorgegeven. er zijn 4 beginuren : 6u00 7u00 8u009u00

  • Werken als huishoudhulp regio Laakdal? Kies voor Domestic Services! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Opwijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENTEN gezocht voor klantendienst KBC (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Studentenjob

    Ben je iemand die graag belt? Ben je minimaal 3 dagen per week beschikbaar? Zoek je een eerste ervaring in de customer care? Solliciteer dan nu en word medewerker van de outbound dienst van KBC! Je komt terecht in het outbound customer care center, dit betekent dat je uitgaande telefoongesprekken zal doen: jij neemt contact op met de bestaande klant. Je informeert klanten over nieuwe Europese wetgeving voor bedrijven inzake gegevensbescherming en privacy en de gevolgen hiervan. Het is geen televerkoop: tijdens de gesprekken ga je nooit concrete informatie geven over producten of diensten, je verwijst steeds door naar het kantoor. Je hoeft dus ook geen bancaire achtergrond te hebben. Kwalitatief bellen vinden we ontzettend belangrijk, je krijgt dan ook een degelijke opleiding en beltraining en je wordt hierin continu begeleid.

  • Student bediening/kelner M/V - regio Bree (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Studentenjob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Als kelner ben je het gezicht van de zaak. Een belangrijke taak, want jij bepaald hoe de ervaring van onze gasten is. Je bent dan ook gastvrij, hebt verstand van zaken en bent vlot in de omgang. Je bent bovendien verantwoordelijk voor een correcte aflevering van gerechten en dranken en je hebt hebt de verantwoording voor de financiele afhandeling. Bovendien beland je in een team waarin je goed samen moet kunnen functioneren.

  • Medewerker Marketing Projecten (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BN60

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket zal bestaan uit: • het initiëren, administratief opvolgen, afwerken en evalueren van complexe marketing- en staalprojecten • het begeleiden van merchandisingprojecten en nieuwe productlanceringen • het ondersteunen van de ontwikkeling van POS materiaal. In deze functie zal je de link vormen tussen het salesteam en onze leveranciers.

  • Strategic Buyer Gent/Brussel (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VM Vastgoedbeheer

    Type: Vaste Job

    Als Strategic Buyer sta je in voor de algemene aankoopstrategie, onderhandelingen met onze leveranciers en het uitbouwen van de aankoopcel van Syncura op nationaal niveau. Je werkt vanuit onze kantoren in Brussel en Gent. Daarnaast heb je o.a. nog volgende verantwoordelijkheden: Professionaliseren, analyseren en optimaliseren van de aankoopstrategie Commercieel onderhandelen met nationale leveranciers Naast het beheren van de bestaande leveranciersportefeuille, sta je ook in voor de actieve prospectie naar nieuwe leveranciers Uitvoeren en analyseren van maandelijkse rapportering Coördineren, begeleiden en coachen van onze afdeling beheer Verantwoordelijk voor het A-Z beheer van de dagelijkse aankopen met oog op kostenbesparing en efficiënte communicatie met leveranciers Je rapporteert rechtstreeks aan het management team van Syncura

  • Psychotherapeut (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: KANDRIKEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil je mee bouwen aan een psychotherapeutische praktijk binnen een multidisciplinaire groepspraktijk (kiné, manuele therapie, accupunctuur,…) ? Onze groepspraktijk van 4 therapeuten is op zoek naar een 5e psychotherapeut. Momenteel is de insteek contextueel/systemisch, interactioneel en oplossingsgericht. We staan open voor andere denkkaders, indien ze aanvullend zijn en voor kruisbestuiving kunnen zorgen.

  • Zelfstandig Relatie en gezinstherapeut(e) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. We zijn op zoek naar een relatietherapeut(e). Een bijkomende opleiding tot relatie en gezinstherapeut is een must. Naast het begeleiden van cliëntsystemen, ook de mogelijkheid tot het begeleiden van individuele cliënten. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij koppels en individuen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot intervisie en teamoverleg

Zoek naar antwoorden van Bij d'n Brabander in sociale netwerken
Look for responds of Bij d'n Brabander in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bij d'n Brabander. Laat een reactie achter voor Bij d'n Brabander. Bij d'n Brabander bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bij d'n Brabander. Leave a respond for Bij d'n Brabander. Bij d'n Brabander on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bij d'n Brabander op de google maps. Adres en contacten Bij d'n Brabander
Location of Bij d'n Brabander on the google maps. Address and contacts of Bij d'n Brabander

Andere gerelateerde bedrijven als come Bij d'n Brabander Bij d'n Brabander: MAISON T?L?TRONICX | Appelmans | KARSTEN ELEKTRO SERVICE | C. VAN AUTR?VE | FREDERIK DE COSTER

Other related companies as Bij d'n Brabander: MAISON T?L?TRONICX | Appelmans | KARSTEN ELEKTRO SERVICE | C. VAN AUTR?VE | FREDERIK DE COSTER

Bij d'n Brabander is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bij d'n Brabander, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02566925048. Het bedrijf Bij d'n Brabander bevindt zich op het adres: Brugstraat 27; 3620; Lanaken. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 875,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 588,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Bij d'n Brabander zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bij d'n Brabander is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bij d'n Brabander is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bij d'n Brabander, openstaande posities, locatie van Bij d'n Brabander op de kaart.

Bij d'n Brabander is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bij d'n Brabander, company assigned to the tax number BE02566925048. The company Bij d'n Brabander is located at the address: Brugstraat 27; 3620; Lanaken. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 875,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 588,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pubs. Products created in Bij d'n Brabander were not found.
The main activity of Bij d'n Brabander is Chemicals and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Bij d'n Brabander is not available. You also can look at reviews of Bij d'n Brabander, open positions, location of Bij d'n Brabander on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bij d'n Brabander, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bij d'n Brabander, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bij d'n Brabander, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bij d'n Brabander, employees, financial statistics.