Beverly Hills

Contactgegevens Beverly Hills: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Beverly Hills: address, phone, fax, email, website, opening hours

Beverly Hills

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationstraat 19; 8700; Tielt, België

Telefoon (phone): 051 40 53 95 (+32-051 40 53 95) 051 40 53 95 (+32-051 40 53 95)

Fax (fax): +32 (4) 947-95-73 +32 (4) 947-95-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Beverly Hills: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Beverly Hills"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Beverly Hills"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Beverly Hills, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Beverly Hills. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Beverly Hills, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Beverly Hills. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Beverly Hills
Products information Beverly Hills

BTW identificatienummer (tax): BE02198333740
Ondernemingsnummer: 9497375488
Hoofdstad (capital): 540,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 418,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Beverly Hills zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Beverly Hills
(Get full report from official database of BE for Beverly Hills)

Aanvulling soorten activiteiten voor Beverly Hills
Addition kinds of activities for Beverly Hills

2253. Brei de buitenkledingfabrieken uit | Knit outerwear mills
234299. BH, gordels en geallieerde kledingstukken, nv | Bras, girdles, and allied garments, nec
07210202. Spruit- en twigzaaddiensten | Sprout and twig seeding services
20389905. Lunches, bevroren en verpakt | Lunches, frozen and packaged
22690301. Gevlochten goederen: bleken, verven of andere afwerkingen | Braided goods: bleaching, dyeing, or other finishings
28190100. Elements | Elements
33660200. propellers | Propellers
35310704. Mixers, nec: erts, gips, slakken, zand, mortel, enz. | Mixers, nec: ore, plaster, slag, sand, mortar, etc.
36459901. Boudoir lampen | Boudoir lamps
38450202. defibrillator | Defibrillator

Werken bij Beverly Hills: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Beverly Hills: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Beverly Hills. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Beverly Hills. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Deinze zijn we dringend opzoek naar productie arbeiders. - Inpakken van plastiek producten - Controle op kwaliteit - Inpakken aan de hand van een bestelbon.

  • Mecanicien rollend materieel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het nazicht en de herstellingen van machines op verschillende locaties, je spoort storingen op en je zoekt naar een geschikte oplossing. Je doet voornamelijk onderhoud en herstellingen aan rolbruggen, heftrucks en zijladers.

  • Monteur serviceafdeling (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een monteur voor de serviceafdeling. Je takenpakket bestaat uit: - Verantwoordelijk voor het repareren van trailers die de klanten aan onze werkplaats toevertrouwen - Uitvoeren van eenvoudige als meer complexe taken - Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt oplossen - Je rapporteert aan de teamleader Service. - Je geeft geen leiding.

  • Medewerker koffiebar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Droom jij van een job in een koffeibar? In een trendy en hippe omgeving? Schrikt weekendwerk jou niet af? Aarzel dan niet en solliciteer meteen voor deze geweldige job!

  • Onderhoudstechnieker m/v (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onderhoudstechnieker gezocht voor onze klant een drukkerij gelegen te Mechelen. Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor: Omschrijving : stipt uitvoeren van de dagelijkse , wekelijkse, maandelijkse onderhoudslijsten, van de verschillende productielijnen, randapparatuur en gebouwen. Uitvoeren van kleine elektrische en mechanische herstellingen aan de productielijnen , randapparatuur en gebouwen. De onderhoudstechnieker staat onder rechtstreeks gezag van de technisch directeur , en de hoofddrukkers van de verschillende ploegen. Taken : Stipt uitvoeren van de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse onderhoudslijsten van de CTP-lijn, rotatie 6,7 en 8 , randapparatuur en gebouwen. Uitvoeren van kleine herstellingen aan de productieapparatuur en gebouwen. Zuiver houden van de pers en de werkomgeving, tot het bekomen van een veilige en aangename werkomgeving. Werkwijze : Dagelijks wordt er eerst , op elke productieplaats nagegaan of er geen defecten opgetreden zijn die eerst onze aandacht vereisen om de productiekwaliteit en de productiviteit te garanderen. Herstellingen worden uitgevoerd , in onderling overleg met de hoofddrukker en drukker en de technisch directeur, om een minimum aan productie te verliezen. Er wordt getracht om zo weinig mogelijk persstilstanden te veroorzaken en om zoveel mogelijk herstellingen , onderhoud uit te voeren tijdens deze noodzakelijke stops. Er zijn 6 onderhoudsschema's voor de verschillende afdelingen of productielijnen. Er wordt getracht dagelijks één van deze 6 lijsten af te werken. Punten die dagelijks dienen gecontroleerd op de verschillende lijsten worden hierdoor niet uit het oog verloren. Maandag wordt het onderhoudsschema van de CTP platenafdeling afgewerkt. Dinsdag deze van druklijn R6 Woensdag deze van druklijn R7 Donderdag deze van druklijn R8 Vrijdag deze van randapparatuur en gebouwen. Dagelijks wordt de technisch directeur geïnformeerd over de openstaande technische defecten of van de onderhoudsschema's die niet of niet volledig werden uitgevoerd. De onderhoudstechnieker heeft een relatief grote zelfstandigheid van werken (= heeft de mogelijkheid zich te verstoppen of praatjes te slaan met iedereen). Wij hechten er belang aan dat de onderhoudstechnieker zich optimaal inzet en zijn taak ter harte neemt. Indien nodig zal de onderhoudstechnieker meehelpen aan de pers : opschudden van brochures , katernen, pallets omstapelen,…

  • Meestergast - Technische dienst (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bent u iemand met technische kennis en die zijn team kan motiveren en coachen ? Dan is deze functie voor u! - Organiseren, coördineren, controleren en sturen van werkzaamheden bij een 15 tal arbeiders op de technische afdeling. - U zorgt ervoor dat de arbeiders in het magazijn, het atelier en buiten, collegiaal, efficiënt en veilig werken - U waakt over de procedures en regelgevingen inzake milieu, veiligheid en ISO - U tekent werfinstallaties uit, zorgt voor de vergunningen - U organiseert het transport, verrekent afval en schade en volgt het onderhoud van de machines op - U registreert keuringen en schrijft werkinstructies - U rapporteert aan de coördinatoren van de materieeldienst - U werkt mee aan projecten i.v.m KVGM - U werkt in een bouwholding en bent bereid binnen de richtlijnen te werken - U lost problemen op en bent de verantwoordelijke voor het eindresultaat

  • ploegchef vaste namiddagploeg (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groothandel gericht op bouwmaterialen en industrie gaan wij op zoek naar een ploegchef voor de vaste namiddagploeg. Je job zal eruit bestaan om een 20-tal mensen aan te sturen. Je werkt mee in het uurschema van jouw team, namelijk van 13u tot 21u30 (00:30 pauze). Hierbij zoeken we de geknipte persoon die continue mee helpt op de werkvloer en de groep ondersteunt waar nodig. Na 18u neem je de volledige verantwoordelijkheid over het magazijn en sta je er alleen voor met jouw team. Dan moet je dus ook orders vrijgeven, anticiperen op bestellingen die online nog binnen komen, werk (her)verdelen, …

  • CNC OPERATOR MET KENNIS METAAL - dagwerk! (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Oosterzele zijn we op zoek naar een operator met kennis van METAAL. In het bedrijf worden brandwerende platen bewerkt tot onderdelen van brandkleppen. Als operator bedien je zowel standaard machines als op maat gemaakte automatisaties. Je wordt in de metaalafdeling en in de assemblageafdeling ingeschakeld voor het voorbereiden van onderdelen. Taken - Geautomatiseerde machines bedienen - Nauwgezet de kwaliteit van de productie opvolgen zonder de kwantiteit uit het oog te verliezen - Zelfstandig producties opstarten, de instellingen van de machines bijsturen en de afgeleverde producten controleren - Eenvoudige storingen analyseren en oplossen - Actief meewerken tijdens de QCD-meetings Samengevat: een toffe, afwisselende job met verantwoordelijkheden!

  • Huishoudhulp regio Maria Aalter - voltijds / deeltijds (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Maria Aalter zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Gemotiveerde student | Regio Halen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Studentenjob

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gemotiveerde student ter ondersteuning van het HR departement. Voor een van onze klanten, een stabiele onderneming, zoeken wij momenteel een student om ondersteuning te bieden op administratief vlak. Takenpakket: Je hebt contacten met interimkantoren; Je controleert de facturen van de uitzendkantoren; Je neemt enquêtes af van de interne werknemers; Je verzorgt het klassement; Je springt bij waar nodig. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Student afwasser (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als student afwasser (m/v) werk je in een brasserie te Kruishoutem. Je wast alle bestek, borden, pannen,…af en zet alles netjes terug op de juiste plaats. Dit doe je snel, maar ook nauwkeurig.

  • Etudiant(e) - week-end (HERSEAUX)

    Regio: HERSEAUX

    Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

    Type: Studentenjob

    Pour une friterie, snack de la région de Mouscron, Adecco cherche des étudiants motivés pour assurer le service du midi et soir durant les week-ends. Votre rôle sera de servir les clients, prendre les commandes et de préparer les hamburgers, frites....

Zoek naar antwoorden van Beverly Hills in sociale netwerken
Look for responds of Beverly Hills in social networks

Lees alle opmerkingen voor Beverly Hills. Laat een reactie achter voor Beverly Hills. Beverly Hills bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Beverly Hills. Leave a respond for Beverly Hills. Beverly Hills on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Beverly Hills op de google maps. Adres en contacten Beverly Hills
Location of Beverly Hills on the google maps. Address and contacts of Beverly Hills

Andere gerelateerde bedrijven als come Beverly Hills Beverly Hills: Luyckx C | PICTURE DELIVERY COMPANY | A. VAN DE VELDE | MARCEL FONTEYN | HILDA VERMEIREN

Other related companies as Beverly Hills: Luyckx C | PICTURE DELIVERY COMPANY | A. VAN DE VELDE | MARCEL FONTEYN | HILDA VERMEIREN

Beverly Hills is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Beverly Hills, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02198333740. Het bedrijf Beverly Hills bevindt zich op het adres: Stationstraat 19; 8700; Tielt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 540,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 418,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Beverly Hills zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Beverly Hills is Meubels en uitrustingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Beverly Hills is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Beverly Hills, openstaande posities, locatie van Beverly Hills op de kaart.

Beverly Hills is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Beverly Hills, company assigned to the tax number BE02198333740. The company Beverly Hills is located at the address: Stationstraat 19; 8700; Tielt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 540,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 418,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pubs. Products created in Beverly Hills were not found.
The main activity of Beverly Hills is Furniture and Fixtures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Beverly Hills is not available. You also can look at reviews of Beverly Hills, open positions, location of Beverly Hills on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Beverly Hills, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Beverly Hills, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Beverly Hills, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Beverly Hills, employees, financial statistics.