Au Rendez-Vous du Midi

Contactgegevens Au Rendez-Vous du Midi: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Au Rendez-Vous du Midi: address, phone, fax, email, website, opening hours

Au Rendez-Vous du Midi

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Christ 92; 7700; Mouscron, België

Telefoon (phone): 056 33 75 07 (+32-056 33 75 07) 056 33 75 07 (+32-056 33 75 07)

Fax (fax): +32 (9) 788-15-62 +32 (9) 788-15-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Au Rendez-Vous du Midi: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Au Rendez-Vous du Midi"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Au Rendez-Vous du Midi"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Au Rendez-Vous du Midi, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Au Rendez-Vous du Midi. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Au Rendez-Vous du Midi, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Au Rendez-Vous du Midi. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Au Rendez-Vous du Midi
Products information Au Rendez-Vous du Midi

BTW identificatienummer (tax): BE01989044189
Ondernemingsnummer: 6499755859
Hoofdstad (capital): 500,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 865,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Au Rendez-Vous du Midi zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Au Rendez-Vous du Midi
(Get full report from official database of BE for Au Rendez-Vous du Midi)

Aanvulling soorten activiteiten voor Au Rendez-Vous du Midi
Addition kinds of activities for Au Rendez-Vous du Midi

07239901. Moss ginning diensten | Moss ginning services
24219905. Lumber stapelen of plakken | Lumber stacking or sticking
24310701. Porch kolommen, hout | Porch columns, wood
31110101. Bridle leather | Bridle leather
31499902. Ballet slippers | Ballet slippers
36740400. Stralingsensoren | Radiation sensors
41319903. Interstate buslijn | Interstate bus line
59639906. Lingerieverkoop, huis-naar-huis | Lingerie sales, house-to-house
72990100. Persoonlijke uitstralingsdiensten | Personal appearance services

Werken bij Au Rendez-Vous du Midi: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Au Rendez-Vous du Midi: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Au Rendez-Vous du Midi. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Au Rendez-Vous du Midi. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitsgerichte en communicatieve Medewerker Bank (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij administratief aangelegd, zeer nauwgezet en heb je ervaring binnen een bank? Ben je bovendien communicatief en servicegericht? Dan ben jij de BANCAIRE MEDEWERKER die we zoeken!   Jouw verantwoordelijkheden: Kwaliteitscontrole van klantendossiers Samenzitten met account managers en private bankers om ontbrekende klantengegevens bij hen op te vragen Plannen en organiseren van herzieningskalender Voorbereiden van meetings, waarbij de verschillende klantendossiers besproken worden Agenda opmaak en notuleren tijdens deze meeting Veelvuldige interne contacten (telefonisch + per mail)   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de banksector.Voor hun kantoor te Antwerpen zoeken wij een Administratief Medewerker die verantwoordelijk is voor de kwaliteitscontrole van klantendossiers.

  • FLEXIJOB - Kelner / bar (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je een ervaren kelner, opdiener, barman m/v? Wil je als flexijob werken in het weeken of tijdens de week? Zoek je een job in de horeca in Nieuwpoort? Als kelner / opdiener verwelkom je de gasten. Je biedt de menukaart aan en neemt de bestelling op. Je bedient de gasten, ruimt af en rekent af. Daarnaast zorg je er ook voor dat de tafels netjes opgedekt worden.

  • Servicetechnieker sanitair & HVAC (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Roeselare zijn we heel dringend op zoek naar een servicetechnieker voor sanitair & HVAC. Je takenpakket bestaat uit het installeren, onderhouden & herstellen van sanitaire- en HVAC installaties. Dit zowel bij industriële klanten als bij particulieren.

  • Chauffeur C/CE (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Wijnegem/Wommelgem zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs met rijbewijs C Functieomschrijving: U staat in voor het leveren van voedingswaren en horecabenodigdheden naar klanten in Vlaanderen of Brussel Nadat de magazijniers/orderpickers de goederen hebben klaar gezet, laadt u de vrachtwagen en neemt de nodige leveringsdocumenten in ontvangst U staat in voor het lossen van de goederen bij de klant: u steekt voedingswaren in de diepvries of koelruimte bij de klant U laat de leveringsdocumenten ondertekenen en zorgt voor de ontvangst/betaling   

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Londerzeel (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS Wortegem-Petegem (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OUDENAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Wortegem - Petegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Jobstudent: Kelner / Serveerster (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een energieke, kelner of serveerster om ons team enkele dagen per week te versterken. We zoeken een teamspeler die ons kan helpen, een warme en gastvrije sfeer te creëren voor onze klanten. Je neemt op een professionele manier bestellingen op. Je houdt, samen met het keukenpersoneel, toezicht op bestellingen. Je zorgt ervoor dat iedere tafel volledig is gedekt, met servetten, specerijen en andere benodigdheden. Je serveert eten en drinken aan de tafels met klanten, je kan minstens 3 borden dragen. Je ruimt de tafels af nadat iedere klant klaar is en je maakt de tafels klaar voor nieuwe klanten. Je ontvangt betalingen.

  • Junior Management Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: UFINITY

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een sterk groeiende KMO binnen de petrochemie. Zij tellen 44 interne medewerkers en zij zetelen op de Noorderlaan in Antwerpen. Ze zijn in handen van een Amerikaanse multinational die in 70 landen actief is. Het financieel team in België telt heden 2 collega's: de Finance Manager (zeer gedreven jong iemand) en een collega die de facturen verwerkt. Door de sterke groei én mede door het feit dat Antwerpen HQ van Europa wordt, wint finance aan belang. Professionalisering, digitalisering én rapportering zijn zaken die intern moeten geïmplementeerd worden. Voel jij het al kriebelen om je schouders hieronder te zetten? Lees dan zeker verder! Centraal voor deze functie in het algemeen: uitvoerende taken combineren met ambitie om meer naar je toe te trekken; houden van uitdaging én afwisseling; gezien de veranderingen gaan er weinig dagen hetzelfde zijn voor jou; met de groei mee moet kunnen evolueren en breed financieel willen werken. Specifiek voor deze functie: inboeken van facturen (deze komen reeds digitaal binnen); general ledger insourcen van het huidig externe accountantskantoor; provisies en afschrijvingen maandafsluiting, BTW en statutaire jaarrekening rapportering (income statement) op termijn ook controlling taken naar je toe trekken: budget, analyses, rentabiliteitsberekeningen.

  • Installateur sanitair provincie Luik (Regio Verviers)

    Regio: Regio Verviers

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Osteopaat (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Vacature zelfstandige Klinisch Psycholoog (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: CURA-MC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde klinisch psycholoog (doelgroep volwassenen) om deel uit te maken van onze nieuwe vestiging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vestiging in Brasschaat (zie www:cura-mc.be) bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

  • logopedist (M/V) (zelfstandige basis) regio Vorst (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: KRISTELIJK MEDICO SOCIAAL LEVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een monodisciplinaire groepspraktijk met verschillende vestigingen in het arrondissement Turnhout. Wij zoeken logopedisten om ons aanbod te versterken in de regio Vorst (15u) met kans op uitbreiding. Ben jij die gemotiveerde logopedist(e) die ons logopedisch aanbod verder wil uitbreiden? En zie jij het zitten om samen een dynamisch en professioneel netwerk rond logopedie uit te bouwen, dan zijn wij op zoek naar jou. Naast het individueel therapeutisch werk, engageren we ons ook in diverse innovatieve projecten. Enerzijds hebben we diverse werkgroepen die de logopedische deskundigheid verbreden. Anderzijds ontwikkelen we innovatieve projecten: dit kan gaan van ondersteunende trajecten voor anderstalige ouders tot het opzetten van taalkampen voor kleuters. Hou je dus van een veelzijdige benadering van de job van logopedist(e), a arzel dan niet om snel te solliciteren!

Zoek naar antwoorden van Au Rendez-Vous du Midi in sociale netwerken
Look for responds of Au Rendez-Vous du Midi in social networks

Lees alle opmerkingen voor Au Rendez-Vous du Midi. Laat een reactie achter voor Au Rendez-Vous du Midi. Au Rendez-Vous du Midi bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Au Rendez-Vous du Midi. Leave a respond for Au Rendez-Vous du Midi. Au Rendez-Vous du Midi on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Au Rendez-Vous du Midi op de google maps. Adres en contacten Au Rendez-Vous du Midi
Location of Au Rendez-Vous du Midi on the google maps. Address and contacts of Au Rendez-Vous du Midi

Andere gerelateerde bedrijven als come Au Rendez-Vous du Midi Au Rendez-Vous du Midi: EDDY VERHEYEN | MAISON LANGE BLEU | Steverlynck Alain | R.T.B.F. RADIO | Paddock

Other related companies as Au Rendez-Vous du Midi: EDDY VERHEYEN | MAISON LANGE BLEU | Steverlynck Alain | R.T.B.F. RADIO | Paddock

Au Rendez-Vous du Midi is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Au Rendez-Vous du Midi, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01989044189. Het bedrijf Au Rendez-Vous du Midi bevindt zich op het adres: Rue du Christ 92; 7700; Mouscron. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 500,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 865,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Au Rendez-Vous du Midi zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Au Rendez-Vous du Midi is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Au Rendez-Vous du Midi is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Au Rendez-Vous du Midi, openstaande posities, locatie van Au Rendez-Vous du Midi op de kaart.

Au Rendez-Vous du Midi is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Au Rendez-Vous du Midi, company assigned to the tax number BE01989044189. The company Au Rendez-Vous du Midi is located at the address: Rue du Christ 92; 7700; Mouscron. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 500,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 865,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pubs. Products created in Au Rendez-Vous du Midi were not found.
The main activity of Au Rendez-Vous du Midi is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Au Rendez-Vous du Midi is not available. You also can look at reviews of Au Rendez-Vous du Midi, open positions, location of Au Rendez-Vous du Midi on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Au Rendez-Vous du Midi, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Au Rendez-Vous du Midi, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Au Rendez-Vous du Midi, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Au Rendez-Vous du Midi, employees, financial statistics.