't Kasteeltje

Contactgegevens 't Kasteeltje: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 't Kasteeltje: address, phone, fax, email, website, opening hours

't Kasteeltje

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grote Markt 22; 3290; Diest, België

Telefoon (phone): 013 31 27 64 (+32-013 31 27 64) 013 31 27 64 (+32-013 31 27 64)

Fax (fax): +32 (65) 261-56-29 +32 (65) 261-56-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 't Kasteeltje: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'t Kasteeltje"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'t Kasteeltje"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 't Kasteeltje, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 't Kasteeltje. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 't Kasteeltje, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 't Kasteeltje. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 't Kasteeltje
Products information 't Kasteeltje

BTW identificatienummer (tax): BE07570373535
Ondernemingsnummer: 3987457275
Hoofdstad (capital): 853,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 692,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in 't Kasteeltje zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 't Kasteeltje
(Get full report from official database of BE for 't Kasteeltje)

Aanvulling soorten activiteiten voor 't Kasteeltje
Addition kinds of activities for 't Kasteeltje

124199. Steenkoolmijndiensten, nv | Coal mining services, nec
279699. Plattegronddiensten, nv | Platemaking services, nec
753801. Motor reparatie | Engine repair
07520302. Opleidingsdiensten, paarden (behalve race paarden) | Training services, horses (except racing horses)
26310410. Pasta | Pasted board
56990103. Werkkleding | Work clothing

Werken bij 't Kasteeltje: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 't Kasteeltje: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 't Kasteeltje. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 't Kasteeltje. Looking for open vacancies in other companies

  • MRP PLANNER VLEESWARENFABRIKANT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, een vleeswarenfabrikant in het Gentse, zijn we op zoek naar een MRP planner. Ben je in het bezit van een bachelorsdiploma logistiek? Heb je reeds een eerste relevante werkervaring achter de rug? Ben je hands-on en super gemotiveerd? Dan is deze job zeker iets voor jou? Als MRP planner zal je zorgen voor een correcte en tijdige productbeschikbaarheid van de grondstoffen. je zet voorstellen om in orders je zorgt voor optimale voorraadniveaus je houdt rekening met het voorziene budget je staat in voor de follow-up met de leveranciers en magazijniers je zorgt er voor dat de leveringen tijdig kunnen gebeuren je staat in voor de follow-up van de contracten met de klanten je staat in contact met de inkoopafdeling enzovoort Je werkt van maandag tot en met vrijdag binnen daguren. Je zal opstarten op interimbasis. Voorlopig is dit om de drukte op te vangen, een vast contract kan dus niet gegarandeerd worden.

  • Chauffeur CE Buitenlandse Ritten (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Chauffeur CE zal je:  werken maandag tot vrijdag, met overnachting Rijden op BE-FR-UK instaan voor het transport van diverse palletenvervoer ook manueel werk uitvoeren zoals: goederen vastzetten, laden en lossen bij bepaalede klanten, ... Bedrijfsprofiel: Voor een bekend bedrijf in der regio Erpe-Mere zijn wij op zoek naar internationale chauffeurs met een rijbewijs CE. Als chauffeur ben je het visitekaartje van dit bedrijf. Deze klant is een internationaal bedrijf dat nog steeds groeit. Het ideaal bedrijf dus voor kandidaten die op zoek zijn naar een stabiele werkomgeving.

  • Magazijnier (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant op regio Ternat zijn wij op zoek naar een magazijnier - heftruckbestuurder. Je taken zijn: - Je rijdt met de heftruck. - Je staat in voor het picken van orders. - Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens. - Je zal klanten bedienen bij afhalingen.

  • HEFTRUCKBESTUURDER TEXTIELSECTOR -2 PLOEGEN/ SOFER MOTOSTIVUITOR SECTORUL TEXTIEL- 2 SCHIMBURI (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS INTERNATIONAL RECRUITM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textiel bedrijf in de regio van Tielt gaat Forum Jobs op zoek naar een heftruckbestuurder die kan werken in 2 ploegen (5u-13u / 13u-21u). Je staat in voor het lossen van vrachtwagens én hebt een goede PC-kennis.

  • Enthousiaste huishoudhulp in De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Kortemark (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent productie motorenfabrikant 1of 2 dag(en) per week, Wespelaar (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Wespelaar zijn we op zoek naar een student die sterk is in nauwkeurig werk. Het bedrijf is gespecialiseerd in elektromotoren voor grote huishoudtoestellen. Je zal in de productie fijne meetapparatuur hanteren en computergestuurde machines bedienen.

  • Planner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een planner. Je komt te werken op de centrale planning in Herentals en ondersteunt de werfleiders bij het invullen van hun opdrachten bij de klanten. Na een 2-tal jaren kom je te werken op de planning te Antwerpen. Je maakt in samenwerking met de betrokken diensten een zo efficiënt mogelijke planning. Je organiseert de daarvoor benodigde materialen, medewerkers en voertuigen, waarbij je rekening houdt met onverwachte situaties. Daarnaast draag je zorg voor de administratieve ondersteuning en registratie. Je neemt de werkopdrachten aan van zowel onze werfleiding en onderhoudt contact over de reservering en inzet van voertuigen Je maakt werkopdrachten aan in het systeem Je controleert de voorraad en inhuur van de benodigde materialen en zoekt pro-actie naar de juiste invulling en oplossing Je kent de specifieke vereisten per werf en houdt hiermee rekening Je houdt inhuuropdrachten in de gaten en meldt deze tijdig af na afronden van de werkzaamheden Je bereidt de werkopdrachten voor op facturatie Je beantwoordt vragen vanuit de organisatie over beschikbaarheid en mogelijkheden

  • kinesitherapeut(e) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRAINM

    Type: Zelfstandige activiteit

    TRAINM is een innoverend neurorevalidatiecentrum dat zich met behulp van innovatieve technologieën zoals robotica, neuromodulatie en brain computer interface, … richt op meetbaar herstel. Wij behandelen voornamelijk patiënten met CP, NAH, dwarslaesie, MS, Parkinson en andere neurologische aandoeningen. Ter expansie van onze activiteiten zijn we op zoek naar kinesitherapeuten, gespecialiseerd in neurologische revalidatie die gedreven en gemotiveerd zijn om binnen een enthousiast team het beste van henzelf te geven om de beste revalidatie voor de patiënten te bieden. Onze ideale kandidaat is erg gemotiveerd om enerzijds te blijven leren en zijn eigen vaardigheden en kennis te blijven verbeteren en anderzijds om de patiënten te motiveren om het beste uit zichzelf te halen en grenzen te verleggen. Er wordt een intensieve training voor de robotica en andere technieken voorzien. Wij bieden een deeltijds contract aan op zelfstandige basis (niet geconventioneerd). De marketing, administratie, rekrutering en plannen van patiënten wordt voor jou georganiseerd. De posities zijn onmiddellijk beschikbaar. Ben jij een geschikte kandidaat en wil je in een zeer innoverende omgeving binnen de neurorevalidatie aan de slag, stuur dan ons je motivatie en CV naar [email protected]. Heb je nog vragen of nood aan verdere inlichtingen, kan je steeds onze operationeel directeur, Kris Goos ( [email protected] +32479629945) contacteren.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • PRAKTIJKTRAINERS ONDERHOUD TUINMACHINES (WEST- EN OOST-VLAANDEREN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    PROVINCIE WEST- EN OOST-VLAANDEREN Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding basisonderhoud tuinmachines (haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, ....), defecten analyseren en verhelpen. U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

  • Security Officer M/V - Geel - Voltijds/deeltijds - Werfreserve (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de bewaking en de toegangscontrole op de site van een wereldbefaamd bedrijf gesitueerd in de Antwerpse Kempen en dit zowel overdag, s 'nachts alsook in het weekend. Je weet bezoekers en leveranciers correct aan te spreken, te registreren en bent aldus het eerste aanspreekpunt waar je optreedt als een “host”(gastheer) met aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat o.a. ook mee in voor de veiligheidsopleidingen die contractors en leveranciers dienen te volgen alvorens ze de site kunnen betreden. Je bent dan ook verantwoordelijk voor de daarmee gepaarde administratieve taken. Een goede talenkennis is dan ook van groot belang voor deze functie zijnde Nederlands, Frans en Engels. Je staat ook in voor controlerondes op de site en je signaleert en rapporteert alle mogelijke onveilige en ongewenste situaties en waarbij je ook steeds weet het hoofd koel te houden teneinde de juiste acties te ondernemen. In deze verantwoordelijke en afwisselende functie werk je soms alleen maar ook regelmatig samen met verschillende collega's waar teamwork van groot belang is. Onthaal van bezoekers en leveranciers in een internationale omgeving Registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Bezoekers informatie geven over de veiligheidsregels Bezoekers wegwijs maken op de site Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security Hulp en bijstand bieden aan personen of de hulpdiensten ontvangen Onregelmatigheden en incidenten voorkomen en rapporteren zoals omschreven in de procedures. De stroom van binnen- en buitengaande personen en goederen controleren Interventie- en activiteitendocumenten invullen (rapporten, nota's, veiligheidsverslagen, ...) Toegangen, plaatsen en de veiligheids- en preventiesystemen en -uitrustingen controleren (afsluitingen, aanwezigheid van objecten of personen, ...) doormiddel van bewakingsrondes met een ronderegistratiesysteem

Zoek naar antwoorden van 't Kasteeltje in sociale netwerken
Look for responds of 't Kasteeltje in social networks

Lees alle opmerkingen voor 't Kasteeltje. Laat een reactie achter voor 't Kasteeltje. 't Kasteeltje bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 't Kasteeltje. Leave a respond for 't Kasteeltje. 't Kasteeltje on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 't Kasteeltje op de google maps. Adres en contacten 't Kasteeltje
Location of 't Kasteeltje on the google maps. Address and contacts of 't Kasteeltje

Andere gerelateerde bedrijven als come 't Kasteeltje 't Kasteeltje: FA. COPERTO | CARGLASS | Brynaert Nicolas | Vanderhasselt J | Meubelhouse SPRL

Other related companies as 't Kasteeltje: FA. COPERTO | CARGLASS | Brynaert Nicolas | Vanderhasselt J | Meubelhouse SPRL

't Kasteeltje is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 't Kasteeltje, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07570373535. Het bedrijf 't Kasteeltje bevindt zich op het adres: Grote Markt 22; 3290; Diest. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 853,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 692,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in 't Kasteeltje zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 't Kasteeltje is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 't Kasteeltje is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 't Kasteeltje, openstaande posities, locatie van 't Kasteeltje op de kaart.

't Kasteeltje is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is 't Kasteeltje, company assigned to the tax number BE07570373535. The company 't Kasteeltje is located at the address: Grote Markt 22; 3290; Diest. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 853,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 692,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pubs. Products created in 't Kasteeltje were not found.
The main activity of 't Kasteeltje is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of 't Kasteeltje is not available. You also can look at reviews of 't Kasteeltje, open positions, location of 't Kasteeltje on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 't Kasteeltje, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 't Kasteeltje, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 't Kasteeltje, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 't Kasteeltje, employees, financial statistics.