Decorte Graphics

Contactgegevens Decorte Graphics: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Decorte Graphics: address, phone, fax, email, website, opening hours

Decorte Graphics

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Antwerpsesteenweg 308; 9040; Gent (Sint-Amandsberg), België

Telefoon (phone): 09 228 80 03 (+32-09 228 80 03) 09 228 80 03 (+32-09 228 80 03)

Fax (fax): 09 228 73 32 (+32-09 228 73 32) 09 228 73 32 (+32-09 228 73 32)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Decorte Graphics: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Decorte Graphics"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Decorte Graphics"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Decorte Graphics, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Decorte Graphics. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Decorte Graphics, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Decorte Graphics. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Decorte Graphics
Products information Decorte Graphics

BTW identificatienummer (tax): BE07710998535
Ondernemingsnummer: 9190582275
Hoofdstad (capital): 811,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 104,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Decorte Graphics zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Publishers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Decorte Graphics
(Get full report from official database of BE for Decorte Graphics)

Aanvulling soorten activiteiten voor Decorte Graphics
Addition kinds of activities for Decorte Graphics

572299. Huishoudelijke apparaten winkels, nec | Household appliance stores, nec
769299. Lassen reparatie, nec | Welding repair, nec
14750000. Fosfaat steen | Phosphate rock
28510302. Houtvullers of sealers | Wood fillers or sealers
31310506. bovendeel | Uppers
50840509. Metalen raffinage machines en uitrusting | Metal refining machinery and equipment
53990000. Diverse algemene koopwaarwinkels | Miscellaneous general merchandise stores
58130201. Cabaret | Cabaret
59990903. Gehoorapparaten | Hearing aids

Werken bij Decorte Graphics: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Decorte Graphics: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Decorte Graphics. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Decorte Graphics. Looking for open vacancies in other companies

  • Gezocht! Gerant(e) horecazaak regio Pittem (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een horecazaak in Pittem, zijn wij op zoek naar een gerant(e), rechterhand van de eigenaar. Je bent volledig verantwoordelijk voor het personeel, planning, stockbeheer. Alsook sta je in voor evenementen, marketing, etc. Je werkt volledig zelfstandig. Bereid zijn om in het weekend te werken is een plus maar geen vereiste.

  • Tijdelijke lasser (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de Antwerpse Haven zijn wij op zoek naar een tijdelijke lasser om te werken aan kranen (op de begane grond). Wat zijn je taken als lasser? Je staat in voor een tijdelijke lasopdracht van zeker al 2 à 3 weken. Verlenging is mogelijk maar hier is nog geen absolute zekerheid over Als gecertificeerd lasser kan je vlot halfautomaat lassen Je last onderdelen aan kranen, maar werkt gewoon op de begane grond

  • Manifest bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te 2000 Antwerpen zijn wij opzoek naar een manifest bediende om te werken in de maritieme sector. (M/V) Als manifestbediende binnen deze onderneming sta je in voor het enerzijds inboeken van manifest. En anderzijds voor de inside sales. Je zal meewerken voor het uitbreiden van een nieuwe lijn.Weet jij van aanpakken en kan jij werken onder druk en weet jij problemen als geen ander aan te pakken? Dan ben jij onze ideale kandidaat.  

  • Huishoudhulp dienstencheques (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Studenten (10/09 - 14/09) (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Ben je student en volgende week vrij om te werken van 10/09 tot 14/09? We zoeken 20 studenten om te werken van 10/09 tot 14/09. Ook als je maar enkele dagen kan werken, zijn er opties! Je werkt voor een verpakkingsbedrijf in Kampenhout Je taken bestaan uit het inpakken en sorteren van drankflessen of chocolade in daguren van 7u30 - 16u30. Interesse? Bel snel op het nummer 015250720!

  • STUDENTEN 7/10/2018 (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Voor een evenement op 7/10/2018, ben ik op zoek naar 100 (!) studenten die deze dag kunnen flyeren. Plaats tewerkstelling: Provenciaal domein Puyenbroeck Puyenbrug 1a, 9185 Wachtebeke

  • Jobstudent bediende marketing / communicatie (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: BOSTHON SPORT

    Type: Studentenjob

    Heb je een bachelor of master diploma marketing of communicatie? Heb je ervaring als bediende in deze functie? Zoek je een job regio Houthalen? Heb je een goede talenkennis? Dan hebben wij een job voor jou! In deze functie adviseert u de marketing verantwoordelijke bij het opstellen en opvolgen van het mediaplan. Je verzorgt de aanlevering van redactionele artikels, algemene communicatie en digitale nieuwsbrieven. Daarnaast sta je in voor de opmaak van de beschrijvende inhoud en copywriting van producten en systemen. Je werkt in nauw overleg met de grafische vormgever en bent verantwoordelijk voor content & update van documentatie, website & social media... Organiseren van productlanceringen, promotionele activiteiten, work clinics en events horen eveneens bij jouw gevarieerd takenpakket. Je waakt erover dat de huisstijl correct wordt uitgedragen. Je werkt in een team en rapporteert regelmatig aan de marketing verantwoordelijke.

  • Marketing Medewerker Social Media (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: KNOPS PUBLISHING

    Type: Vaste Job

    Als marketing medewerker social media bent u bezig met het dagelijks social meda beleid van ons producten. U denkt mee over social campagnes en de (online) marketing van onze producten. U wil samen met ons de juridische markt innoveren en Advocatennet.be, Jubel.be en KnopsPublishing.be laten groeien en bloeien.

  • Assistent - ploegchef drukkerij (2 Ploegen) - Mondi Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: MONDI POPERINGE

    Type: Vaste Job

    Mondi Group is een wereldwijde marktleider in de papier en verpakkingssector. De groep telt meer dan 25.000 medewerkers en is actief in meer dan 30 landen. Mondi Poperinge is gespecialiseerd in de productie van openmond zakken met een PE-film, bestemd voor de voedingsmiddelenindustrie, de sector van de dierenvoeding en de chemische industrie. Meer dan een halve eeuw geleden werden de eerste papieren zakken in Mondi Poperinge geproduceerd. In de loop der jaren werden vele uitdagingen aangegaan en werd er systematisch geïnvesteerd. Om de hoogste product- en servicekwaliteit te verzekeren, investeren we in permanente kennis, technologie en in onze mensen! https://www.mondigroup.com/en/home/ Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een assistent ploegchef voor onze drukkerij. Je zal tewerkgesteld worden in 2 ploegen. Na een succesvolle interne opleiding, zal je samen met jouw collega's instaan voor het bedienen van de drukmachines. Daarnaast zal je instaan als assistent-ploegchef en de dagelijkse gang van zaken in goede banen leiden en bespreken met de afdelingsverantwoordelijke van de drukkerij. Taken: Je bent het eerste aanspreekpunt van de verantwoordelijke van de drukkerij, je zal instaan als assistent ploegchef. Je bent verantwoordelijk voor de orde, netheid en veiligheid van de drukmachine. Vervaardigen van de voordruk volgens de fiches met de zakgegevens, de bestelling en de werkvoorschriften. Bediening, regeling en afstelling van de drukmachine. Verantwoordelijk voor de correcte en tijdige voorbereiding (toevoer) van materiaal voor de voordruk (rollen papier, inkt, ...). Informeren van de overste in geval van afwijking van de planning, stilstand, tekort aan materiaal, ... Identificeren en informeren m.b.t. mogelijke verbetering voor zwakke punten. Doorgeven van informatie bij ploegwissel.

  • Klinisch psycholoog (m/v) (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: PSYCHOLOGISCH CENTRUM TEMSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychologisch Centrum Temse is een groepspraktijk in volle ontwikkeling van erkende psychologen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Meer info over onze praktijk kan je vinden op www.psychologischcentrumtemse.be Als klinisch psycholoog zal je instaan voor het ondersteunen en begeleiden van volwassenen. Je geeft individuele begeleiding, maar er is ook de mogelijkheid om groepstrainingen of workshops (thema's worden onderling besproken) te geven. Daarnaast zal je ook deelnemen aan het teamoverleg en de intervisie. Op die manier zal je meehelpen aan de uitbouw van onze praktijk.

  • Pedicure/medische pedicure (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Bijverdienste weekend (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in Roeselare zijn wij op zoek naar een extra hulp tijdens het weekend. Je helpt de zaterdag en/of zondag met de afwas het materiaal, het klaarzetten van de bestellingen en allerhande taken. Daarnaast helpt u de bakker waar nodig.

Zoek naar antwoorden van Decorte Graphics in sociale netwerken
Look for responds of Decorte Graphics in social networks

Lees alle opmerkingen voor Decorte Graphics. Laat een reactie achter voor Decorte Graphics. Decorte Graphics bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Decorte Graphics. Leave a respond for Decorte Graphics. Decorte Graphics on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Decorte Graphics op de google maps. Adres en contacten Decorte Graphics
Location of Decorte Graphics on the google maps. Address and contacts of Decorte Graphics

Andere gerelateerde bedrijven als come Decorte Graphics Decorte Graphics: F.C. BLEID | YELLOW CITY TRAVEL | Ibelec Automation BVBA | COIFFURE ANNIE | P. JAMMAR

Other related companies as Decorte Graphics: F.C. BLEID | YELLOW CITY TRAVEL | Ibelec Automation BVBA | COIFFURE ANNIE | P. JAMMAR

Decorte Graphics is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Decorte Graphics, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07710998535. Het bedrijf Decorte Graphics bevindt zich op het adres: Antwerpsesteenweg 308; 9040; Gent (Sint-Amandsberg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 811,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 104,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Publishers. Producten gemaakt in Decorte Graphics zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Decorte Graphics is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Decorte Graphics is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Decorte Graphics, openstaande posities, locatie van Decorte Graphics op de kaart.

Decorte Graphics is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Decorte Graphics, company assigned to the tax number BE07710998535. The company Decorte Graphics is located at the address: Antwerpsesteenweg 308; 9040; Gent (Sint-Amandsberg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 811,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 104,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Publishers. Products created in Decorte Graphics were not found.
The main activity of Decorte Graphics is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Decorte Graphics is not available. You also can look at reviews of Decorte Graphics, open positions, location of Decorte Graphics on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Decorte Graphics, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Decorte Graphics, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Decorte Graphics, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Decorte Graphics, employees, financial statistics.