DE LIJN WEST-VLAANDEREN

Contactgegevens DE LIJN WEST-VLAANDEREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE LIJN WEST-VLAANDEREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE LIJN WEST-VLAANDEREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 361; 9050; Gent (Gentbrugge), België

Telefoon (phone): 09 210 93 11; 09 210 93 16; 09 210 94 43; 09 210 94 91 (+32-09 210 93 11; 09 210 93 16; 09 210 94 43; 09 210 94 91) 09 210 93 11; 09 210 93 16; 09 210 94 43; 09 210 94 91 (+32-09 210 93 11; 09 210 93 16; 09 210 94 43; 09 210 94 91)

Fax (fax): 09 210 93 16 (+32-09 210 93 16) 09 210 93 16 (+32-09 210 93 16)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE LIJN WEST-VLAANDEREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE LIJN WEST-VLAANDEREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE LIJN WEST-VLAANDEREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE LIJN WEST-VLAANDEREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE LIJN WEST-VLAANDEREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE LIJN WEST-VLAANDEREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE LIJN WEST-VLAANDEREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE LIJN WEST-VLAANDEREN
Products information DE LIJN WEST-VLAANDEREN

BTW identificatienummer (tax): BE03340087890
Ondernemingsnummer: 7744232177
Hoofdstad (capital): 585,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 162,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in DE LIJN WEST-VLAANDEREN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Public transport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE LIJN WEST-VLAANDEREN
(Get full report from official database of BE for DE LIJN WEST-VLAANDEREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE LIJN WEST-VLAANDEREN
Addition kinds of activities for DE LIJN WEST-VLAANDEREN

733400. Fotokopieën en duplicatiediensten | Photocopying and duplicating services
01610100. Meloen boerderijen | Melon farms
25140401. Bridge sets (meubels): metaal | Bridge sets (furniture): metal
28759902. Potgrond, gemengd | Potting soil, mixed
59630303. Tijdschriftabonnementen, huis-naar-huis | Magazine subscriptions, house-to-house
86410501. Condominium vereniging | Condominium association
86419904. Vereniging van ouders-leerkrachten | Parent-teachers' association

Werken bij DE LIJN WEST-VLAANDEREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE LIJN WEST-VLAANDEREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE LIJN WEST-VLAANDEREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE LIJN WEST-VLAANDEREN. Looking for open vacancies in other companies

  • Finacieel Analist - Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Financieel Analist (m/v) voor een bedrijf actief in de automobielsector in Drogenbos. Het bedrijf is gevestigd in Drogenbos. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Financieel Analist zijn: * Je analyseert de balans en de resultatenrekening van concessiehouders; * Je analyseert de kredietlijnen in functie van de verkopen van de concessiehouders; * Je neemt beslissingen en argumenteert deze ten opzichte van de bevoegde personen; * Je communiceert jouw beslissingen ten opzichte van de contactpersonen; * Je adviseert en assisteert het netwerk bij investeringsbeslissingen; * Je bezoekt de concessiehouders op regelmatige basis voor het opvolgen van de financiële situatie; * Je neemt deel aan verschillende projecten; * Je verzorgt de dagelijkse opvolging op operationeel vlak; * Je volgt procedures op en voert controles uit op het eerste niveau. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Chauffeur C te Brugge - afwisselend takenpakket (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een afvalverwerkend bedrijf regio Brugge is op zoek naar een extra chauffeur C. Je rijdt steeds met vaste vrachtwagen en krijgt verschillende ophaalrondes. Daarnaast ben je ook een vaste 'vlinder' om op andere diensten in te springen (glasbollen ophalen, huis aan huis, rolcontainers..) Deze job heeft dus een zeer variërend takenpakket! Dit is een voltijdse job in dagdienst. Je krijgt een vast contract aangeboden na positieve interim-periode.

  • Pistoolspuiter (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar werk als pistoolspuiter? Wens je te werken in de regio van Bree? Solliciteer dan bij Adecco Bree. Als pistoolspuiter worden alle activiteiten in de voorbereiding reeds uitgevoerd zoals hetontvetten, slissen, schuren, plamuren, afplakken, .... Het is aan jou als pistoolspuiter de taak om alle onderdelen van de chassis en trailers te spuiten. Je voert hierna controle uit en zorgt voor een 100% correcte afwerking van alle onderdelen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Weelde (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • Technische jobstudent - regio Lebbeke - mooie daguren (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Technics is voor een firma gelegen te Lebbeke en gespecialiseerd in koeltechnieken op zoek naar een technisch geschoolde jobstudent. Hieronder meer informatie over je taken: - je toont interesse om montage en onderhoudswerken uit te voeren aan koelinstallaties, meer specifiek aan airco\\\'s van grootwarenhuizen - hierbij voer je alle taken uit die komen kijken bij het monteren en het uitvoeren van onderhoudswerken, alhoewel de meeste jobs zich situeren binnen het elektrische domein

  • STUDENTEN 13/09 BELLEGEM (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Forum Jobs gaat op zoek naar 3 studenten voor het opzetten van tenten in Bellegem. Wanneer: donderdag 13/09 8u30-13u

  • Host/hostesses en promoteam (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

    Type: Studentenjob

    Jij bent hét uithangbord voor diverse topmerken! Je straalt de hele dag door en bent heel flexibel ingesteld... (Wij zoeken geen studenten die enkel tijdens de vakanties willen werken! Enkel kandidaten die het hele jaar door beschikbaar zijn komen in aanmerking!) Wij van BC Hospitality Services geloven in een open communicatie waarbij zowel de klanten als de werknemers op de eerste plaats staan. Door deze persoonlijke aanpak word je niet als een nummer behandeld, maar als een medewerker van ons team! Onthaal, vestiairebeheer, flyering en demonstraties zijn slechts enkele voorbeelden van het uitgebreide takenpakket. Ben jij enkele dagen in de werkweek (maandag-vrijdag) vrij en schrikt weekendwerk je niet af? Heb je een rijbewijs + wagen ter beschikking? Solliciteer dan nu! Sollicitaties moeten verstuurd worden via het online sollicitatieformulier. Stuur zeker je CV + enkele recente foto's. Anders kunnen we je kandidatuur niet behandelen.

  • Student verkoper VERO MODA Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    VERO MODA LEUVEN IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Assistent winkelmanager voor 1 van onze GAMMA winkels, regio Hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: GAMMA

    Type: Vaste Job

    Je bent medeverantwoordelijk voor een Gamma winkel. Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. Je promoot het imago van de winkel. Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagdagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren. Samen zijn jullie de stuwende kracht om onze Van Neerbos bedrijfsvisie te realiseren!

  • Pharmaceutical Process Engineer (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben je geboeid door de procesindustrie? Heb je kennis van de geldende cGMP eisen en richtlijnen binnen de farmaceutische sector? Dan ben jij de Pharmaceutical Process Engineer die we zoeken voor onze klant regio Linkeroever! Als Pharmaceutical Process Engineer: Ben je verantwoordelijk voor projecten in de farmaceutische sector. Ben je verantwoordelijk voor de engineering, implementatie en uitvoering van industriële procesinstallaties (zoals CIP, SIP, formulatie installaties, waterbehandelingssystemen, enz.). Ben je mede verantwoordelijk voor het opstellen & aanleveren van project gerelateerde engineering documenten binnen de verschillende projectfases: van conceptueel design tot en met constructie en commissioning. Bewaak je de geleverde prestaties en documentatie van subcontractors. Ben je tijdens de opstartfase verantwoordelijk voor controle van de correcte implementatie conform de gebruikelijke standaarden (e.g. cGMPs) en vooropgesteld design. Ben je verantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van de design-documenten. Kan je samenwerken in een multidisciplinair team (software, E&I). Daarenboven sta je permanent in contact met de klanten, collega´s en subcontractors.

  • Sales Manager Oost- en West VL (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als Sales Manager sta je in voor het adviseren in de meest ruime zin van het woord. Je inventariseert onze klanten hun behoeften en biedt hen de beste op maat gemaakte oplossingen aan. Taken en verantwoordelijkheden: Je behartigt prijsaanvragen, waarbij je steeds op zoek gaat naar de beste oplossing voor de klant in functie van materiaalkeuze en logistieke mogelijkheden Je verzamelt marktinformatie die een belangrijke input vormt bij het bepalen en bijsturen van onze marktstrategie Je inventariseert kansen en ontwikkelingen in de markt Je draagt zorg voor het actueel bijhouden van informatie in het interne klantopvolgingssysteem Je beheert je administratie nauwgezet zodat je ten allen tijde correcte en transparante informatie kan verstrekken Je beheert het klantenbestand en relaties en bouwt je netwerk verder uit: betonsector, aannemers, groothandelaars bouwmaterialen Je volgt klachten op, zorgt voor goede communicatie en accurate afhandeling Je werkt samen als team met de andere afdelingen binnen de organisatie en speelt hierin een trekkersrol In deze functie rapporteer je aan de Commercieel Directeur, met wie je continu overlegt over de marktbenadering en klantopvolging.

  • Verkoper / verkoopster in bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Flexijob

    Verkoper / verkoopster in een bakkerswinkel/broodjeszaak. Je job bestaat voornamelijk uit het bedienen van klanten en het maken van belegde broodjes, maar ook producten afbakken en afwerken behoren tot het takenpakket.

Zoek naar antwoorden van DE LIJN WEST-VLAANDEREN in sociale netwerken
Look for responds of DE LIJN WEST-VLAANDEREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE LIJN WEST-VLAANDEREN. Laat een reactie achter voor DE LIJN WEST-VLAANDEREN. DE LIJN WEST-VLAANDEREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE LIJN WEST-VLAANDEREN. Leave a respond for DE LIJN WEST-VLAANDEREN. DE LIJN WEST-VLAANDEREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE LIJN WEST-VLAANDEREN op de google maps. Adres en contacten DE LIJN WEST-VLAANDEREN
Location of DE LIJN WEST-VLAANDEREN on the google maps. Address and contacts of DE LIJN WEST-VLAANDEREN

Andere gerelateerde bedrijven als come DE LIJN WEST-VLAANDEREN DE LIJN WEST-VLAANDEREN: Vlaeminck M | GLAS ART SCHOUKENS | E & G MOTORS | Vidy L | EVA ROELS

Other related companies as DE LIJN WEST-VLAANDEREN: Vlaeminck M | GLAS ART SCHOUKENS | E & G MOTORS | Vidy L | EVA ROELS

DE LIJN WEST-VLAANDEREN is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE LIJN WEST-VLAANDEREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03340087890. Het bedrijf DE LIJN WEST-VLAANDEREN bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 361; 9050; Gent (Gentbrugge). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 585,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 162,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Public transport. Producten gemaakt in DE LIJN WEST-VLAANDEREN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE LIJN WEST-VLAANDEREN is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE LIJN WEST-VLAANDEREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE LIJN WEST-VLAANDEREN, openstaande posities, locatie van DE LIJN WEST-VLAANDEREN op de kaart.

DE LIJN WEST-VLAANDEREN is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE LIJN WEST-VLAANDEREN, company assigned to the tax number BE03340087890. The company DE LIJN WEST-VLAANDEREN is located at the address: Brusselsesteenweg 361; 9050; Gent (Gentbrugge). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 585,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 162,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Public transport. Products created in DE LIJN WEST-VLAANDEREN were not found.
The main activity of DE LIJN WEST-VLAANDEREN is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DE LIJN WEST-VLAANDEREN is not available. You also can look at reviews of DE LIJN WEST-VLAANDEREN, open positions, location of DE LIJN WEST-VLAANDEREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE LIJN WEST-VLAANDEREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE LIJN WEST-VLAANDEREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE LIJN WEST-VLAANDEREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE LIJN WEST-VLAANDEREN, employees, financial statistics.