Autobus & Cars Dujardin SA

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Autobus & Cars Dujardin SA
Private companiesTobacco Products • Autobus & Cars Dujardin SA

Contactgegevens Autobus & Cars Dujardin SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Autobus & Cars Dujardin SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Autobus & Cars Dujardin SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Eisenhower 253; 7500; Tournai, België

Telefoon (phone): 069 34 35 50 (+32-069 34 35 50) 069 34 35 50 (+32-069 34 35 50)

Fax (fax): 069 34 35 55 (+32-069 34 35 55) 069 34 35 55 (+32-069 34 35 55)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Autobus & Cars Dujardin SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Autobus & Cars Dujardin SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Autobus & Cars Dujardin SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Autobus & Cars Dujardin SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Autobus & Cars Dujardin SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Autobus & Cars Dujardin SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Autobus & Cars Dujardin SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Autobus & Cars Dujardin SA
Products information Autobus & Cars Dujardin SA

BTW identificatienummer (tax): BE06712615966
Ondernemingsnummer: 1658630371
Hoofdstad (capital): 402,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 515,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Autobus & Cars Dujardin SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Public transport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Autobus & Cars Dujardin SA
(Get full report from official database of BE for Autobus & Cars Dujardin SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Autobus & Cars Dujardin SA
Addition kinds of activities for Autobus & Cars Dujardin SA

501500. Motoronderdelen, gebruikt | Motor vehicle parts, used
14590104. Flint Clay Mining | Flint clay mining
20230310. Melkpoeder | Powdered milk
24110304. Zaag logboeken | Saw logs
32749901. Landbouwkalk | Agricultural lime
33560103. Zink- en zinklegeringen, platen, lakens, enz. | Zinc and zinc alloy bars, plates, sheets, etc.

Werken bij Autobus & Cars Dujardin SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Autobus & Cars Dujardin SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Autobus & Cars Dujardin SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Autobus & Cars Dujardin SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Facility Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je begeleidt een extern team in de uitvoering en controleert de uitgevoerde werkzaamheden en zorgt voor verbetering van de werkorganisatie. - Zowel het curatief als preventief onderhoud aan machines en gebouwen vallen onder je verantwoordelijkheid. - Je bent verantwoordelijk voor de contacten met onderaannemers en de opvolging van hun werkzaamheden. - Je bent verantwoordelijk voor de technische aankoop en de aankoop door het magazijn.

  • ALLROUND BEDIENDE WEEGBRUG BOUW PREVENTIENIVEAU III (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO Roeselare Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Roeselare zijn wij op zoek naar een technisch administratief bediende; Je zal instaan voor alle administratie omtrent: - Grondbank - Copro - weegbrug - tracimat - en nog andere allerhande administratieve taken.

  • Technisch manager nl/fr M/V (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Adecco is op zoek naar een Technisch manager NL/FR M/V. Je staat in voor de organisatie van het onderhoud, de optimalisatie van de productiesite en het aansturen en begeleiden van de technisch medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor het implementeren van een preventief en curatief onderhoudsplan. Je bent in staat technische problemen op te lossen en deze verder te analyseren. Je volgt de KPI's en rendementen op en doet investeringsvoorstellen indien nodig. Je coördineert tussen de technische afdelingen in de Calandering afdeling.

  • Huishoudhulp in Pulle-Zandhoven (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in 's Gravenwezel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! ('S GRAVENWEZEL)

    Regio: 'S GRAVENWEZEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT BEDIENDE PERSONEELSDIENST (M/V) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Werken met mensen is je passie? Je opvallende communicatieve en administratieve talenten wil je graag inzetten binnen een HR afdeling? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! De opdrachtgever zoekt een student(e) die verantwoordelijk is voor het uitvoeren, coördineren en opvolgen van een brede waaier aan HR activiteiten. Zo sta je in voor de personeelsadministratie, introductie van nieuwe collega’s, werving & selectie en treedt je op als aanspreekpunt m.b.t. personeelsvragen. Hoe vaak werk ik? Als student(e) bediende personeelsdienst werk je minstens 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Meer werken kan uiteraard!

  • Project Manager (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een gevestigd studiebureel uit Waregem. Hun expertise ligt in de grotere bouwprojecten in Vlaanderen. Door de structurele groei kijken ze nu uit voor de versterking van hun Service after Sales departement met een extra ervaren Project Manager. Functie Als industrieel ingenieur bouwkunde bied jij technische ondersteuning zowel naar de klant als naar je salescollega’s. Samen met je diensthoofd ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de nodige studies, inclusief complexe calculaties, stabiliteitsberekeningen, … Je maakt de offerte op en na het afronden van de verkoop,sta je in voor de verdere afhandeling van het dossier: dienst-na-verkoop, nacalculaties, … Je werkt heel nauw samen met de productiemanager zodat de uitwerking van de studie in productie kan gerealiseerd worden. Hierdoor ben je vaak terug te vinden op de werkvloer. Naast de uitwerking van de verschillende projecten sta je ook in voor de verdere optimalisatie s van bestaande producten als het helpen ontwikkelen van nieuwe producten.

  • adjunct hoofdverpleegkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RVT AVONDVREDE

    Type: Vaste Job

    De Adjunct-Hoofdverpleegkundige is gedeeltelijk vrijgesteld om de Hoofdverpleegkundige te ondersteunen in de vormgeving, coördinatie en optimalisatie van het totale zorgpakket op de afdeling

  • Hulpkok (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: BAR BIER

    Type: Vaste Job

    Hulpkok in een nieuw BBQ project van Bar Bier. in een keukenteam van 3 mensen tijdens een service (chef-kok, hulp-kok, afwasser). Werken met open grill en green eggs (voornamelijk vleesgerechten).

  • .Net Developer Sharepoint 2013 (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: TECH TRONICX

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are urgently looking for someone who can start from 1st of Dec 2018. 1.Context of the mission Next to our business applications, we use SharePoint for our public site, our intranet andcollaboration sites. We are looking for a developer with experience in SharePoint 2013 tostrengthen the team. He/She will be responsible of the technical design, theimplementation and the delivery of projects/sites with success. 2.Mission period Start date: ASAP Duration: 12 months (Depending on project evolution, extension is possible) 3.*Dutch and French, one fluent, second one basic, second language has to be English(sound knowledge). 4.Localisation Belgium, Brussels centre. ( This is only for EU nationals or for people who have rights to work in Belgium , Please note we do not provide any work permit or sponsership) 5.Level of education required A Bachelor or Master Degree in Information Technology 6. Required Knowledge and Experience Personal Skills Good analytical skills • Work in an organized and structured way • Team player • Able to work in a large complex organisation • Flexible • Problem solving attitude • Good coaching and communication skills Business experience required Mandatory: (3 Years) Professional experience in an IT Services environment Preferable: (3 Years)Knowledge of the Insurance industry is a plus Technical experience required (3-5 Years) • Advanced knowledge of SharePoint Standard edition 3 2013 (Content management, Publishing features, Collaboration, Search) • Advanced knowledge of ASP.NET and C# technologies • Visual studio • JQuery • Experience with websites and applications design (css) • Understanding of relevant technologies and development life cycles • Experienced user of MS Office tools • Experience with SharePoint 2010 • Knowledge of the future evolution in the SharePoint Area Functional experience required (3 Years) Experience of client-server web based applications 7. Objective of the job • Develop web applications based on functional input documents • Developer new web projects in SharePoint 2013 • Provide work estimations • Write technical design documents and/or technical analyses for other developers • Perform pre-integration testing • Offer coaching and/or technical support in the team

  • Zaal- en keukenmedewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: 'T BOS

    Type: Flexijob

    Je staat in voor een klantvriendelijke bediening. Je taak in de zaal bestaat uit het opnemen van bestellingen, opdienen en afruimen. In de keuken word je ingschakeld voor de koude kant.

  • Winkel en horeca medewerker (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: SMAAKMARKT

    Type: Flexijob

    Meehelpen winkel, broodjes en bereidingen maken, Kassa, afwassen,...

Zoek naar antwoorden van Autobus & Cars Dujardin SA in sociale netwerken
Look for responds of Autobus & Cars Dujardin SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Autobus & Cars Dujardin SA. Laat een reactie achter voor Autobus & Cars Dujardin SA. Autobus & Cars Dujardin SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Autobus & Cars Dujardin SA. Leave a respond for Autobus & Cars Dujardin SA. Autobus & Cars Dujardin SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Autobus & Cars Dujardin SA op de google maps. Adres en contacten Autobus & Cars Dujardin SA
Location of Autobus & Cars Dujardin SA on the google maps. Address and contacts of Autobus & Cars Dujardin SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Autobus & Cars Dujardin SA Autobus & Cars Dujardin SA: Ghijsels R | Taekels D | Linea | PRESS SHOP | ETIENNE DERAEDT

Other related companies as Autobus & Cars Dujardin SA: Ghijsels R | Taekels D | Linea | PRESS SHOP | ETIENNE DERAEDT

Autobus & Cars Dujardin SA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Autobus & Cars Dujardin SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06712615966. Het bedrijf Autobus & Cars Dujardin SA bevindt zich op het adres: Boulevard Eisenhower 253; 7500; Tournai. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 402,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 515,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Public transport. Producten gemaakt in Autobus & Cars Dujardin SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Autobus & Cars Dujardin SA is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Autobus & Cars Dujardin SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Autobus & Cars Dujardin SA, openstaande posities, locatie van Autobus & Cars Dujardin SA op de kaart.

Autobus & Cars Dujardin SA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Autobus & Cars Dujardin SA, company assigned to the tax number BE06712615966. The company Autobus & Cars Dujardin SA is located at the address: Boulevard Eisenhower 253; 7500; Tournai. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 402,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 515,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Public transport. Products created in Autobus & Cars Dujardin SA were not found.
The main activity of Autobus & Cars Dujardin SA is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Autobus & Cars Dujardin SA is not available. You also can look at reviews of Autobus & Cars Dujardin SA, open positions, location of Autobus & Cars Dujardin SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Autobus & Cars Dujardin SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Autobus & Cars Dujardin SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Autobus & Cars Dujardin SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Autobus & Cars Dujardin SA, employees, financial statistics.