Terra Firma Associates

Contactgegevens Terra Firma Associates: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Terra Firma Associates: address, phone, fax, email, website, opening hours

Terra Firma Associates

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de Fl茅ron 1B; 1190; Bruxelles (Forest), België

Telefoon (phone): 02 332 13 03 (+32-02 332 13 03) 02 332 13 03 (+32-02 332 13 03)

Fax (fax): 02 332 13 03 (+32-02 332 13 03) 02 332 13 03 (+32-02 332 13 03)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Terra Firma Associates: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Terra Firma Associates"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Terra Firma Associates"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Terra Firma Associates, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Terra Firma Associates. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Terra Firma Associates, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Terra Firma Associates. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Terra Firma Associates
Products information Terra Firma Associates

BTW identificatienummer (tax): BE09878326416
Ondernemingsnummer: 6536010742
Hoofdstad (capital): 250,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 461,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Terra Firma Associates zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Public relations consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Terra Firma Associates
(Get full report from official database of BE for Terra Firma Associates)

Aanvulling soorten activiteiten voor Terra Firma Associates
Addition kinds of activities for Terra Firma Associates

238499. Robes en jurkjes, nec | Robes and dressing gowns, nec
325503. Tegels en stenen vuurvaste materialen, behalve plastic | Tile and brick refractories, except plastic
20320103. Bonen, zonder vlees gebakken: verpakt in blikjes, potten, enz. | Beans, baked without meat: packaged in cans, jars, etc.
20539903. Croissants, bevroren | Croissants, frozen
23939903. Bloemzakken, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Flour bags, fabric: made from purchased materials
50139902. Stoel hoezen | Seat covers
51690203. Kooldioxide | Carbon dioxide
73360201. Filmstrip en dia-producent | Film strip and slide producer

Werken bij Terra Firma Associates: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Terra Firma Associates: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Terra Firma Associates. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Terra Firma Associates. Looking for open vacancies in other companies

  • Boekhoudkundig medewerker / dossierbeheerder te Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een boekhoudkantoor in het centrum van Sint-Truiden, zijn we op zoek naar een boekhoudkundig medewerker. Na een interne opleiding is het de bedoeling dat je zelfstandig gaat werken zodat je kan groeien tot dossierbeheerder. Zo zal je instaan voor een gevarieerd takenpakket & heb je rechtstreeks contact met je klanten/dossiers: - inboeken van aan- en verkoopfacturen; - opmaken en verwerken van BTW aangiftes; - Personen- en vennootschapsbelasting; - afsluiten van balansen.

  • CHAUFFEUR met RIJBEWIJS B PERSONENVERVOER M/V (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een havenbedrijf te Zeebrugge zijn we op zoek naar flexibele busdrivers (M/V) die instaan voor het vervoer van de havenarbeiders van en naar het schip of de trein. Door het unieke karakter van de haven, bieden wij u werk op basis van dagcontracten in flexibele werkroosters. Je zit zelf mee aan het stuur van je eigen planning. Je geeft zelf aan hoeveel dagen je kan werken. Ideaal dus voor zowel een voltijdse baan, maar ook voor de bijverdieners!

  • Planner (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je iemand die geboeid is door alles wat met planning te maken heeft en ben je organisatorisch sterk ? Hou je ervan om communicatief bezig te zijn ? Onze client is opzoek naar een persoon die gedetailleerd kan werken en graag de touwtjes in handen neemt! Spreekt deze vacature jou aan, aarzel dan niet en solliciteer snel ! Je staat in voor het invullen van de planning van verschillende personneelsleden Je volgt de aanvragen van de verschillende vestigingen op Je bent de schakel tussen de vestigingen en het personneel

  • Onderhoudstechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een groot bedrijf in de regio van Gent zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker die zal instaan voor volgend takenpakket: Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties Je analyseert technische storingen, stelt oplossingen voor en voert herstellingswerken uit Je bent creatief in het zoeken van oplossingen Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant Vergaderingen bijwonen Bijdragen aan verbeteringen en probleemoplossing Administratieve ondersteuning.

  • Huishoudhulp Puuur Brecht/ Sint-Job/ Sint Lenaarts (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Productiearbeider voedingsector (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Dan is onze vacature voor productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling!

  • Calculator / Projectingenieur Industriebouw (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ELEKTI

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur/calculator ben je de spilfiguur tussen de verkoop, onderaannemers, en de projectleider. Je taken en verantwoordelijkheden hierbij zijn: In samenwerking met de verkoop, en op basis van een voorontwerp en/of lastenboek, bereid je prijsoffertes voor. Om een competitieve offerte te bekomen heb je commerciële contacten met de verschillende onderaannemers en leveranciers. In overleg met de projectleider zorg je voor de aankopen van de lopende projecten. Na realisatie en oplevering sta je in voor de nacalculatie. Daarnaast werk je mee aan het uittekenen van voorontwerpen en 3D-ontwerpen, traceren staalstructuur, .. Je geeft ook administratieve ondersteuning aan facturatie, projectopvolging en dienst na verkoop.

  • Meewerkende foremen (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: KUEHNE + NAGEL LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar enkele foremen om het operationele team te versterken op onze Contract Logistics site in Eindhout. Taken en verantwoordelijkheden Als foreman stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je Team Leader en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd wordt. Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte KNPS – tools. Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit, personeelswijzigingen, ... )

  • Technical Writer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    - Je staat in voor het versterken van het team van technical writers om de projectverantwoordelijken te helpen bij de realisatie van de technische documentatie voor zowel allerlei geavanceerde apparatuur, machines,speciale voertuigen als voor softwaretoepassingen. - Opmaken van beschrijvingen betreffende de werking en de bediening van machines, voertuigen en apparaten (inclusief software) alsook het opstellen van procedures voor het onderhoud, het herstellen, het afregelen en het foutzoeken. - Het bezoeken van klanten voor het verzamelen van informatie, het nemen van foto's, het opnemen van werkprocedures, het bespreken van vragen en probleemgevallen, het opvragen van bijkomende informatie bij de originele fabrikanten van bepaalde onderdelen van het materiaal, enz. - Uitvoeren van controles op de geschreven teksten (volledigheid, correctheid van de technische inhoud, logische volgorde van de beschrijvingen en van de taken uit de procedures, correct taalgebruik en consistentie van de terminologie, controle van de lay-out, enz.).

  • Dispatcher/Planner (m/v) regio Gent (1282812) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Vaste Job

    Als dispatcher (lees: professioneel puzzelaar) zorg jij voor een perfecte voorbereiding en vlekkeloos verloop van evenementen. Wat houdt jouw takenpakket precies in? - Jij bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers; - Je kent de medewerkers en weet perfect waarvoor je hen kan inschakelen; - De transportplanning: je huurt de wagens en iedereen weet wanneer hij welke wagen ter beschikking heeft; - Je checkt en dubbelcheckt alle afspraken, zodat alles tijdens het evenement zeker in orde is; - Lastminutewijzigingen vang jij probleemloos op; - Is social media jouw ding? Dan laat onze klant dit met plezier aan jou over!

  • MONTEURS-HULPMONTEURS industriële bekledingen (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: DAS

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van dak- en wandbekleding op werven gelegen over gans België. Werken in teamverband van 3 à 4 mensen met een meewerkende ploegbaas. Enige ervaring in de sector is een pluspunt maar geen must. Een interne opleiding is voorzien. Ook schoolverlaters komen in aanmerking.

  • DÉLÉGUÉ COMMERCIAL (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Afin de renforcer notre équipe de vente nous sommes à la recherche d¿un Délégué Commercial enthousiaste et entreprenant, qui a une experience dans le domaine des Jeux Paris Sportifs.*******Tâches: - Vous préparez et réalisez des actions de prospection afin d¿introduire au maximum nos produits dans de nouveaux points de vente - Après avoir fait des preuves en prospection, vous assurez le développement, le suivi et la fidélisation des clients - Vous proposez tous les produits et services de la société - Vous êtes en veille perpétuelle de toutes nouvelles opportunités qui se présentent a - Vous gérez les dossiers en collaboration avec le service interne et technique - Vous assurez un reporting régulier de vos actions et résultats

Zoek naar antwoorden van Terra Firma Associates in sociale netwerken
Look for responds of Terra Firma Associates in social networks

Lees alle opmerkingen voor Terra Firma Associates. Laat een reactie achter voor Terra Firma Associates. Terra Firma Associates bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Terra Firma Associates. Leave a respond for Terra Firma Associates. Terra Firma Associates on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Terra Firma Associates op de google maps. Adres en contacten Terra Firma Associates
Location of Terra Firma Associates on the google maps. Address and contacts of Terra Firma Associates

Andere gerelateerde bedrijven als come Terra Firma Associates Terra Firma Associates: TUINCENTER CARRON | EMILE CREMERS | L.J. Optique | Wer Liefert Was ? GMBH | STYLLUX MEUBELEN BVBA

Other related companies as Terra Firma Associates: TUINCENTER CARRON | EMILE CREMERS | L.J. Optique | Wer Liefert Was ? GMBH | STYLLUX MEUBELEN BVBA

Terra Firma Associates is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Terra Firma Associates, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09878326416. Het bedrijf Terra Firma Associates bevindt zich op het adres: Avenue de Fl茅ron 1B; 1190; Bruxelles (Forest). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 250,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 461,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Public relations consultants. Producten gemaakt in Terra Firma Associates zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Terra Firma Associates is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Terra Firma Associates is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Terra Firma Associates, openstaande posities, locatie van Terra Firma Associates op de kaart.

Terra Firma Associates is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Terra Firma Associates, company assigned to the tax number BE09878326416. The company Terra Firma Associates is located at the address: Avenue de Fl茅ron 1B; 1190; Bruxelles (Forest). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 250,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 461,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Public relations consultants. Products created in Terra Firma Associates were not found.
The main activity of Terra Firma Associates is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Terra Firma Associates is not available. You also can look at reviews of Terra Firma Associates, open positions, location of Terra Firma Associates on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Terra Firma Associates, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Terra Firma Associates, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Terra Firma Associates, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Terra Firma Associates, employees, financial statistics.