AJK Tankbouw

Contactgegevens AJK Tankbouw: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AJK Tankbouw: address, phone, fax, email, website, opening hours

AJK Tankbouw

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrieterrein Kanaal-Noord 1173; 3960; Bree, België

Telefoon (phone): 011 44 04 00; 089 46 93 90 (+32-011 44 04 00; 089 46 93 90) 011 44 04 00; 089 46 93 90 (+32-011 44 04 00; 089 46 93 90)

Fax (fax): 089 46 82 62 (+32-089 46 82 62) 089 46 82 62 (+32-089 46 82 62)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AJK Tankbouw: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AJK Tankbouw"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AJK Tankbouw"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AJK Tankbouw, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AJK Tankbouw. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AJK Tankbouw, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AJK Tankbouw. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AJK Tankbouw
Products information AJK Tankbouw

BTW identificatienummer (tax): BE04843566894
Ondernemingsnummer: 5892486572
Hoofdstad (capital): 869,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 221,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in AJK Tankbouw zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boiler manufacturers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AJK Tankbouw
(Get full report from official database of BE for AJK Tankbouw)

Aanvulling soorten activiteiten voor AJK Tankbouw
Addition kinds of activities for AJK Tankbouw

364102. Elektrische lampen en onderdelen voor gespecialiseerde toepassingen | Electric lamps and parts for specialized applications
753903. Elektrische diensten | Electrical services
30890104. Gevallen, kunststoffen | Cases, plastics
54419903. Zoetwaren geproduceerd voor directe verkoop op het terrein | Confectionery produced for direct sale on the premises
57199907. handdoeken | Towels
73899919. Brandblusser onderhoud | Fire extinguisher servicing
79970404. Voetbalclub, behalve professioneel en semi-professioneel | Soccer club, except professional and semi-professional
82490200. Business training services | Business training services
94510400. Administratie van veteranenzaken, niveau van overheid | Administration of veterans' affairs, level of government

Werken bij AJK Tankbouw: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AJK Tankbouw: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AJK Tankbouw. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AJK Tankbouw. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige bijwerken kritieke diensten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je verpleegkundige op een kritieke dienst en wil je graag je verpleegtechnische kennis en kunde delen met andere zorginstellingen? Kijk je uit naar een bijverdienste op het scherp van de snee die je interesses blijft prikkelen en waar je dringende zorg verleent aan patiënten in acute situaties? Dan kan je bij Express Medical terecht voor een leuke bijverdienste in een waaier aan kritieke diensten zoals spoed, intensieve zorgen, operatiekwartier, dialyse.. . Maandelijks bepaal je zelf welke dagen je wenst te werken en welke shiften je bereid bent voor je rekening te nemen. Kortom, je werkt naargelang je voorkeur en springt in waar nodig. Wij doen ons uiterste best om je aan de slag te helpen op de momenten die je verkiest in Antwerpen. Deze formule geeft jou de mogelijkheid om je job(s) te combineren met een boeiende bijverdienste of je eerste stappen te zetten op diensten waar stressbestendigheid, nauwgezetheid en teamspirit van groot belang zijn.

  • Chauffeur elektrische transpallet (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in de afdeling van de verzending. Je staat in voor het laden van de vrachtwagens. De dag begint met bestellingen klaarzetten. Je plaatst de goederen volgens klant en vrachtwagen. De goederen worden ingescand voordat ze in de vrachtwagens worden geladen. Zo weet je welke pallet voorzien is voor welke vrachtwagen. Je werkt van 15u tot 21u. Je werkt steeds in dezelfde ploeg. Je werkt grotendeels alleen. De temperatuur waar je in werkt is rond de 7°.

  • Mekanieker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als mekanieker sta je onder andere in voor: - Het uitvoeren van het onderhoudswerk aan de installaties - Het oplossen/herstellen van productiestoringen - Het in orde houden van persoonlijk en groepsgereedschap - Het leveren van bijdragen voor het verbeteren of verminderen van het onderhoudswerk

  • Junior CNC operator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Roeselare zijn wij op zoek naar een JUNIOR CNC OPERATOR: Je ondersteunt de CNC frezer in zijn werk en je werkt beide als een duo Je staat in voor het wassen/ontbramen en verpakken van de stukken aan de machine Je kan verder worden opgeleid naar een CNC frezer

  • Callcentermedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Opbellen van klanten en prospecten vanuit de database. - Maken van afspraken. - Controleren van de gegevens. - Behalen van targets. - Ondersteuning bieden aan de Sales afdeling. Interne opleidingen en coaching zijn aanwezig binnen het bedrijf!

  • Field Service Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor techniek en hou je van klantencontact? Ben je graag op de baan? Dan is deze functie misschien wel de ideale uitdaging voor je. Je staat voornamelijk in voor de installatie en het onderhoud van de elektronische betaaloplossingen bij de klanten in regio Brussel en je doet interventies voor acute storingen. Als vlotte communicator licht je de klant in over het gebruik van onze toepassingen en het voorkomen van storingen. Je ziet opportuniteiten bij de klanten en je kan hen informeren over welke toepassingen nog meer comfort bieden. Je kan in deze functie rekenen op een stevige back-up voor zowel planning en materiaal als voor technische ondersteuning door ons team van experten.

  • Huishoudhulp regio Nevele/Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO HEULE-GULLEGEM-BISSEGEM (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Heule-Gullegem-Bissegem zoeken een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudent broodjesbar (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Nieuwerkerken zijn wij op zoek naar een jobstudent die zich elke vrijdag kan vrijmaken tussen 11u00 en 14u00 om de middagdrukte op te vangen. Je helpt met de bereiding van de broodjes, wassen en snijden van groenten, afrekenen.

  • Student with excellent knowledge of Kazakh (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the Kazakh language. The job requires to do data quality checks in Kazakh You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Klantenbeheerder ondernemingen non-life (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    Als professioneel en onafhankelijk verzekeringsmakelaar is onze klant in Antwerpen gespecialiseerd in de dienstverlening op vlak van verzekeringen aan KMO’s, organisaties in de non-profit sector en particulieren. Ze zoeken een klantenbeheerder ondernemingen non-life Functieomschrijving U ondersteunt de account managers in de commerciële relatie met hun klanten •U onderhandelt met verzekeraars optimale verzekeringsvoorwaarden •U verzorgt het polis beheer voor uw toegewezen klanten •U bent het aanspreekpunt voor klanten voor alle courante wijzingen in hun dossier •U stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, u neemt in een redelijke tijd initiatieven voor een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers Profiel •Bachelor Financiën en verzekeringen en/of in het bezit van een attest PCP of VVD •Of gelijkwaardig door ervaring •Open en enthousiast •Verantwoordelijkheidszin en inlevingsvermogen •Onderhandelingsvaardigheden en resultaatgericht •Service-minded, leergierig en goed georganiseerd •Kennis van Brio is een pluspunt

  • Kinesitherapeut(e) (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Vesta vzw

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je taakinhoud: Je geeft dagelijks 1 à 2 uur kinesitherapie aan cliënten die in Vesta verblijven. Kinébehandelingen vallen binnen de nomenclatuur van het RIZIV. De behandelingsduur is 20 minuten. Behandelingen bestaan in grote lijnen uit passieve en/of actieve mobilisaties en contractuurpreventie. De planning van de behandelingen wordt opmaakt in overleg met de kinesitherapeut ter plaatse en houdt in de mate van het mogelijke rekening met de dagstructuur van de cliënt. Samen met je collega draag je zoveel mogelijk zorg voor de nodige continuïteit van behandelingen. Kinesitherapie wordt gegeven in de leefgroepomgeving of extern. Je draagt vanuit het belang van de cliënt bij aan een goede samenwerking met andere belanghebbenden vanuit de visie van evenwaardig partnerschip. Je draagt bij aan het handelingsplan/zorgplan vanuit jouw werkveld.

Zoek naar antwoorden van AJK Tankbouw in sociale netwerken
Look for responds of AJK Tankbouw in social networks

Lees alle opmerkingen voor AJK Tankbouw. Laat een reactie achter voor AJK Tankbouw. AJK Tankbouw bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AJK Tankbouw. Leave a respond for AJK Tankbouw. AJK Tankbouw on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AJK Tankbouw op de google maps. Adres en contacten AJK Tankbouw
Location of AJK Tankbouw on the google maps. Address and contacts of AJK Tankbouw

Andere gerelateerde bedrijven als come AJK Tankbouw AJK Tankbouw: Stiernon & Fils Europa SPRL | RENO-TECHNIQUES | BOGAERT | HOUYOUX | C&A

Other related companies as AJK Tankbouw: Stiernon & Fils Europa SPRL | RENO-TECHNIQUES | BOGAERT | HOUYOUX | C&A

AJK Tankbouw is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AJK Tankbouw, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04843566894. Het bedrijf AJK Tankbouw bevindt zich op het adres: Industrieterrein Kanaal-Noord 1173; 3960; Bree. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 869,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 221,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boiler manufacturers. Producten gemaakt in AJK Tankbouw zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AJK Tankbouw is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AJK Tankbouw is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AJK Tankbouw, openstaande posities, locatie van AJK Tankbouw op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AJK Tankbouw is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is AJK Tankbouw, company assigned to the tax number BE04843566894. The company AJK Tankbouw is located at the address: Industrieterrein Kanaal-Noord 1173; 3960; Bree. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 869,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 221,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boiler manufacturers. Products created in AJK Tankbouw were not found.
The main activity of AJK Tankbouw is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AJK Tankbouw is not available. You also can look at reviews of AJK Tankbouw, open positions, location of AJK Tankbouw on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AJK Tankbouw, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AJK Tankbouw, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AJK Tankbouw, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AJK Tankbouw, employees, financial statistics.