Gracious (Ex-Grayling)

Contactgegevens Gracious (Ex-Grayling): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gracious (Ex-Grayling): address, phone, fax, email, website, opening hours

Gracious (Ex-Grayling)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Tr?ne 216; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 346 60 59 (+32-02 346 60 59) 02 346 60 59 (+32-02 346 60 59)

Fax (fax): 02 346 48 17 (+32-02 346 48 17) 02 346 48 17 (+32-02 346 48 17)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gracious (Ex-Grayling): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gracious (Ex-Grayling)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gracious (Ex-Grayling)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gracious (Ex-Grayling), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gracious (Ex-Grayling). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gracious (Ex-Grayling), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gracious (Ex-Grayling). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gracious (Ex-Grayling)
Products information Gracious (Ex-Grayling)

BTW identificatienummer (tax): BE08996124267
Ondernemingsnummer: 7152343750
Hoofdstad (capital): 494,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 803,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Gracious (Ex-Grayling) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Public relations consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gracious (Ex-Grayling)
(Get full report from official database of BE for Gracious (Ex-Grayling))

Aanvulling soorten activiteiten voor Gracious (Ex-Grayling)
Addition kinds of activities for Gracious (Ex-Grayling)

3085. Kunststof flessen | Plastics bottles
354401. Speciale sterven en gereedschap | Special dies and tools
23290304. Hockey uniformen: mannen, jongeren en jongens | Hockey uniforms: men's, youths', and boys'
23530103. Politie hoeden en caps | Police hats and caps
25420208. Lunchroom armaturen, behalve hout | Lunchroom fixtures, except wood
38250226. Halfgeleider testapparatuur | Semiconductor test equipment
38420110. Neusproppen | Nose plugs

Werken bij Gracious (Ex-Grayling): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gracious (Ex-Grayling): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gracious (Ex-Grayling). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gracious (Ex-Grayling). Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Container transport naar diverse klanten. Huifwagentransport tussen onze opslagplaats en diverse klanten.

  • Hulpmonteur M/V (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de hulpmonteur M/V die wij zoeken? Voor een bedrijf te Hamme zoeken we een hulpmonteur / helper modelmaker. Taakomschrijving: Herstellen van bestaande modellen aan de hand van mondelinge en/of schriftelijke instructies van de meestergast en/of de technologie-afdeling. Het op plaat zetten van de toegeleverde modellen. Dagelijkse werkzaamheden: Monteren van toegeleverde modellen op een modelplaat met gietsysteem; Noodzakelijke herstellingen aan bestaande modellen en kerndozen uitvoeren; Ombouwen van bestaande modellen en kerndozen naar de nieuwe machines; Het verwijderen van vormmodellen om modelplaten vrij te maken; Uithalen en schikken van de modellen voor de planning; Plaatsen van kernfilters in kerndozen; Het aanbrengen van een gietdatum op modellen; Opbergen van koelblokken; Bedienen van de freesmachine. Occasionele werkzaamheden: Bijhouden van de gepresteerde uren per model; Aanmaken van volledig nieuwe eenvoudige modellen kunststof voor gebruik in gieterij; Ophalen en wegbrengen van modellen uit het magazijn; Nameten van bestaande modellen.

  • Natuursteenbewerker (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Ravels zijn we op zoek naar een natuursteenbewerker Je bent vertrouwd met het afwerken van maatwerk in natuursten. Je staat in voor zagen, lijmen, uitsparingen maken, polijsten, ...

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Outer – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUTER)

    Regio: OUTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) Meulebeke (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Bijverdiener te Aalter; avondploeg (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je bent op zoek naar een bijverdienste en kan op wekelijkse basis werken. Je staat in voor het manueel laden en lossen van pakketten tot 30kg. Je hebt de verantwoordelijkheid dat deze op een vlotte manier verhandeld worden. Je werkt in de avondploeg en werkt dagelijks van 20h-00h. Heb je interesse? Aarzel niet om ons te contacteren! Goederenbehandeling data input Laden/lossen Stapeling in de hoogte

  • Studentenjob op zaterdag - schoonmaak regio Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor elke?zaterdag van 13u - 16u. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van refter, sanitair en douches.

  • Taxi chauffeur (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Beringse Taxi

    Type: Vaste Job

    vervoeren van personen. In samenwerking met de belbus.

  • Tweetalig Praktijktrainer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je verzorgt de theoretische en praktische opleidingen over veilig en efficiënt werken in de hoogte met hoogwerkers, verreikers, heftrucks, reachtrucks,… Daarnaast geef je ook opleiding over het opbouwen en veilig werken met rolsteigers Je bent in staat om deze opleidingen zowel in het Nederlands als het Frans te verzorgen. Je werkplek bevindt zich in Waregem, maar je verplaatst je ook geregeld naar één van onze depots of tot bij de klant om de opleiding te verzorgen. Occasioneel kunnen opleidingen in het weekend doorgaan Daarnaast kan je ingeschakeld worden om mee te gaan met klanten als operator en bedien je het toestel op een correcte en veilige manier

  • New Channel Manager | O-Vl (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SterkeRaven

    Type: Vaste Job

    Een nieuwe functie binnen een snel groeiende internationale organisatie. Dit wil zeggen dat je je stempel kan zetten en dat je met de nodige vrijheid om kan. Creativiteit, drive, commercieel inzicht en onderhandelingstechnieken zijn zaken die je goed van pas komen, naast je talenkennis natuurlijk. Je opereert op high level, je nieuwe klanten worden distributeurs en resellers allerlei.

  • Mechanieker onderhoud machinepark (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Vaste Job

    Je bent een mechanieker die in dag wil werken bij internationaal bedrijf regio Kortrijk - Zwevegem? Je wil graag meewerken aan het onderhoud van het machinepark? Ben jij een technieker met voorliefde naar mechanica? Sleutel je graag aan machines? Wil je een job in een bedrijfseigen smidse? Je komt terecht bij een wereldspeler met specialisatie in metaalsector en werkt in het onderhoudsteam dat ervoor zorgt dat klanten wereldwijd oplossingen geboden worden voor staaldraadproducten. Firma heeft een grote verscheidenheid in machinepark, installaties en producten. Als medewerker van het onderhoudsteam werk je bij de mechaniekers waarbij je het mechanisch onderhoud van de machines en installaties gaat uitvoeren. Je krijgt de kans om mee te denken en werken aan voorstellen ter verbetering van de productie, hierbij word je ondersteund door je collega's van het team.

  • Elektromonteur industrie (langdurig) (VLISSINGEN)

    Regio: VLISSINGEN

    Bedrijf: ARTEC GROEP

    Type: Werfreserve

    De Artec Groep is op zoek naar (industriële) Elektromonteurs voor langdurige projecten in Gent en in Antwerpen. De werkzaamheden zijn het zelfstandig installeren van alle voorkomende elektrotechnische installaties, het plegen van service en onderhoud en het oplossen van storingen indien gewenst. - Tekeningen kunnen lezen - Kabels trekken/bedraden - Installeren en zelfstandig aanleggen en aansluiten van diverse industriële installaties/systemen - (de)monteren

Zoek naar antwoorden van Gracious (Ex-Grayling) in sociale netwerken
Look for responds of Gracious (Ex-Grayling) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gracious (Ex-Grayling). Laat een reactie achter voor Gracious (Ex-Grayling). Gracious (Ex-Grayling) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gracious (Ex-Grayling). Leave a respond for Gracious (Ex-Grayling). Gracious (Ex-Grayling) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gracious (Ex-Grayling) op de google maps. Adres en contacten Gracious (Ex-Grayling)
Location of Gracious (Ex-Grayling) on the google maps. Address and contacts of Gracious (Ex-Grayling)

Andere gerelateerde bedrijven als come Gracious (Ex-Grayling) Gracious (Ex-Grayling): Herpi International S.A. | MAX LEBACQ | IMPRIMERIE MARC ELIAERS | FILIP LIBBRECHT | OPTIQUE DU PERRON

Other related companies as Gracious (Ex-Grayling): Herpi International S.A. | MAX LEBACQ | IMPRIMERIE MARC ELIAERS | FILIP LIBBRECHT | OPTIQUE DU PERRON

Gracious (Ex-Grayling) is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gracious (Ex-Grayling), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08996124267. Het bedrijf Gracious (Ex-Grayling) bevindt zich op het adres: Rue du Tr?ne 216; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 494,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 803,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Public relations consultants. Producten gemaakt in Gracious (Ex-Grayling) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gracious (Ex-Grayling) is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gracious (Ex-Grayling) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gracious (Ex-Grayling), openstaande posities, locatie van Gracious (Ex-Grayling) op de kaart.

Gracious (Ex-Grayling) is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gracious (Ex-Grayling), company assigned to the tax number BE08996124267. The company Gracious (Ex-Grayling) is located at the address: Rue du Tr?ne 216; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 494,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 803,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Public relations consultants. Products created in Gracious (Ex-Grayling) were not found.
The main activity of Gracious (Ex-Grayling) is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Gracious (Ex-Grayling) is not available. You also can look at reviews of Gracious (Ex-Grayling), open positions, location of Gracious (Ex-Grayling) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gracious (Ex-Grayling), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gracious (Ex-Grayling), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gracious (Ex-Grayling), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gracious (Ex-Grayling), employees, financial statistics.