Thys M

Contactgegevens Thys M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Thys M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Thys M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Van Havrelei 42; 2100; Antwerpen (Deurne), België

Telefoon (phone): 03 321 86 52 (+32-03 321 86 52) 03 321 86 52 (+32-03 321 86 52)

Fax (fax): +32 (60) 270-23-21 +32 (60) 270-23-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Thys M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Thys M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Thys M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Thys M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Thys M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Thys M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Thys M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Thys M
Products information Thys M

BTW identificatienummer (tax): BE05935058593
Ondernemingsnummer: 8273773193
Hoofdstad (capital): 665,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 233,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Thys M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Psychotherapists and psychoanalysts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Thys M
(Get full report from official database of BE for Thys M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Thys M
Addition kinds of activities for Thys M

551199. Nieuwe en gebruikte autodealers, nec | New and used car dealers, nec
25210302. Tafels, kantoor: hout | Tables, office: wood
28739900. Stikstofmeststoffen, nec | Nitrogenous fertilizers, nec
35320203. Classifiers (metallurgische of mijnbouwmachines) | Classifiers (metallurgical or mining machinery)
51370204. Ondergoed: vrouwen-, kinder- en zuigelingen ' | Underwear: women's, children's, and infants'

Werken bij Thys M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Thys M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Thys M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Thys M. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator nachtploeg m/v (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator nacht gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en je maakt de bereidingen klaar.

  • Assemblagemedewerker op verplaatsing (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als assemblagemedewerker voor onze klant ga je mee op verplaatsing voor het monteren en installeren van stoelen in theaters, bioscoopzalen, voetbalstadions, ...

  • Telesales M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het aanmaken van nieuwe klanten en het pamperen van bestaande klanten. Als telesales zal je op een vrolijke, enthousiaste, positieve manier prospecten benaderen en afspraken maken voor de vertegenwoordiger. Je bent een commercieel talent die het zeker niet erg vindt om 120 calls per dag te doen. Naarmate je goed bent ingewerkt mag je soms een meeting meevolgen of de klanten bezoeken.

  • National Accountmanager (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als national accountmanager sta je in voor volgende taken: Je bent enerzijds verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het klantenbestand en hebt ook aandacht voor de bestaande klantrelaties; Dankzij jouw contactvaardigheid weet je vlot nieuwe afspraken te genereren; Je beschikt over sterk technisch inzicht en bent in staat om mee te denken met je klant; Dankzij je productkennis kan je oplossingen op maat aanbieden aan je klanten; Je brengt op gestructureerde wijze verslag uit over de marktsituatie en bepaalt in overleg de verkoopsstrategie; Je behoort tot een salesteam van een 8-tal personen die rechtstreeks onder de directie werken en ook rechtstreeks rapporteren. Samen met dit team en de directie wordt het plan van aanpak opgesteld.

  • CNC - bediener (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, gelegen te Waver - Huldenberg, zoekt een operator hout-CNC ter permanente vervanging. Hun ideale kandidaat heeft ten minste een opleiding genoten tot CNC-frezer óf/en heeft hier ook ervaring in. Het allerbelangrijkste is dat jij als kandidaat gemotiveerd bent en je interesse in de job en materialen groot is. Een opleiding wordt voorzien op de vloer, je wordt allesbehalve alleen gelaten, integendeel. Oh en wist je al dat dit volgens de bouwsector wordt verloond, met een minimum van €14,189?!

  • Poetshulp Herselt - Ramsel (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Productiemedewerker - jobstudent (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Studentenjob

    Mogelijke taken: inpakken van afgewerkte producten etiketteren van dozen stapelen van dozen op paletten de controle van het eindproduct op datum en etiket ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen beveiligen, labelen en verpakken van bestellingen rolcontainers vullen voor transport, manueel laden en lossen van trailers orderpicking met een scanner het schoonhouden van jouw werkplek het sorteren van afval- en restproducten Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/2801a314df82197fa3f4127103dd452d

  • Onderhoudsmedewerker (student) (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar studenten onderhoudsmedewerker. Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex. Je volgt het stockbeheer goed op. Je onderhoudt het schoonmaakmateriaal. Je volgt de poetsschema's correct op. Je bent verantwoordelijk voor het afsluiten van het complex.

  • CHAUFFEUR CE nationaal (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: VERGO

    Type: Vaste Job

    LEVEREN VAN KLANTEN MET EEN TREKKER - OPLEGGER CE - ADR ATTEST IS EEN VOORDEEL -

  • Wegenwerker / Klinkerlegger (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is gespecialiseerd in wegeniswerken en het aanleggen van parkings en opritten. Bovendien nemen ze ook nog rioleringswerken, beplantingswerken en grondwerken voor hun rekening! Hoe allrounder jij bent, hoe beter dus ! Je zal instaan voor het leggen van klinkers op parkings en opritten, het plaatsen van boordstenen, wegeniswerken .. Een zeer gevarieerde job met mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

  • Verpleegkundige ouderenzorg Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige:  Sta je in voor de wondzorg, bloedname, medicatiebedeling... Rapporteer je aan je hoofdverpleegkundige Zal je nauw samenwerken met je collega verpleegkundige en zorgkundige Heb je een nauw contact met de bewoner 

  • Freelance docent Barbier Brugge (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van Thys M in sociale netwerken
Look for responds of Thys M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Thys M. Laat een reactie achter voor Thys M. Thys M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Thys M. Leave a respond for Thys M. Thys M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Thys M op de google maps. Adres en contacten Thys M
Location of Thys M on the google maps. Address and contacts of Thys M

Andere gerelateerde bedrijven als come Thys M Thys M: HUIS HENDRIX | Griffex-Timmermans-Michiels NV | FIGARO | Euroveranda NV | CHARNEUSAGRI

Other related companies as Thys M: HUIS HENDRIX | Griffex-Timmermans-Michiels NV | FIGARO | Euroveranda NV | CHARNEUSAGRI

Thys M is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Thys M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05935058593. Het bedrijf Thys M bevindt zich op het adres: Van Havrelei 42; 2100; Antwerpen (Deurne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 665,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 233,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Psychotherapists and psychoanalysts. Producten gemaakt in Thys M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Thys M is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Thys M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Thys M, openstaande posities, locatie van Thys M op de kaart.

Thys M is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Thys M, company assigned to the tax number BE05935058593. The company Thys M is located at the address: Van Havrelei 42; 2100; Antwerpen (Deurne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 665,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 233,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Psychotherapists and psychoanalysts. Products created in Thys M were not found.
The main activity of Thys M is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Thys M is not available. You also can look at reviews of Thys M, open positions, location of Thys M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Thys M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Thys M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Thys M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Thys M, employees, financial statistics.