STEIMES N

Contactgegevens STEIMES N: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEIMES N: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEIMES N

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Reine Astrid 1; 4100; Seraing (Boncelles), België

Telefoon (phone): 0497 23 43 39; 04 372 13 80 (+32-0497 23 43 39; 04 372 13 80) 0497 23 43 39; 04 372 13 80 (+32-0497 23 43 39; 04 372 13 80)

Fax (fax): +32 (64) 768-57-30 +32 (64) 768-57-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEIMES N: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEIMES N"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEIMES N"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEIMES N, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEIMES N. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEIMES N, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEIMES N. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEIMES N
Products information STEIMES N

BTW identificatienummer (tax): BE03973449707
Ondernemingsnummer: 5760650634
Hoofdstad (capital): 961,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 307,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Psychologists

Product categorie (product category): Psychotherapists and psychoanalysts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEIMES N
(Get full report from official database of BE for STEIMES N)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEIMES N
Addition kinds of activities for STEIMES N

24310000. Millwork | Millwork
28690311. Oxaalzuur en metaalzouten | Oxalic acid and metallic salts
30890600. Verwerking van kunststoffen | Plastics processing
57350000. Record en vooraf opgenomen tape winkels | Record and prerecorded tape stores
59999904. luifels | Awnings

Werken bij STEIMES N: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEIMES N: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEIMES N. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEIMES N. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker M/V (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je werkt als productiemedewerker in een houtbewerkend productiebedrijf. - Je legt houten platen op de band, je stelt de machines in en je klopt met een handmatige machine nietjes en nagels in de houten platen. - Je stapelt de afgewerkte producten op elkaar.

  • Winkelmedewerker supermarkt Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Zoersel zijn we op zoek naar een voltijdse winkelmedeewerker. Het gaat om een functie met optie vast je vult de winkel aan en spiegelt de producten volgens houdbaarheidsdatum je rekent af aan de kassa je helpt klanten verder en geeft hen advies over kortingen je helpt bij het maken van de online bestellingen

  • Administratief bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van Konvert zijn wij op zoek naar een administratief assistente voor op de aankoopafdeling, dit voor een tijdelijke opdracht tot minstens eind december. (dit kan ook langer zijn) TAAKOMSCHRIJVING: - Inputten van gegevens

  • Magazijnier (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: t-interim Haacht

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf inBoortmeerbeek zijn wij dringend opzoek naar een gedreven, gemotiveerde enordelijke magazijnier. Je staat in voor alle facetten aangaande wisselstukkenopzoeken en bestellen alsook het beheer van het bandenhotel.

  • Technieker (M/V) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wilrijk zijn wij op zoek naar een monteur. Onze klant is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, prefabriceren en monteren van kunststof installaties voor de chemische en farmaceutische industrie; micro-electra- en waterzuiveringsinstallaties. Wat zal er van jou verwacht worden: Als deel van het productie en constructie team lees je technische tekeningen, waarna je direct aan de slag gaat Je produceert kunststof onderdelen en last deze samen tot complete installaties Je voert kwaliteitstesten uit alvorens een product wordt afgeleverd aan de klant Je werkt samen met 20 anderen op de werkplaats in Wilrijk en de installaties zijn allemaal maatwerk

  • Hulpploegchef productie in 2 ploegen (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    •Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig aansturen van 2 productielijnen •Dit houdt onder meer volgende taken in: •Opstarten van de lijn •Afregelen van de verschillende machines binnen de lijn teneinde de juiste productkwaliteit en het beoogde rendement te bekomen •Ombouw van de lijn bij productwissel •Reinigen van machines tijdens ombouw •Bijplaatsen van grondstoffen met heftruck •Afvoer afvalstroom met de heftruck •Kwaliteit controleren in samenwerking met de QC-medewerker

  • Poetshulp (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Na een frisse douche geniet je van een stevig ontbijt, want zo’n hele dag poetsen vraagt wel wat energie. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen klanten volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene klant word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald, want zij kijken al uit naar hun wekelijks babbeltje met jou, al dan niet met een kop koffie, en vooral het feit dat hun huis er na jouw bezoek weer helemaal piekfijn uit zal zien. Andere klanten zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Uiteraard doe jij dit ook met veel plezier, want zowel poetsen als strijken zijn taken waar jij je goed bij voelt. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Jij hebt de ervaring en vooral de motivatie, wij hebben de klanten die jou met open armen zullen ontvangen.

  • Huishoudhulp Puuur Brecht/ Sint-Job/ Sint Lenaarts (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student winkelbediende te Vorselaar (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor een klant te Vorselaar, zijn we op zoek naar student winkelbediende. Als student ga je vooral kassawerk doen, maar ook rekken vullen, winkel op orde houden,... Je werkt met afwisselende uren.

  • Student zaterdagwerk (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Zulte zoeken wij een gemotiveerde student! Je zal instaan voor de bediening van de klanten, proper houden van het atelier achteraan en van de bakkerij. Je werkt telkens op zaterdag van 6u tot 12u OF van 13u tot 17u.

  • Commercial & Business Development Director (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio Brugge gaan we op zoek naar een Commercial & Business Development Director Als Commercial & Business Development Director neem je leiding over het volledige salesteam en coördineer je de commerciële activiteiten. Je zorgt ook voor de verdere uitbouw en ontwikkeling hiervan op alle gebied. Je maakt deel uit van het directieteam, die maandelijks samenkomt en rapporteert aan de CEO. Personeelsverantwoordelijkheid over een 20tal medewerkers : Inside Sales (Inside Sales Officer(s), Back-Office medewerkers, Call Center medewerker(s), Team aanbestedingen) External Sales (Key Accountmanagers, Accountmanagers) Marketing Commercieel aspect Kernactiviteiten Zorgen voor de nodige ondersteuning en begeleiding van de mensen Zorgen voor het op peil houden van eigen kennis en doorgeven van deze kennis aan anderen oa door het volgen van opleidingen, en het organiseren ervan Richtlijnen, zowel op vlak van het bedrijf als op het vlak van de afdelingen, implementeren en respecteren en ervoor zorgen dat die ook gevolgd worden door de personen die rechtstreeks rapporteren Day-to-day business: beheer, oplossen van problemen, communicatie Verbeteringsvoorstellen formuleren, implementeren en opvolgen Nieuwe ontwikkelingen onderzoeken – Business Development Motiveren en opvolging van het team Updaten van systemen Op termijn word je ook lid van directieteam en kunnen volgende thema's aan bod komen : Bedrijfsstrategie tactisch en operationeel structureren en implementeren Op groepsniveau denken en handelen Coördineren van de dagdagelijkse activiteiten Opvolgen en optimalisatie van de werking Waken over rentabiliteit Handelen in functie van de waarden, de strategie en de doelstellingen van het bedrijf Doelstellingen van het bedrijf helpen concretiseren Budgetten bepalen, bespreken van de cijfers Meedenken over ‘gevoelige punten', topics

  • Freelance HR consultant (M/V) regio Antwerpen - Limburg - Vlaams Brabant (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: LET'SGOOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Warm zakelijk, da’s werken vanuit je passie voor mensen, en alles in functie van de klant/kandidaat Indien jij sterke ideeën hebt over het optimaliseren van HR-processen op KMO- niveau … een zeer sterk empatisch denkvermogen bezit … en ervaring hebt alsook specialist bent in één of ander HR domein … dan is dit waarschijnlijk de belangrijkste advertentie van je carrière! Je adviseert en ondersteunt de groei en andere KMO's in de implementatie van HR-strategieën en/of processen: reward, performance, learning & development, recruitment, talent, verzuim, competentiebeleid... Je zorgt voor de nodige begeleiding en ontwikkeling bij het uitvoeren van deze processen. Je staat in voor de opvolging, begeleiding en uitvoering van deze processen. Je begeleidt bedrijfsleiders en andere leidinggevenden in de context van het opvolgen van individuen, en neemt zo nodig en in afspraak zelf actie. Je bewaart het overzicht om snel nieuwe uitdagingen te identificeren. Neem enkele minuten van je tijd en beslis dan of jij de persoon bent die zich wil vastbijten en ondersteuning bieden in uw specialisatie van HR-projecten Ben jij dynamisch en gedreven genoeg en wil jij verantwoordelijk zijn voor het welslagen van deze HR-projecten? Aarzel dan niet en solliciteer nu! Het is een pluspunt als je ook inzetbaar bent in verschilldende domeinen maar is geen noodzaak. Wij moedigen ook personen van 45+ aan te solliciteren. We kijken uit naar uw reactie. Beschikbaarheid en timing uitvoeren opdrachten bespreekbaar. Uitzendkantoren gelieve zich te onthouden.

Zoek naar antwoorden van STEIMES N in sociale netwerken
Look for responds of STEIMES N in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEIMES N. Laat een reactie achter voor STEIMES N. STEIMES N bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEIMES N. Leave a respond for STEIMES N. STEIMES N on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEIMES N op de google maps. Adres en contacten STEIMES N
Location of STEIMES N on the google maps. Address and contacts of STEIMES N

Andere gerelateerde bedrijven als come STEIMES N STEIMES N: DOW BELGIUM=DOW BENELU BVBA | FA. MEDIA AID | HELIOS-POSEIDON VOYAGES | Deleebeeck P | CARROSSERIE DECKERS

Other related companies as STEIMES N: DOW BELGIUM=DOW BENELU BVBA | FA. MEDIA AID | HELIOS-POSEIDON VOYAGES | Deleebeeck P | CARROSSERIE DECKERS

STEIMES N is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEIMES N, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03973449707. Het bedrijf STEIMES N bevindt zich op het adres: Rue Reine Astrid 1; 4100; Seraing (Boncelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 961,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 307,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Psychotherapists and psychoanalysts. Lijst met producten zijn Psychologists.
De hoofdactiviteit van STEIMES N is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEIMES N is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEIMES N, openstaande posities, locatie van STEIMES N op de kaart.

STEIMES N is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEIMES N, company assigned to the tax number BE03973449707. The company STEIMES N is located at the address: Rue Reine Astrid 1; 4100; Seraing (Boncelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 961,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 307,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Psychotherapists and psychoanalysts. List of products are Psychologists.
The main activity of STEIMES N is Social Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of STEIMES N is not available. You also can look at reviews of STEIMES N, open positions, location of STEIMES N on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEIMES N, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEIMES N, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEIMES N, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEIMES N, employees, financial statistics.