Sobotik A

Contactgegevens Sobotik A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sobotik A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sobotik A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue d'Orbais 22; 1370; Jodoigne (Jauchelette), België

Telefoon (phone): 010 86 76 75 (+32-010 86 76 75) 010 86 76 75 (+32-010 86 76 75)

Fax (fax): +32 (3) 116-59-23 +32 (3) 116-59-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sobotik A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sobotik A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sobotik A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sobotik A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sobotik A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sobotik A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sobotik A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sobotik A
Products information Sobotik A

BTW identificatienummer (tax): BE06030090332
Ondernemingsnummer: 1981353759
Hoofdstad (capital): 907,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 615,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Sobotik A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Psychotherapists and psychoanalysts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sobotik A
(Get full report from official database of BE for Sobotik A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sobotik A
Addition kinds of activities for Sobotik A

37210101. Vliegtuigen, vaste of roterende vleugel | Airplanes, fixed or rotary wing
39999901. Atomizers, toiletartikelen | Atomizers, toiletry
50510206. Ferroalliages | Ferroalloys
51220302. antiseptica | Antiseptics
86999903. Vereniging automobiel eigenaren | Automobile owners' association

Werken bij Sobotik A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sobotik A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sobotik A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sobotik A. Looking for open vacancies in other companies

  • Loodgieter (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Kontich zijn wij op zoek naar een LOODGIETER (M/V). Je monteert en herstelt sanitaire installaties en zal zelfstandig werken uitvoeren.  

  • Laborant microbiologie (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor one klant in de regio van Wetteren zijn wij nog op zoek naar een laborant (m/v). Je hebt al een eerste ervaring opgedaan binnen de microbiologie. Je voert voornamelijl microbiologische analyses uit op voeding, diervoeder en water.

  • Lasser/monteur (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kan jij lassen en werken met verschillende materialen? Jij bent handig en kan monteren? Dan hebben wij de job die jij zoekt! Voor onze klant in Dilsen-Stokkem zijn wij opzoek naar een lasser/monteur. Jouw takenpakket bestaat uit: Lassen van opleggers, aanhangers... Je werkt met materialen zoals inox, aluminium,... Algemene voorbereidende taken behoren ook tot jouw verantwoordelijkheid.

  • Huishoudhulp Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: IMAS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor het onderhoud van verschillende woningen in de regio van Aalst en omstreken. Stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen...behoren tot uw taken. Strijken en voorbereidingen van maaltijden zijn een must bij sommige klanten. In het bezit van eigen vervoer of brommertje.

  • HUISHOUDHULP Gierle, Lille, Poederlee, Wechelderzande - Direct VAST contract mét Maaltijdcheques (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen meteen een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Lille, Gierle, Poederlee en Wechelderzande. Woon je niet in Lille? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten en deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je persoonlijke coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Heusden-Zolder) (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • Jobstudent administratie (m/v) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    - klanten te begeleiden vakantie- en jaarverhuur - input briefwisseling en klasseren - ophangen affiches, nemen foto's - opname tellers - controle appartementen na vertrek huurders vakantieverhuur - voorbereiden fiche etalage

  • Student - persoonlijk assistent voor halve dag per week (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Randstad Medical

    Type: Studentenjob

    Je vergezelt wekelijks onze cliënt naar vergaderingen in Hasselt (Corda campus). Het gaat om 1/2 dag per week (= 4 uur), meestal op woensdagnamiddag, maar soms ook op een andere dag. (Dit wordt samen afgesproken). Onze cliënt woont in Borgloon, en maakt gebruik van een rolstoel. Ze heeft een eigen wagen waar ze zelf mee rijdt. Je zorgt voor het in- en uitladen van de rolstoel in de auto, het transport naar- en het installeren in de vergaderzaal. Je volgt de vergadering zelf niet mee, je mag dan lezen of studeren. Nadien begeleid je onze cliënt mee naar huis. Ocassioneel wordt je ook ingeschakeld om te babysitten op haar kleinkinderen.

  • Technisch jobstudent (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Om de verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen en de vraag van onze klanten toch te kunnen beantwoorden kijken we uit naar een jobstudent om technisch uitvoerend werk uit te voeren in de lijn van je technische opleiding. Takenpakket: meehelpen aan het mechanisch onderhoud van machines monteren/demonteren van machines lassen (indien dit tot je studierichting behoort) algemene technische werken

  • Student Mystery Shopper Nationale Loterij (periode 04/02 - 02/03) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de Nationale Loterij wordt er een grote actie georganiseerd waarvoor we op zoek zijn naar studenten tussen de 15 en de 16 jaar. Deze actie zal doorgaan in februari en april in regio Antwerpen. De selectieprocedure voor deze vacature bestaat uit 3 fases: de eerste screening gebeurt door Randstad in ons kantoor op de Groenplaats indien positief, wordt je sollicitatie doorgestuurd naar Ipsos indien zij akkoord gaan, gebeurt de derde screening door de vertegenwoordigers van de Nationale loterij in de tweede week van januari in Groot Bijgaarden (een andere dag is niet mogelijk!). Wat ga je juist moeten doen? Je rijdt mee met een begeleider die je telkens afzet bij een krantenwinkel. Hier moet je een lottobiljet kopen en zien of ze het aan jou willen verkopen. Nadien stap je terug in de auto bij je begeleider en geef je een briefing. Zo doe je verschillende bezoeken op één dag.

  • HULPELECTRICIEN / HANDLANGER voor de werven in Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELEKTROPLAN

    Type: Vaste Job

    Je assisteert op de werf op van aanvang tot afwerking . Je helpt mee met het plaatsen van leidingen, stopcontacten, verlichting, beveiliging, toegangscontrole, aansluiten borden, aansluitingen, indienststellingen e.d. Je hebt inzicht in de werken en beschikt over de postitieve spirit op de werken grondig af te werken. Een eerste werkervaring is een voordeel.

  • Design Engineer Sprinklers (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: JOBS IN MIND

    Type: Vaste Job

    Onze partner levert systemen, oplossingen en dienstverlening in verband met intelligente gebouwentechniek. Brandbeveiliging is hierin een cruciale discipline.Een specifieke opdracht hierin is het bouwen van blussystemen op basis van gas of watermist, om kritische infrastructuur niet alleen passief maar ook actief te beveiligen tegen brand. Functiebeschrijving De Design Engineer Sprinklers voert de technische studie en de projectering in 3D van het project uit in opdracht van de Project Manager. Taken: Autonoom uitwerken van een technisch dossier bestaande uit: - AutoCAD tekeningen van: De P&ID’s van het automatisch blussysteem (2D) De batterij met flessen blusgas of watermist (3D) Het piping netwerk van de batterij naar de sproeimonden (3D / ISO) De pneumatische controlekast van de blusinstallatie (2/3D) Het inplantingsplan (2D) - Een berekeningsdossier ter dimensionering van de installatie (aantal flessen, piping diameter, sproeimonden, ledigingstijden, enz.) in een VdS software gebaseerd op Siemens parameters, en rekening houdende met de gevraagde normering van: Synthetische blusgassen Inerte blusgassen Watermist systemen Uitwerken van het technisch dossier: - In offertefase, op basis van een lastenboek en tekeningen van de klant, de installateur of het studiebureau. - In uitvoeringsfase (“To Build”), waarbij aanpassingen aan het concept verwerkt worden. - Aan het einde van de projectfase (“As Built”) waarbij de dossiers in overeenkomst met de werkelijkheid worden gebracht. - Documenteren van aanpassingen en updates tijdens de uitbatingsfase van de installatie. Overdragen van de uitvoeringsdocumenten aan de technici, inbegrepen plaatsbezoeken op de werf om de voortgang, wijzigingen en technische vragen op te nemen. Bewaken van de technische voortgang en kwaliteit en daarover periodiek mondeling en schriftelijk rapporteren, zowel naar de eigen leidinggevende als naar de projectverantwoordelijke. Technische gesprekken met installatiebedrijven en/of eindklanten. Bijdragen aan het opstellen en actueel houden van procedures en standaarden. - Componentenbibliotheken in AutoCAD

Zoek naar antwoorden van Sobotik A in sociale netwerken
Look for responds of Sobotik A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sobotik A. Laat een reactie achter voor Sobotik A. Sobotik A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sobotik A. Leave a respond for Sobotik A. Sobotik A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sobotik A op de google maps. Adres en contacten Sobotik A
Location of Sobotik A on the google maps. Address and contacts of Sobotik A

Andere gerelateerde bedrijven als come Sobotik A Sobotik A: IPPA | CHANELL | YVES ROCHER | ALG BAANVERVOER F & G DE SMEDT BVBA | Association ICABM

Other related companies as Sobotik A: IPPA | CHANELL | YVES ROCHER | ALG BAANVERVOER F & G DE SMEDT BVBA | Association ICABM

Sobotik A is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sobotik A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06030090332. Het bedrijf Sobotik A bevindt zich op het adres: Rue d'Orbais 22; 1370; Jodoigne (Jauchelette). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 907,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 615,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Psychotherapists and psychoanalysts. Producten gemaakt in Sobotik A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sobotik A is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sobotik A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sobotik A, openstaande posities, locatie van Sobotik A op de kaart.

Sobotik A is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sobotik A, company assigned to the tax number BE06030090332. The company Sobotik A is located at the address: Rue d'Orbais 22; 1370; Jodoigne (Jauchelette). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 907,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 615,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Psychotherapists and psychoanalysts. Products created in Sobotik A were not found.
The main activity of Sobotik A is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Sobotik A is not available. You also can look at reviews of Sobotik A, open positions, location of Sobotik A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sobotik A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sobotik A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sobotik A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sobotik A, employees, financial statistics.