HUYSMAN LEEN

Particuliere bedrijvenBosbouw • HUYSMAN LEEN
Private companiesForestry • HUYSMAN LEEN

Contactgegevens HUYSMAN LEEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUYSMAN LEEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUYSMAN LEEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pastoor Goetschalckxstraat 48; 2180; Antwerpen (Ekeren), België

Telefoon (phone): +32 (65) 838-14-49 +32 (65) 838-14-49

Fax (fax): +32 (51) 186-70-60 +32 (51) 186-70-60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUYSMAN LEEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUYSMAN LEEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUYSMAN LEEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUYSMAN LEEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUYSMAN LEEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUYSMAN LEEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUYSMAN LEEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUYSMAN LEEN
Products information HUYSMAN LEEN

BTW identificatienummer (tax): BE01301574707
Ondernemingsnummer: 5901275634
Hoofdstad (capital): 863,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 269,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in HUYSMAN LEEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Psychotherapists and psychoanalysts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUYSMAN LEEN
(Get full report from official database of BE for HUYSMAN LEEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUYSMAN LEEN
Addition kinds of activities for HUYSMAN LEEN

222109. Speciaal breedgeweven stoffen, met inbegrip van gedraaide weefsels | Specialty broadwoven fabrics, including twisted weaves
229801. Kabels en vezelkabels | Ropes and fiber cables
33579900. Non-ferro wiredrawing en isolatie, nec | Nonferrous wiredrawing and insulating, nec
35429908. headers | Headers
36489904. Verlichtingsarmaturen, behalve elektrische: residentieel | Lighting fixtures, except electric: residential
38410506. Iv transfusie apparaat | Iv transfusion apparatus
41199903. Kabelbanen, antenne: behalve amusement en schilderachtig | Cable cars, aerial: except amusement and scenic
76991804. Deur en raam reparatie | Door and window repair

Werken bij HUYSMAN LEEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUYSMAN LEEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUYSMAN LEEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUYSMAN LEEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de goederen op locatie te plaatsen. Je zal rijden tussen smalle racks. Hoog stapelen vormt dan ook geen probleem voor jou. Je zal instaan voor 80% reachtruckwerk en 20% manueel werk.

  • Contact Center Agent (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een voltijdse medewerker (m/v) voor het contact center. Je verzorgt nauwgezet de telefonische contacten tussen de klanten en winkels. Je behandelt elk dossier met de nodige aandacht en zorgt er voor dat elke melding op een correcte manier wordt opgelost en/of opgevolgd. Je werkt hiervoor nauw samen met de andere diensten van het bedrijf en je neemt, indien nodig, contact met de service-afdelingen van onze leveranciers.

  • Productiemedewerkers metaalsector twee ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever in Lokeren is op zoek naar gemotiveerde en ervaren productiemedewerkers. Je staat in voor het verzamelen van aluminium onderdelen, dit zowel manueel als met transpallet. Ook sta je in voor het schoonmaken en inpakken van de metalen onderdelen.

  • Logistieke handlangers zomerperiode (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP HAVEN & LOGISTICS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de zomerperiode hebben onze klanten nood aan extra handlangers voor logistieke arbeid. Deze tewerkstelling gebeurt op basis van dagplanningen bij diverse klanten! Dit wanneer er tekorten zijn bij het haven- en logistiek personeel wegens vakanties en afwezigheden. Sporadisch kan hier weekendwerk bij zijn (hiervoor kan u zich vrijwillig opgeven, geen verplichting). Je zal bij diverse klanten werken en verschillende taken uitvoeren (laden en lossen, onderhoud terminal, sorteren van goederen en verpakkingsmaterialen, ...). Dit kan in daguren of in shiften zijn (vroege, late).

  • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een woonzorgcentrum te Oostende. Je staat in voor zowel de hygiënische zorgen als technisch verpleegkundige taken. Je bent verantwoordelijk voor de controle en verdeling van de geneesmiddelen en het bijwonen van multidisciplinaire vergaderingen. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Winkelbediende Dreamland regio Zottegem (Lede, Denerleeuw, Ninove en Zottegem) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je de brug tussen kinderen en ouders. Het ene moment droom je mee over ridders en prinsessen, het andere moment adviseer je ouders over hun productkeuze. Je bent geboeid en gebeten door het DreamLand-aanbod en volgt trends op de voet. Verder bestaat je gevarieerde takenpakket uit rekken aanvullen en het winkelbeeld aantrekkelijk maken. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je bijvoorbeeld dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan, dan neem je zelf het initiatief om die te verbeteren.

  • Ervaren chapper (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: ervaren chapper in de regio Rijkevorsel! Je vertrekt elke ochtend tussen 5u30 en 6u00 naar de werven (woningen, appartementen, scholen,...) samen met een team van ongeveer 4 personen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Holsbeek (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Kortrijk 16 uren per week (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Kortrijk centrum.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die meerdere malen in de week het huishouden onder handen neemt.U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het reguliere én detaillistische poetswerk,en strijk.U bent stipt en discreet, u werkt op een uiterst verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, hun woning is gelegen centraal Kortrijk , dus makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • JOBSTUDENTEN min. 18 jaar (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    We zoeken studenten om tijdens de week en/of het weekend te werken. Hierbij kan het zijn dat je zowel overdag als 's avonds tewerkgesteld wordt. Je kan ingezet worden als keukenmedewerker, maar het kan ook zijn dat je soms aan de kassa staat.

  • TEKENAAR-WERKVOORBEREIDER PIPING (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: VENNEMAN bvba

    Type: Vaste Job

    Uitwerken van projecten (ontwerp, tekenen, opvolgen werken) in samenwerking met projectverantwoordelijke .

  • Studiecoach (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: M&B SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een multidiscipolinaire groepspraktijk te Hemiksem zijn we nog opzoooek naar een studiecoach. Agenda is flexibel en de ruimte is helemaal functioneel ingericht.

Zoek naar antwoorden van HUYSMAN LEEN in sociale netwerken
Look for responds of HUYSMAN LEEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUYSMAN LEEN. Laat een reactie achter voor HUYSMAN LEEN. HUYSMAN LEEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUYSMAN LEEN. Leave a respond for HUYSMAN LEEN. HUYSMAN LEEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUYSMAN LEEN op de google maps. Adres en contacten HUYSMAN LEEN
Location of HUYSMAN LEEN on the google maps. Address and contacts of HUYSMAN LEEN

Andere gerelateerde bedrijven als come HUYSMAN LEEN HUYSMAN LEEN: PLAATBEDRIJF HOLVOET NV | HUIS VIVALDI | ZEEBRIES | DAVID DEBACKER | Bekaert VDS NV

Other related companies as HUYSMAN LEEN: PLAATBEDRIJF HOLVOET NV | HUIS VIVALDI | ZEEBRIES | DAVID DEBACKER | Bekaert VDS NV

HUYSMAN LEEN is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUYSMAN LEEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01301574707. Het bedrijf HUYSMAN LEEN bevindt zich op het adres: Pastoor Goetschalckxstraat 48; 2180; Antwerpen (Ekeren). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 863,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 269,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Psychotherapists and psychoanalysts. Producten gemaakt in HUYSMAN LEEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUYSMAN LEEN is Bosbouw, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUYSMAN LEEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUYSMAN LEEN, openstaande posities, locatie van HUYSMAN LEEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HUYSMAN LEEN is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUYSMAN LEEN, company assigned to the tax number BE01301574707. The company HUYSMAN LEEN is located at the address: Pastoor Goetschalckxstraat 48; 2180; Antwerpen (Ekeren). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 863,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 269,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Psychotherapists and psychoanalysts. Products created in HUYSMAN LEEN were not found.
The main activity of HUYSMAN LEEN is Forestry, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HUYSMAN LEEN is not available. You also can look at reviews of HUYSMAN LEEN, open positions, location of HUYSMAN LEEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUYSMAN LEEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUYSMAN LEEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUYSMAN LEEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUYSMAN LEEN, employees, financial statistics.