Ferain F

Contactgegevens Ferain F: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ferain F: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ferain F

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chemin du Baudriquin 74A; 7090; Braine-le-Comte, België

Telefoon (phone): 067 55 28 36 (+32-067 55 28 36) 067 55 28 36 (+32-067 55 28 36)

Fax (fax): +32 (81) 878-54-93 +32 (81) 878-54-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ferain F: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ferain F"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ferain F"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ferain F, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ferain F. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ferain F, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ferain F. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ferain F
Products information Ferain F

BTW identificatienummer (tax): BE03131072998
Ondernemingsnummer: 3297790527
Hoofdstad (capital): 154,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 603,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Psychologists

Product categorie (product category): Psychotherapists and psychoanalysts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ferain F
(Get full report from official database of BE for Ferain F)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ferain F
Addition kinds of activities for Ferain F

631101. Wederzijdse vereniging levensverzekering | Mutual association life insurance
14559902. China klei mijnbouw | China clay mining
20519902. Bakkerij, voor thuisbezorging | Bakery, for home service delivery
22610205. Mildew proofing katoenen breedgeweven stoffen | Mildew proofing cotton broadwoven fabrics
25110205. China kasten | China closets
27410501. Zakelijke dienst nieuwsbrieven: uitgeverij en drukwerk | Business service newsletters: publishing and printing
39910202. Verf kwasten | Paintbrushes
58120111. Libanese restaurant | Lebanese restaurant

Werken bij Ferain F: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ferain F: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ferain F. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ferain F. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als procesoperator heb je de volgende taken: Opstarten en opvolgen van het productieproces aan de hand van instructies Parameters instellen en opvolgen. Manueel afwegen en toevoegen van grondstoffen. Kwaliteitscontrole. Orde en netheid bewaren op de werkvloer.

  • Bouwplaatmachinist/betonmixer M/V (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om 7u30 begint jouw dag op de koer in Diksmuide. Vandaag zal jij in totaal 60m³ beton van de centrale naar de verschillende bekistingtafels in het atelier brengen. Dat is in totaal zo’n twintig keer op en af. Dit doe je met een compacte betonmixer die 3m³ beton transporteert. Niet te vergelijken met een grote betonmixer dus maar net de precisie van het werken vind jij leuk: meer bedieningselementen, de mengton die rond zijn vertikale as kan draaien en ook jouw bestuurderszetel die 180° draaien om een beter zicht te hebben op de plaats waar de beton moet worden gestort. Fijn werk is voor jou geen probleem! Jouw doel: het correct in vormen storten van allerhande types beton in verschillende kleuren. Hiervoor reinig je tussen de verschillende kleuren door ook jouw mixer Het leuke aan deze job voor jou is het feit dat je zelfstandig mag werken, maar toch niet helemaal alleen bent. Je hebt ook sociale contacten bij het afleveren aan de bekistingtafels. Om 16u30 zit jouw dag er al op. 60m³ beton afgeleverd, mission accomplished!

  • IMPORTBEDIENDE MET KENNIS VAN DOUANEFORMALITEITEN (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt ervaring met douanedeclaratie Je bent sterk in het opvolgen van dossiers Je kan klanten adviseren in het Nederlands Frans en Engels Je bezit de ervaring om zelfstandig te kunnen werken Maandag en dinsdag zijn de drukste dagen op de import. Hier wordt dan ook een serieus tempo verwacht in het aantal dossiers.

  • Monteur (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Koersel zoekt een monteur ramen en deuren. 

  • magazijnier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let's Work is op zoek naar een magazijnier. Het takenpakket bestaat uit: - voorbereiding productie: afdrukken etiketten , manueel etiketten op de verpakking - orderpicking -heftruck elektrische transpallet - receptionering goederen - een 1 ste werkervaring in een soortgelijke job

  • Enthousiaste huishoudhulp Waasmunster (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Tessenderlo) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • HUISHOUDHULP (M/V) ZEDELGEM (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Verkoopster - Verkoper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Chocolatier DUMON

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de verkoop van alle soorten chocolade en pralines en andere soorten chocolade in onze zaak te Brugge . Wij hebben ook eveneens talrijke buitenlandse klanten waarvoor bestellingen moeten klaargemaakt worden en bvb. pralines moeten ingepakt worden.

  • Telesecretariaatsmedewerker (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: TELESECRETARIAAT.PRO

    Type: Vaste Job

    Als (tele)-secretariaatsmedewerker beantwoord je oproepen voor, van en in naam van andere bedrijven en rapporteert deze aan de bevoegde contactpersoon, sommige oproepen verbind je ook door met medewerkers van het bedrijf zelf. Voor verschillende van onze klanten beheren we ook een (online) agenda en worden afspraken vastgelegd in functie van hun richtlijnen. Het gaat hier dan om artsen, advocaten, dierenartsen, banken, verzekeraars,... Je zorgt er ook voor dat noodlijnen bemand worden en zorgt er voor dat aan elke oproep onmiddellijk gevolg wordt gegeven. Je bent als het ware de telefoniste van tientallen bedrijven op het zelfde moment. Je werkpost bestaat uit een computer en een aangepast telefoontoestel.

  • Servicetechniekers (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: VAN HAUT

    Type: Vaste Job

    Onze firma is een toonaangevend en gereputeerd bedrijf dat merkenimporteur is voor bouwmachines. Als servicetechnieker ben je verantwoordelijk voor de installatie, herstelling en onderhoud (zowel mechanisch, elektrisch) van ons machineaanbod voor bouwfirma’s dat wij exclusief verdelen in België. De merken in onze portfolio zijn de topmerken op de markt. Na een gedegen opleiding, word je ingeschakeld in onze serviceafdeling. In deze functie maak je volwaardig deel uit van ons serviceteam, hoofdzakelijk voor opdrachten ter plaatse bij ons cliënteel.

  • Akros Solutions - Process Manager (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description Process Manager to align the processes across the different parties below. Familiar with operational ITIL environment and the following processes in particular The Incident Manager will repair the service for the customer as soon as possible with the aim of minimising the negative impact of a failure within the IT service to achieve the quality and availability levels agreed upon by the SLAs. The Change Manager is in favour of evaluating, authorizing and checking changes with the aim of managing the volume of changes needed in such a way that a possible negative impact of these changes on the business is minimised. The Problem Manager has the task of minimising the negative impact of incidents and changes on the business caused by errors within the IT services. The Problem Manager also aims to prevent incidents and changes proactively by consulting documents of "root cause analysis" of previous problems. The task of the Release Manager is to design and implement a successful rollout of sprints/releases in software/Hardware and efficient procedures for the distribution and installation of changes. The Configuration Manager has the task to keep the management of all packages configured within the application infrastructure up to date in the CMDB. Hereby he will collaborate closely with Release & Change Management. The Availability Manager is responsible for ensuring that the services available are equal or greater to the agreed business needs and in a cost-effective manner. The Capacity Manager is responsible that the capacity reports of the environment Applications & Infrastructure are analyzed and where necessary the end-to-end process is informed of possible problems with it capacity.

Zoek naar antwoorden van Ferain F in sociale netwerken
Look for responds of Ferain F in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ferain F. Laat een reactie achter voor Ferain F. Ferain F bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ferain F. Leave a respond for Ferain F. Ferain F on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ferain F op de google maps. Adres en contacten Ferain F
Location of Ferain F on the google maps. Address and contacts of Ferain F

Andere gerelateerde bedrijven als come Ferain F Ferain F: Dugeny M | Wesalia BVBA | Cleaning Masters NV | Schmitz Sébastien | Kooremans J

Other related companies as Ferain F: Dugeny M | Wesalia BVBA | Cleaning Masters NV | Schmitz Sébastien | Kooremans J

Ferain F is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ferain F, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03131072998. Het bedrijf Ferain F bevindt zich op het adres: Chemin du Baudriquin 74A; 7090; Braine-le-Comte. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 154,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 603,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Psychotherapists and psychoanalysts. Lijst met producten zijn Psychologists.
De hoofdactiviteit van Ferain F is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ferain F is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ferain F, openstaande posities, locatie van Ferain F op de kaart.

Ferain F is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ferain F, company assigned to the tax number BE03131072998. The company Ferain F is located at the address: Chemin du Baudriquin 74A; 7090; Braine-le-Comte. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 154,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 603,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Psychotherapists and psychoanalysts. List of products are Psychologists.
The main activity of Ferain F is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Ferain F is not available. You also can look at reviews of Ferain F, open positions, location of Ferain F on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ferain F, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ferain F, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ferain F, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ferain F, employees, financial statistics.