DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE
Private companiesCoal Mining • DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE

Contactgegevens DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Baarleveldestraat 92; 9031; Gent (Drongen), België

Telefoon (phone): 09 226 39 83 (+32-09 226 39 83) 09 226 39 83 (+32-09 226 39 83)

Fax (fax): +32 (65) 838-69-67 +32 (65) 838-69-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE
Products information DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE

BTW identificatienummer (tax): BE04503265380
Ondernemingsnummer: 9982971191
Hoofdstad (capital): 650,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 251,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Psychotherapists and psychoanalysts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE
(Get full report from official database of BE for DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE
Addition kinds of activities for DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE

122101. Bituminous coal surface mining | Bituminous coal surface mining
23399905. Moederschapskleding | Maternity clothing
37959902. Gespecialiseerde tankcomponenten, militair | Specialized tank components, military
50120103. Vrachtwagens, niet-commercieel | Trucks, noncommercial
51590000. Farm-product grondstoffen, nec | Farm-product raw materials, nec
80629901. Ziekenhuis, aangesloten bij ama residentie | Hospital, affiliated with ama residency

Werken bij DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent helper (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    je bent  een onmisbare schakel in het vlot verloop van zowel de opbouw, als afbouw van stages (podium), de repetities als de show/event zelf. .Je helpt bij het laden en lossen, assisteert de techniekers tijdens op- en afbouw, zorgt voor aankleding van de backstage, cateringinfrastructuur, je assisteert de podiumbouwers. Je laadt en lost, sorteert en bouwt mee aan podia, catwalks, tribunes en PA-torens tot op max 3m hoogte. Als tenthand bouw je mee, onder supervisie van je crew chief en de klant, span- en kadertenten. Van laden/lossen, tot plaatsing van vloeren , tentkaders en -zeilen tot afwerking en uitlichting van de binnendecoratie. Dit zijn losse opdrachten, dus wanneer je een extra centje wil verdienen is dit een leuke uitdaging.

  • Elektromechanieker (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een elektromechanieker voor het elektrisch en mechanisch onderhoud van machineonderdelen. Verantwoordelijkheden: Onderhoud en herstellingen uitvoeren aan machineonderdelen in het atelier Preventief onderhoud van mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien) Defecte stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen,...) Opsporen van elektrische storingen en zorgen voor een oplossing Instellingen en storingen verhelpen van elektronische aandrijvingen van elektrische machines (relaissturingen, frequentieregelingen) Opvolggegevens van interventies registreren Trefwoorden: elektrisch, elektromechanisch, mechanica,

  • Magazijnier dagwerk VAST (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, actief binnen de metaalindustrie (silobouw), kijkt momenteel uit ter vervanging naar een magazijnier voor vaste indienstname. Hierbij haal je de bestelling van de klanten uit de rekken en plaatst deze klaar in de laadruimte. Je verplaatst de ladingen van de laadzone naar de rekken: je kan dubbele paletten in de hoogste rekken plaatsen. Het invullen van de stockdocumenten dient steeds correct te gebeuren nl: ingave lotnummers, grondstoffen en hoeveelheden.

  • Recruitment Consultant (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    samen met jouw team leg je scherpe targets vast je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in dankzij jouw enthousiasme en sales-technische skills neem je kandidaten op sleeptouw je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten?

  • Belader / Chauffeur voor Huis aan Huis Ophalingen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote firma, gespecialiseerd in het ophalen van huisvuil en ander afval, zijn wij op zoek naar personen met een C rijbewijs. Als chauffeur sta je niet alleen in voor het vervoer, waarbij je voldoende ervaring kan voorleggen aangezien het hier regelmatig over stadsvervoer gaat, maar sta je ook in voor de veiligheid van je collega's. Je kan ingeschakeld worden als chauffeur en als belader! Werken met afval of huisvuil schrikt je dus niet af.

  • HUISHOUDHULP (M/V) MELLE (deeltijds - zelf te kiezen) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudenten (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende afdelingen binnen Katoen Natie zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die beschikbaar zijn op lesvrije momenten tijdens de week.

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Student Zorgkundige regio Gent - kerstvakantie (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enthousiaste studenten (verzorgende of zorgkundige) die aan de slag willen in een woonzorgcentrum tijdens de kerstvakantie. Dit kan in verschillende shiften (vroege en late) voor 5 dagen in de week. Als zorgkundige/verzorgende heb je een belangrijke ondersteunende rol binnen het care departement. Je biedt hulp en kijkt toe op het psychisch, fysisch en sociaal welbevinden van de bewoners binnen het woonzorgcentrum. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,... Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,...) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige

  • Assistent Product Manager m/v (357/17988) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een voedingsbedrijf te Essen, wegens groei zijn zij dringend op zoek naar een Assistent Product Manager m/v. Als Assistent Product Manager ondersteun je bij het ontwerpen en mede implementeren van nieuwe product- en verpakkingsideeën, op productniveau en op assortimentsniveau, teneinde het bedrijfskarakter van innovatie en creativiteit te versterken. Verantwoordelijkheden: Je werkt vooral ondersteunend op taakniveau: Ontwerpen van nieuwe productideeën en nieuwe verpakkingsideeën. Continue verbetering/innovatie van het assortiment door het implementeren van nieuwe ontwikkelingen voor de verschillende seizoenen, het organiseren van de productie van te maken stalen voor fotografie-doeleinden, opvolgen en controleren van drukwerk/brochures., opvolgen van het valideren van de vernieuwde assortimenten in het databeheersysteem, bewaken en garanderen van de deadlines voor prestaties Ontwikkelen van Private Label projecten door beluisteren van klanten om tot een ontwikkeling te kopen, controleren van de aanvragen en de haalbaarheid ervan op klant - budgettair niveau en tijdige oplevering ervan. Zichzelf continue op de hoogte houden van ontwikkelingen en evoluties op vlak van design, trends en marketing.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Haaltert (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE in sociale netwerken
Look for responds of DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE. Laat een reactie achter voor DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE. DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE. Leave a respond for DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE. DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE op de google maps. Adres en contacten DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE
Location of DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE on the google maps. Address and contacts of DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE

Andere gerelateerde bedrijven als come DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE: FA. GOEMINNE L. | Feestarchitect Dominique | Hantson M | Buick E | EL GRECO

Other related companies as DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE: FA. GOEMINNE L. | Feestarchitect Dominique | Hantson M | Buick E | EL GRECO

DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04503265380. Het bedrijf DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE bevindt zich op het adres: Baarleveldestraat 92; 9031; Gent (Drongen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 650,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 251,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Psychotherapists and psychoanalysts. Producten gemaakt in DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE, openstaande posities, locatie van DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE op de kaart.

DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE, company assigned to the tax number BE04503265380. The company DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE is located at the address: Baarleveldestraat 92; 9031; Gent (Drongen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 650,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 251,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Psychotherapists and psychoanalysts. Products created in DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE were not found.
The main activity of DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE is not available. You also can look at reviews of DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE, open positions, location of DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DERRE GEERT-PSYCHOTHERAPIE, employees, financial statistics.