Bierlaire F

Contactgegevens Bierlaire F: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bierlaire F: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bierlaire F

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la R茅gence 39-11; 6000; Charleroi, België

Telefoon (phone): +32 (56) 236-17-56 +32 (56) 236-17-56

Fax (fax): +32 (10) 391-66-52 +32 (10) 391-66-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bierlaire F: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bierlaire F"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bierlaire F"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bierlaire F, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bierlaire F. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bierlaire F, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bierlaire F. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bierlaire F
Products information Bierlaire F

BTW identificatienummer (tax): BE06048767089
Ondernemingsnummer: 2461456298
Hoofdstad (capital): 346,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 217,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Bierlaire F zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Psychotherapists and psychoanalysts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bierlaire F
(Get full report from official database of BE for Bierlaire F)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bierlaire F
Addition kinds of activities for Bierlaire F

3262. Vitreous China tafel en keukengerei | Vitreous china table and kitchenware
24310201. Dormers, hout | Dormers, wood
28249914. Sojabonenvezels | Soybean fibers
28699912. Chloroform | Chloroform
38299926. Vloeistof lek detectie apparatuur | Liquid leak detection equipment
39440502. Drums, speelgoed | Drums, toy
50999904. Gasverlichting | Gas lighting fixtures
52119905. Eavestroughing onderdelen en benodigdheden | Eavestroughing parts and supplies
59450203. Spellen (schaken, backgammon en andere duurzame spellen) | Games (chess, backgammon, and other durable games)

Werken bij Bierlaire F: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bierlaire F: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bierlaire F. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bierlaire F. Looking for open vacancies in other companies

  • Technologue de laboratoire (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vous êtes technologue de laboratoire diplômé et agrémenté? Un poste vous attend dans un grand hôpital moderne bruxellois. En collaboration avec vos collègues vous travaillerez entre autres pour le département d'hématologie.

  • PLC Technieker (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Arendonk zijn we op zoek naar een PLC Technieker. Vanuit je passie voor techniek ga je aan de slag met storingen, oplossingen bedenken en deze vervolgens ook uitvoeren. Verder denk je mee met het bedrijf en doe je voorstellen tot verbetering en optimalisatie.

  • Storingstechnieker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij gebeten door techniek, gemotiveerd en heb je al enkele jaren ervaring in technisch onderhoud? Wil je elke dag met plezier gaan werken, je uitleven in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Waarom ben je dan nog niet met ons komen praten?

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is jou functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen Dan ben jij de geknipte huishoudhulp, poetsvrouw, schoonmaakster bij particulieren die voor Ons met dienstencheques aan het poetsen kan. Aarzel zeker niet om ons te contacteren.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kessel-Lo, 8 uur per week (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Kessel-Lo. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studierelevante bijbaan Autocad Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag ervaring opdoen als student in een familiale firma? Wil je meedraaien op de technisch afdeling betreffende autocad? Ben je beschikbaar om 1 dag per week te werken en dit gedurende 1 of 2 maanden? Randstad Young Talents heeft de ideale job voor jou. Voor dit bedrijf dienden de handmatige tekeneningen in autocad gestoken te worden

  • Chauffeur CE (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: GEERT DEBAETSELIER

    Type: Vaste Job

    Chauffeur Trekker oplegger voor ophalingen voornamelijk in de Haven van Antwerpen vertrek vanuit Kampenhout Vlaams Brabant.

  • Product-/Procesingenieur (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als product-/procesingenieur maak je deel uit van een team technische deskundigen waarmee je nauw samenwerkt. Je introduceert, coördineert en begeleidt een spectrum aan producten in het productieproces waarbij je ook instaat voor het opmaken van de werkinstructies en aanmaken van de nodige machineprogramma's voor het afwerken van complexe PCB's. Hierbij vorm je de cruciale link tussen de ontwikkeling en de productie in Oostkamp. Oplossingen voor technische problemen uitwerken, voorstellen en deze omzetten is hierbij essentieel. Je beslist over eventuele afwijkingen en je bent verantwoordelijk voor de documentenconfiguratie. Bij veranderingen aan een product sta je in voor het aanpassen van de werkbeschrijvingen en de vastgelegde plantijden. Kwaliteitsproblemen analytisch en methodisch aanpakken behoort eveneens tot je takenpakket.

  • Field Service Technicus (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Jobfixing

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een distributeur en dienstverlener van een topreeks aan producten in het segment van de meetinstrumenten en registratiesystemen. Voor het vervolledigen van het service team, zoeken we een extra Field Service Technician (Vlaanderen): Als field technicus bent u (mede) verantwoordelijk voor de installatie, inspectie, reparatie en onderhoud van meet-en registratiesystmenen en instrumenten. Deze hoogwaardige apparatuur en instrumenten worden toegepast in onder andere de food, pharma, health en transport sector. Periodiek en bij storingen ben je bij onze klanten om - ofwel zelfstandig ofwel ism een collega - de herstellingen of (her)kalibratie uit te voeren. Daarnaast verzorg je de bijhorende administratie, alsook de opleiding of uitleg tov de klant mbt de gebruikssoftware.

  • Dakwerker hellende daken (DENTERGEM)

    Regio: DENTERGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Je bent een ervaren dakwerker op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw regio Dentergem? Kennis van hellende daken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Adecco Construct is voor de regio van Dentergem op zoek naar een dakwerker hellende daken. Je staat in voor het zelfstandig uitvoeren van dakwerken op hellende daken.

  • Master Franchise Belux | iBinder (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1632785-inline.html?cid=Partner_VDAB iBinder is een Zweeds concept dat zeer innovatieve software oplossingen ontwikkelt voor de bouwsector, studie- en architecten bureaus, en engineering ondernemingen. De software van iBinder is het best te omschrijven als een digitale versie van een ordner. Het werkt niet alleen hetzelfde waardoor het zeer gebruiksvriendelijk is, maar het ziet er visueel ook hetzelfde uit. Iedereen beschikt altijd over de juiste informatie. En dankzij een eenvoudige checklist weet u zeker dat alle betrokkenen de informatie ontvangen die ze nodig hebben. Bij alle projecten, ongeacht de grootte en looptijd van het project, kan iBinder gebruikt worden. iBinder maakt het mogelijk dat alle betrokkenen zijn aangesloten op één en dezelfde ‘Binder’ waardoor alle informatie altijd up-to-date is. Hierdoor worden (bouw)projecten efficiënter, en wordt er heelwat tijd en geld bespaard.  Het concept bestaat sinds 2005 en werkt sinds 2010 met Master Franchisees in Denemarken en Noorwegen. De focus voor verdere internationale uitbreiding ligt de komende jaren op Belux, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, en Finland. Op basis van een door iBinder uitgevoerd marktonderzoek blijkt dat er in deze landen meer dan gemiddelde kansen liggen voor een duurzame business ontwikkeling. iBinder heeft reeds meer dan 200.000 actieve gebruikers in Zweden, Denemarken, Noorwegen, en Nederland. De Master Franchise stuurt een netwerk aan van eigen account managers én franchisees die instaan voor de verkoop van iBinder in hun regio. Actieve ondersteuning van iBinder: Ontwikkeling, onderhoud en beveiliging van het systeem Uitgebreide trainingen voor de Master Franchise en het personeel Gedetailleerde handboeken voor het business plan en de operationele zaken van de Master Franchise Ontwikkelen en beschikbaar stellen van marketing richtlijnen Ontwikkeling en onderhoud van de website en grafische aspecten van het concept Monitoring en ondersteuning van de Master Franchise Verschaffen van KPI’s rapportering en business informatie ten behoeve van een beter resultaat Kwaliteitsbewaking van het concept ten behoeve van de Master Franchise De Master Franchise hoeft zich niet bezig te houden met alle technische aspecten van de franchise

  • Kinderverzorger (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: BABY LOUISE

    Type: Werfreserve

    Je verzorgt de kinderen Je geeft eten, Je speelt met de kinderen, Je voorziet animatie.

Zoek naar antwoorden van Bierlaire F in sociale netwerken
Look for responds of Bierlaire F in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bierlaire F. Laat een reactie achter voor Bierlaire F. Bierlaire F bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bierlaire F. Leave a respond for Bierlaire F. Bierlaire F on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bierlaire F op de google maps. Adres en contacten Bierlaire F
Location of Bierlaire F on the google maps. Address and contacts of Bierlaire F

Andere gerelateerde bedrijven als come Bierlaire F Bierlaire F: Ster (De) Boogsport | M.LAROYE HORACE | COTECA | P.I.B.O. | Leenbakker

Other related companies as Bierlaire F: Ster (De) Boogsport | M.LAROYE HORACE | COTECA | P.I.B.O. | Leenbakker

Bierlaire F is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bierlaire F, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06048767089. Het bedrijf Bierlaire F bevindt zich op het adres: Rue de la R茅gence 39-11; 6000; Charleroi. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 346,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 217,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Psychotherapists and psychoanalysts. Producten gemaakt in Bierlaire F zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bierlaire F is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bierlaire F is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bierlaire F, openstaande posities, locatie van Bierlaire F op de kaart.

Bierlaire F is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bierlaire F, company assigned to the tax number BE06048767089. The company Bierlaire F is located at the address: Rue de la R茅gence 39-11; 6000; Charleroi. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 346,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 217,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Psychotherapists and psychoanalysts. Products created in Bierlaire F were not found.
The main activity of Bierlaire F is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Bierlaire F is not available. You also can look at reviews of Bierlaire F, open positions, location of Bierlaire F on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bierlaire F, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bierlaire F, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bierlaire F, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bierlaire F, employees, financial statistics.