Van den Sande Mieke

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • Van den Sande Mieke
Private companiesInsurance Carriers • Van den Sande Mieke

Contactgegevens Van den Sande Mieke: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van den Sande Mieke: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van den Sande Mieke

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenbakkersstraat 5; 8300; Knokke-Heist (Westkapelle), België

Telefoon (phone): 050 67 78 78 (+32-050 67 78 78) 050 67 78 78 (+32-050 67 78 78)

Fax (fax): +32 (11) 948-71-43 +32 (11) 948-71-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van den Sande Mieke: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van den Sande Mieke"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van den Sande Mieke"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van den Sande Mieke, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van den Sande Mieke. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van den Sande Mieke, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van den Sande Mieke. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van den Sande Mieke
Products information Van den Sande Mieke

BTW identificatienummer (tax): BE01669342041
Ondernemingsnummer: 9928588867
Hoofdstad (capital): 575,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 456,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Van den Sande Mieke zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Psychologists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van den Sande Mieke
(Get full report from official database of BE for Van den Sande Mieke)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van den Sande Mieke
Addition kinds of activities for Van den Sande Mieke

249399. Gekonstitueerde houtproducten, n.v. | Reconstituted wood products, nec
30890208. Schotels, kunststoffen, behalve schuim | Dishes, plastics, except foam
34440203. Elbows, voor luchtkanalen, kachelpijpen, enz .: plaatwerk | Elbows, for air ducts, stovepipes, etc.: sheet metal
50750105. Compressoren, airconditioning | Compressors, air conditioning
73891604. Postkantoor contract stations | Post office contract stations

Werken bij Van den Sande Mieke: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van den Sande Mieke: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van den Sande Mieke. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van den Sande Mieke. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker klantendienst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Momenteel wordt de klantendienst bemand door een team administratieve octopussen, dat wel wat extra tentakels kan gebruiken. Je communicatieve skills zijn van een ongekend niveau; je belt, mailt of chat zoals geen ander en je bent een virtuoos op een toetsenbord. Jij vormt samen met het team HET aanspreekpunt van de klanten. Vragen over levertermijnen, klachten, productvragen, maar ook de complimentjes… alles komt bij jou terecht. Elke moeilijkheid is voor jou een uitdaging, waardoor je een ontevreden klant zonder enige moeite kan ombuigen naar een happy klant. Diplomacy is your middle name…

  • Schrijnwerker (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant in de regio Kinrooi zijn we op zoek naar een gemotiveerde Schrijnwerker Je takenpakket bestaat uit: - Schrijnwerken en afwerken van ramen, deuren, trappen, interieur, scheidingswanden en verlaagde plafonds - Je werkt met aluminium, pvc en hout - Je staat in voor de voorbereiding ter productie van diverse betonelementen - Werken met houtbewerkingsmachines

  • Verkoop Dreamland Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heb je verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast.

  • Productiemedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een wereldleider in de metaalindustrie die een volledig assortiment aan technische diensten en oplossingen voor de staal- en gieterijindustrie biedt, is op zoek naar gedreven productiemedewerkers. Jouw taken omvatten: stukwerk voor de staalnijverheid het instellen en bedienen van technische machines aan een productielijn manueel bevoorraden van de machines met grafiet voor het gieten van de moules het bakken, afschuren, en spuiten van de moules met een vuurwerende laag. kwaliteitscontrole om basis van staalname en onderzoek in labo

  • ploegbaas metsen (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gevestigd in regio Zottegem zijn wij op zoek naar een ploegbaas metsen met ervaring.

  • Productieoperator weger (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technisch Operator sta je in voor : Het volledig zelfstandig draaien van de lijn, uitvoeren van lotwissels, productwissels,... Het oplossen van technische problemen bij stilstand en uitvoeren van klein onderhoud. Het vontinu bewaken van de goede werking van de instalaties.

  • Exclusieve huishoudhulp ( M/V) te Deurle 12u/week (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken,strijken, dagdagelijkse taken ,kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende in Deurle U komt terecht in een gastgezin waar u zal schoonmaken,strijken,en dagdagelijkse taken vervullen.Je neemt initiatief, bent stipt, oog voor detail en werkt grondig. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulpen (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: HHH

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het schoonmaken en vervullen van andere huishoudelijke taken bij onze particuliere klanten in de regio Mol - Balen - Dessel - Geel - Retie.

  • winkelbediende student ZEB FASHION (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor de ZEB-winkel in Sint-Eloois-Vijve zijn we op zoek naar studenten M/V die in de week of in het weekend kunnen werken, zowel tijdens het schooljaar als de vakantie. Jouw taken: Je staat samen met het vaste personeel van ZEB in voor de verkoop in de winkel. Je helpt klanten verder en als de gepaste maat niet meer aanwezig is, ga je in de stock kijken of stel je een ander product voor. Je helpt mee aan de paskamers en vouwt volgens de aangeleerde techniek de kleding juist op. Daarnaast word je opgeleid om aan de kassa te werken. Je verrekent de verkochte artikelen, stelt hen een lidkaart of andere promoties voor en zorgt dat ze de winkel tevreden buiten stappen.

  • Technisch bediende Naverkoop Koeltechnieken (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Je neemt het beheer van hun naverkoopdienst op zich. Dit omvat: Preventief onderhoud Curatief onderhoud De regiebonnen verwerken De retours behandelen De logboeken en as-built dossiers (= grotere werven) opmaken Projectleiders ondersteunen ERP systeem helpen integreren Gereedschap van je medewerkers beheren.

  • Webdeveloper (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: D&D distribution

    Type: Vaste Job

    Verdere ontwikkeling en uitbouw van… Uniek en innovatief webshop platform met B2B webshop + 100-tal B2C webshops gericht naar eindklanten, inclusief modules zoals een PC Configurator, supply selector, backend module, …  Server Configurator waarmee onze resellers een server systeem kunnen samenstellen, bestellen en nadien beheren Online platform voor IT verdelers met ticketing, beheer van documentatie, verkoop van recurring careplan-abonnementen, etc Koppelingen met ons cloud platform (zodat men vanaf de webshops cloudoplossingen zoals Office 365, Azure, … kan bestellen)  Koppelingen met ons ERP pakket en de ERP software van onze resellers

  • Logopedist(e) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: DECAT SOFIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een zelfstandig logopedist voor onze groepspraktijk. Je werkt met kinderen en volwassenen met spraak-, stem-, articulatie-, leer-, en taalstoornissen. Je staat in voor de testing van de zorgbehoevende cliënten, het opstellen van een behandelingsplan en het uitvoeren van de behandeling. Dit zowel in de praktijk, op school als op huisbezoek.

Zoek naar antwoorden van Van den Sande Mieke in sociale netwerken
Look for responds of Van den Sande Mieke in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van den Sande Mieke. Laat een reactie achter voor Van den Sande Mieke. Van den Sande Mieke bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van den Sande Mieke. Leave a respond for Van den Sande Mieke. Van den Sande Mieke on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van den Sande Mieke op de google maps. Adres en contacten Van den Sande Mieke
Location of Van den Sande Mieke on the google maps. Address and contacts of Van den Sande Mieke

Andere gerelateerde bedrijven als come Van den Sande Mieke Van den Sande Mieke: CENTEA | Bonny BVBA | HET PARKETHUIS | WIJNHANDEL JAN VOS | bestratingswerken geert BVBA

Other related companies as Van den Sande Mieke: CENTEA | Bonny BVBA | HET PARKETHUIS | WIJNHANDEL JAN VOS | bestratingswerken geert BVBA

Van den Sande Mieke is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van den Sande Mieke, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01669342041. Het bedrijf Van den Sande Mieke bevindt zich op het adres: Steenbakkersstraat 5; 8300; Knokke-Heist (Westkapelle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 575,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 456,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Psychologists. Producten gemaakt in Van den Sande Mieke zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van den Sande Mieke is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van den Sande Mieke is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van den Sande Mieke, openstaande posities, locatie van Van den Sande Mieke op de kaart.

Van den Sande Mieke is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van den Sande Mieke, company assigned to the tax number BE01669342041. The company Van den Sande Mieke is located at the address: Steenbakkersstraat 5; 8300; Knokke-Heist (Westkapelle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 575,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 456,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Psychologists. Products created in Van den Sande Mieke were not found.
The main activity of Van den Sande Mieke is Insurance Carriers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van den Sande Mieke is not available. You also can look at reviews of Van den Sande Mieke, open positions, location of Van den Sande Mieke on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van den Sande Mieke, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van den Sande Mieke, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van den Sande Mieke, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van den Sande Mieke, employees, financial statistics.