JACQUES EEMAN

Particuliere bedrijvenWatervervoer • JACQUES EEMAN

Contactgegevens JACQUES EEMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JACQUES EEMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JACQUES EEMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENTSESTRAAT 161; 9500; GERAARDSBERGEN, België

Telefoon (phone): 54416871 (+32-54416871) 54416871 (+32-54416871)

Fax (fax): +32 (53) 796-79-21 +32 (53) 796-79-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JACQUES EEMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JACQUES EEMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JACQUES EEMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JACQUES EEMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JACQUES EEMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JACQUES EEMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JACQUES EEMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JACQUES EEMAN
Products information JACQUES EEMAN

BTW identificatienummer (tax): BE07109771728
Ondernemingsnummer: 3661987304
Hoofdstad (capital): 462,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 878,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in JACQUES EEMAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders; Cafés

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JACQUES EEMAN
(Get full report from official database of BE for JACQUES EEMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JACQUES EEMAN
Addition kinds of activities for JACQUES EEMAN

259900. Meubels en armaturen, niet inbegrepen | Furniture and fixtures, nec
35230406. Cream scheiders | Cream separators
50319902. hardboard | Hardboard
52519902. Deursloten en vergrendelsets | Door locks and lock sets
80829901. Oxygen tent service | Oxygen tent service

Werken bij JACQUES EEMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JACQUES EEMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JACQUES EEMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JACQUES EEMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur banden tijdelijk winterseizoen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gerenomeerd automerk zijn we op zoek naar een tijdelijk bandenmonteur voor de garage te Kortrijk. Je staat in voor het monteren en demonteren van de banden, dit voor een periode van een 4-tal maanden.

  • Siroopbereider (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je staat in voor het aanmaken en bereiden van siropen adhv recepturen, afwegen, tellen, klaarzetten en mengen van de grond en hulpstoffen volgens proces * Je zorgt voor de nodige controle van de desbetreffende siroop en de metingen worden genoteerd op de controleformulieren * Je zal ook instaan voor het reinigen, cippen en steriliseren van procesinstallaties * Je zorgt voor het voorraadbeheer van de frequent gebruikte producten * Dagelijks de productieplanning doornemen en niet haalbare siroopproducties signaliseren * Instaan dagelijks voor de bepaalde leveringen van ingrediënten * Je word ingesteld als operator.

  • Financial Officer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Konvert Office zoekt voor een klant in Ieper naar een financial officer (m/v). Je vervult de rol van hulpboekhouder voor 2 vennootschappen van de groep. Je verzorgt de A tot Y boekhouding , hierbij ben je verantwoordelijk voor facturatie, aankoopfacturen en financiële opvolging, alsook het maken van periodieke aangiftes. Samen met een collega ben je ook verantwoordelijk voor de inkoopzijde en het financiële luik van de boekhouding van de 2e vennootschap.

  • DRINGENDE POETSHULP TE HERZELE (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Herzele. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Genk en omgeving

  • Jobstudent helpdeskmedewerker, telecom (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Staffing

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend multimedia-contactcenter in Limburg zijn we op zoek naar helpdeskmedewerkers. Ben je op zoek naar een toffe en uitdagende job, die ook nog eens mooi op je cv staat? Dan ben je aan het juiste adres! Bedrijfsomschrijving Onze klant, gelegen in Limburg, is een groeiend multimedia-contactcenter. Een goed contactcenter hangt af van de kwaliteit van haar medewerkers. Vandaar dat onze klant een degelijke training geeft waarbij je de nodige vaardigheden onder de knie krijgt. Dit, tezamen met een open communicatie en een familiale sfeer, maakt deze klant tot een prima werkgever! Omschrijving Als helpdeskmedewerker telecom, sta jij in voor de kwalitatieve afhandelingen van technische problemen van klanten. Je hebt een luisterend oor en weet met je klantgerichte aanpak steeds de juiste oplossing te bieden. Ondanks dat de klant met een probleem zit, is het aan jou om hen ervan te overtuigen dat ze met hun diensten en producten toch bij de juiste leverancier zitten.

  • calculator/medewerker commerciële binnendienst (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KBS SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    KBS Systems biedt u een totaal pakket aan diensten en producten om brandverspreiding te voorkomen en de gevolgen van een brand zo gering mogelijk te houden. Denk aan oa. brandwerende deuren, afdichtingen en omkastingen. Taakomschrijving: · Je interpreteert de prijsvraag van de klanten en kan hen kritisch begeleiden in de juiste keuze · Je kan de aanvraag technisch inschatten, plannen interpreteren, lastenboeken ontleden en omrekenen naar een correcte offerte · Je staat klanten te woord bij eventuele vragen over de offerte · Je staat ook in nauw contact met de leveranciers en gaat zo op zoek naar de beste prijs-kwaliteit verhouding

  • spoorwegelektricien (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ENGEMA RAIL

    Type: Vaste Job

    UW FUNCTIE Als elektricien sta je in voor elektrische montage van apparatuur voornamelijk op onze werven bij de spoorwegen. Plaatsen en installeren van spoortoestellen Kabels aansluiten in keten, voetpadkasten, seinen en verdeelkasten Kabels trekken, boringen in het spoor uitvoeren en seinen uitrusten.

  • Heftruckchauffeur als bijverdienste (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een bijverdienste en in het bezit van een heftruckattest? Neem dan zeker even contact op! We zijn op zoek naar iemand die op korte termijn kan inspringen voor mensen die verlof nemen, ziek zijn, opleiding hebben enz..

  • Logopedist Regio Kortrijk Marke (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: De Rynck Elza

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze praktijk zijn we nog op zoek naar een collega. Er zijn momenteel 15 uren ter beschikking waarbij na verloop van tijd zeker uitbreiding mogelijk is! We behandelen zowel kinderen alsook volwassenen met articulatie-, taal-, leer- en stemproblemen. Regio: Kortrijk en Marke. Aarzel zeker niet om contact op te nemen en even te komen kijken. We maken met plezier tijd voor je vrij.

  • Ergotherapeute (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Halian - Office 365 Administrator (ESCH-SUR-ALZETTE)

    Regio: ESCH-SUR-ALZETTE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nous recherchons actuellement pour le compte de notre client un Office 365 Administrator pour une mission d'une durée de 3 mois extensible à 1 an.     Profil Connaissances requises :  Exchange online OneDrive for Business Skype for Business  Des connaissances dans les domaines suivants étant considérées comme un atout :  Groups Teams SharePoint online  Langue de travail : anglais obligatoire : B2 à C2

Zoek naar antwoorden van JACQUES EEMAN in sociale netwerken
Look for responds of JACQUES EEMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JACQUES EEMAN. Laat een reactie achter voor JACQUES EEMAN. JACQUES EEMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JACQUES EEMAN. Leave a respond for JACQUES EEMAN. JACQUES EEMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JACQUES EEMAN op de google maps. Adres en contacten JACQUES EEMAN
Location of JACQUES EEMAN on the google maps. Address and contacts of JACQUES EEMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come JACQUES EEMAN JACQUES EEMAN: LEBERG BRONNEN | BEEKMAN MARC | IMMO-FAC | Van Loon J & Co bvba BVBA | DE SCHOUWER

Other related companies as JACQUES EEMAN: LEBERG BRONNEN | BEEKMAN MARC | IMMO-FAC | Van Loon J & Co bvba BVBA | DE SCHOUWER

JACQUES EEMAN is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JACQUES EEMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07109771728. Het bedrijf JACQUES EEMAN bevindt zich op het adres: GENTSESTRAAT 161; 9500; GERAARDSBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 462,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 878,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boekhouders; Cafés. Producten gemaakt in JACQUES EEMAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JACQUES EEMAN is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JACQUES EEMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JACQUES EEMAN, openstaande posities, locatie van JACQUES EEMAN op de kaart.

JACQUES EEMAN is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is JACQUES EEMAN, company assigned to the tax number BE07109771728. The company JACQUES EEMAN is located at the address: GENTSESTRAAT 161; 9500; GERAARDSBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 462,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 878,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boekhouders; Cafés. Products created in JACQUES EEMAN were not found.
The main activity of JACQUES EEMAN is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JACQUES EEMAN is not available. You also can look at reviews of JACQUES EEMAN, open positions, location of JACQUES EEMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JACQUES EEMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JACQUES EEMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JACQUES EEMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JACQUES EEMAN, employees, financial statistics.