Lescalier Grosjean I

Particuliere bedrijvenBosbouw • Lescalier Grosjean I
Private companiesForestry • Lescalier Grosjean I

Contactgegevens Lescalier Grosjean I: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lescalier Grosjean I: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lescalier Grosjean I

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue David Van Bever 36; 1150; Bruxelles (Woluwe-Saint-Pierre), België

Telefoon (phone): 02 772 02 82 (+32-02 772 02 82) 02 772 02 82 (+32-02 772 02 82)

Fax (fax): +32 (14) 984-48-11 +32 (14) 984-48-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lescalier Grosjean I: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lescalier Grosjean I"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lescalier Grosjean I"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lescalier Grosjean I, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lescalier Grosjean I. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lescalier Grosjean I, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lescalier Grosjean I. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lescalier Grosjean I
Products information Lescalier Grosjean I

BTW identificatienummer (tax): BE03270599365
Ondernemingsnummer: 5296203613
Hoofdstad (capital): 780,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 839,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Lescalier Grosjean I zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Psychologists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lescalier Grosjean I
(Get full report from official database of BE for Lescalier Grosjean I)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lescalier Grosjean I
Addition kinds of activities for Lescalier Grosjean I

636199. Titelverzekering, nv | Title insurance, nec
14110202. Dioriet, afmeting-quarrying | Diorite, dimension-quarrying
26210406. Printpapier | Printing paper
26210600. Stationair, enveloppe en tabletpapier | Stationary, envelope and tablet papers
33419908. Iridium smelten en raffineren (secundair) | Iridium smelting and refining (secondary)
51990204. Carnaval benodigdheden | Carnival supplies

Werken bij Lescalier Grosjean I: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lescalier Grosjean I: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lescalier Grosjean I. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lescalier Grosjean I. Looking for open vacancies in other companies

  • PLOEGBAAS/PROJECTVOORBEREIDER TUINAANLEG (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je beschikt over ruime ervaring in de aanleg van tuinen die onder architectuur worden aangelegd. Je werkt zelfstandig en bent zeer klantvriendelijk. Je hebt een zeer resultaat en kwaliteit gedreven instelling. Je bent communicatief vaardig en beschikt over een sterke persoonlijkheid. Je bent een ware teamplayer.

  • Dakwerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Izegem zijn we op zoek naar een dakwerker  Je staat in voor de combinatie van hellende en platte daken Zinkwerken komen ook aan bod Je komt terecht in een team van 3 a 6 personen Werven liggen voornamelijk in West-Vlaanderen, aan de kust en sporadisch in Oost-Vlaanderen

  • chauffeur CE met verschillende talenten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur CE werk je voor een firma in de haven van Antwerpen. Je werkt voornamelijk als containerchauffeur maar bent ook flexibel naar bulk en baché transport. In deze job doe je een combinatie tussen baan-en dok transport. Je werkt daguren nationaal gemiddeld 10-12u/dag. Je bent flexibel naar startuur en het soort werk. Om alles vlot te laten verlopen in communicatie spreek je goed Nederlands.

  • Goedbetaalde procesoperator in een groeiend veevoederbedrijf (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend veevoederbedrijf zijn we op zoek naar een menger, met andere woorden een procesoperator. Wat zijn je taken? 1. Inname verzorgen van grondstoffen 2. Bediening van de menginstallatie 3. Bediening van de persinstallatie 4. Bediening van bulkbelading 5. Beheer installatie en ook - Assistentie verlenen mengmeester - Aanvullen stocks van uit magazijn + opvullen microdoseercellen - Laden en lossen van vrachten met heftruck en/of verreiker - Reiniging + vervangen kleine onderdelen installatie - Bediening afzakposten en graandroger - Reinigen van fabrieksruimten - Lossen van schepen Alles wordt aangeleerd maar je moet de motivatie en capaciteiten hebben om alles aan te leren. Je werkt in 2 ploegen. Je krijgt een heel interessant loon, met kans op verhoging na het opdoen van de nodige ervaring.

  • HUISHOUDHULP (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: DIENSTENCHEQUEBEDRIJF BALACEANU DANIELA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp word je ingeschakeld bij huishoudelijke taken bij particuliere mensen thuis. Mogelijke taken zijn poetsen strijken vensters wassen ...

  • Student orderpicking (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Bleckmann en VIO interim zijn op zoek naar verschillende studenten die enkele dagen per week / maand beschikbaar zijn om een centje bij te verdienen. In het algemeen zal je instaan voor orderpicking van verschillende kledingmerken op verschillende afdelingen.  Concreet houdt dit in:  Bestellingen klaarmaken met behulp van handscanner of pickbon Artikelen klaarzetten voor winkelverkoop (labelen, etiketteren, ophangen, enz.) Netjes inpakken van de artikelen voor zowel grote als kleine bestellingen Inkomende artikelen in stock brengen Retours verwerken & nog zoveel meer! Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Bleckmann is een groeiend internationaal, logistiek bedrijf met een no-nonsens mentaliteit dat houdt van flexibiliteit, snelheid en extreme service. Ben jij op zoek naar een job met voldoening, verantwoordelijkheidsgevoel en carrièremogelijkheden? Dan kan Bleckmann voor jou de perfecte werkgever zijn.  

  • Student 2 dagen ! deze week nog! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Waregem zijn wij op zoek naar een student om te helpen bij het opriumen van het magazijn. mooie verdienste (12.5€/uur)! ben je deze week nog twee dagen beschikbaar? neem dringend contact op !

  • Junior Software Analist (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Meehelpen aan het stroomlijnen van intern ontwikkeld ERP pakket Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en IT optimalisaties doorvoeren Implementaties van externe pakketten waar opportuun, ontwikkeling van interne pakketten waar nodig

  • Business Development Manager interim en werving & selectie – nieuw kantoor Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als Business Development Manager ontwikkel je je business in uitzendarbeid, werving en selectie  en projectsourcing. Je benadert bedrijven in je regio en je bouwt een stevig klantenbestand op. Je gaat ook op zoek naar nieuwe collega’s om als een enthousiast topteam elke dag te gaan voor de juiste kandidaat bij het juiste bedrijf.    1. Commerciële professional • Je kent de lokale bedrijvenmarkt door en door en bent voortdurend op zoek naar nieuwe leads. Hoe je leads omzet in nieuwe klanten, daar heb je alle vrijheid in. • Je bent een doorzetter en houdt vol tot je de opdracht krijgt toevertrouwd. • Je luistert naar je klanten en begrijpt snel waar hun uitdagingen liggen. • Je stelt de oplossing voor die het best past: interim, werving en selectie of projectsourcing. Op die manier ontwikkel je de business voor WaW. • Je zoekt de perfecte kandidaten en overtuigt jouw klanten van je selectie. Daar haal je een grote voldoening uit.   2. Talentmatcher • Je hebt een neus voor talent en weet hoe en waar je het vindt. • Je interviewt en selecteert de juiste kandidaten. • Daarna stel je ze voor aan je klant. Je geniet als je een match realiseert. • Je onderhoudt de relatie met jouw kandidaten voor, tijdens en na hun opdracht.   3. Georganiseerde planner • Je beheert je kandidaten- en bedrijvendossiers. • Je weet je prioriteiten te stellen om efficiënt je doelen te bereiken. • Een collega neemt het opmaken van een arbeidsovereenkomst en de administratieve opvolging van je over.  

  • PROJECTMANAGER ELEKTROMECHANICA / WERKTUIGKUNDE (VAST OF FREELANCE) REGIO ANTWERPSE HAVEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Projectmanager - Ingenieur Elektromechanica / Werktuigkunde ben je het aanspreekpunt voor klanten en onderhoud nauw contact met klanten en prospecten binnen de industrie, chemie en petrochemie. Tijdens een bedrijfs –en werfbezoek overleg je met engineering en projectleiding en bepaal je de scope. Je analyseert de werf en schat je de werken in. Tijdens de uitvoeringsfase voorzie je opvolging van één of meerdere werven. Je bent aanspreekpunt voor de klant, (onder)aannemers, interne contacten en de werfleiders onsite. Je stuurt de werfvergaderingen en maakt de planning en deelplanning op. Je volgt de uitvoering op. Je leidt meerdere projecten op technisch, administratief en financieel vlak. Je voorziet de nodige projectadministratie tot voorbereiding en opmaak van de facturatie.

  • G2 Recruitment Solutions - Data Analyst (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client based in Antwerp are in need of a Data Analyst for a freelance mission of 3-6 months to start ASAP. Role 3 years experience as a Data Analyst Marketing Background Dutch and English Speaking, French is a bonus If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below. I look forward to hearing from you. Regards,

  • flexi-job (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: DEN EIK

    Type: Flexijob

    Als zaal- of keukenmedewerk(st)er op losse basis.

Zoek naar antwoorden van Lescalier Grosjean I in sociale netwerken
Look for responds of Lescalier Grosjean I in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lescalier Grosjean I. Laat een reactie achter voor Lescalier Grosjean I. Lescalier Grosjean I bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lescalier Grosjean I. Leave a respond for Lescalier Grosjean I. Lescalier Grosjean I on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lescalier Grosjean I op de google maps. Adres en contacten Lescalier Grosjean I
Location of Lescalier Grosjean I on the google maps. Address and contacts of Lescalier Grosjean I

Andere gerelateerde bedrijven als come Lescalier Grosjean I Lescalier Grosjean I: BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE | HENRI HENTJENS | COIFFURE DEMO | Demag Products SPRL | PAHAUT JEAN+PAHAUT PAUL

Other related companies as Lescalier Grosjean I: BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE | HENRI HENTJENS | COIFFURE DEMO | Demag Products SPRL | PAHAUT JEAN+PAHAUT PAUL

Lescalier Grosjean I is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lescalier Grosjean I, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03270599365. Het bedrijf Lescalier Grosjean I bevindt zich op het adres: Rue David Van Bever 36; 1150; Bruxelles (Woluwe-Saint-Pierre). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 780,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 839,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Psychologists. Producten gemaakt in Lescalier Grosjean I zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lescalier Grosjean I is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lescalier Grosjean I is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lescalier Grosjean I, openstaande posities, locatie van Lescalier Grosjean I op de kaart.

Lescalier Grosjean I is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lescalier Grosjean I, company assigned to the tax number BE03270599365. The company Lescalier Grosjean I is located at the address: Rue David Van Bever 36; 1150; Bruxelles (Woluwe-Saint-Pierre). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 780,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 839,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Psychologists. Products created in Lescalier Grosjean I were not found.
The main activity of Lescalier Grosjean I is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Lescalier Grosjean I is not available. You also can look at reviews of Lescalier Grosjean I, open positions, location of Lescalier Grosjean I on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lescalier Grosjean I, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lescalier Grosjean I, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lescalier Grosjean I, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lescalier Grosjean I, employees, financial statistics.