KEYAERT MICHELE

Contactgegevens KEYAERT MICHELE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KEYAERT MICHELE: address, phone, fax, email, website, opening hours

KEYAERT MICHELE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue L茅on Mathieu 54; 5575; Gedinne (Rienne), België

Telefoon (phone): 061 58 71 60 (+32-061 58 71 60) 061 58 71 60 (+32-061 58 71 60)

Fax (fax): +32 (87) 486-93-86 +32 (87) 486-93-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KEYAERT MICHELE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KEYAERT MICHELE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KEYAERT MICHELE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KEYAERT MICHELE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KEYAERT MICHELE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KEYAERT MICHELE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KEYAERT MICHELE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KEYAERT MICHELE
Products information KEYAERT MICHELE

BTW identificatienummer (tax): BE09215301513
Ondernemingsnummer: 2992370605
Hoofdstad (capital): 818,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 146,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in KEYAERT MICHELE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Psychologists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KEYAERT MICHELE
(Get full report from official database of BE for KEYAERT MICHELE)

Aanvulling soorten activiteiten voor KEYAERT MICHELE
Addition kinds of activities for KEYAERT MICHELE

311107. Industriele lederen producten | Industrial leather products
824902. Business training services | Business training services
20419902. Maisgranen en vlokken, voor gebruik van brouwerijen | Corn grits and flakes, for brewers' use
31119901. Fancy of exotische leer, nec | Fancy or exotic leathers, nec
35470211. Structurele molens (walserij apparatuur) | Structural mills (rolling mill equipment)
36340500. Persoonlijke elektrische apparaten | Personal electrical appliances
59429900. Boekwinkels, nec | Book stores, nec
73899946. Naaien aannemer | Sewing contractor

Werken bij KEYAERT MICHELE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KEYAERT MICHELE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KEYAERT MICHELE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KEYAERT MICHELE. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND productiemedewerkers gezocht voor Cornby in Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES CORNBY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vanwege een aankomende drukke periode zijn we voor onze vestiging Cornby in Zwijnaarde op zoek naar gemotiveerde productiearbeiders. In Dacor wordt vooral gewerkt met paté en ham. Je komt nooit rechtstreeks in contact met het vlees aangezien je steeds handschoenen, een mondmasker, laarzen en een vest draagt. De werkomstandigheden voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

  • Verkoop / kassa / onthaal (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent medeverantanwoordelijke voor de afdeling ruitersport en zwemmen. Je vult de rekken aan en zorgt dat de afdeling er altijd tip top uit ziet. Je leert alle producten kennen, zodat je klanten met jouw advies kan verderhelpen.

  • Magazijnier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nieuwe conceptwinkel in Lier zijn we op zoek naar een magazijnier Je ontvangt, controleert, registreert de inkomende goederen Je staat in voor het stockbeheer, de verwerking van pickinglisten Je vervoert stukken tussen 2 verschillende magazijnen Je werkt punctueel, staat op orde en stiptheid

  • Klantenadviseur vloeren -en wanden (m/v) te Merksem (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een specialist in natuurlijk geïnspireerde vloeren en wanden. Voor hen zijn we op zoek naar een verkoper om het team van de showroom in Merksem te komen versterken. Als klantenadviseeur ontvang je mensen in de showroom en dompel je hen onder in de wereld van natuurlijke vloeren. - Je garandeert een aangename shopping-ervaring bij onze klanten - Je luistert, je inspireert en adviseert klanten bij het maken van de juiste keuze en begeleidt ze in hun aankoop- en beslissingsproces

  • Huishoudelijke hulp regio Boom (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Boom

    Type: Dienstenchequebaan

    Indien je een duizendpoot bent in het huishouden en voldoening haalt om dit bij andere ook te kunnen doen. Zie je werk en neem je initatief? Ben je indien nodig ook bereid om te koken of te strijken? Dan dien je bij ons te zijn.

  • Huishoudhulpen in Riemst/Tongeren/Lanaken (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin om mensen te helpen met hun huishouden en ben je sociaal ingesteld en daarbij zin om je eigen werkuren te bepalen in samenspraak met ons... dan ben jij de persoon die wij zoeken!!! Mogelijke plaatsen van tewerkstelling zijn Riemst, Tongeren of Lanaken.

  • Huishoudhulp in Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Werfopvolger (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: KEMPISCH TEHUIS

    Type: Vaste Job

    · Coördineren en opvolgen van bouw- en renovatieprojecten; · Opvolgen technische klachten tussen voorlopige en definitieve oplevering; · Samenwerken met de architect, aannemer en veiligheidscoördinator; · Opvolgen van de werfadministratie, met ondersteuning van secretariaatsmedewerkers; · Maken van prijsvragen voor grote bestellingen; · Geven van technische toelichting aan eigen arbeiders bij bouwfysische problemen; · Bijdragen tot het optimaal gegevensbeheer binnen de dienst, ondersteunend aan het diensthoofd; · Inventariseren van het patrimonium via conditiemeting en assisteren bij de renovatieplanning. · Ondersteunen van het diensthoofd met algemene taken binnen de dienst en vervangen indien nodig; · Rapporteren aan het diensthoofd.

  • Sales Manager Oost- en West VL (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als Sales Manager sta je in voor het adviseren in de meest ruime zin van het woord. Je inventariseert onze klanten hun behoeften en biedt hen de beste op maat gemaakte oplossingen aan. Taken en verantwoordelijkheden: Je behartigt prijsaanvragen, waarbij je steeds op zoek gaat naar de beste oplossing voor de klant in functie van materiaalkeuze en logistieke mogelijkheden Je verzamelt marktinformatie die een belangrijke input vormt bij het bepalen en bijsturen van onze marktstrategie Je inventariseert kansen en ontwikkelingen in de markt Je draagt zorg voor het actueel bijhouden van informatie in het interne klantopvolgingssysteem Je beheert je administratie nauwgezet zodat je ten allen tijde correcte en transparante informatie kan verstrekken Je beheert het klantenbestand en relaties en bouwt je netwerk verder uit: betonsector, aannemers, groothandelaars bouwmaterialen Je volgt klachten op, zorgt voor goede communicatie en accurate afhandeling Je werkt samen als team met de andere afdelingen binnen de organisatie en speelt hierin een trekkersrol In deze functie rapporteer je aan de Commercieel Directeur, met wie je continu overlegt over de marktbenadering en klantopvolging.

  • Mecanicien van heftrucks & klein rollend materiaal (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Als mechanieker sta je in om preventief en curatief onderhoud te doen van heftrucks en ander klein rollend materiaal (kleine graafkranen e.d.). Na verloop van tijd word je ook ingeschakeld om depannages bij klanten uit te voeren. Je staat klanten te woord op technisch vlak en handelt problemen af.

  • Zelfst. ondernemers in de dienstensector gezocht (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GDS & CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door het groeiende succes zijn we op zoek naar ondernemers op zelfstandige basis in hoofd- of bijberoep. Je helpt mensen besparen op hun maandelijkse facturen. Je vergelijkt de huidige facturen van de klant met het zeer competitieve aanbod van onze partners en sluit zo de contracten af. Je krijgt hiervoor een officiële licentie als verdeler van enkele grote spelers in de markt. Je bezoekt zowel particuliere klanten als zelfstandigen. Door ons uniek referentieprogramma kom je automatisch bij nieuwe klanten terecht, dus koude prospectie is niet noodzakelijk. Je krijgt de nodige opleiding en begeleiding door een ervaren expert. Plaats van samenkomst en meteen ook onze uitvalsbasis is de Ghelamco Arena.

  • Mystery shoppers gezocht - regio ANTWERPEN - aangename bijverdienste! (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: VABU

    Type: Werfreserve

    Als mystery shopper heb je oog voor detail, kan je nauwkeurig werken en ben je stipt. Je bepaalt volledig autonoom je eigen werkschema en je voert in opdracht van nationale en internationale klanten bezoeken uit. Achteraf vul je een rapport in over je ervaringen. En je wordt er nog voor betaald ook...

Zoek naar antwoorden van KEYAERT MICHELE in sociale netwerken
Look for responds of KEYAERT MICHELE in social networks

Lees alle opmerkingen voor KEYAERT MICHELE. Laat een reactie achter voor KEYAERT MICHELE. KEYAERT MICHELE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KEYAERT MICHELE. Leave a respond for KEYAERT MICHELE. KEYAERT MICHELE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KEYAERT MICHELE op de google maps. Adres en contacten KEYAERT MICHELE
Location of KEYAERT MICHELE on the google maps. Address and contacts of KEYAERT MICHELE

Andere gerelateerde bedrijven als come KEYAERT MICHELE KEYAERT MICHELE: Kaulmann R | DRUKK. DE HAENE-BOSSUYT | Van Ermen D | PAUL DE PAEP | ZETEL A.S.L.K.

Other related companies as KEYAERT MICHELE: Kaulmann R | DRUKK. DE HAENE-BOSSUYT | Van Ermen D | PAUL DE PAEP | ZETEL A.S.L.K.

KEYAERT MICHELE is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KEYAERT MICHELE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09215301513. Het bedrijf KEYAERT MICHELE bevindt zich op het adres: Rue L茅on Mathieu 54; 5575; Gedinne (Rienne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 818,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 146,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Psychologists. Producten gemaakt in KEYAERT MICHELE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KEYAERT MICHELE is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KEYAERT MICHELE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KEYAERT MICHELE, openstaande posities, locatie van KEYAERT MICHELE op de kaart.

KEYAERT MICHELE is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is KEYAERT MICHELE, company assigned to the tax number BE09215301513. The company KEYAERT MICHELE is located at the address: Rue L茅on Mathieu 54; 5575; Gedinne (Rienne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 818,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 146,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Psychologists. Products created in KEYAERT MICHELE were not found.
The main activity of KEYAERT MICHELE is Agricultural Production - Crops, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of KEYAERT MICHELE is not available. You also can look at reviews of KEYAERT MICHELE, open positions, location of KEYAERT MICHELE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KEYAERT MICHELE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KEYAERT MICHELE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KEYAERT MICHELE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KEYAERT MICHELE, employees, financial statistics.