HENRI BEAUDRY

Contactgegevens HENRI BEAUDRY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HENRI BEAUDRY: address, phone, fax, email, website, opening hours

HENRI BEAUDRY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Augustins 10; 4000; Li猫ge 1, België

Telefoon (phone): 04 221 13 69 (+32-04 221 13 69) 04 221 13 69 (+32-04 221 13 69)

Fax (fax): +32 (61) 341-20-24 +32 (61) 341-20-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HENRI BEAUDRY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HENRI BEAUDRY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HENRI BEAUDRY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HENRI BEAUDRY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HENRI BEAUDRY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HENRI BEAUDRY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HENRI BEAUDRY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HENRI BEAUDRY
Products information HENRI BEAUDRY

BTW identificatienummer (tax): BE07069946289
Ondernemingsnummer: 6741180419
Hoofdstad (capital): 613,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 123,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in HENRI BEAUDRY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Psychologists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HENRI BEAUDRY
(Get full report from official database of BE for HENRI BEAUDRY)

Aanvulling soorten activiteiten voor HENRI BEAUDRY
Addition kinds of activities for HENRI BEAUDRY

24119901. Brandstof hout oogsten | Fuel wood harvesting
28699913. Ddt, technisch | Ddt, technical
31110402. Riemleer | Belting leather
34790100. Etsen en gravure | Etching and engraving
38260400. Bloedtoetsapparatuur | Blood testing apparatus
59991104. Huisdieren | Pets

Werken bij HENRI BEAUDRY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HENRI BEAUDRY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HENRI BEAUDRY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HENRI BEAUDRY. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent helper (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    je bent  een onmisbare schakel in het vlot verloop van zowel de opbouw, als afbouw van stages (podium), de repetities als de show/event zelf. .Je helpt bij het laden en lossen, assisteert de techniekers tijdens op- en afbouw, zorgt voor aankleding van de backstage, cateringinfrastructuur, je assisteert de podiumbouwers. Je laadt en lost, sorteert en bouwt mee aan podia, catwalks, tribunes en PA-torens tot op max 3m hoogte. Als tenthand bouw je mee, onder supervisie van je crew chief en de klant, span- en kadertenten. Van laden/lossen, tot plaatsing van vloeren , tentkaders en -zeilen tot afwerking en uitlichting van de binnendecoratie. Dit zijn losse opdrachten, dus wanneer je een extra centje wil verdienen is dit een leuke uitdaging.

  • Bakker vaste nacht (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bakker (m/v) gezocht voor een industriële bakkerij te Ruddervoorde. Dit is een opdracht in vaste nacht met optie vast. Als bakker zijn dit jouw taken: bakken van brood en banket klaarmaken van allerhande producten voor de winkels onderhoud van het atelier

  • OPERATOR LASROBOT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je heb genoten van een opleiding lasser In staat zijn om complexere onderdelen op een correcte manier samen te brengen (in een welbepaalde volgorde) op een laskaliber Je kan planlezen kwaliteitsbewust kunnen werken Je stelt veiligheid voorop. Je kunt zowel individueel als in groep werken.

  • Huishoudhulp (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: WIT TREMELO

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van de dienstencheques. De taken omvatten het normale huishoudelijk onderhoud zoals schoonmaken van de woning, ramen wassen, strijken,…

  • Huishoudhulp Puuur Zoersel/ Sint Antonius/ Halle (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Aarschot Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Enthousiaste huishoudhulp met eigen vervoer voor de regio Geel-Mol (19u of 30u) (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: WEB

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een enthousiast iemand met of zonder ervaring. Werkattitude en motivatie zijn voor ons belangrijker dan ervaring of studieniveau. Je werkt bij gezinnen thuis. Poetsen is je belangrijkste taak, af en toe wordt je takenpakket uitgebreid met strijken, koken of boodschappen doen. Je bent woonachtig in de regio en beschikt over eigen vervoer. (wagen, bromfiets of fiets) Denk je dat deze job iets voor u is, laat ons dan snel iets weten. Wie weet maak je binnenkort wel deel uit van ons team!

  • Elektricien (m/v) (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de technische support.  Je zorgt voor de geplande onderhoudswerken en de nodige herstellingswerken.  Je stelt een diagnose bij stoornis.  Je behoudt de energieproductie op peil.

  • Student Schoonmaak - Fulltime - Regio Waasland (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Schoonmaak van burelen Afwassen Stofzuigen

  • Studentenjob Finance (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je analytisch ingesteld? Kan je vlot met Excel werken? En ben je tijdens het schooljaar 1 ? 2 dagen per week vrij? Dan is deze functie iets voor jou! Jouw takenpakket als student Finance: Je helpt mee met de opmaak van bestellingen Met je kennis van Excel help je data te implementeren en te analyseren Je staat in voor ad hoc administratieve taken Je geeft ondersteuning waar nodig

  • Solution Designer - Tijdelijk (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Solution Designer Netwerk en Security valt onder de directie Change Support en rapporteert aan de competence center manager support. Deze solution designer is binnen zijn domein Change Support verantwoordelijk voor het uitwerken van een oplossings-architectuur en designs in een project context. De solution designer staat vanuit zijn domein de enterprise architect bij in het in kaart brengen en beheersbaar houden van het ICT landschap. Hiernaast geeft hij/zij in samenwerking met de Productowner Security advies om de werking van de organisatie d.m.v. het IT landschap verder te optimaliseren en standaardiseren. Als autoriteit en aanspreekpunt binnen zijn/haar domein, verzekert hij/zij dat de architectuur keuzes binnen de projecten kwalitatief en uniform worden gedocumenteerd en architecturale beslissingen in lijn zijn met de ICT strategie. Daarnaast zijn ze ook coherent en bevatten ze de juiste mix tussen korte en lange termijn beslissingen, gebaseerd op best practices. We zoeken iemand die sterk coachend en adviserend optreedt door de juiste vragen te stellen en uit te dagen, steeds vanuit het algemene bedrijfsbelang, en daardoor soms ingaande tegen individuele belangen of silo werking.

  • Keukenhulp/afwasser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA TRATTORIA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar bvb. een gepensioneerde flexijobber die in een beurtrol in het weekend van bvb 10u00 tot 14u00 eerst de afwas op zich neemt en opkuist om dan vervolgens van 12u tot 14u helpt in de keuken. Voor de afwas beschikken we over de allernieuwste en allerbeste machines. Veel ervaring in de keuken is niet vereist. Zin voor netheid en hygiëne is belangrijk. Vacature voor man of vrouw. Ook op woensdag en vrijdag.

Zoek naar antwoorden van HENRI BEAUDRY in sociale netwerken
Look for responds of HENRI BEAUDRY in social networks

Lees alle opmerkingen voor HENRI BEAUDRY. Laat een reactie achter voor HENRI BEAUDRY. HENRI BEAUDRY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HENRI BEAUDRY. Leave a respond for HENRI BEAUDRY. HENRI BEAUDRY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HENRI BEAUDRY op de google maps. Adres en contacten HENRI BEAUDRY
Location of HENRI BEAUDRY on the google maps. Address and contacts of HENRI BEAUDRY

Andere gerelateerde bedrijven als come HENRI BEAUDRY HENRI BEAUDRY: DRUKKERIJ PAPEN ED. | Alkover BVBA | BADIGO | Energiek BVBA | IMMO V-V

Other related companies as HENRI BEAUDRY: DRUKKERIJ PAPEN ED. | Alkover BVBA | BADIGO | Energiek BVBA | IMMO V-V

HENRI BEAUDRY is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HENRI BEAUDRY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07069946289. Het bedrijf HENRI BEAUDRY bevindt zich op het adres: Rue des Augustins 10; 4000; Li猫ge 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 613,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 123,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Psychologists. Producten gemaakt in HENRI BEAUDRY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HENRI BEAUDRY is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HENRI BEAUDRY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HENRI BEAUDRY, openstaande posities, locatie van HENRI BEAUDRY op de kaart.

HENRI BEAUDRY is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is HENRI BEAUDRY, company assigned to the tax number BE07069946289. The company HENRI BEAUDRY is located at the address: Rue des Augustins 10; 4000; Li猫ge 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 613,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 123,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Psychologists. Products created in HENRI BEAUDRY were not found.
The main activity of HENRI BEAUDRY is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HENRI BEAUDRY is not available. You also can look at reviews of HENRI BEAUDRY, open positions, location of HENRI BEAUDRY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HENRI BEAUDRY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HENRI BEAUDRY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HENRI BEAUDRY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HENRI BEAUDRY, employees, financial statistics.