CHRIS VERHEYDE & PARTNERS BVBA

Particuliere bedrijvenAdministratie van Human Resource Programs • CHRIS VERHEYDE & PARTNERS BVBA
Private companiesAdministration of Human Resource Programs • CHRIS VERHEYDE & PARTNERS BVBA

Contactgegevens CHRIS VERHEYDE & PARTNERS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRIS VERHEYDE & PARTNERS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRIS VERHEYDE & PARTNERS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lieven Bauwensstraat 20; 8200; Brugge (Sint-Andries), België

Telefoon (phone): 050 31 28 12 (+32-050 31 28 12) 050 31 28 12 (+32-050 31 28 12)

Fax (fax): 050 31 37 34 (+32-050 31 37 34) 050 31 37 34 (+32-050 31 37 34)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRIS VERHEYDE & PARTNERS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRIS VERHEYDE & PARTNERS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRIS VERHEYDE & PARTNERS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRIS VERHEYDE & PARTNERS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRIS VERHEYDE & PARTNERS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRIS VERHEYDE & PARTNERS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRIS VERHEYDE & PARTNERS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRIS VERHEYDE & PARTNERS BVBA
Products information CHRIS VERHEYDE & PARTNERS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08573425292
Ondernemingsnummer: 4889434814
Hoofdstad (capital): 896,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 182,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Personnel recruitment & -selection

Product categorie (product category): Psychologists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRIS VERHEYDE & PARTNERS BVBA
(Get full report from official database of BE for CHRIS VERHEYDE & PARTNERS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRIS VERHEYDE & PARTNERS BVBA
Addition kinds of activities for CHRIS VERHEYDE & PARTNERS BVBA

6282. Beleggingsadvies | Investment advice
225904. Gordels en gordel blanks, breien | Girdles and girdle blanks, knit
23920600. Slip deksels en pads | Slip covers and pads
28690106. Graan alcohol, industrieel | Grain alcohol, industrial
36250200. Industriële elektrische relais en schakelaars | Industrial electrical relays and switches
50120209. Vans, commercieel | Vans, commercial
59610200. Computerapparatuur en elektronica, postorder | Computer equipment and electronics, mail order
75390200. Reparatie van aandrijflijn onderdelen | Powertrain components repair services

Werken bij CHRIS VERHEYDE & PARTNERS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRIS VERHEYDE & PARTNERS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRIS VERHEYDE & PARTNERS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRIS VERHEYDE & PARTNERS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker vaste nacht M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technieker vaste nacht sta je in voor het onderhoud, herstellingen en oplossen van storingen aan de machines. Dit zowel Mechanisch als Elektrisch.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Oudenaarde– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in As - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • MEDERWERKER SNIJZAAL M/V (WIJTSCHATE)

    Regio: WIJTSCHATE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Vaste Job

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een medewerker snijzaal. Het takenpakket bestaat uit: - Versnijden van karkassen - Uitbenen van deelstukken

  • Hoofdboekhouder (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: VISIT BRUSSELS

    Type: Vaste Job

    visit.brussels is het agentschap voor toerisme van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Het heeft tot doel het imago van de hoofdstad van 500 miljoen Europeanen te promoten en te versterken en het aantal bezoekers in de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest te verhogen. Het Departement: Het Departement Operating & Financial omvat de afdelingen boekhouding, personeelszaken, inkoop, IT, administratie, juridische zaken en gebouwenbeheer. De dienst Boekhouding beheert de algemene, analytische en begrotingsboekhouding van de verschillende diensten met behulp van hetzelfde softwarepakket. Het ontwikkelt een analytische boekhouding per evenement en per actie volgens de behoeften van de organisatie. Het beheert de begrotingsplanning en kwijt zich van de boekhoudkundige verplichtingen eigen aan vzw’s. Het zorgt voor de follow-up van de subsidies en de rechtvaardiging ervan bij de overheid. Plaats in het bedrijf: De Accounting Supervisor is afhankelijk van en werkt actief samen met de CFO. De voornaamste opdracht van deze dienst bestaat erin een volledige boekhouding te voeren overeenkomstig, enerzijds, de wet van 2 mei 2002 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk en, anderzijds, de organieke ordonnantie van 23 februari 2006 houdende de bepalingen die van toepassing zijn op de begroting, de boekhouding en de controle. (OOBBC). Zie volledige functiebeschrijving als bijlage.

  • Sales Executive Bouwbeurzen (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    De Sales Executive (SE) komt terecht in een dynamisch team dat BtoC bouwbeurzen neerzet. Hij/zij staat in voor de commerciële uitbouw van de beurs door de verkoop van beursruimte op maat van de exposant. U start met een opleiding om het bedrijf, de markt en de beurzen te leren kennen; Na deze inwerkperiode krijgt u de verantwoordelijkheid over de bestaande klantenrelaties; De contacten zijn heel divers en afwisselend, gaande van kleine tot grote ondernemingen; U bouwt het klantenbestand verder uit via actieve prospectie en netwerking; U volgt trends en nieuwigheden binnen de sector op en bezoekt in dit kader ook regelmatig andere beurzen en evenementen; Als SE bent u verantwoordelijk voor het behalen van de verkoopsobjectieven op basis van aantal exposanten, type exposanten, m² beursruimte, omzet, up- & cross selling, …; U denkt mee ifv nieuwe concepten voor de beurs en verzorgt bijhorende commercialisatie; Tijdens de beurs bent u single point of contact voor de exposanten en u bent ook operationeel inzetbaar voor, tijdens en na de beurs; Ifv het bewerken en opvolgen van prospects en klanten, staat u in voor een optimalisatie van de databases.

  • Podoloog (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DEVOS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog, loopbaan- en jongerencoach en logopedisten. Wij zoeken een podoloog die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

  • Psychotherapeut (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: KANDRIKEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil je mee bouwen aan een psychotherapeutische praktijk binnen een multidisciplinaire groepspraktijk (kiné, manuele therapie, accupunctuur,…) ? Onze groepspraktijk van 4 therapeuten is op zoek naar een 5e psychotherapeut. Momenteel is de insteek contextueel/systemisch, interactioneel en oplossingsgericht. We staan open voor andere denkkaders, indien ze aanvullend zijn en voor kruisbestuiving kunnen zorgen.

  • Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    FT Solutions, de oplossing voor uw intern transport. Intern transport is een belangrijke factor op het gebied van effici?ntie, kwaliteit, continu?teit, ruimte en arbeidsomstandigheden. Een goed opgezet transportsysteem zorgt ervoor dat de beschikbare capaciteit zo optimaal mogelijk benut wordt. Intern transport is de gangmaker van uw proces. Vaak valt er nog veel te winnen door het intern transport te verbeteren. Misschien ook bij u? Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar regio Wilrijk Functieomschrijving Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?zorg je voor een vroege betrokkenheid in nieuwe projecten m.b.t. het mechanisch design. Je vertrekt van een bestaand ontwerp of werkt een volledig concept uit. Bij het ontwerp van de concepten hecht je veel aandacht aan de haalbaarheid. Je overlegt met de collega?s van elektrisch ontwerp en productie. Je blijft betrokken doorheen het verdere verloop van het project tot finale oplevering. Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?zorg je voor het continu updaten van het design bij eventuele kwaliteitsklachten. Profielomschrijving Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?ben je in het bezit van een Bachelor of Master richting Elektromechanica. Ervaring in een soortgelijke functie is een meerwaarde. Engineering is jouw passie en je haalt voldoening uit het vinden van geslaagde oplossingen. Je hebt oog voor detail en kan perfect in team werken. Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?is je Nederlands sterk genoeg om vlot te communiceren. Aanbod FT Solutions biedt je een uitdagende functie als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar . Je komt terecht binnen een dynamische onderneming waar je de kans krijgt om te groeien in je vak. Wij bieden een aantrekkelijk salaris naargelang je profiel en ervaring. ? Interesse? Zie jij een baan als Mechanical Engineer?/ Technisch Tekenaar bij FT Solutions in Wilrijk wel zitten? Stuur?dan je CV en motivatiebrief op via de rode sollicitatieknop?

  • Stage (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ESAS Technical Services

    Type: Werfreserve

    Esas staat open voor stageplaatsen. Wanneer je nog een leuke stageplaats zoekt binnen IT, aarzel dan niet je Cv en motivatiebrief te sturen. Je vindt ons ook terug op de job- en stagebeurs op 13 maart ( van 10u tot 16u ) in de Waagnatie, Rijnkaai 29, 2000 Antwerpen.

  • Receptionist(e) - Zaventem - 38u/week (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je bent verantwoordelijk voor volgende taken : Onthaal van de klanten en bezoekers aan de receptie Telefonisch onthaal van klanten (informatie geven, gesprek doorschakelen, enz., ...) Zorgen voor de netheid van de receptie Ondersteuning bieden aan de klanten

  • Flexi winkelmedewerker (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Carrefour DON BOSCO

    Type: Flexijob

    U werkt op zaterdag (volledige of halve dag) aan de kassa, aan het vers of in de winkel.

Zoek naar antwoorden van CHRIS VERHEYDE & PARTNERS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of CHRIS VERHEYDE & PARTNERS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRIS VERHEYDE & PARTNERS BVBA. Laat een reactie achter voor CHRIS VERHEYDE & PARTNERS BVBA. CHRIS VERHEYDE & PARTNERS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRIS VERHEYDE & PARTNERS BVBA. Leave a respond for CHRIS VERHEYDE & PARTNERS BVBA. CHRIS VERHEYDE & PARTNERS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRIS VERHEYDE & PARTNERS BVBA op de google maps. Adres en contacten CHRIS VERHEYDE & PARTNERS BVBA
Location of CHRIS VERHEYDE & PARTNERS BVBA on the google maps. Address and contacts of CHRIS VERHEYDE & PARTNERS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRIS VERHEYDE & PARTNERS BVBA CHRIS VERHEYDE & PARTNERS BVBA: U.F.O. | Ceustermans B | VERONIQUE CORDIER | Centre de Médecine Spécialisée | J-G SNACKS

Other related companies as CHRIS VERHEYDE & PARTNERS BVBA: U.F.O. | Ceustermans B | VERONIQUE CORDIER | Centre de Médecine Spécialisée | J-G SNACKS

CHRIS VERHEYDE & PARTNERS BVBA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRIS VERHEYDE & PARTNERS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08573425292. Het bedrijf CHRIS VERHEYDE & PARTNERS BVBA bevindt zich op het adres: Lieven Bauwensstraat 20; 8200; Brugge (Sint-Andries). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 896,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 182,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Psychologists. Lijst met producten zijn Personnel recruitment & -selection.
De hoofdactiviteit van CHRIS VERHEYDE & PARTNERS BVBA is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRIS VERHEYDE & PARTNERS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRIS VERHEYDE & PARTNERS BVBA, openstaande posities, locatie van CHRIS VERHEYDE & PARTNERS BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CHRIS VERHEYDE & PARTNERS BVBA is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRIS VERHEYDE & PARTNERS BVBA, company assigned to the tax number BE08573425292. The company CHRIS VERHEYDE & PARTNERS BVBA is located at the address: Lieven Bauwensstraat 20; 8200; Brugge (Sint-Andries). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 896,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 182,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Psychologists. List of products are Personnel recruitment & -selection.
The main activity of CHRIS VERHEYDE & PARTNERS BVBA is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRIS VERHEYDE & PARTNERS BVBA is not available. You also can look at reviews of CHRIS VERHEYDE & PARTNERS BVBA, open positions, location of CHRIS VERHEYDE & PARTNERS BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRIS VERHEYDE & PARTNERS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRIS VERHEYDE & PARTNERS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRIS VERHEYDE & PARTNERS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRIS VERHEYDE & PARTNERS BVBA, employees, financial statistics.