T.PALM S.A.

Contactgegevens T.PALM S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data T.PALM S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

T.PALM S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU BOIS DES BROUX 44-46; 5080; LA BRUYERE, België

Telefoon (phone): 78717027 (+32-78717027) 78717027 (+32-78717027)

Fax (fax): +32 (71) 595-61-44 +32 (71) 595-61-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) T.PALM S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "T.PALM S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "T.PALM S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van T.PALM S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen T.PALM S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of T.PALM S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees T.PALM S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti T.PALM S.A.
Products information T.PALM S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE09330657958
Ondernemingsnummer: 6487121582
Hoofdstad (capital): 847,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 896,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Activit茅s: Bureaux, B?timents Industriels.. Produits & Activit茅s: Entrepreneurs en R茅novation, Constructions Cl茅 Sur Porte, B?timents R茅sidentiels.. Produits: Hypoth猫ques.

Product categorie (product category): Pr锚ts hypoth茅caires and cr茅dits immobiliers. Construction de maisons. Construction industrielle and commerciale

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor T.PALM S.A.
(Get full report from official database of BE for T.PALM S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor T.PALM S.A.
Addition kinds of activities for T.PALM S.A.

01610101. Cantaloupe boerderij | Cantaloupe farm
28920107. Loodstyphnate (explosieve) | Lead styphnate (explosive)
29520105. Teerpapier, dakbedekking | Tar paper, roofing
36949904. Breaker punt sets, verbrandingsmotor | Breaker point sets, internal combustion engine
80719900. Medische laboratoria, nec | Medical laboratories, nec
91110101. Uitvoerend adviesbureau | Executive advisory commission

Werken bij T.PALM S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in T.PALM S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor T.PALM S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for T.PALM S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur sanitair en HVAC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: G.DE PRETER

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je staat in voor het plaatsen en installeren van sanitair installaties. Je komt terecht in een stabiele onderneming met de nodige vakkennis in huis. .

  • operator dagdienst (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent mee verantwoordelijk voor de ondersteuning en continue verbetering van het productieproces. Je zorgt voor het dagelijks onderhoud en het klaarzetten van de machines overeenkomstig de productiekalender. Je staat in voor de behandeling en stockage van het poeder. In deze functie zal je ook instaan voor het correct documenteren van alle activiteiten (productiekalender, build en stuk rapporten, poederverkeer, logboeken,...) Het testen van de monitoring stukken (trekproeven, densiteitsmeting,...) Als medical operator zal je ook instaan voor de orde en netheid van de medische productie.

  • Medewerker schoonmaak (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van verschillende ruimtes (rusthuis) en lege bakken naar rusthuis te brengen.

  • Credit Collector - Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Credit Collector (m/v) voor een bedrijf actief in de automobielsector in Drogenbos. Het bedrijf is gevestigd in Drogenbos. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Credit Collector zijn: * Je beheert een eigen klantenportefeuille (creatie en opvolging); * Je screent klanten (openstaande rekeningen) en verwerkt kredietlimieten; * Je contacteert jouw klanten en zorgt voor een constructieve oplossing; * Je zorgt voor de administratieve opvolging van de dossiers; * Je rapporteert wekelijks over de stand van zaken in verband met openstaande rekeningen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • (fijne) montagemedewerker - dagwerk (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de productie van dampkappen, kookplaten en ovens zijn op zoek naar medewerkers voor fijne montage. Je maakt deel uit van een assmeblageketen waar j eo.a. fijne onderdelen zoals kabeltjes, etc ... monteert en vastzet volgens een plan/tekening.

  • Zorgkundige Interne-Geriatrie 6B (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5813 Locatie: ZNA Jan Palfijn in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Interne-Geriatrie 6B Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoefte (Activiteiten van het Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Onder de term patiënt wordt verstaan: patiënt, cliënt, resident, familie of andere betekenisvolle personen voor de patiënt. Je bent mede verantwoordelijk voor de hotelfunctie en het comfort van de patiënt naargelang zijn noden en dit zonder onderscheid van geslacht, ras, godsdienstige of filosofische overtuiging. Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoeften (Activiteiten Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Je presteert wisselende diensten: vroege, late, weekends en feestdagen. Je zorgt voor het vervoer en het begeleiden van patiënten die geen specifieke observatie vereisen. Je geeft observaties met betrekking tot de patiënt mondeling en schriftelijk door aan de leidinggevende of verantwoordelijke van de zorgomgeving. Je bewaakt de kwaliteit van de jouw toevertrouwde taken. Je voert de huishoudelijke taken op de afdeling uit. Je volgt opleidingen en bijscholingen. Je werkt mee aan de door de instelling over overheid opgelegde taken (registraties, … ). Je voert de gedelegeerde administratieve taken uit. Je ontvangt leiding van het (vervangend) afdelingshoofd van de afdeling. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer HR rekrutering ZNA op 03 217 79 90. Meer weten over de functie? Contacteer Mieke Massy, Verpleegkundig Hoofd Interne verpleging Jan Palfijn, op 03 800 61 34. Zie je dit 100% zitten?

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Tisselt M/V (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Genk en omgeving

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Scherpenheuvel-zichem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten gezocht bij H&M Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor H&M te Lochristi zoeken wij nog naar studenten die op flexibele basis kunnen meehelpen. Elke week krijgen we door op welke dagen en voor welke uren we versterking kunnen inschakelen. Dit kan zowel om weekdagen gaan als om weekendwerk. Bij H&M kom je terecht in een internationale fashionomgeving die steeds in ontwikkeling is en waar je door uitstekende klantenservice de meest optimale shopping ervaring kunt creëren. Behalve heel veel fun, horen bij deze job heel wat verantwoordelijkheden. Op je to do-lijstje staan volgende taken: - Actief werken met de goederen: aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. - De levering verwerken en goederen uitpakken - De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen - Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en ¿beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan - In team werken en actief je collega¿s ondersteunen en helpen

  • Jobstudent - Horecamedewerker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Rotem zijn wij op zoek naar gedreven studenten met een echte honger naar fastfood Zie jij het zitten om onze nieuwe junior friturist te worden? Contacteer ons dan zo snel mogelijk.

  • Recruiter/planner technische profielen (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: CALLEWAERT INDUSTRIES

    Type: Vaste Job

    Callewaert industries is op zoek naar een recruiter met ervaring in planning. Om ons team te versterken zoeken we iemand die polyvalent inzetbaar is. Je hebt reeds ervaring met zoeken naar (technische) medewerkers via diverse kanalen en sociale media alsook met planningen wijzigen en invullen. Wanneer de planner en de recruiter in verlof zijn bent u in staat dit naadloos over te nemen.

Zoek naar antwoorden van T.PALM S.A. in sociale netwerken
Look for responds of T.PALM S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor T.PALM S.A.. Laat een reactie achter voor T.PALM S.A.. T.PALM S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for T.PALM S.A.. Leave a respond for T.PALM S.A.. T.PALM S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie T.PALM S.A. op de google maps. Adres en contacten T.PALM S.A.
Location of T.PALM S.A. on the google maps. Address and contacts of T.PALM S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come T.PALM S.A. T.PALM S.A.: C-CLUB | RECYSHOP-THOMAS WERNER | SERRURERIE ANDENNAISE | CR?MERIE ST.REMY | Berghmans G

Other related companies as T.PALM S.A.: C-CLUB | RECYSHOP-THOMAS WERNER | SERRURERIE ANDENNAISE | CR?MERIE ST.REMY | Berghmans G

T.PALM S.A. is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is T.PALM S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09330657958. Het bedrijf T.PALM S.A. bevindt zich op het adres: RUE DU BOIS DES BROUX 44-46; 5080; LA BRUYERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 847,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 896,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pr锚ts hypoth茅caires and cr茅dits immobiliers. Construction de maisons. Construction industrielle and commerciale. Lijst met producten zijn Activit茅s: Bureaux, B?timents Industriels.. Produits & Activit茅s: Entrepreneurs en R茅novation, Constructions Cl茅 Sur Porte, B?timents R茅sidentiels.. Produits: Hypoth猫ques..
De hoofdactiviteit van T.PALM S.A. is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van T.PALM S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van T.PALM S.A., openstaande posities, locatie van T.PALM S.A. op de kaart.

T.PALM S.A. is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is T.PALM S.A., company assigned to the tax number BE09330657958. The company T.PALM S.A. is located at the address: RUE DU BOIS DES BROUX 44-46; 5080; LA BRUYERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 847,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 896,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pr锚ts hypoth茅caires and cr茅dits immobiliers. Construction de maisons. Construction industrielle and commerciale. List of products are Activit茅s: Bureaux, B?timents Industriels.. Produits & Activit茅s: Entrepreneurs en R茅novation, Constructions Cl茅 Sur Porte, B?timents R茅sidentiels.. Produits: Hypoth猫ques..
The main activity of T.PALM S.A. is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of T.PALM S.A. is not available. You also can look at reviews of T.PALM S.A., open positions, location of T.PALM S.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over T.PALM S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf T.PALM S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about T.PALM S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company T.PALM S.A., employees, financial statistics.