HET WERK MANSHUIS

Contactgegevens HET WERK MANSHUIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HET WERK MANSHUIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HET WERK MANSHUIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLINIUSWAL 12; 3700; TONGEREN, België

Telefoon (phone): 12234181 (+32-12234181) 12234181 (+32-12234181)

Fax (fax): +32 (56) 545-19-45 +32 (56) 545-19-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HET WERK MANSHUIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HET WERK MANSHUIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HET WERK MANSHUIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HET WERK MANSHUIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HET WERK MANSHUIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HET WERK MANSHUIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HET WERK MANSHUIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HET WERK MANSHUIS
Products information HET WERK MANSHUIS

BTW identificatienummer (tax): BE02833343505
Ondernemingsnummer: 7820861816
Hoofdstad (capital): 363,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 528,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Produits: Hypoth猫ques.

Product categorie (product category): Pr锚ts hypoth茅caires and cr茅dits immobiliers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HET WERK MANSHUIS
(Get full report from official database of BE for HET WERK MANSHUIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HET WERK MANSHUIS
Addition kinds of activities for HET WERK MANSHUIS

286500. Cyclische grondstoffen en tussenproducten | Cyclic crudes and intermediates
20150701. Konijn, verwerkt, NSK | Rabbit, processed, nsk
27410102. Kunst kopie: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Art copy: publishing only, not printed on site
30691505. Loodgieters 'rubberartikelen | Plumbers' rubber goods
32290202. Ophthalmisch glas, behalve vlak | Ophthalmic glass, except flat
38610210. Wassen, fotografische druk en film | Washers, photographic print and film
59991304. Haarverzorgingsproducten | Hair care products
65419903. Titel zoek bedrijven | Title search companies

Werken bij HET WERK MANSHUIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HET WERK MANSHUIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HET WERK MANSHUIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HET WERK MANSHUIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten te Beveren zijn we op zoek naar Procesoperators in een dag of volcontinue ploegensysteem (m/v) Heb jij een technisch diploma en affiniteiten met de chemie ? Wil je graag werken in Dagploeg of volcontinue systeem? Je werkt graag buiten ? DAN IS DEZE JOB IETS VOOR JOU! • Je stuurt en controleert samen met je collega’s het hele productieproces. Kwalitatief hoogstaande producten maken is voor jou een dagelijkse bekommernis. • Je werkt zowel buiten (in de productie-installaties) als binnen (in de controlekamer). • Inspectierondes, kleine onderhoudswerken, het nemen van stalen en de controle van procesparameters behoren tot je takenpakket. • Je bent verantwoordelijk voor het aftekenen van vergunningen en uitvoeren van veiligheidsstelling. • Je voert inspectierondes uit in de installatie met betrekking tot de werking en de staat van de installatie, procesverloop, kwaliteit, veiligheid en milieu. • Je maakt een analyse van de resultaten uit checklists, patrol tours, lijsten preventieve onderhoudstaken en definiëren van corrigerende maatregelen bij afwijkingen.

  • Halfautomaatlasser (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Lassen van machine onderdelen, stukwerk en kleine series - Kunnen lezen van technische tekening is noodzakelijk - Dagploeg - NL of FR talig

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOKEREN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Strijkhulp/Huishoudhulp te Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal tewerkgesteld worden in ons strijkatelier te Kortenberg. Dit kan gecombineerd worden met enkele klanten waar je als huishoudhulp aan de slag kan gaan. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • JOBSTUDENTEN +18ZOMERVAKANTIE VASTE VROEGE/LATE (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

      Takenpakket:  - Bestellingen klaarmaken voor verzending - De producten picken aan de hand van pickinglijsten Werkuren: - Vroege ploeg: 6u00 tem 13u48 - Late ploeg: 14u00 tem 21u48 Vaste vroege/late ploeg   Bedrijfsprofiel: Wil je graag een centje bijverdienen en ben jij minstens 20 dagen beschikbaar in de zomerperiode? Dan hebben wij een ideale studentenjob voor jou! We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten-orderpickers, voor een bedrijf te Desteldonk.

  • afwas en keukenhulp (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Studentenjob

    afwas doen , kleine karweien in de keuken ,helpen keuken kuisen

  • Hoofdverpleegkundige voor onze residentie Rubens (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: ORPEA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    ORPEA is één van de grootste aanbieders in de sector van de woonzorgcentra en assistentiewoningen in België met een internationaal karakter. Met een netwerk van meer dan 61 vestigingen en 7387 bedden zijn wij een gevestigde waarde en dit alles met een hart voor ouderenzorg. Naast onze Belgische vestigingen tellen wij ook meerder vestigingen gespreid over heel Europa. Frankrijk, Spanje, Italie, … zijn slechts enkele van de landen waar u onze enthousiaste medewerkers kan treffen. Onze steeds groeiende onderneming is steevast op zoek naar medewerkers om samen te sleutelen aan het Orpea-verhaal en onze visie verder uit te bouwen. Durf jij het aan om deel uit te maken van een dynamisch team? Heb jij zin om te vertoeven in een gezellige en huiselijke werkomgeving ? Maar nog belangrijker : Ben jij klaar om het lichtpunt te zijn en de beste vriend te worden van onze helden op pensioen? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Ter versterking van onze WZC Rubens te Mortsel zijn wij momenteel naarstig op zoek naar een Hoofdverpleegkundige De Hoofdverpleegkundige waarborgt en is verantwoordelijk voor de kwaliteitszorg met respect van de ethische en deontologische regels. Je waakt over de zorgprocedures. Je informeert de bewoners en hun familie omtrent de zorg. Je beheert de apotheek en de producten. Ook de voorbereiding van de geneesmiddelen behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Je staat mee in voor het onthaal van nieuwe verpleegkundigen en volgt nauwkeurig hun evolutie op. Alsook ben jij het aanspreekpunt omtrent vorming. De planning volg jij mee op de voet en je bent de steun en toeverlaat voor jouw multidisciplinair team.

  • Draaier frezer (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: PLASMAJET ADVANCED COATINGS

    Type: Vaste Job

    Als CNC draaier/frezer/slijper ben je opsteller en bediender van de CNC-banken. Je wordt ingezet voor zowel de voorbeiding, productie als nazorg van de werkstukken. Je mag zelfstandig programmeren en werkstukken afwerken. Stukwerk, geen serieproductie!

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie West Vlaanderen, Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Freelanc Vertegenwoordiger Zonnepanelen (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: WSA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een gerenomeerde firma in de sector zijn wij op zoek naar freelance vertegenwoordigers. Afspraken worden voor u ingepland, mooie verloning per verkocht project. Meer info? [email protected]

  • DIGITAL DESIGN ENGINEER (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672624-inline.html?cid=Partner_VDAB Hays Wavre * System-on-Chip architecture * FPGA & ASIC design * VHDL/Verilog Hays is looking for a Digital Design Engineer with proven experience in SoC and DSP-based architecture, digital design and verification. As a Digital Design Engineer, you will be involved in projects focusing on designing new electronic products. Your focus will be on the design and verification of advanced digital circuits for digital and mixed-signal ASICs. This involves front-end design, verification and testing of new and existing functions for image sensing and image processing ASICs. Some of the functional blocks might first be developed as functional IP blocks on FPGA based platforms to enable system verification prior to ASIC implementation. As a Digital Design Engineer, you will thus define digital architecture, driving a robust and efficient design methodology. You will conduct system analysis in order to improve the overall system performance and will follow-up on probe and final test development. You hold a master's degree and a proven experience in micro-electronics or related industries. You are proficient in digital top level design and formal verification, mixed-signal experience would be an advantage. Experience in SoC and DSP-based architectures would be an asset. You are familiar with digital verification flow and UVM methodology. Knowledge of the following EDA tools is a plus: Synopsys DC, Tetramax, Formality, PrimeTime, SpyGlass. Knowledge of one of the logic simulators is required: ModelSim/QuestaSim, vcs, ncsim as well as a good knowledge of VHDL/Verilog. You have knowledge in FPGA and ASIC design and you are able to drive activities to closure, including proper communication in the organization. Fluency in English is a must. If you recognize yourself, we can offer you the opportunity to gain multidisciplinary experience with advanced mixed-signal, digital and system design. You will receive an in-house training and opportunities to follow courses relevant for the job description. This role is based in Belgium in the Brussels area, and open both to people working on Freelance or employee status. Interested? Apply here! Don't hesitate to contact Ms Kateryna Hamandiy at +32 10 233 866 to get some more information about this role.

Zoek naar antwoorden van HET WERK MANSHUIS in sociale netwerken
Look for responds of HET WERK MANSHUIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HET WERK MANSHUIS. Laat een reactie achter voor HET WERK MANSHUIS. HET WERK MANSHUIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HET WERK MANSHUIS. Leave a respond for HET WERK MANSHUIS. HET WERK MANSHUIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HET WERK MANSHUIS op de google maps. Adres en contacten HET WERK MANSHUIS
Location of HET WERK MANSHUIS on the google maps. Address and contacts of HET WERK MANSHUIS

Andere gerelateerde bedrijven als come HET WERK MANSHUIS HET WERK MANSHUIS: COIFFURE TONIC | Euro Transaction | WILLY AERDEN | DIRK VAN MULDERS | PAUL NOPERE

Other related companies as HET WERK MANSHUIS: COIFFURE TONIC | Euro Transaction | WILLY AERDEN | DIRK VAN MULDERS | PAUL NOPERE

HET WERK MANSHUIS is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HET WERK MANSHUIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02833343505. Het bedrijf HET WERK MANSHUIS bevindt zich op het adres: PLINIUSWAL 12; 3700; TONGEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 363,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 528,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pr锚ts hypoth茅caires and cr茅dits immobiliers. Lijst met producten zijn Produits: Hypoth猫ques..
De hoofdactiviteit van HET WERK MANSHUIS is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HET WERK MANSHUIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HET WERK MANSHUIS, openstaande posities, locatie van HET WERK MANSHUIS op de kaart.

HET WERK MANSHUIS is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is HET WERK MANSHUIS, company assigned to the tax number BE02833343505. The company HET WERK MANSHUIS is located at the address: PLINIUSWAL 12; 3700; TONGEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 363,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 528,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pr锚ts hypoth茅caires and cr茅dits immobiliers. List of products are Produits: Hypoth猫ques..
The main activity of HET WERK MANSHUIS is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HET WERK MANSHUIS is not available. You also can look at reviews of HET WERK MANSHUIS, open positions, location of HET WERK MANSHUIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HET WERK MANSHUIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HET WERK MANSHUIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HET WERK MANSHUIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HET WERK MANSHUIS, employees, financial statistics.