WIM VAN DE WALLE

Contactgegevens WIM VAN DE WALLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIM VAN DE WALLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIM VAN DE WALLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HERENTHOUT 61; 9450; HAALTERT, België

Telefoon (phone): 53835160 (+32-53835160) 53835160 (+32-53835160)

Fax (fax): +32 (69) 620-53-66 +32 (69) 620-53-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIM VAN DE WALLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIM VAN DE WALLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIM VAN DE WALLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIM VAN DE WALLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIM VAN DE WALLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIM VAN DE WALLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIM VAN DE WALLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIM VAN DE WALLE
Products information WIM VAN DE WALLE

BTW identificatienummer (tax): BE09289459228
Ondernemingsnummer: 7810424804
Hoofdstad (capital): 258,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 171,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in WIM VAN DE WALLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIM VAN DE WALLE
(Get full report from official database of BE for WIM VAN DE WALLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIM VAN DE WALLE
Addition kinds of activities for WIM VAN DE WALLE

23890105. Bretels | Suspenders
34310101. Badkuipen: geëmailleerd ijzer, gietijzer, of geperst metaal | Bathtubs: enameled iron, cast iron, or pressed metal
38230306. Magnetische stromingsmeters, industrieel proces type | Magnetic flow meters, industrial process type
48320000. Radiostations | Radio broadcasting stations
50520106. Zinkerts | Zinc ore
50640103. Afvalverwerking | Garbage disposals
82110203. Militaire academie | Military academy
87420407. Restaurant- en voedingsdiensten consultants | Restaurant and food services consultants

Werken bij WIM VAN DE WALLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIM VAN DE WALLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIM VAN DE WALLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIM VAN DE WALLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Documentation Agent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP MARITIEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen deze functie sta je in voor : * Opvragen en verwerken van B/L instructies. * Opmaken en versturen van draft B/L, finaliseren en uitstellen van B/L. * Consolideren en verder afhandelen van gegevens van verscheepte containers rekening houdend met de geldende voorschriften. * Nazorg op het vlak van documentatie (manifestcorrectors), in overleg met Principaal en lokale agenten op bestemming.

  • Reachtruckchauffeur of heftruckchauffeur (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TTI Bose

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingeschakeld op verschillende afdelingen in het Europees Distributiecentrum Je zal instaan voor het: - wegzetten van goederen (laden en lossen van camions) - orderpicken en -packen - scannen en labellen - replenishment Je wilt niet altijd op het toestel zitten, maar wilt ook andere taken leren

  • Verkoper / verkoopster schoenen (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek jij een job als voltijdse verkoper / verkoopster? Spreekt een schoenenzaak jou aan? Ben jij meteen ter beschikking? Kan jij werken regio KOKSIJDE? Jouw taken als verkoper / verkoopster: beheer van de kassa beheer van de leveringen / stock (controle, etikketeren,...) begeleiden van de klanten in hun aankopen onderhoud van de winkel

  • Medewerker broodjeszaak tankstation (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Broodjes en snacks maken en verkopen * Leveringen ontvangen * Bestellingen maken * Ontbijt- en dessertkoeken maken * Klanten bedienen * Zorgen voor een nette en propere toonbank

  • ELEKTRICIEN MET RIJBEWIJS C m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn DRINGEND op zoek naar een ELEKTRICIEN MET RIJBEWIJS C m/v Montage en onderhoud van camerasystemen. Je zal camera's plaatsen en aansluiten. 

  • Vakman civiele werken (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden aan en preventief onderhoud van de civiele infrastructuur op diverse locaties waar Zuidnatie actief is.Je maakt gebruik van je kennis en ervaring en kan zelfstandig werken: • Instaan voor het periodieke onderhoud van civiele infrastructuur. • Uitvoeren van dringende herstellingen aan nutsleidingen (water, riolering, sanitair). • Uitvoeren van klein timmerwerk, laswerk, mechanische taken. • Kleine grond- en bevloeringswerken. • Schilderwerk uitvoeren. • Naleven van veiligheids- en milieuvoorschriften.

  • Werken als huishoudhulp Heist o/d Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp regio Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Boortmeerbeek Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Inpakker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Je pakt bestellingen in en zorgt voor een correcte verzending

  • Enthousiaste vertegenwoordig(st)er voor energiecontracten gezocht (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: LAPIS LAZULI

    Type: Vaste Job

    Ben jij een spontane, enthousiaste persoon opzoek naar een nieuwe uitdaging? Bezit jij daar bovenop een uitgebreide woordenschat gecombineerd met de nodige dosis overtuigingskracht? Wij zijn een sales bedrijf, gespecialliseerd in groene en hernieuwbare energie, waar je deze talenten ten volste kunt benutten en verbeteren indien nodig/mogelijk. Wij helpen de consumenten aan het voordeligste tarief op de markt en staan ze bij met advies. Je komt in een team verkopers terecht waar je B2B en B2C prospecten opzoekt en vervolgens op een gepaste manier gaat helpen, adviseren en waar je uiteindelijk een directe verkoop realiseert. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen zowel binnenin als buiten het team. De regio waar je tewerk bent, kunnen wij aanpassen aan wat voor jou mogelijk is. Zoek je iets voltijds of eerder deeltijds? Ben je nog student? Bij ons komt dit allen in aanmerking.

  • Web en Business Analist Collishop (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als web en business analist analyseer je data en lever je inzichten waarmee we de Collishop-klanten beter leren kennen en onze verkoop boosten. Collishop.be is met meer dan 20.000 artikelen een van de grootste webshops van België. Als web en business analist duik je in data, maak je analyses en lever je inzichten die onze verkoop boosten. Daarnaast zorg je er mee voor dat het sales- en marketingteam gedreven is door data en performance. Ons buikgevoel bewees ons al veel diensten, maar correct cijfermateriaal blijft de basis van goede business. Om onze klanten beter te leren kennen en hen nog beter te bedienen, zoeken we een analytisch en commercieel talent dat ons helpt met deze taken: Data samenbrengen: Je gaat via verschillende kanalen op zoek naar relevante data. Je werkt bijvoorbeeld samen met het Digital Analytics-team van ons intern communicatiebureau CCX, de afdeling Business Analytics & Insights en de category coaches. Je hoeft zelf niets technisch te implementeren, maar bent verantwoordelijk voor de coördinatie ervan. Cijfers interpreteren: Je analyseert de verzamelde data, legt verbanden en trekt conclusies. Zo leg je klanteninzichten bloot die ons helpen om onze communicatie nog krachtiger en effectiever te maken, de verkoop te boosten en onze business beter aan te sturen. Inzichten delen: je deelt je bevindingen met de marketeers, mediaspecialisten, webmasters en webshopbeheerders. Dankzij jouw learnings kunnen zij aan de slag om ons bedrijf te doen groeien. Resultaten meten: je helpt de verschillende Collishop-teams bij het bepalen van meetbare doelstellingen en stimuleert hen om ze te behalen. Je meet ook de resultaten van elke campagne, interpreteert ze en doet aanbevelingen voor de toekomst. Datagedreven mentaliteit creëren: op termijn treed je binnen Collishop ook op als datacoach. Je zorgt ervoor dat de verschillende teams een kritische mindset ontwikkelen, zich de juiste vragen stellen en zo zelf learnings kunnen verzamelen die nuttig zijn voor hun job. Je werkt in Halle.

  • Accountant / Dossierbeheerder voor leuk kantoor - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Collegiaal, professioneel en open zijn wellicht de 3 sleutelwoorden die dit kantoor het beste omschrijven. Dit kantoor dat na 20 jaar ervaring in de accountancy wereld een mooie reputatie opbouwde is op zoek naar een dossierbeheerder om hun team te komen versterken. Ze gaan niet alleen voor een persoonlijke aanpak naar hun klanten toe, maar ook onder de medewerkers heerst een open communicatie. Dit uit zich onder andere in een open werkvloer waar iedereen elkaar bijstaat en streeft naar kwaliteitsverlening op een hoog niveau. Accountant / Dossierbeheerder - Functie: Het verlenen van advies aan je eigen klantenportefeuille zal behoren tot je takenpakket, je voert dus ook de nodige besprekingen met klanten en bent hun eerste aanspreekpunt. Ja zal je eigen dossiers van A-Z afwerken, waardoor je deze door en door kent. Als senior dossierbeheerder ben jij de steunpilaar voor je junior collega's die je bijstaat om hen naar een hoger niveau te tillen.

Zoek naar antwoorden van WIM VAN DE WALLE in sociale netwerken
Look for responds of WIM VAN DE WALLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIM VAN DE WALLE. Laat een reactie achter voor WIM VAN DE WALLE. WIM VAN DE WALLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIM VAN DE WALLE. Leave a respond for WIM VAN DE WALLE. WIM VAN DE WALLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIM VAN DE WALLE op de google maps. Adres en contacten WIM VAN DE WALLE
Location of WIM VAN DE WALLE on the google maps. Address and contacts of WIM VAN DE WALLE

Andere gerelateerde bedrijven als come WIM VAN DE WALLE WIM VAN DE WALLE: WING TSUN | MABOGE J. & VRYGHEM A. | DANSLIGA SPORTFEDERATIE | GARAGE VERCAIGNE | DOORNAERT DECORATIE BVBA

Other related companies as WIM VAN DE WALLE: WING TSUN | MABOGE J. & VRYGHEM A. | DANSLIGA SPORTFEDERATIE | GARAGE VERCAIGNE | DOORNAERT DECORATIE BVBA

WIM VAN DE WALLE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIM VAN DE WALLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09289459228. Het bedrijf WIM VAN DE WALLE bevindt zich op het adres: HERENTHOUT 61; 9450; HAALTERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 258,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 171,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in WIM VAN DE WALLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WIM VAN DE WALLE is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIM VAN DE WALLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIM VAN DE WALLE, openstaande posities, locatie van WIM VAN DE WALLE op de kaart.

WIM VAN DE WALLE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIM VAN DE WALLE, company assigned to the tax number BE09289459228. The company WIM VAN DE WALLE is located at the address: HERENTHOUT 61; 9450; HAALTERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 258,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 171,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boekhouders. Products created in WIM VAN DE WALLE were not found.
The main activity of WIM VAN DE WALLE is Electric, Gas and Sanitary Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of WIM VAN DE WALLE is not available. You also can look at reviews of WIM VAN DE WALLE, open positions, location of WIM VAN DE WALLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIM VAN DE WALLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIM VAN DE WALLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIM VAN DE WALLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIM VAN DE WALLE, employees, financial statistics.