WING TSUN

Contactgegevens WING TSUN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WING TSUN: address, phone, fax, email, website, opening hours

WING TSUN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Laurent Delvaux 45; 1400; Nivelles, België

Telefoon (phone): 0476 96 71 40 (+32-0476 96 71 40) 0476 96 71 40 (+32-0476 96 71 40)

Fax (fax): +32 (69) 309-96-73 +32 (69) 309-96-73

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WING TSUN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WING TSUN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WING TSUN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WING TSUN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WING TSUN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WING TSUN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WING TSUN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WING TSUN
Products information WING TSUN

BTW identificatienummer (tax): BE09932434082
Ondernemingsnummer: 9118072509
Hoofdstad (capital): 411,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 111,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Martial arts & accessories

Product categorie (product category): Sports federations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WING TSUN
(Get full report from official database of BE for WING TSUN)

Aanvulling soorten activiteiten voor WING TSUN
Addition kinds of activities for WING TSUN

23690404. Jassen: Meisjes, Kinderen en Zuigelingen ' | Jackets: girls', children's, and infants'
35560213. Sifters, eten | Sifters, food
37130209. Vuilnisbak, vuilniswagens | Garbage, refuse truck bodies
37280101. Ailerons, vliegtuigen | Ailerons, aircraft
38450206. Pacemaker, hart | Pacemaker, cardiac
79991402. Badplaats, niet-lidmaatschap | Bathing beach, non-membership

Werken bij WING TSUN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WING TSUN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WING TSUN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WING TSUN. Looking for open vacancies in other companies

  • Exportbediende tijdelijke opdracht tot eind 2018 (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Kruishoutem zijn we op zoek naar een exportbediende, dit ter vervanging van iemand die in zwangerschapsverlof gaat: - Afhalingen regelen met de transporteurs voor de verschillende vestigingen - Je hebt communicatie met het magazijn om de afhalingen op te volgen - Je maakt de transportdocumenten op - Je volgt de zendingen op van A tot Z - Je controleert verschepingsdocumenten - Deze functie

  • Receptionist garage (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een garage in Arendonk (regio Turnhout), zijn wij op zoek naar een magazijnbediende/receptionist. Opzoeken onderdelen voor interne en externe verkoop (elektronische onderdelencatalogus) Beheer stock + bestellingen Ingangscontrole van onderdelen (kwaliteit en kwantiteit) Voorbereiden bestelde onderdelen voor eigen werkplaats Algemene administratie: Klantenonthaal, opmaak offertes, bestellingen, facturatie, CSI Beheer garantieonderdelen Stockcontrole

  • Huishoudhulp Regio Heusden-Destelbergen (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Zwevegem-Deerlijk-Waregem (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kinrooi - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) SINT-ANDRIES (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student supermarkt, regio Hamont- Achel (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team zoekt enthousiaste studenten om te werken in een supermarkt regio Hamont- Achel.

  • Verpleegkundige (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: vzw Sint-Elisabeth's Dal

    Type: Vaste Job

    Je voert verpleegkundige taken uit, tevens help je bij de dagelijkse verzorging van de ouderen die hulp nodig hebben bij alle activiteiten van het dagelijks leven.

  • Controller (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UZ Brussel

    Type: Vaste Job

    Binnen de afdeling Begroting en Budgetcontrole ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de controlling activiteiten van de jou toegewezen domeinen, in het bijzonder de niet-medische diensten en het budget van financiële middelen. Daardoor ben je verantwoordelijk voor de controlling van 215 miljoen euro omzet en 210 miljoen euro kosten. Functie: Je draagt actief bij aan de financieel-economische stuurbaarheid van het ziekenhuis door in te staan voor de opmaak en de opvolging van de begroting en specifieke budgetten, door het uitwerken van economische analyses en door het verder ontwikkelen van de rapportering van financiële beleidsinformatie. Je ondersteunt de verantwoordelijken van de niet-medische diensten bij de opmaak van hun begroting en de analyse van hun rekeningen. Je voert de controle van de cijfers uit betreffende juistheid en volledigheid en analyseert de verschillen tussen budget en realiteit, rekening houdend met operationele indicatoren en omgevingsfactoren. Je volgt de wijzigingen in de ziekenhuisfinanciering, de relevante regelgeving en nieuwe trends en ontwikkelingen binnen je domeinen mee op. Je identificeert financiële opportuniteiten en risico’s, formuleert conclusies en biedt ondersteuning in het uitwerken van toekomstgerichte actieplannen. Je werkt mee aan het tijdig en correct afleveren van financiële rapporten. Je bent het aanspreekpunt voor externe en interne audits voor de jou toegewezen domeinen. Je werkt nauw samen met de verantwoordelijken van de niet-medische diensten en de collega’s van de financiële dienst. Je rapporteert aan de manager Begroting en Budgetcontrole.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio AVELGEM (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Bachelor in de audiologie (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • FLEXI JOB McDonald's (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: McDonald's

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een Fulltime job of werk je mininum 30.4u en wil je graag bijverdienen s'avonds of in het weekend ? Dan bieden wij jou de kans om te werken in een aangename omgeving. Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en klantvriendelijke service staat voor ons centraal. Verder sta je in voor het goede verloop in het restaurant: tafels proper maken, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken sta je in voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Verder sta je ook in voor het aanvullen van de stock en de voorraden opvolgen alsook het bedienen van de klanten via de Drive-in.

Zoek naar antwoorden van WING TSUN in sociale netwerken
Look for responds of WING TSUN in social networks

Lees alle opmerkingen voor WING TSUN. Laat een reactie achter voor WING TSUN. WING TSUN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WING TSUN. Leave a respond for WING TSUN. WING TSUN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WING TSUN op de google maps. Adres en contacten WING TSUN
Location of WING TSUN on the google maps. Address and contacts of WING TSUN

Andere gerelateerde bedrijven als come WING TSUN WING TSUN: D'HOOGE | PATRICK LAUWERS | FABIENNE MARTENS | LEONARD | PARTEK FINANCE NV

Other related companies as WING TSUN: D'HOOGE | PATRICK LAUWERS | FABIENNE MARTENS | LEONARD | PARTEK FINANCE NV

WING TSUN is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WING TSUN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09932434082. Het bedrijf WING TSUN bevindt zich op het adres: Rue Laurent Delvaux 45; 1400; Nivelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 411,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 111,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sports federations. Lijst met producten zijn Martial arts & accessories.
De hoofdactiviteit van WING TSUN is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WING TSUN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WING TSUN, openstaande posities, locatie van WING TSUN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

WING TSUN is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is WING TSUN, company assigned to the tax number BE09932434082. The company WING TSUN is located at the address: Rue Laurent Delvaux 45; 1400; Nivelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 411,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 111,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sports federations. List of products are Martial arts & accessories.
The main activity of WING TSUN is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of WING TSUN is not available. You also can look at reviews of WING TSUN, open positions, location of WING TSUN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over WING TSUN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WING TSUN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WING TSUN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WING TSUN, employees, financial statistics.