BOUSSEMAERE ZAKENKANTOOR

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • BOUSSEMAERE ZAKENKANTOOR
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • BOUSSEMAERE ZAKENKANTOOR

Contactgegevens BOUSSEMAERE ZAKENKANTOOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUSSEMAERE ZAKENKANTOOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUSSEMAERE ZAKENKANTOOR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OOSTVLETERENSTRAAT 8; 8640; VLETEREN, België

Telefoon (phone): 57422505 (+32-57422505) 57422505 (+32-57422505)

Fax (fax): +32 (56) 183-61-91 +32 (56) 183-61-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUSSEMAERE ZAKENKANTOOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUSSEMAERE ZAKENKANTOOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUSSEMAERE ZAKENKANTOOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUSSEMAERE ZAKENKANTOOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUSSEMAERE ZAKENKANTOOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUSSEMAERE ZAKENKANTOOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUSSEMAERE ZAKENKANTOOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUSSEMAERE ZAKENKANTOOR
Products information BOUSSEMAERE ZAKENKANTOOR

BTW identificatienummer (tax): BE09533355712
Ondernemingsnummer: 8256469726
Hoofdstad (capital): 396,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 590,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Produits: Hypoth猫ques.

Product categorie (product category): Pr锚ts hypoth茅caires and cr茅dits immobiliers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUSSEMAERE ZAKENKANTOOR
(Get full report from official database of BE for BOUSSEMAERE ZAKENKANTOOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUSSEMAERE ZAKENKANTOOR
Addition kinds of activities for BOUSSEMAERE ZAKENKANTOOR

602199. Nationale handelsbanken, nv | National commercial banks, nec
33390100. Lood en zink | Lead and zinc
35230503. Turf apparatuur, commercieel | Turf equipment, commercial
35560214. Slicers, commercieel, voedsel | Slicers, commercial, food
35850402. Compressoren voor koel- en airconditioningsapparatuur | Compressors for refrigeration and air conditioning equipment
61590101. Leningbedrijven | Agricultural loan companies

Werken bij BOUSSEMAERE ZAKENKANTOOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUSSEMAERE ZAKENKANTOOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUSSEMAERE ZAKENKANTOOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUSSEMAERE ZAKENKANTOOR. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider voeding (M/V) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Oostende zijn wij op zoek naar productiearbeiders. U kunt terecht komen op de verschillende afdelingen van het bedrijf: Afdeling bakkerij: maken van deeg, bakken van brood, voornamelijk namiddag en avondwerk Afdeling logistiek: bestellingen klaarzetten per vrachtwagen: voornamelijk avond en nachtwerk Afdeling patisserie: afwerken van taarten, boterkoeken, ..., voornamelijk dagwerk

  • Lijnverantwoordelijke parket (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie als lijnverantwoordelijke voer je het volgende takenpakket uit: Je bent verantwoordelijk voor de spraylijn. Je controleert de kwaliteit van de afgewerkte producten. Afhandelen van de orders en opvolgen van de planning. Je kunt leiding geven en hebt inzicht.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kessel-Lo, 8 uur per week (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Kessel-Lo. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Melsen (MELSEN)

    Regio: MELSEN

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Industriële reiniger met rijbewijs B of C (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: JACOBS

    Type: Vaste Job

    De HCI-groep is een industrieel dienstverleningsbedrijf gespecialiseerd in services rond industriële reiniging, rioolreiniging, hydrodemolition, veegwerken en afvaltransporten Kwaliteit, Veiligheid en Milieu zijn in onze werkfilosofie prioritair De groep bestaat uit HCI nv te Antwerpen, HCI bv te Terneuzen en Jacobs nv te Olen. Momenteel zoeken wij voor onze vestiging in Olen gemotiveerde collega’s met een rijbewijs B of C. Als industriële reiniger rijdt je met je vrachtwagen naar diverse werven voor het uitvoeren van reinigingswerken. Jouw vrachtwagen is jouw werkvoertuig waarmee je de reinigingsopdrachten uitvoert Uitvoeren van reinigingswerken gebeurt door een combinatie van manueel werk met werktuigen en een stuk geautomatiseerd met industriële machines. Om met deze machines te kunnen/mogen werken moet je bekwaam zijn om zaken bij te leren en examens af te leggen om veiligheidsattesten te behalen. De aard van werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend. Afhankelijk van wat klanten vragen, doen wij in principe alles. Zaken die je regelmatig tegenkomt zijn: leidingen doorspuiten, riolering kuisen, beerputten leegtrekken, kolkjes proper maken, silo's en tanks reinigen, industriële installaties van productiebedrijven proper maken, warmtewisselaars schoon spuiten, ... enz De werkuren zijn zeer onregelmatig. Wij werken niet met shiften. Wij hebben alle soorten werkuren, dagen, nachten, korte dagen, lange dagen, alles loopt in elkaar over. Wij werken 24/24 en 7/7, dit betekend dat er ook weekendwerk is. Hoofdzakelijk wordt er op zaterdag gewerkt, zondag komt minder vaak voor. Je moet er van uitgaan dat je per maand 2 keer in het weekend zult werken. Veiligheid krijgt bij ons de hoogste prioriteit. Wij verwachten van al onze medewerkers dat de neuzen in dezelfde richting staan, namelijk “safety first”

  • LOGISTIEK ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: PURE DIFFUSION

    Type: Vaste Job

    Hou je van afwisseling in je werk, ben je in staat zelfstandig initiatief te nemen en heb je een probleemoplossende houding? Deins je niet terug van veel communicatie met klanten, leveranciers en transporteurs zowel in het Nederlands, Engels als Frans en ben je analytisch ingesteld? Ben je bovendien fysiek sterk genoeg om tijdens bepaalde periodes zware dozen te tillen (alsook behandeling van goederen) en heb je een representatief voorkomen? Dan ben jij misschien wel de perfecte persoon om ons jong & enthousiast team aan te vullen! Uitgebreide computerkennis en/of ervaring in distributie zijn een pluspunt!

  • Klusjesman (MARKEGEM)

    Regio: MARKEGEM

    Bedrijf: MAES & COUCKE

    Type: Vaste Job

    . Je staat in voor het uitvoeren van kleine opdrachten op de werf: plaatsen van resterende plinten, uitvoeren van kitwerk, retoucheren van schilderwerken, plaatsen van werfinrichting (hekkens, werfketen), ... . Het uitvoeren van algemene opkuis op de werven. . Je bent in staat om zowel zelfstandig als in groep te werken.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Diëtist / Diëtiste / Voedingsadvies (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de opvolging van cliënten met voedingsproblematiek, dieetbegeleiding, allergieën en voedingsintoleranties, sportvoeding,.... .

  • Recruiter met kennis van de Automotive sector (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wie zijn we... hoe werken we... Heiwegen Consultancyis al 25 jaar het HR- adviesbureau voor de totale automotive sector in Nederland ( www.heiwegen.nl) , in België en Luxemburg sinds 2011 ( www.heiwegen.be). Onze visie is dat een persoonlijke benadering zorgt voor een persoonlijke relatie. Daarom richten wij ons, met specifieke consultants op specifieke marktsegmenten, hierdoor zijn wij vanuit inhoudelijke kennis professionele gesprekspartners voor de totale mobiliteitsmarkt. Inmiddels zijn we allang niet meer alleen bekend door onze succesvolle werving en selectie voor technische, commerciële, staf-, kader- en managementfuncties maar door een integere, persoonlijke benadering en de kwaliteit van onze dienstverlening, zijn wij voor meer en meer klanten de HR business partner voor alle vraagstukken rondom personeel en organisatie. Om onze groeiambities voor België en Luxemburg de komende jaren verder vorm te geven, zijn we op zoek naar extra recruiters. We werkenin eerste instantie via het netwerk van de consultants, het kennen van personen in deze business opent deuren om rond de tafel te gaan zitten en ons verhaal van "specialist in de automotive recrtuering" te brengen. Als consultant werk je op zelfstandige basis waarbij een interessante verdeelsleutel gehanteerd wordt

  • DEELTIJDS BEGELEID(ST)ERS KINDEROPVANG PETER PAN (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG

    Type: Werfreserve

    Als begeleid(st)er sta je in voor de opvang van kinderen tussen 2,5 jaar en 12 jaar voor en na de schooluren, schoolvrije dagen en vakanties. Je zorgt samen met je collega’s voor een gevarieerd spelprogramma en spelmogelijkheden en zorgt voor de praktische organisatie van dagelijkse opvang (zoals afnemen aanwezigheden, boodschappen, …)

Zoek naar antwoorden van BOUSSEMAERE ZAKENKANTOOR in sociale netwerken
Look for responds of BOUSSEMAERE ZAKENKANTOOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUSSEMAERE ZAKENKANTOOR. Laat een reactie achter voor BOUSSEMAERE ZAKENKANTOOR. BOUSSEMAERE ZAKENKANTOOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUSSEMAERE ZAKENKANTOOR. Leave a respond for BOUSSEMAERE ZAKENKANTOOR. BOUSSEMAERE ZAKENKANTOOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUSSEMAERE ZAKENKANTOOR op de google maps. Adres en contacten BOUSSEMAERE ZAKENKANTOOR
Location of BOUSSEMAERE ZAKENKANTOOR on the google maps. Address and contacts of BOUSSEMAERE ZAKENKANTOOR

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUSSEMAERE ZAKENKANTOOR BOUSSEMAERE ZAKENKANTOOR: Boone S | JAN ROGGEMAN | RENE SEHA | Bertrand Anne-Catherine | LA POSTE

Other related companies as BOUSSEMAERE ZAKENKANTOOR: Boone S | JAN ROGGEMAN | RENE SEHA | Bertrand Anne-Catherine | LA POSTE

BOUSSEMAERE ZAKENKANTOOR is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUSSEMAERE ZAKENKANTOOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09533355712. Het bedrijf BOUSSEMAERE ZAKENKANTOOR bevindt zich op het adres: OOSTVLETERENSTRAAT 8; 8640; VLETEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 396,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 590,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pr锚ts hypoth茅caires and cr茅dits immobiliers. Lijst met producten zijn Produits: Hypoth猫ques..
De hoofdactiviteit van BOUSSEMAERE ZAKENKANTOOR is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUSSEMAERE ZAKENKANTOOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUSSEMAERE ZAKENKANTOOR, openstaande posities, locatie van BOUSSEMAERE ZAKENKANTOOR op de kaart.

BOUSSEMAERE ZAKENKANTOOR is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUSSEMAERE ZAKENKANTOOR, company assigned to the tax number BE09533355712. The company BOUSSEMAERE ZAKENKANTOOR is located at the address: OOSTVLETERENSTRAAT 8; 8640; VLETEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 396,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 590,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pr锚ts hypoth茅caires and cr茅dits immobiliers. List of products are Produits: Hypoth猫ques..
The main activity of BOUSSEMAERE ZAKENKANTOOR is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUSSEMAERE ZAKENKANTOOR is not available. You also can look at reviews of BOUSSEMAERE ZAKENKANTOOR, open positions, location of BOUSSEMAERE ZAKENKANTOOR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUSSEMAERE ZAKENKANTOOR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUSSEMAERE ZAKENKANTOOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUSSEMAERE ZAKENKANTOOR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUSSEMAERE ZAKENKANTOOR, employees, financial statistics.