BRANDWEERKAZERNE

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • BRANDWEERKAZERNE
Private companiesOil and Gas Extraction • BRANDWEERKAZERNE

Contactgegevens BRANDWEERKAZERNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRANDWEERKAZERNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRANDWEERKAZERNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE VEST 150; 9200; DENDERMONDE, België

Telefoon (phone): 52217677 (+32-52217677) 52217677 (+32-52217677)

Fax (fax): +32 (87) 528-33-26 +32 (87) 528-33-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRANDWEERKAZERNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRANDWEERKAZERNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRANDWEERKAZERNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRANDWEERKAZERNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRANDWEERKAZERNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRANDWEERKAZERNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRANDWEERKAZERNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRANDWEERKAZERNE
Products information BRANDWEERKAZERNE

BTW identificatienummer (tax): BE01415557861
Ondernemingsnummer: 7640136718
Hoofdstad (capital): 152,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 247,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Activit茅s: Casernes de Pompiers.

Product categorie (product category): Protection civile

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRANDWEERKAZERNE
(Get full report from official database of BE for BRANDWEERKAZERNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRANDWEERKAZERNE
Addition kinds of activities for BRANDWEERKAZERNE

5331. Variety winkels | Variety stores
27590403. Periodieken: drukwerk, nsk | Periodicals: printing, nsk
32550000. Klei vuurvaste materialen | Clay refractories
35689905. Schachten, flexibel | Shafts, flexible
51370502. luiers | Diapers
51490306. Moutextract | Malt extract
79220302. Burlesque bedrijf | Burlesque company

Werken bij BRANDWEERKAZERNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRANDWEERKAZERNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRANDWEERKAZERNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRANDWEERKAZERNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Koeltechnieker regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor hun afdeling regio Leuven zijn wij op zoek naar een koeltechnieker ter versterking van hun team in de kempen. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen van koelinstallaties in de gebouwen van onze klanten in jouw regio. Tot je takenpakket behoort daarbij vooral: Opzoeken en oplossen van voornamelijk koeltechnische storingen Uitvoeren van koeltechnische herstellingen en installaties Administratieve afhandeling van de opdrachten Communicatie met de klant

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • POETSHULP DRONGEN (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken of de ramen te lappen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds).

  • Studenten Hoge School/Univ (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Studentenjob

    Voor een grote winkelketen te Mol zijn wij op zoek naar studenten die Hoge school of Universiteit volgen en een vrije dag door de week hebben Ben je door de week een dag thuis en wil je een centje bijverdienen dan bij jij de geschikte student

  • Student winkelmedewerker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Wil jij als student (M/V) werken op in een supermarkt? Heb je geen 9 to 5 mentaliteit? Lees dan verder! Je helpt in vakanties en in het weekend met het aanvullen van de bakkerij afdeling in deze supermarkt te Kruibeke. Indien nodig help je ook bij de aanvulling van de rekken en levering van binnenkomende goederen.

  • Studenten gezocht voor Q8 Delhaize/panos te Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: MBF Brasschaat

    Type: Studentenjob

    Ben jij gemotiveerd, behulpzaam en klantvriendelijk? Je wilt weekenden en woensdagen na school werken? Supper, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn opzoek naar nieuwe studenten die elke weekend en woensdagen willen werken. Jou kwalitatieve aanpak op de werkvloer is onmisbaar: een vlotte kassabediening, de producten eff iciënt in de rekken plaatsen, mooie & nette facing, smosjes maken,.. Het allerbelangerijkste is dat klanten jou kunnen aanspreken, jou hoofddoel is en blijft klanten informeren over onze producten en diensten. Je maakt deel uit van een hecht team en krijgt voldoende ruimte om jou productkennis toe te passen. Opstart: direct Interesse? Aarzel dan niet om te solliciteren. Tot zo, toekomstige student!

  • Jobstudent (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Sales Support & Shipping Professional (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: INNOV AD

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Professional ben je verantwoordelijk voor de kwalitatieve orderprocessing van a-z. Je hebt contact met klanten en partners over de ganse wereld. Je bent een vlot communicatief persoon die overzicht bewaart, nauwkeurig en proaktief werkt en anticipeert op mogelijke probleemsituaties. Volgende punten behoren tot het veelzijdige takenpakket: Maken van offertes en aanname van bestellingen Verwerking en opvolging van de dossiers Briefen van de klanten mbt hun bestelling Afstemmen van tarieven in overleg met de account managers Nagaan van logistieke vereisten en kredietsituaties voor elk order Bekijken van planning en beschikbaarheden met de productieverantwoordelijken Organiseren van verzendingen via de logistieke partners Behandelen van logistieke certificaten (documentaire kredieten, aanvragen van Health certificaten, oorsprong certificaten,...) Problemsolving

  • Assistent Productieleider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Je zorgt ervoor dat de langetermijnplanning nageleefd wordt, je maakt hiervoor een dagdagelijkse planning op. Je regelt het werk en je zorgt dat de werkposten bemand zijn. Je houdt de algemene kwaliteit van de productie in de gaten en je behandelt klachten en problemen met de kwaliteitsverantwoordelijke en plantmanager. Kortom, je bent eindverantwoordelijk voor het optimaal realiseren van individuele- en bedrijfsdoelstellingen, met accent op productie, kwaliteit, veiligheid en orde en netheid. Dit doe je door het respectvol aansturen, begeleiden en opvolgen van alle medewerkers. Je brengt verantwoordelijkheidszin over op onze medewerkers en onderaannemers.

  • Autoverkoper Junior (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: WAASLANDMOBIEL

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega om ons sales team aan te vullen. Door de aanhoudende groei en versterking van onze marktpositie zijn we opzoek naar een junior autoverkoper. U staat in voor het adviseren, informeren en opvolgen van de potentiële klanten in onze toonzaal. Dagelijks werk je actief aan de promotie van onze merken en denkt mee aan de marketing strategie die we kunnen volgen. Als officieel verdeler zijn we verantwoordelijk voor de regio Waasland voor het merk KIA en zijn tevens ook actief in het 2dehands premium/exclusief segment onder de naam Autobedrijf NVD. Wat op zich zorgt voor een grote afwisselingsfactor en natuurlijk een leuke uitdaging. Ons familiebedrijf bestaat reeds 32 jaar en staat garant voor een aangename sfeer om in te werken, waar professionaliteit en mogelijkheid tot zelfontplooiing gestimuleerd worden. Wij zijn uitsluitend opzoek naar engagement op langere termijn en standvastige personen die zich willen inwerken in de fundamenten van ons bedrijf.

  • Psycholoog / Psychologe (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van cliënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: burnout-opvolging angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

  • Eventmedewerker - FLEXI (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar administratieve eventmedewerkers ( 18+) voor de azencross te Loenhout. Wil jij ook meehelpen aan dit event en er dit jaar weer een succes van maken? - Wat? Eventmedewerker/administratie (in shiften) - Waar? Azencross – Loenhout - Wanneer? 28 december 2018

Zoek naar antwoorden van BRANDWEERKAZERNE in sociale netwerken
Look for responds of BRANDWEERKAZERNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRANDWEERKAZERNE. Laat een reactie achter voor BRANDWEERKAZERNE. BRANDWEERKAZERNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRANDWEERKAZERNE. Leave a respond for BRANDWEERKAZERNE. BRANDWEERKAZERNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRANDWEERKAZERNE op de google maps. Adres en contacten BRANDWEERKAZERNE
Location of BRANDWEERKAZERNE on the google maps. Address and contacts of BRANDWEERKAZERNE

Andere gerelateerde bedrijven als come BRANDWEERKAZERNE BRANDWEERKAZERNE: FLITERBEKE NV | SALON-LAVOIR DE FLةRON | O.C.M.W. | EQUI-FERTIL | DONALD BAUWENS

Other related companies as BRANDWEERKAZERNE: FLITERBEKE NV | SALON-LAVOIR DE FLةRON | O.C.M.W. | EQUI-FERTIL | DONALD BAUWENS

BRANDWEERKAZERNE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRANDWEERKAZERNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01415557861. Het bedrijf BRANDWEERKAZERNE bevindt zich op het adres: OUDE VEST 150; 9200; DENDERMONDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 152,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 247,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Protection civile. Lijst met producten zijn Activit茅s: Casernes de Pompiers..
De hoofdactiviteit van BRANDWEERKAZERNE is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRANDWEERKAZERNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRANDWEERKAZERNE, openstaande posities, locatie van BRANDWEERKAZERNE op de kaart.

BRANDWEERKAZERNE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRANDWEERKAZERNE, company assigned to the tax number BE01415557861. The company BRANDWEERKAZERNE is located at the address: OUDE VEST 150; 9200; DENDERMONDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 152,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 247,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Protection civile. List of products are Activit茅s: Casernes de Pompiers..
The main activity of BRANDWEERKAZERNE is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BRANDWEERKAZERNE is not available. You also can look at reviews of BRANDWEERKAZERNE, open positions, location of BRANDWEERKAZERNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRANDWEERKAZERNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRANDWEERKAZERNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRANDWEERKAZERNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRANDWEERKAZERNE, employees, financial statistics.