BRANDWEERKAZERNE

Particuliere bedrijvencommunicatie • BRANDWEERKAZERNE
Private companiesCommunications • BRANDWEERKAZERNE

Contactgegevens BRANDWEERKAZERNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRANDWEERKAZERNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRANDWEERKAZERNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FELIX D'HOOPSTRAAT 126; 8700; TIELT, België

Telefoon (phone): 51400777 (+32-51400777) 51400777 (+32-51400777)

Fax (fax): +32 (51) 585-59-35 +32 (51) 585-59-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRANDWEERKAZERNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRANDWEERKAZERNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRANDWEERKAZERNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRANDWEERKAZERNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRANDWEERKAZERNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRANDWEERKAZERNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRANDWEERKAZERNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRANDWEERKAZERNE
Products information BRANDWEERKAZERNE

BTW identificatienummer (tax): BE04915252685
Ondernemingsnummer: 5749938964
Hoofdstad (capital): 238,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 298,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Activit茅s: Casernes de Pompiers.

Product categorie (product category): Protection civile

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRANDWEERKAZERNE
(Get full report from official database of BE for BRANDWEERKAZERNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRANDWEERKAZERNE
Addition kinds of activities for BRANDWEERKAZERNE

206100. Ruwe rietsuiker | Raw cane sugar
26730000. Zakken: plastic, gelamineerd en bedekt | Bags: plastic, laminated, and coated
32810104. Tafeltoppen, marmer | Table tops, marble
38250311. Integratie van elektriciteitsmeters | Integrating electricity meters
50120200. Commerciële voertuigen | Commercial vehicles
72990700. Station operatie diensten | Station operation services

Werken bij BRANDWEERKAZERNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRANDWEERKAZERNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRANDWEERKAZERNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRANDWEERKAZERNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine bedienaar (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor 1 van onze klanten te Kampenhout gespecialiseerd in staalstructuren zijn we op zoek naar een machine bedienaar. Je takenpakket als machine bedienaar: je staat in voor het produceren van onderdelen op een van onze machines, zaagboorlijn, ponskniplijn, brandtafel en/of plooibank. je voert maatcontroleren uit, neemt nieuwe materialen of haalt geproduceerde materialen van de machine. je doet kleine onderhoudswerkzaamheden (smeren, nazicht,...)

  • Installateur Branddetectie (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Dilsen - Stokkem zijn we op zoek naar een installateur Je takenpakket bestaat uit: - Kabelwerkzaamheden, zoals het leggen en verleggen van kabels - Mechanische werkzaamheden, zoals het plaatsen van kabelbanen, kabelgoten en buizen - Elektro-werkzaamheden, zoals het aansluiten van elektromotoren, motorisch en pneumatisch aangedreven kleppen, stroomverdeelkasten en panelen, het onderhoud van elektrische installaties, testen en in bedrijf stellen. - Op verplaatsing werken

  • LOSSE ARBEIDER METAAL (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als handarbeider instaan voor het algemeen handwerk in het atelier. Je wordt volledig opgeleid binnen het bedrijf en zal instaan voor boren van stukken, monteren van stukken, demonteren, ...

  • Werken als huishoudhulp Herenthout (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in ELEWIJT – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau

  • Arbeider tuinaanleg M/ V (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als tuinarbeider is er een uitgebreid gevarieerd takenpakket: Hoofdtaken: aanleg terrassen aanleg tuin (opleiding voorzien) onderhoud tuinen (opleiding voorzien)

  • After Sales Advisor bedrijfswagens (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TTA TRUCKLAND

    Type: Vaste Job

    Mondeling en telefonisch aannemen van werk en het stellen van de eerstelijns diagnose Draagt zorg voor het inplannen van werk in overleg met de Werkplaats Chef / Voorman Het aanmaken en completeren van werkorders en bewaking van werkorder routing Houdt toezicht op urenverantwoording en voeren van urenadministratie Het uitgeven van werkorders en het geven van de benodigde toelichting hierop Het verkrijgen van de benodigde reparatietoestemming, zowel intern als extern Het aanmaken van offertes, facturen en/of garantie aanvragen en het opvolgen hiervan Contact onderhouden met de klant over de voortgang van het werk Voeren van (geautomatiseerde) werkorder administratie en overige afdelingsadministratie

  • Voorlader - Vrachtwagenchauffeur CE baché (VAC106 Genk) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in zwaar vervoer van coils en staal zijn wij wegens uitbreiding van de activiteiten, op zoek naar een gemotiveerde chauffeur met rijbewijs CE met ervaring baché voor de regio Genk. U staat in voor het voorladen van trailers, deze trailers staan op de parking van het bedrijf en dienen binnen gereden te worden om vervolgens terug buiten op de parking geplaatst te worden. U dient als voorlader de lading te zekeren. Er wordt verwacht dat je nieuwe werknemers die opstarten wegwijs maakt. Ook hou je de orde op de parking en ben je stipt. Je zal een 10 trailers per dag voorladen (het laden zelf gebeurd door de fabriek) je dient wel telkens af en aan te koppelen, het dak te openen en de palen te plaatsen. Start 6h 's morgens. Gemiddeld 12h/dag.

  • Freelance docent 'HR-manager' campus Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Psycholoog-Psychotherapeut (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Manshoven Psychologenpraktijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Manshoven Psychologenpraktijk is een praktijk voor psychologische begeleiding, cognitieve gedragstherapie en schematherapie bij jongeren vanaf 15 jaar en volwassenen. We werken samen met 4 klinisch psychologen-psychotherapeuten (i.o.) voornamelijk op gebied van stemming, angst en persoonlijkheid. Om tegemoet te kunnen komen aan het groeiende aantal hulpvragen, zijn we op zoek naar een gemotiveerde psycholoog-psychotherapeut (doelgroep volwassenen). We zoeken een collega-klinisch psycholoog die tevens interesse heeft om mee de eerstelijnspsychologische zorg te helpen versterken en de verbinding legt tussen onze psychologenpraktijk en de bestaande samenwerking met de huisartsenpraktijk.

  • Psycholoog - Therapeut voor kinderen & jongeren (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Arnica

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig psycholoog kom je terecht in een multidisciplinair team. Je zal samen of alleen in staan voor de therapeutische begeleiding van onze cliënten. Je werkt nauw samen met collega’s en verantwoordelijke om steeds de meest geschikte begeleiding te geven. Ook onderhoud je contact met verwijzers en het netwerk. Maar bovenal ben je uitstekend in je vakgebied en hou je ervan om in een hecht team te werken. Wat vragen we? Vereiste studies Master klinische psychologie Bachelor toegepaste psychologie Bijkomende psychotherapieopleiding of reeds bezig Gevraagde competenties: begeleiding van kinderen en jongeren (ook mogelijkheid om enkele volwassenen in begeleiding te nemen) therapeutische interventies/gesprekken kennis van cliëntgerichte therapie kennis van cognitieve gedragstherapie kennis van systeemtherapie samenwerken in multidisciplinair en integratief teamverband plannen en organiseren zelfstandig werken sociaal vaardig zijn nauwkeurig werken computervaardig Enige ervaring is vereist.

  • Flexijob zaalmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BELGE

    Type: Flexijob

    Cafe Belge is op zoek naar een enthousiaste flexibele flexi medewerker voor de bar/zaal, beschikbaar tydens weekend, weekavonden is een pluspunt. Uren en dagen zijn bespreekbaar

Zoek naar antwoorden van BRANDWEERKAZERNE in sociale netwerken
Look for responds of BRANDWEERKAZERNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRANDWEERKAZERNE. Laat een reactie achter voor BRANDWEERKAZERNE. BRANDWEERKAZERNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRANDWEERKAZERNE. Leave a respond for BRANDWEERKAZERNE. BRANDWEERKAZERNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRANDWEERKAZERNE op de google maps. Adres en contacten BRANDWEERKAZERNE
Location of BRANDWEERKAZERNE on the google maps. Address and contacts of BRANDWEERKAZERNE

Andere gerelateerde bedrijven als come BRANDWEERKAZERNE BRANDWEERKAZERNE: JOZEF DE CONINCK | BRIGITTE BERGER | Kind en Preventie Inloopteam | COIFFURE VOGUE | Jyny's

Other related companies as BRANDWEERKAZERNE: JOZEF DE CONINCK | BRIGITTE BERGER | Kind en Preventie Inloopteam | COIFFURE VOGUE | Jyny's

BRANDWEERKAZERNE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRANDWEERKAZERNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04915252685. Het bedrijf BRANDWEERKAZERNE bevindt zich op het adres: FELIX D'HOOPSTRAAT 126; 8700; TIELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 238,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 298,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Protection civile. Lijst met producten zijn Activit茅s: Casernes de Pompiers..
De hoofdactiviteit van BRANDWEERKAZERNE is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRANDWEERKAZERNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRANDWEERKAZERNE, openstaande posities, locatie van BRANDWEERKAZERNE op de kaart.

BRANDWEERKAZERNE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRANDWEERKAZERNE, company assigned to the tax number BE04915252685. The company BRANDWEERKAZERNE is located at the address: FELIX D'HOOPSTRAAT 126; 8700; TIELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 238,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 298,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Protection civile. List of products are Activit茅s: Casernes de Pompiers..
The main activity of BRANDWEERKAZERNE is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BRANDWEERKAZERNE is not available. You also can look at reviews of BRANDWEERKAZERNE, open positions, location of BRANDWEERKAZERNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRANDWEERKAZERNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRANDWEERKAZERNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRANDWEERKAZERNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRANDWEERKAZERNE, employees, financial statistics.