WILLEM VAN KERCKHOVE

Contactgegevens WILLEM VAN KERCKHOVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILLEM VAN KERCKHOVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILLEM VAN KERCKHOVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORP-WEST 97BB; 9080; LOCHRISTI, België

Telefoon (phone): 93550555 (+32-93550555) 93550555 (+32-93550555)

Fax (fax): +32 (15) 650-42-85 +32 (15) 650-42-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILLEM VAN KERCKHOVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILLEM VAN KERCKHOVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILLEM VAN KERCKHOVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILLEM VAN KERCKHOVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILLEM VAN KERCKHOVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILLEM VAN KERCKHOVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILLEM VAN KERCKHOVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILLEM VAN KERCKHOVE
Products information WILLEM VAN KERCKHOVE

BTW identificatienummer (tax): BE01510314941
Ondernemingsnummer: 2796539306
Hoofdstad (capital): 786,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 635,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in WILLEM VAN KERCKHOVE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILLEM VAN KERCKHOVE
(Get full report from official database of BE for WILLEM VAN KERCKHOVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILLEM VAN KERCKHOVE
Addition kinds of activities for WILLEM VAN KERCKHOVE

0214. Schapen en geiten | Sheep and goats
3446. Architectonisch metaalwerk | Architectural metalwork
239906. Hangmatten en andere netto-producten | Hammocks and other net products
271100. Kranten | Newspapers
22730200. Matten en mat | Mats and matting
76990902. Biljart reparatie | Billiard table repair

Werken bij WILLEM VAN KERCKHOVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILLEM VAN KERCKHOVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILLEM VAN KERCKHOVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILLEM VAN KERCKHOVE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Lasrobot (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat uit: - Constructies samenlassen gebasseerd op een complex 3D-plan - Stukken uit de robotkaliber nadien handmatig bijwerken

  • Flexibele Postbedeler (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Recrewtment Maritime

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten gelegen te Schilde, bereikbaar met het openbaar vervoer, zijn wij op zoek naar personen die tijdelijk aan de slag willen als Postbedeler. Je bent voltijds en flexibel inzetbaar van maandag tot vrijdag. Wat mag je in deze functie verwachten? Je verdeelt correct de postpakketten aan de jouw toegewezen bedrijven en particulieren. Je vertrekt met de wagen naar je bestemming en vervolgens verdeel je met de fiets de post. Hierbij volg je het vooropgestelde stratenplan. Het trackingtoestel volg je correct op. Je voert de rondes correct, accuraat en binnen de juiste termijn uit.

  • Lasser lasrobot (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een welbepaalde werkpost binnen onze productieomgeving. Je onderzoekt gedetailleerde tekeningen of specificaties om te bepalen welke materialen en uitrusting vereist zijn. Je legt de materialen en in elkaar te zetten delen uit en zekert ze voor assemblage met gereedschap zoals een waterpas schuifmaat of liniaal. Je onderzoekt de kwaliteit van het laswerk om defecten te ontdekken en je bent verantwoordelijk voor de verdere afwerking van producten (schoonmaken oppoetsen etc.).

  • Organisatorische Sales Assistant - Topklant regio Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een echte topklant regio Halle zijn we op zoek naar de ideale Sales Assistant. Ben je vlot in omgang, organisatorisch en communicatief ingesteld? Ben je op zoek naar een uitdaging binnen een internationaal kader? Zijn jouw antwoorden op deze vragen ja, ja en nog eens ja? Lees zeker verder, solliciteer en wie weet ben jij de persoon die Uniek zoekt! Jouw takenpakket bestaat uit: je ondersteunt het Sales Team met allerhande administratieve taken je volgt dossiers grondig op en vult deze aan indien nodig met juiste documentatie je bent verantwoordelijk voor gegevensinvoer uitwerken van offertes aanpassingen binnen projecten doorspelen naar het sales team

  • Magazijnier (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier sta je in voor de goede ontvangst en controle van de geleverde goederen in onze vestiging te Bornem. Je beheert de goederenstroom in ons datasysteem.

  • Huishoudhulp regio Scherpenheuvel (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 270 huishoudhulpen zoeken we een nieuwe collega ! Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen,fiets of bromfiets hebben is een pluspunt!

  • HUISHOUDHULP OLV-WAVER (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio OLV-Waver zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • HUISHOUDHULP REGIO Sint-Katelijne-Waver/ Mechelen (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! Eigen vervoer is een pluspunt maar niet noodzakelijk. www.group-f.be

  • Jobstudenten horeca (m/v) - regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een Spaans restaurant in het centrum van Tongeren, zijn we op zoek naar jobstudenten voor de afwas als voor de bediening.

  • Winkelverantwoordelijke colora Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: BOSS paints

    Type: Vaste Job

    De zelfstandig zaakvoerder/eigenaar van colora Dendermonde is op zoek naar een winkelverantwoordelijke om haar winkel te leiden en haar team aan te sturen. Je neemt operationeel leiding over de winkel: Je coacht en begeleidt je medewerkers en evalueert hen zodat zij zich optimaal ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. 50% van de tijd ben je commercieel bezig met het bedienen van de klanten

  • Fastlane Engineer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Voor het uitbrengen van offertes die tot de scope van het fastlane team behoren, onderzoek je de situatie bij de klant (site visit) en geef je de nodige informatie door aan de technisch com­mer­ciële medewerker van de fastlane. Indien nodig vraag je informatie en prijzen aan bij onderaannemers. Je voert de fastlane opdrachten volledig zelfstandig uit: Je bereidt de opdracht technisch voor (detailonderzoek configuratie bij de klant), en stemt voorbereidende info af met de klant. Je voert QC uit voor de producten, installeert deze bij de klant en brengt ze in werking (incl. installatie en con­fi­gu­ra­tie van BLITS software). Indien er onderaannemers betrokken zijn, stem je vooraf met hen af, en zorg je voor de nodige aansturing en opvolging. Je plant en coördineert de activiteiten die nodig zijn in het kader van de fastlane opdracht: Je maakt afspraken met de klant rond uitvoering van de werkzaamheden en de voorbe­rei­din­gen die hiervoor moeten worden getroffen (bekabeling, kabelgoten, doorboringen, hoogtes, …). Je coördineert de praktische uitvoering met even­tuele onderaannemers. Indien relevant kaart je meerwerken aan bij de klant, en vraagt zijn akkoord hiervoor. Bij het einde van de werken sluit je de opdracht ter plaatse af door de klant te laten verifiëren of alles ok is. Je zorgt voor een update van de interne info bij de klant. Je staat in voor de controle van de werken uitgevoerd door onderaannemers en de verificatie van de hiervoor ontvangen facturen. Je past de bestaande configuratieschema’s aan binnen de firma zodat collega’s over up to date info beschikken. Je zorgt voor een strikte bewaking van de kwaliteit van het afgeleverde werk en houdt je aan de veiligheidsregels en procedures in het kader van het VCA** certificaat.

  • Chauffeur kipper CE Transport Vuylsteke (BLANDAIN)

    Regio: BLANDAIN

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk wegvoertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. Je zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit. Plaats tewerkstelling: Bespreekbaar, zei onze diverse locaties op onze website. http://vuylsteketransport.wixsite.com/vuylsteketransport

Zoek naar antwoorden van WILLEM VAN KERCKHOVE in sociale netwerken
Look for responds of WILLEM VAN KERCKHOVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILLEM VAN KERCKHOVE. Laat een reactie achter voor WILLEM VAN KERCKHOVE. WILLEM VAN KERCKHOVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILLEM VAN KERCKHOVE. Leave a respond for WILLEM VAN KERCKHOVE. WILLEM VAN KERCKHOVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILLEM VAN KERCKHOVE op de google maps. Adres en contacten WILLEM VAN KERCKHOVE
Location of WILLEM VAN KERCKHOVE on the google maps. Address and contacts of WILLEM VAN KERCKHOVE

Andere gerelateerde bedrijven als come WILLEM VAN KERCKHOVE WILLEM VAN KERCKHOVE: WELSY SPRL | KAPSALON ANNY | DRUKKERIJ BLADSPIEGEL | VERWALT | ECOLE FOND. COMMUNALE

Other related companies as WILLEM VAN KERCKHOVE: WELSY SPRL | KAPSALON ANNY | DRUKKERIJ BLADSPIEGEL | VERWALT | ECOLE FOND. COMMUNALE

WILLEM VAN KERCKHOVE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILLEM VAN KERCKHOVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01510314941. Het bedrijf WILLEM VAN KERCKHOVE bevindt zich op het adres: DORP-WEST 97BB; 9080; LOCHRISTI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 786,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 635,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in WILLEM VAN KERCKHOVE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WILLEM VAN KERCKHOVE is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILLEM VAN KERCKHOVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILLEM VAN KERCKHOVE, openstaande posities, locatie van WILLEM VAN KERCKHOVE op de kaart.

WILLEM VAN KERCKHOVE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILLEM VAN KERCKHOVE, company assigned to the tax number BE01510314941. The company WILLEM VAN KERCKHOVE is located at the address: DORP-WEST 97BB; 9080; LOCHRISTI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 786,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 635,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boekhouders. Products created in WILLEM VAN KERCKHOVE were not found.
The main activity of WILLEM VAN KERCKHOVE is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of WILLEM VAN KERCKHOVE is not available. You also can look at reviews of WILLEM VAN KERCKHOVE, open positions, location of WILLEM VAN KERCKHOVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILLEM VAN KERCKHOVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILLEM VAN KERCKHOVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILLEM VAN KERCKHOVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILLEM VAN KERCKHOVE, employees, financial statistics.