EURO LOOK CONSTRUCTION

Contactgegevens EURO LOOK CONSTRUCTION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EURO LOOK CONSTRUCTION: address, phone, fax, email, website, opening hours

EURO LOOK CONSTRUCTION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SUR LE BATTY 93A; 4870; TROOZ, België

Telefoon (phone): 87266195 (+32-87266195) 87266195 (+32-87266195)

Fax (fax): +32 (4) 357-62-61 +32 (4) 357-62-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EURO LOOK CONSTRUCTION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EURO LOOK CONSTRUCTION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EURO LOOK CONSTRUCTION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EURO LOOK CONSTRUCTION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EURO LOOK CONSTRUCTION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EURO LOOK CONSTRUCTION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EURO LOOK CONSTRUCTION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EURO LOOK CONSTRUCTION
Products information EURO LOOK CONSTRUCTION

BTW identificatienummer (tax): BE02689422607
Ondernemingsnummer: 2003601074
Hoofdstad (capital): 610,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 385,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in EURO LOOK CONSTRUCTION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Projectontwikkelaars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EURO LOOK CONSTRUCTION
(Get full report from official database of BE for EURO LOOK CONSTRUCTION)

Aanvulling soorten activiteiten voor EURO LOOK CONSTRUCTION
Addition kinds of activities for EURO LOOK CONSTRUCTION

20839902. Maïsmeel | Corn malt
21110000. sigaretten | Cigarettes
28920101. Detonators en detonerende caps | Detonators and detonating caps
50949902. Juweliers bevindingen | Jewelers' findings
87420410. Transportconsultant | Transportation consultant

Werken bij EURO LOOK CONSTRUCTION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EURO LOOK CONSTRUCTION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EURO LOOK CONSTRUCTION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EURO LOOK CONSTRUCTION. Looking for open vacancies in other companies

  • Bestickeraar (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf in Tessenderlo zijn wij op zoek naar een handige gemotiveerde werkkracht die stickers op gastanks kan vervangen. Wij zoeken een verantwoordelijk persoon aangezien je naar de klanten moet gaan en veilig met een bestelwagen kan rijden. (rijbewijs B)

  • Bekister (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gent zijn wij op zoek naar een ploegbaas bekister. (M/V) kleine en grote bekistingswerken uitvoeren  traditionele en systeembekisting  met een kraan verplaatste materialen en uitrusting stroppen, ontvangen en positioneren draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ... )  wapeningen in beton plaatsen in functie van de toepassing (betonplaten, wanden, palen, vloeren, ...)  betonnen werkstukken bekisten, vullen en ontkisten de werfzone inplanten (beveiliging, opslag van de uitrusting en de materialen, ...) leidingen, afvoerpijpen en aansluitingen realiseren afval verzamelen en sorteren en het afvoeren naar de behandelings- of opslagzones de funderingen, de bouwput en het stortbed nivelleren en voorbereiden naargelang de helling

  • Magazijnier - Verkoper (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je beschikt over een zeer goede kennis van sanitair en verwarming en je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten - Je beantwoordt de vragen van de klanten en geeft hen de nodige inlichtingen - Je bent de contactpersoon voor de leveranciers - Je bent verantwoordelijk voor de verkoop aan de balie en het stockbeheer

  • WEGENWERKER : (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zelfstandig kunnen werken Verantwoordelijkheidszin Werken in een team van 3 personen (Kraanman voorman en helper)

  • Huishoudhulp regio Lembeke- voltijds / deeltijds (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Kaprijke zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • strijken voor dienstencheques (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PRIMA PRESSING

    Type: Dienstenchequebaan

    STRIJKEN VAN KLEDINGSTUKKEN -

  • Studentenjob (zaterdagwerk) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Studentenjob

    Ben je nog student? Wil je een centje bijverdienen op zaterdag? Houd je van telefoneren en sociaal contact? Dan is deze job absoluut jouw ding! Stap in de wereld van commercieel klantencontact, ontdek én ontwikkel je verkoop skills! Je gaat dagelijks prospecten telefonisch contacteren om je product of dienst aan hen voor te stellen, je probeert hun interesse op te wekken door je natuurlijk enthousiasme en je weet een verkoop realiseren door je geweldige overtuigingskracht.

  • Service Technieker Buitenland (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Deinze/Nazareth zijn we dringend op zoek naar een service technieker die tot 70% van de tijd wil werken in het buitenland. Dit kunnen occasioneel verplaatsingen zijn van maandag tot vrijdag, maar ook gedurende een aantal weken. Als servicetechnieker ben je verantwoordelijk voor onderhoud en herstelling (zowel mechanisch als elektrisch) van silo-installaties, transport- en doseerinstallaties in België en regelmatig in het buitenland. Na een vakkundige opleiding word je ingeschakeld in een permanentieregeling.

  • Toonbankverkoper bouwmaterialen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Kortrijk zijn we op zoek naar een hands-on toonbankverkoper: - Je staat in voor het onthaal van de klanten en behandelt hun vragen omtrent prijzen, producten en/of toepassingen - Je plaatst de bestellingen van de klanten correct in het systeem - Je maakt dagelijks de planning op voor de interne chauffeur en stuurt hem bij waar nodig - In overleg met jouw Branch Manager maak je de offertes op Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een bedrijf die een belangrijke rol speelt binnen de bouwmaterialenwereld. Het bedrijf staat voor service naar klanten, maar ook voor innovatie en vernieuwing.

  • LOGISTIEKE ADMINISTRATIEVE KRACHT (AVONDWERK + NACHTWERK) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BELGIAN FRESH FOOD

    Type: Vaste Job

    Vanuit de twee vestigingen in Antwerpen en Brugge garanderen wij versheid, service en kwaliteit van het allerhoogste niveau.Ons huidig cliënteel bestaat uit een 850-tal tevreden zaken, gaande van de beste restaurants, hotelketens, restaurantketens, grootkeukens, bakkers, slagers, enz. in Vlaanderen en Brussel. Kwaliteit, een uitgebreid assortiment en service blijven de grootste troeven in deze steeds veranderende economie. Onze persoonlijke aanpak en het familiale karakter laat de relatie met onze klanten steeds op een ‘gezonde’ manier verlopen. Je zal tewerk worden gesteld in onze locatie te Antwerpen. Groothandel Claessens te Antwerpen is op zoek naar een hands-on 'administratieve kracht' voor avond - en nachtdiensten. (opstart om 18u of 20u) Jij zal, tijdens de avonddiensten, verantwoordelijk zijn voor het correct opvolgen van bestellingen - Groenten, Fruit & Specialiteiten - van klanten en jij bent dé schakel tussen klanten, het magazijn en de orderverzamelaars. De meeste klanten plaatsen immers een bestelling wanneer zij de deuren 's avonds sluiten. Taken en Verantwoordelijkheden: Efficiënt verwerken van orders van klanten die op verschillende wijzen binnenkomen (telefonisch, per fax, webshop en per email) en dit op een correcte manier Het telefonisch promoten van onze producten Diepgaande kennis vergaar je door je flexibel op te stellen als 'collega-orderverzamelaar'. Je dient tijdens je opleiding intensief mee te werken in het magazijn zodat je de producten leert kennen. Dit vormt een grote meerwaarde voor het uitoefenen van je functie.

  • Leerkracht Engels (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: ENGLISH TODAY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent zelfstandig of in bijberoep. Je beschikt over een leraardiploma of je bent een native English speaker.

  • Support Engineer (DENDERHOUTEM)

    Regio: DENDERHOUTEM

    Bedrijf: ERGATEL

    Type: Werfreserve

    Helpdesk : 1ste en 2de lijn voor DATA en VoIP producten Configureren van IP Telefoons en SIP- TRUNKEN Basisconfiguratie van routers On-site installatie van bovengenoemde producten Het analyseren en remediëren van problemen en eventueel de nodige interne en externe escalatie doorvoeren. Deze persoon rapporteert aan de Senior Network Engineer. Beheer van het eigen IT-park ( laptops, desktops, core- infrastructuur,...)

Zoek naar antwoorden van EURO LOOK CONSTRUCTION in sociale netwerken
Look for responds of EURO LOOK CONSTRUCTION in social networks

Lees alle opmerkingen voor EURO LOOK CONSTRUCTION. Laat een reactie achter voor EURO LOOK CONSTRUCTION. EURO LOOK CONSTRUCTION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EURO LOOK CONSTRUCTION. Leave a respond for EURO LOOK CONSTRUCTION. EURO LOOK CONSTRUCTION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EURO LOOK CONSTRUCTION op de google maps. Adres en contacten EURO LOOK CONSTRUCTION
Location of EURO LOOK CONSTRUCTION on the google maps. Address and contacts of EURO LOOK CONSTRUCTION

Andere gerelateerde bedrijven als come EURO LOOK CONSTRUCTION EURO LOOK CONSTRUCTION: JEAN - CLAUDE BIGUINE | De Croocq Y | SOREGI WILLE | Harlekijn (De) | M. SCHMIT

Other related companies as EURO LOOK CONSTRUCTION: JEAN - CLAUDE BIGUINE | De Croocq Y | SOREGI WILLE | Harlekijn (De) | M. SCHMIT

EURO LOOK CONSTRUCTION is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EURO LOOK CONSTRUCTION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02689422607. Het bedrijf EURO LOOK CONSTRUCTION bevindt zich op het adres: SUR LE BATTY 93A; 4870; TROOZ. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 610,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 385,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Projectontwikkelaars. Producten gemaakt in EURO LOOK CONSTRUCTION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EURO LOOK CONSTRUCTION is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EURO LOOK CONSTRUCTION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EURO LOOK CONSTRUCTION, openstaande posities, locatie van EURO LOOK CONSTRUCTION op de kaart.

EURO LOOK CONSTRUCTION is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is EURO LOOK CONSTRUCTION, company assigned to the tax number BE02689422607. The company EURO LOOK CONSTRUCTION is located at the address: SUR LE BATTY 93A; 4870; TROOZ. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 610,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 385,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Projectontwikkelaars. Products created in EURO LOOK CONSTRUCTION were not found.
The main activity of EURO LOOK CONSTRUCTION is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of EURO LOOK CONSTRUCTION is not available. You also can look at reviews of EURO LOOK CONSTRUCTION, open positions, location of EURO LOOK CONSTRUCTION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EURO LOOK CONSTRUCTION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EURO LOOK CONSTRUCTION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EURO LOOK CONSTRUCTION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EURO LOOK CONSTRUCTION, employees, financial statistics.