Spencer Stuart Management Consultants S.A.

Particuliere bedrijvenAdministratie van Human Resource Programs • Spencer Stuart Management Consultants S.A.
Private companiesAdministration of Human Resource Programs • Spencer Stuart Management Consultants S.A.

Contactgegevens Spencer Stuart Management Consultants S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Spencer Stuart Management Consultants S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Spencer Stuart Management Consultants S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de Tervueren 2 1040 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Spencer Stuart Management Consultants S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Spencer Stuart Management Consultants S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Spencer Stuart Management Consultants S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Spencer Stuart Management Consultants S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Spencer Stuart Management Consultants S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Spencer Stuart Management Consultants S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Spencer Stuart Management Consultants S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Spencer Stuart Management Consultants S.A.
Products information Spencer Stuart Management Consultants S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE03402984619
Ondernemingsnummer: 8963989257
Hoofdstad (capital): 800,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 426,000 EUR
Werknemers (employees): 16 to 25
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Project management

Product categorie (product category): Project Management

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Spencer Stuart Management Consultants S.A.
(Get full report from official database of BE for Spencer Stuart Management Consultants S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Spencer Stuart Management Consultants S.A.
Addition kinds of activities for Spencer Stuart Management Consultants S.A.

9641. Regulering van de landbouwmarketing | Regulation of agricultural marketing
22980200. Twine, koord en koord | Twine, cord and cordage
26110102. Neutrale sulfietpulp | Neutral sulfite pulp
35450324. Rotatie tafels | Rotary tables
35999907. Ventilator smeden | Fan forges
48130100. Lokale en lange afstand telefooncommunicatie | Local and long distance telephone communications
51910201. Luzerne | Alfalfa
51990100. Kunstartikelen en benodigdheden | Art goods and supplies

Werken bij Spencer Stuart Management Consultants S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Spencer Stuart Management Consultants S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Spencer Stuart Management Consultants S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Spencer Stuart Management Consultants S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser | Conventioneel plaatbewerker (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat is er mooier dan te werken in een familiale omgeving waar het geluid van de metaalbewerkingsmachines je als muziek in de oren klinkt? Hoe tof is dit? Ervoor zorgen dat de vele bestaande klanten zoals steeds tevreden klanten blijven, en het werk van jouw voorganger die binnenkort in pensioen gaat overnemen, dat is waar dit metaalbedrijf jou voor nodig heeft. Met jouw motivatie en jouw talent ben jij de ideale persoon voor deze vacature. Je komt terecht in een echt familiebedrijf met een aangename sfeer dat al meer dan 50 jaar bestaat, en dat een heel goede naam heeft binnen de metaalsector. Je zal er vooral actief zijn als lasser, en dat zowel halfautomaat, TIG als met de baguette, en als plaatbewerker aan een conventionele snij- en plooibank. Hiernaast zal je jouw kennis ook kunnen toepassen bij het monteren van machines in de werkplaats.

  • Schrijnwerker M /V (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Interim met optie "vast werk"

    SCHRIJNWERKER M /V voor interieurbouw regio Menen/ Wevelgem Onze klant is gespecialiseerd in maatmeubelen en totaalprojecten. Ervaring is een must Je werkt zowel mee in atelier als op verplaatsing (montage bij particuliere klanten) en kan met alle bewerkingsmachines werken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tongerlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGERLO)

    Regio: TONGERLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Weekendwerk studenten logistiek/onderhoud Zorghotel De Bron (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VZW DE BRON

    Type: Studentenjob

    Beheer van de brasserie tijdens het middagmaal van de gebruikers; Hulp en ondersteuning van de gebruikers bij het nuttigen van de maaltijden; Verdeling en opruimen van de koffie; Onderhoud van de zorgflats; Verwerken van het afval en linnen; Ondersteuning van de verpleegkundigen.

  • SOFTWARE DEVELOPER (m/v) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: GALLOO

    Type: Vaste Job

    In het kader van de groei en de evolutie van onze activiteiten werken we continu aan verbeteringen aan ons bestaand applicatielandschap. Na een opleidingsperiode (kennis van onze activiteit, huidige werking van ons ERP en omringende toepassingen), bouw je samen met ons team aan de nieuwe integraties en apps voor de business. Je werkt mee aan de vertaling van de behoeften van de gerbuikers naar concrete oplossingen en ontwikkelt deze in Microsoft .NET. Je begeleidt en volgt de implementaties mee op en geeft waar nodig interne opleiding aan de medewerkers. Je stelt daarbij ook een gebruikershandleiding op.

  • (HULP) KOK (BEIGEM)

    Regio: BEIGEM

    Bedrijf: BEIGEMS GENOT

    Type: Vaste Job

    Voor onze nieuwe brasserie met voorziene opstart begin oktober, zijn we dringend op zoek naar een hulpkok of kok. We zijn een no-nonsense brasserie met Frans-Belgische keuken en eerlijke gerechten. Je zal instaan voor de gehele werking van de keuken: Het uitwerken van de menukaart; De foodcost berekenen; De organisatie en het onderhoud van de keuken. Mise en place; De bereiding van de gerechten; Onderling taken verdelen in samenspraak met de zaakvoerder en de andere (hulp)kok. ...

  • customer service (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: SIEVERT

    Type: Vaste Job

    -Telefoon en mails beantwoorden van klanten ivm orders, levertijden , prijzen , eenvoudige technische vragen, problemen , .... -Ingeven van orders -Verzenden van mailings (per post en email) -Contact met het hoofdkantoor in Zweden voor extra informatie -Voorbereiden van dossiers voor het salesteam -U houdt uw administratie/klassement op dagelijkse basis in orde -U bent de back up voor uw 2 collega’s , zoals zij voor u back up zulen zijn bij afwezigheid .Dwz dat u soms taken uitvoert die niet perse de uwen zijn . -U bent bereid de vertegenwoordigers te assisteren op beurzen in Belgie en Nederland (maximum 3 x per jaar met een maximum van 5 dagen )

  • LOGISTIEK ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: PURE DIFFUSION

    Type: Vaste Job

    Hou je van afwisseling in je werk, ben je in staat zelfstandig initiatief te nemen en heb je een probleemoplossende houding? Deins je niet terug van veel communicatie met klanten, leveranciers en transporteurs zowel in het Nederlands, Engels als Frans en ben je analytisch ingesteld? Ben je bovendien fysiek sterk genoeg om tijdens bepaalde periodes zware dozen te tillen (alsook behandeling van goederen) en heb je een representatief voorkomen? Dan ben jij misschien wel de perfecte persoon om ons jong & enthousiast team aan te vullen! Uitgebreide computerkennis en/of ervaring in distributie zijn een pluspunt!

  • Assistent - Storemanager Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • Rijschoolinstructeur auto en/of motor (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: erasmusrijschool.be - Drivelicious

    Type: Vaste Job

    Ten gevolge van onze structurele groei hebben wij meerdere vacatures voor praktijklesgever cat B (auto) en/of AM+A (bromfiets+motor). U wordt tewerkgesteld in ons kantoor te Leuven, Aarschot of Diest, voltijds of deeltijds (verschillende tewerkstellingsbreuken mogelijk). U bent in het bezit van een stagetoelating praktijklesgever of het gehomologeerde brevet praktijklesgever.

  • Freelance projectverpleegkundige (VL-B) (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Commercieel service technieker (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: RD TECHNIEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een onderhoudstechnieker ! Ben jij een jonge gemotiveerde technieker (m/v) met een commerciële touch ? Heb jij genoten van een opleiding in de sanitair en cv ? Ben jij een leergierig persoon ? Kun je zelfstandig werken ? Heb jij interesse in een vaste job in een jong en dynamisch bedrijf dat zich verspreid over heel Vlaanderen ? Stuur dan jouw cv door naar [email protected] of maak een afspraak op 012/210203 en misschien word jij onze nieuwe collega !!!

Zoek naar antwoorden van Spencer Stuart Management Consultants S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Spencer Stuart Management Consultants S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Spencer Stuart Management Consultants S.A.. Laat een reactie achter voor Spencer Stuart Management Consultants S.A.. Spencer Stuart Management Consultants S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Spencer Stuart Management Consultants S.A.. Leave a respond for Spencer Stuart Management Consultants S.A.. Spencer Stuart Management Consultants S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Spencer Stuart Management Consultants S.A. op de google maps. Adres en contacten Spencer Stuart Management Consultants S.A.
Location of Spencer Stuart Management Consultants S.A. on the google maps. Address and contacts of Spencer Stuart Management Consultants S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Spencer Stuart Management Consultants S.A. Spencer Stuart Management Consultants S.A.: INSTITUT OPALE | YVETTE VANDERHAUWAERT | LE TOMBEU | Cactus | BAKKERIJ 'T HOEKSKE

Other related companies as Spencer Stuart Management Consultants S.A.: INSTITUT OPALE | YVETTE VANDERHAUWAERT | LE TOMBEU | Cactus | BAKKERIJ 'T HOEKSKE

Spencer Stuart Management Consultants S.A. is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Spencer Stuart Management Consultants S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03402984619. Het bedrijf Spencer Stuart Management Consultants S.A. bevindt zich op het adres: Avenue de Tervueren 2 1040 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 16 to 25 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 800,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 426,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Project Management. Lijst met producten zijn Project management.
De hoofdactiviteit van Spencer Stuart Management Consultants S.A. is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Spencer Stuart Management Consultants S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Spencer Stuart Management Consultants S.A., openstaande posities, locatie van Spencer Stuart Management Consultants S.A. op de kaart.

Spencer Stuart Management Consultants S.A. is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Spencer Stuart Management Consultants S.A., company assigned to the tax number BE03402984619. The company Spencer Stuart Management Consultants S.A. is located at the address: Avenue de Tervueren 2 1040 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 16 to 25 employees work in this company. Capital - 800,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 426,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Project Management. List of products are Project management.
The main activity of Spencer Stuart Management Consultants S.A. is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Spencer Stuart Management Consultants S.A. is not available. You also can look at reviews of Spencer Stuart Management Consultants S.A., open positions, location of Spencer Stuart Management Consultants S.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Spencer Stuart Management Consultants S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Spencer Stuart Management Consultants S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Spencer Stuart Management Consultants S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Spencer Stuart Management Consultants S.A., employees, financial statistics.