SCALDIMO PROMOTIES NV

Contactgegevens SCALDIMO PROMOTIES NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCALDIMO PROMOTIES NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCALDIMO PROMOTIES NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): De Pintelaan 262A; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 222 21 42 (+32-09 222 21 42) 09 222 21 42 (+32-09 222 21 42)

Fax (fax): 09 222 60 38 (+32-09 222 60 38) 09 222 60 38 (+32-09 222 60 38)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCALDIMO PROMOTIES NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCALDIMO PROMOTIES NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCALDIMO PROMOTIES NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCALDIMO PROMOTIES NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCALDIMO PROMOTIES NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCALDIMO PROMOTIES NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCALDIMO PROMOTIES NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCALDIMO PROMOTIES NV
Products information SCALDIMO PROMOTIES NV

BTW identificatienummer (tax): BE09368835449
Ondernemingsnummer: 3100860595
Hoofdstad (capital): 348,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 885,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Contractors - House building

Product categorie (product category): Project developers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCALDIMO PROMOTIES NV
(Get full report from official database of BE for SCALDIMO PROMOTIES NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCALDIMO PROMOTIES NV
Addition kinds of activities for SCALDIMO PROMOTIES NV

7372. Voorverpakte software | Prepackaged software
372801. Vliegtuigen lichaam en vleugelsamenstellingen en onderdelen | Aircraft body and wing assemblies and parts
493100. Elektrische en andere diensten gecombineerd | Electric and other services combined
02410000. Zuivelboerderijen | Dairy farms
20370103. Aardappelproducten, snel bevroren en koud verpakking | Potato products, quick frozen and cold pack
34460401. Akoestische ophangsystemen, metaal | Acoustical suspension systems, metal
35890300. Riool- en waterbehandelingsapparatuur | Sewage and water treatment equipment
51399905. Slippers, huis | Slippers, house
56990403. Dressmakers, custom | Dressmakers, custom
79991510. Skiverhuur concessie | Ski rental concession

Werken bij SCALDIMO PROMOTIES NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCALDIMO PROMOTIES NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCALDIMO PROMOTIES NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCALDIMO PROMOTIES NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Ijzervlechter - lasser (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent werkzaam in de staalafdeling als toelevering van de betonproductie Knippen, plooien, assembleren, lassen van diverse prefab wapeningen Prefabricatie van diverse wapeningen volgens plan Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten zijn we op zoek naar een ijzervlechter. Je ontvangt een zeer mooie verloning en komt bij goed functioneren vrij snel in vaste dienst. 

  • Projectleider (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf in Putte zijn wij op zoek naar een projectleider bouw (M/V) Je bent verantwoordelijk voor een aantal werven regio Antwerpen/Vlaams-Brabant tot Brussel. Je staat in voor de coaching van de ploegbazen en werfleiders die de dagelijkse werfopvolging op zich nemen. Je doet de algemene werfopvolging m.b.t. de planning, organisatie, budget, veiligheid en kwaliteit. Cruciale werfvergaderingen, besprekingen met onderaannemers en meetings met onze aankoopdienst vallen onder jouw leiding. Je rapporteert aan de Technisch directeur.

  • Rioolinspecteur (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, actief binnen de bouwsector, zijn wij op zoek naar een industrïele rioolreiniger. Steek jij graag de handen uit de mouwen en heb jij geen schrik van kleine ruimtes? Solliciteer dan nu! Als medewerker industriële rioolreiniging voer je ontstoppings-, ruim- en reinigingswerken uit van industriële rioleringen, leidingen, putten, tanks, enz. Je takenpakket bestaat o.a. uit het onderhouden het zeer grondig reinigen met speciale (ultra) hoge druk reinigingstechnieken het ruimen van vuil ter voorbereiding en ondersteuning van camera-inspectie en/of frees- en renovatiewerken het uitvoeren van inspecties van rioleringsstelsels met gerobotiseerde camera's het opvolgen, verslagen en rapporteren van camerabeelden Je voert deze werkzaamheden zelfstandig uit of samen met collega's op o.a. openbare wegen, parkings en in fabrieken.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Aalst & Vlaamse Ardennen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Jobstudenten zorg te Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Hestia te Wemmel op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

  • vrachtwagenchauffeur CE (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: CVB RECYCLING

    Type: Vaste Job

    De vrachtwagenchauffeur houdt zich bezig met het wisselen van containers oud papier en karton bij klanten en alle bijbehorende werkzaamheden in België.

  • ELEKTRICIEN (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Vaste Job

    Als elektricien sta je vooral in voor de installaties van alle elektrische nutsvoorzieningen (verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, communicatie) en voeding van apparaten en dit volgens plan vnl industrie -& appartementsgebouwen, kantoorruimtes, winkels, renovatie, …. Uitvoeren van ruwbouwwerkzaamheden zoals kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden Plaatsen en aansluiten van datanetwerk, parlofonie, verdeelkasten, diverse residentiële verlichtingssystemen, inbouwdozen en centraaldozen Leggen van buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in-en opbouw en draadtrekken Elektrische installatietechnieken kennen en toepassen Bedrading plaatsen en aansluiten van elektrische kringen Leidingtracés van de installatie uitzetten volgens plan Het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toepassen

  • Magazijnmedewerker Receptie (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: STACI BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Leider in detail logistiek Staci Belgium is een logistieke dienstverlener uit Boom, gespecialiseerd in opslag, distributie en merchandising van promotiematerialen en bedrijfsondersteunende producten. Wij zorgen ervoor dat onze klanten het nodige promotiemateriaal op tijd ontvangen: van folders, posters en gadgets tot grote displays en winkelinrichtingen. Staci Belgium is een bedrijf in volle ontwikkeling dat veel aandacht schenkt aan innovatie en investeringen in mensen en middelen. (zie www.staci.be) Als medewerker receptie zorg je voor de ontvangst van binnenkomende goederen van levering tot stockage: je lost vrachtwagens, controleert leveringsdocumenten, voert controles uit op aantallen en kwaliteit, registreert alle gegevens in het WMS, zoekt de geschikte locaties in het magazijn en brengt de nodige stockage-etiketten aan. Je werkt met respect voor kwaliteit, snelheid, orde, veiligheid, processen, collega’s en klanten.

  • Service Engineer (m/v) (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: VMI

    Type: Vaste Job

    Dankzij jouw goede zorgen - zowel preventief als correctief - blijven onze WKK installaties optimaal functioneren. Na de nodige opleiding verzorg je samen met je collega's van het service team de wachtdienst en helpdesk voor onze klanten. Je wordt een specialist in jouw vakgebied, hebt een luisterend oor voor onze klanten en kan hen steeds ondersteunen met een gepaste oplossing.

  • Freelance PM (digital projects) - Zaventem - lang contract (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Freelance PM (digital projects) - Zaventem - lang contract Dit bedrijf is een gekend internationaal bedrijf met meer dan 750 werknemers in de regio Zaventem. Ter ondersteuning van hun huidige team zijn ze nu op zoek naar een freelance project manager voor een opdracht op lange termijn (tot eind 2019). De deadline voor het voorstellen van kandidaten is 22/10! Taken Als freelance PM digital projects word je ingeschakeld voor de invulling van verschillende projecten. Je bent verantwoordelijk voor de projecten van opstart tot uitvoering. Je maakt daarbij de voorstellen en business cases op en vertaalt die naar concrete projecten. Je let daarbij op scope, planning, budgetten, timelines, resources en kwaliteit. Je stuurt de projecten bij waar nodig en speelt in op mogelijke risico's  

  • Elektricien Waterproductiecentrum Oost-Vlaanderen (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie Als elektricien waterproductiecentrum (WPC) voer je exploitatieopdrachten uit in drinkwaterinstallaties en in proceswaterinstallaties van industriële klanten. Als elektricien waterproductiecentrum werk je binnen de Directie Productie en Opslag die verantwoordelijk is voor de optimale werking van de productie-infrastructuur (waterproductiecentra, watertorens, hydroforen, toevoerleidingen ...) en voor het automatiseren en de telecontrole van productie, berging en toevoer. Je werkt onder leiding van de verantwoordelijke voor exploitatie, productie en opslag. Je werkt nauw samen met de andere elektriciens en met de productiemedewerkers. Voornaamste opdrachten Dit zijn jouw belangrijkste opdrachten: Je controleert en onderhoudt de productie-installaties. Je voert metingen uit. Je legt bedradingen aan op basis van schema's. Je stelt eenvoudige elektrische schema's op en helpt bij het programmeren van PLC's. Je voorziet de doseer- en waterbehandelingsinstallaties van scheikundige producten. Je volgt de richtlijnen inzake waterbehandeling, AREI, veiligheid en milieu. Je lost praktische problemen op.

  • BAKKERSGAST brood&pistolets&gebak - FLEXIJOB (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: SCHEPERS - CELS

    Type: Flexijob

    In de bakkerij te ZELEM sta je in voor de bereiding en afwerking van Gebak, Taarten en Koeken Je helpt af en toe mee in de patisserie met de afwerking met slagroomgebak Je neemt deel aan de productie van Brood , Pistolets en Sandwiches Je staat in voor de voorbereidende productie van koeken Klaarzetten van afgewerkte produkten per klant Je helpt mee aan het onderhoud van de bakkerij en machines Eventueel ook belevering van een winkel met de camionette , indien mogelijk.

Zoek naar antwoorden van SCALDIMO PROMOTIES NV in sociale netwerken
Look for responds of SCALDIMO PROMOTIES NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCALDIMO PROMOTIES NV. Laat een reactie achter voor SCALDIMO PROMOTIES NV. SCALDIMO PROMOTIES NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCALDIMO PROMOTIES NV. Leave a respond for SCALDIMO PROMOTIES NV. SCALDIMO PROMOTIES NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCALDIMO PROMOTIES NV op de google maps. Adres en contacten SCALDIMO PROMOTIES NV
Location of SCALDIMO PROMOTIES NV on the google maps. Address and contacts of SCALDIMO PROMOTIES NV

Andere gerelateerde bedrijven als come SCALDIMO PROMOTIES NV SCALDIMO PROMOTIES NV: CARMANNE ALBERT | PETRA RUBENS | P. COREMANS | G.R.H. Management SA | MEDICOM-FR.COM

Other related companies as SCALDIMO PROMOTIES NV: CARMANNE ALBERT | PETRA RUBENS | P. COREMANS | G.R.H. Management SA | MEDICOM-FR.COM

SCALDIMO PROMOTIES NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCALDIMO PROMOTIES NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09368835449. Het bedrijf SCALDIMO PROMOTIES NV bevindt zich op het adres: De Pintelaan 262A; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 348,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 885,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Project developers. Lijst met producten zijn Contractors - House building.
De hoofdactiviteit van SCALDIMO PROMOTIES NV is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCALDIMO PROMOTIES NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCALDIMO PROMOTIES NV, openstaande posities, locatie van SCALDIMO PROMOTIES NV op de kaart.

SCALDIMO PROMOTIES NV is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCALDIMO PROMOTIES NV, company assigned to the tax number BE09368835449. The company SCALDIMO PROMOTIES NV is located at the address: De Pintelaan 262A; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 348,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 885,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Project developers. List of products are Contractors - House building.
The main activity of SCALDIMO PROMOTIES NV is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SCALDIMO PROMOTIES NV is not available. You also can look at reviews of SCALDIMO PROMOTIES NV, open positions, location of SCALDIMO PROMOTIES NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCALDIMO PROMOTIES NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCALDIMO PROMOTIES NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCALDIMO PROMOTIES NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCALDIMO PROMOTIES NV, employees, financial statistics.