Huyzentruyt Groep

Contactgegevens Huyzentruyt Groep: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Huyzentruyt Groep: address, phone, fax, email, website, opening hours

Huyzentruyt Groep

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wagenaarstraat 33; 8791; Waregem (Beveren-Leie), België

Telefoon (phone): 056 73 67 36 (+32-056 73 67 36) 056 73 67 36 (+32-056 73 67 36)

Fax (fax): 056 71 85 17 (+32-056 71 85 17) 056 71 85 17 (+32-056 71 85 17)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Huyzentruyt Groep: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Huyzentruyt Groep"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Huyzentruyt Groep"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Huyzentruyt Groep, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Huyzentruyt Groep. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Huyzentruyt Groep, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Huyzentruyt Groep. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Huyzentruyt Groep
Products information Huyzentruyt Groep

BTW identificatienummer (tax): BE04015747070
Ondernemingsnummer: 7642059326
Hoofdstad (capital): 882,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 208,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Contractors - House building

Product categorie (product category): Project developers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Huyzentruyt Groep
(Get full report from official database of BE for Huyzentruyt Groep)

Aanvulling soorten activiteiten voor Huyzentruyt Groep
Addition kinds of activities for Huyzentruyt Groep

33130204. Ijzerfosfiden | Ferrophosphorus
34119905. Pannen, in blik | Pans, tinned
34239906. Gietgereedschap, hand | Caulking tools, hand
34899902. Vlamgieters | Flame throwers (ordnance)
39490902. Netten: badmintom, volleybal, tennis, enz. | Nets: badmintom, volleyball, tennis, etc.
76299900. Elektrische reparatiewinkels, nec | Electrical repair shops, nec

Werken bij Huyzentruyt Groep: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Huyzentruyt Groep: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Huyzentruyt Groep. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Huyzentruyt Groep. Looking for open vacancies in other companies

  • customer service export (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als customer service export sta je in voor: de algemene dienstverlening opvolgen en controleren volgens de overeengekomen bepalingen voor jouw klanten de facturatie van het transport voorbereiden alle informatie verzamelen met betrekking tot de vrachtprijs en het transport alle nodige transporten regelen en opvolgen van de kaai opstellen en controleren van documenten en aan de klanten dienstverleners ... overhandigen de documenten voor de opvolging van de activiteiten invullen afwijkingen vaststellen en verbeteringen voorstellen klachtenbehandeling

  • Elektromechanieker (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een elektromechanieker voor het elektrisch en mechanisch onderhoud van machineonderdelen. Verantwoordelijkheden: Onderhoud en herstellingen uitvoeren aan machineonderdelen in het atelier Preventief onderhoud van mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien) Defecte stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen,...) Opsporen van elektrische storingen en zorgen voor een oplossing Instellingen en storingen verhelpen van elektronische aandrijvingen van elektrische machines (relaissturingen, frequentieregelingen) Opvolggegevens van interventies registreren Trefwoorden: elektrisch, elektromechanisch, mechanica,

  • Orderpicker (M/V) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Oostkamp zijn wij op zoek naar een logistiek talent: - Je werkt in een diepvriesomgeving - Je rijdt hoofdzakelijk met een reachtruck maar ook met transpalet - Laden en lossen van diepvriesproducten

  • E-Plan Tekenaar met finesse DIRECT VAST! (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale onderneming, actief binnen de fabricatie en verdeling van halffabrikaten, kijken we uit naar een ervaren E-plan tekenaar. Hierbij zal U werken in de afdeling Engineering binnen een actieve rol als ontwerper/tekenaar.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student tolk Nederlands - Frans / 60u werken, verspreid tussen september en december / regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Studeer jij momenteel nog verder? En heb jij tijd over om een extra centjes te verdienen? Dan is deze vacature zeker iets voor jou ! Voor onze klant in de regio van Menen zoeken wij een student tolk Nederlands - Frans. Je zal helpen bij het vertalen van de onthaalbrochure (40-tal pagina's) en de nieuwe website.

  • ENTHOUSIASTE STUDENT! ENKELE DAGEN BESCHIKBAAR (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    onze klant zet een grote flyer actie op poten en daarvoor hebben we een Enthousiaste sociale persoon nodig!  de bedoeling is dat je 3 zaterdagen 17/11 - 24/11 & 1/12 gaat flyeren!   

  • Verkoopmedewerker Buurtslagers Carrefour Aalter 24 uur (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Landmeter (Junior) (Regio Deinze) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: LANDMETERSKANTOOR VAN EESTER

    Type: Vaste Job

    Landmeterskantoor Van Eester is op zoek naar een gedreven landmeter voor het opmeten van percelen, opstellen van plaatsbeschrijvingen en schattingen. Ook het opmaken van stedenbouwkundige attesten en verkavelingsdossiers behoort tot uw takenpakket. Verder voert u ook asbuilt-opmetingen en uitzetwerk op werven uit met de nodige nauwkeurigheid. Wij bieden u een afwisselende job in een dynamisch team waarbij wij u de nodige begeleiding geven. www.landmetervaneester.be

  • Lead Developer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Introduction We are looking for an Experimented Lead developer freelance to work for our client in Mechelen. Your mission • Translate the functional requirements into a solid technical solution. • Execute and describe the technical solution in a technical analysis document • Perform technical impact analysis of the project and derive needed code changes • Ensure the usage of structured methods and techniques, the use of standards and guidelines. • Development lead for a team of 4 developers for one specific project (in coöperation with a dev lead o Other (less important): • Modelling of our processes in Jira. Model the high level process of our organisation in Jira, support others in modelling the process, model the detailed development process in Jira. Input: • High-level technical designs and Pre-Assessment Architecture Documents (architect team and business process analysts). • Functional analysis documents. • Release milestone plan (Release Management). • Task milestone plan. Output: • Technical analysis documentation • Operational readiness documentation • Code deliveries • Patches / Scripts / … Acceptance: • Technical analysis documents reviewed and approved by stakeholders (functional analysts and Test team). • Participation in concept analysis meetings and in development workshops and decision meetings • On time review of development deliverables Profile • You are a Bachelor and/or Master • You have minimum 5 years of experience in a similar function • You are a team player and are flexible • You are Result driven and able to take ownership • You are flexible between the different area's • You have good oral and written communication skills in Dutch • You are team player • You have experience with: o PHP frameworks Laravel and Symfony o jQuery o Soap, Rest o Javascript, React, GIT o WebSocket o SQL Contact You are interested in this opportunity? Please, contact me at the following phone number +32 482 82 90 or send me an email at [email protected] and I will definitely come back to you to see if we can collaborate on this.

Zoek naar antwoorden van Huyzentruyt Groep in sociale netwerken
Look for responds of Huyzentruyt Groep in social networks

Lees alle opmerkingen voor Huyzentruyt Groep. Laat een reactie achter voor Huyzentruyt Groep. Huyzentruyt Groep bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Huyzentruyt Groep. Leave a respond for Huyzentruyt Groep. Huyzentruyt Groep on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Huyzentruyt Groep op de google maps. Adres en contacten Huyzentruyt Groep
Location of Huyzentruyt Groep on the google maps. Address and contacts of Huyzentruyt Groep

Andere gerelateerde bedrijven als come Huyzentruyt Groep Huyzentruyt Groep: LA CUISINERIE | Haeseveld (gasthof) BVBA | Eden Jardin SPRL | CLOQUET | Allegro Ma Non Troppo

Other related companies as Huyzentruyt Groep: LA CUISINERIE | Haeseveld (gasthof) BVBA | Eden Jardin SPRL | CLOQUET | Allegro Ma Non Troppo

Huyzentruyt Groep is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Huyzentruyt Groep, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04015747070. Het bedrijf Huyzentruyt Groep bevindt zich op het adres: Wagenaarstraat 33; 8791; Waregem (Beveren-Leie). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 882,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 208,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Project developers. Lijst met producten zijn Contractors - House building.
De hoofdactiviteit van Huyzentruyt Groep is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Huyzentruyt Groep is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Huyzentruyt Groep, openstaande posities, locatie van Huyzentruyt Groep op de kaart.

Huyzentruyt Groep is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Huyzentruyt Groep, company assigned to the tax number BE04015747070. The company Huyzentruyt Groep is located at the address: Wagenaarstraat 33; 8791; Waregem (Beveren-Leie). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 882,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 208,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Project developers. List of products are Contractors - House building.
The main activity of Huyzentruyt Groep is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Huyzentruyt Groep is not available. You also can look at reviews of Huyzentruyt Groep, open positions, location of Huyzentruyt Groep on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Huyzentruyt Groep, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Huyzentruyt Groep, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Huyzentruyt Groep, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Huyzentruyt Groep, employees, financial statistics.