Allegro Ma Non Troppo

Contactgegevens Allegro Ma Non Troppo: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Allegro Ma Non Troppo: address, phone, fax, email, website, opening hours

Allegro Ma Non Troppo

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gentsestraat 16; 9300; Aalst, België

Telefoon (phone): 053 78 44 46 (+32-053 78 44 46) 053 78 44 46 (+32-053 78 44 46)

Fax (fax): +32 (87) 188-55-97 +32 (87) 188-55-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Allegro Ma Non Troppo: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Allegro Ma Non Troppo"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Allegro Ma Non Troppo"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Allegro Ma Non Troppo, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Allegro Ma Non Troppo. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Allegro Ma Non Troppo, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Allegro Ma Non Troppo. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Allegro Ma Non Troppo
Products information Allegro Ma Non Troppo

BTW identificatienummer (tax): BE07669799804
Ondernemingsnummer: 1513885498
Hoofdstad (capital): 222,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 179,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Restaurants

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Allegro Ma Non Troppo
(Get full report from official database of BE for Allegro Ma Non Troppo)

Aanvulling soorten activiteiten voor Allegro Ma Non Troppo
Addition kinds of activities for Allegro Ma Non Troppo

329201. Asbesttextiel, behalve isolatiemateriaal | Asbestos textiles, except insulating material
384300. Tandheelkundige apparatuur en benodigdheden | Dental equipment and supplies
07829900. Gras- en tuindiensten, nec | Lawn and garden services, nec
50319907. Pallets, hout | Pallets, wood
59320302. Zeldzame boeken | Rare books

Werken bij Allegro Ma Non Troppo: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Allegro Ma Non Troppo: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Allegro Ma Non Troppo. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Allegro Ma Non Troppo. Looking for open vacancies in other companies

  • BANKETBAKKER (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: 'T KRAMIKSKE

    Type: Vervanging brugpensioen

    In onze bakkerij zal je instaan voor volgende taken: maken van patisserie bakken van broden afwerken van producten nejtes en ordelijk houden van de werkplek ...

  • Inpakmedewerker m/v (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ADECCO SCHILDERMANS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het pluimvee bedrijf Schildermans zoeken wij nog gemotiveerde productiemedewerkers / inpakmedewerkers. Taken: opbinden van de kippen voor het gekende kip aan't spit afwegen van kippenvleugels en bouten en deze in zakken / kartonnen inpakken met de juiste labels de kipfelet die gesneden en ingepakt is verzegelen en labelen. De juiste informatie zoek je op in het computersysteem. de ingepakte goederen stapelen op de paletten en inbinden voor transport

  • Operatoren (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: t-interim Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bedient één of meerdere machines en voert de nodige controles uit.

  • Chauffeur CE (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: t-interim Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in de Antwerpse Haven, zijn wij op zoek naar een chauffeur met een geldig rijbewijs CE Je zal tewerkgesteld worden binnen het bedrijfsterrein

  • Meubelmonteur op verplaatsing - Daguren met zaterdagwerk (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bedrijf in de regio van Gent Zeehaven, zijn we op zoek naar een gemotiveerde meubelinstallateur. Je werkt steeds in hetzelfde team en levert meubelen bij klanten thuis. Naast het leveren kan er ook gevraagd worden om de meubelen in elkaar te steken. De klant zoekt daarom iemand met een achtergrond in de houtbewerking/schrijnwerkerij. De werkuren zijn wisselend, want dit hangt af van het aantal leveringen en de plaats van de levering. Het startuur is wel steeds om 9.00 en je stopt tussen 16.00-18.00. De vaste sluitingsdagen zijn dinsdag en zondag. Op zaterdag werken zij van 9.00-15.30/16.00. Op feestdagen wordt er ook niet gewerkt. De flexibiliteit wordt natuurlijk ook vergoed. Naast een marktconform loon, krijgt u na een jaar een interne opleiding tot vrachtwagenbestuurder.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Huishoudhulp regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Nespresso Coffee Advisor te Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

  • Technisch/administratief bediende (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: KG Elektro BVBA

    Type: Vaste Job

    Binnen KG Elektro zijn we op zoek naar een technisch/administratief bediende die de verantwoordelijkheid draagt over volgende zaken: - Werkcoördinatie en planning van 4 ploegen en de servicetechnieker(s) - Contact met klanten inzake service (alarmsystemen, domotica, ventilatie,...) - Verwerking werkbonnen van 4 uitvoerende ploegen - Voorbereiding facturatie - Aankoop en magazijnbeheer Kortom, u bent het interne aanspreekpunt voor de werfleiders, arbeiders, leveranciers en voor servicedoeleinden de eindklant.

  • Zelfst. ondernemers in de dienstensector gezocht (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GDS & CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door het groeiende succes zijn we op zoek naar ondernemers op zelfstandige basis in hoofd- of bijberoep. Je helpt mensen besparen op hun maandelijkse facturen. Je vergelijkt de huidige facturen van de klant met het zeer competitieve aanbod van onze partners en sluit zo de contracten af. Je krijgt hiervoor een officiële licentie als verdeler van enkele grote spelers in de markt. Je bezoekt zowel particuliere klanten als zelfstandigen. Door ons uniek referentieprogramma kom je automatisch bij nieuwe klanten terecht, dus koude prospectie is niet noodzakelijk. Je krijgt de nodige opleiding en begeleiding door een ervaren expert. Plaats van samenkomst en meteen ook onze uitvalsbasis is de Ghelamco Arena.

  • Technisch Tekenaar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669944-inline.html?cid=Partner_VDAB In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar. Als technisch tekenaar maak je deel uit van de dienst Databeheer. Bij aanvang van de opdracht zal een opleiding voorzien worden. • Je werkt actief mee aan de integratie van 2 SCADA-systemen • Je verzamelt, bewerkt en visualiseert de verkregen technische data • Je bent verantwoordelijk voor het digitaal intekenen van netelementen elektriciteit, gas en riolering in een technisch tekenpakket • Je houdt het datamodel voor de visualisatie van netelementen up to date • Je respecteert de opgestelde planning en kwaliteitsnormen • Je communiceert nauwgezet met collega’s binnen de tekencel en directie

Zoek naar antwoorden van Allegro Ma Non Troppo in sociale netwerken
Look for responds of Allegro Ma Non Troppo in social networks

Lees alle opmerkingen voor Allegro Ma Non Troppo. Laat een reactie achter voor Allegro Ma Non Troppo. Allegro Ma Non Troppo bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Allegro Ma Non Troppo. Leave a respond for Allegro Ma Non Troppo. Allegro Ma Non Troppo on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Allegro Ma Non Troppo op de google maps. Adres en contacten Allegro Ma Non Troppo
Location of Allegro Ma Non Troppo on the google maps. Address and contacts of Allegro Ma Non Troppo

Andere gerelateerde bedrijven als come Allegro Ma Non Troppo Allegro Ma Non Troppo: KBC | Van Puymbroeck W | CARROSSERIE PETZEL | Airdeco BVBA | Les Rois du Poulet

Other related companies as Allegro Ma Non Troppo: KBC | Van Puymbroeck W | CARROSSERIE PETZEL | Airdeco BVBA | Les Rois du Poulet

Allegro Ma Non Troppo is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Allegro Ma Non Troppo, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07669799804. Het bedrijf Allegro Ma Non Troppo bevindt zich op het adres: Gentsestraat 16; 9300; Aalst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 222,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 179,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Taverns. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van Allegro Ma Non Troppo is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Allegro Ma Non Troppo is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Allegro Ma Non Troppo, openstaande posities, locatie van Allegro Ma Non Troppo op de kaart.

Allegro Ma Non Troppo is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Allegro Ma Non Troppo, company assigned to the tax number BE07669799804. The company Allegro Ma Non Troppo is located at the address: Gentsestraat 16; 9300; Aalst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 222,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 179,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Taverns. List of products are Restaurants.
The main activity of Allegro Ma Non Troppo is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Allegro Ma Non Troppo is not available. You also can look at reviews of Allegro Ma Non Troppo, open positions, location of Allegro Ma Non Troppo on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Allegro Ma Non Troppo, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Allegro Ma Non Troppo, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Allegro Ma Non Troppo, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Allegro Ma Non Troppo, employees, financial statistics.