Amal NV

Contactgegevens Amal NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Amal NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Amal NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Fremisstraat 9; 9680; Maarkedal (Maarke-Kerkem), België

Telefoon (phone): 055 31 99 93 (+32-055 31 99 93) 055 31 99 93 (+32-055 31 99 93)

Fax (fax): +32 (63) 536-22-74 +32 (63) 536-22-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Amal NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Amal NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Amal NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Amal NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Amal NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Amal NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Amal NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Amal NV
Products information Amal NV

BTW identificatienummer (tax): BE05678802490
Ondernemingsnummer: 1024719238
Hoofdstad (capital): 170,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 878,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Amal NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Project developers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Amal NV
(Get full report from official database of BE for Amal NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Amal NV
Addition kinds of activities for Amal NV

15220106. Multi-family woningbouw, nec | Multi-family dwelling construction, nec
20629906. Geraffineerde rietsuiker, uit gekochte ruwe suiker of siroop | Refined cane sugar, from purchased raw sugar or syrup
20790202. Stearin, groente | Stearin, vegetable
20829903. Dranken, mout | Liquors, malt
27599918. thermografie | Thermography
28990505. Rosin maten | Rosin sizes
30691009. Buizen, hard rubber | Tubes, hard rubber
30890110. Plastics en veselglas tanks | Plastics and fiberglass tanks
38120306. Radarsystemen en apparatuur | Radar systems and equipment

Werken bij Amal NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Amal NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Amal NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Amal NV. Looking for open vacancies in other companies

  • KLANTENADVISEUR (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor de ontvangst en professionele ondersteuning van de klanten die binnen komen. Je stelt de goede vragen aan de klanten, om zo exact te bepalen wat er moet gebeuren met de klant en hun wagen. Je verschaft de klanten de juiste informatie, geeft ze relevant advies rekening houdend met hun verwachtingen en wensen. Je werkt nauw samen met het atelier, waar je de werkplanning opstelt en de werkzaamheden van kort bij opvolgt. Je zorgt voor het afleveren van de wagen aan de klant. Je maakt de factuur op en verzamelt de nodige informatie om de klant te briefen over de verrichte werkzaamheden. Jouw einddoel? Versterken van klantentevredenheid dankzij jouw professionalisme, klantgerichtheid en enthousiasme! Bedrijfsprofiel: Voor onze klant binnen de automotive sector, zijn wij op zoek naar een dynamische Klantenadviseur.

  • Technisch inkoper (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je initieert, onderhandelt en sluit (raam)contracten af met preferred suppliers Bestelvoorstellen interpreteren uit het ERP-systeem Navision en zet ze om in bestellingen Overleg plegen met leveranciers en intern om de juiste service te leveren tegen verantwoorde kosten. Je volgt de openstaande bestellingen en leveringen op Op regelmatige basis evalueren van het leveranciersbestand Je voert marktonderzoeken uit om jouw interne klanten te adviseren Het beoordelen en selecteren van nieuwe leveranciers in een internationale context Rapporteren aan de Productie manager

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Gavere– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

  • Technische jobstudenten gezocht (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een gerenommeerde groentefirma in Ardooie zijn we op zoek naar jobstudenten die een technische opleiding volgen, dit om de operator bij te staan. Je helpt de goede werking van de productielijnen te garanderen, je helpt kleine storingen op te lossen en springt bij waar nodig, steeds met de productievereisten, veiligheidsnormen en hygiëneregels in gedachten.

  • Jobstudent WEEKEND Technische Dienst (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ADECCO ON SITE PLUKON

    Type: Studentenjob

    Voor Plukon, een voedingsbedrijf te Maasmechelen zijn we op zoek naar STUDENTEN voor het WEEKEND op de afdeling Technische Dienst. Je staat in voor volgende zaken: onderhoud machines (zowel elektrisch als mechanisch) onderhoud gebouwen en terrein allerlei klusjes zoals verven, vervanging lampen, etc...

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES LEUVEN IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Chauffeur-Leverancier (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: ZORGPUNT

    Type: Studentenjob

    Leveren en intalleren van thuiszorgmateriaen bij patiënten aan huis en in apotheken.

  • AFDELINGSVERANTWOORDELIJKE (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: DECOSPAN

    Type: Vaste Job

    De afdelingsverantwoordelijke is verantwoordelijk voor het organiseren van de productie met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen conform de gestelde normen en de operationele doelstellingen te garanderen. Resultaatsgebieden: Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de human resourceplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productie-afdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, doormiddel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

  • Chauffeur CE bouw (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur met geldig rijbewijs CE om van en naar werven te rijden. Je komt terecht in een familiaal bedrijf waar iedereen elkaar kent. Je zal ook instaan voor chappewerken uit te voeren (dit wordt aangeleerd). Je werkt 40u per week en wordt vergoed volgens paritair comtié 124 (bouw). Startuur is 7u30 (op depot zelf in Brugge) en je werkt tot 17u00 à 18u00.

  • HOOFDVERPLEEGKUNDIGE IN WOONZORGCENTRUM (WENDUINE)

    Regio: WENDUINE

    Bedrijf: Anima Cura VZW/Zeecentrum Duneroze

    Type: Vaste Job

    Als hoofdverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de zorgverlening van een 40-tal bewoners met hoge zorggraad. Je bent een sterke peoplemanager met ervaring en geeft leiding aan een groot team van zorg-en verpleegkundigen en logistieke medewerkers. Je werkt multidisciplinair samen met onder andere kinesisten, ergotherapeuten en huisartsen.Je houdt van een uitdagend en gevarieerd takenpakket, waarbij je sterk bent in het brengen van structuur op jouw afdeling.

  • Logopedist (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: THERAPEUTISCH CENTRUM BABEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    We behandelen voornamelijk leer- en taalstoornissen. Overdag ga je naar scholen om therapie te geven en ’s avonds werk je in de praktijk.

  • Klinisch psycholoog/orthopedagoog - psychotherapeut volwassenen (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Psylodie

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psylodie is een multidisciplinaire groepspraktijk voor psychologie-psychotherapie en diëtiek in Wetteren. In de praktijk werken momenteel een klinisch psycholoog-psychotherapeut voor kinderen en jongeren, een klinisch psycholoog-psychotherapeut voor volwassenen en een diëtiste. Om ons team uit te breiden en de druk op de wachtlijst weg te nemen, zijn we momenteel op zoek naar een bijkomende psycholoog-psychotherapeut voor volwassenen, die een psychotherapie-opleiding afgerond heeft of nog in opleiding is. We zijn met sterke voorkeur op zoek naar iemand die naast individuele therapie ook relatietherapie en gezinsgesprekken kan opnemen. In ons team vinden we het belangrijk om cliënten écht te leren kennen, ons aanbod af te stemmen op de cliënt en individueel te werk te gaan met therapieplannen op maat. Op de teamvergaderingen is er mogelijkheid tot samen nadenken hoe we de cliënt het beste kunnen helpen en intervisie. Veiligheid, vertrouwen en constructieve samenwerking staan voor ons centraal. We zijn op zoek naar een collega die zich in dezelfde waarden kan terugvinden. De praktijk bestaat uit modern ingerichte lokalen, afgestemd op de discipline die er gebruik van maakt. Er is verder een toiletruimte, wachtruimte en bergruimte voorzien. De praktijk ligt dicht bij het centrum en het station van Wetteren. Er is parking in de straat. Om al wat in voeling te komen met waar wij als praktijk voor willen staan, kan je een kijkje nemen op onze website www.psylodie.be

Zoek naar antwoorden van Amal NV in sociale netwerken
Look for responds of Amal NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Amal NV. Laat een reactie achter voor Amal NV. Amal NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Amal NV. Leave a respond for Amal NV. Amal NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Amal NV op de google maps. Adres en contacten Amal NV
Location of Amal NV on the google maps. Address and contacts of Amal NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Amal NV Amal NV: BBL | Van Pul Yves | Noteboom NV | Art Vision | Clcom

Other related companies as Amal NV: BBL | Van Pul Yves | Noteboom NV | Art Vision | Clcom

Amal NV is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Amal NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05678802490. Het bedrijf Amal NV bevindt zich op het adres: Fremisstraat 9; 9680; Maarkedal (Maarke-Kerkem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 170,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 878,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Project developers. Producten gemaakt in Amal NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Amal NV is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Amal NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Amal NV, openstaande posities, locatie van Amal NV op de kaart.

Amal NV is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Amal NV, company assigned to the tax number BE05678802490. The company Amal NV is located at the address: Fremisstraat 9; 9680; Maarkedal (Maarke-Kerkem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 170,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 878,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Project developers. Products created in Amal NV were not found.
The main activity of Amal NV is Primary Metal Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Amal NV is not available. You also can look at reviews of Amal NV, open positions, location of Amal NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Amal NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Amal NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Amal NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Amal NV, employees, financial statistics.