YELLOW IDEAS

Contactgegevens YELLOW IDEAS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YELLOW IDEAS: address, phone, fax, email, website, opening hours

YELLOW IDEAS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e de Roodebeek 321; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert), België

Telefoon (phone): 02 771 37 64; 02 779 14 43 (+32-02 771 37 64; 02 779 14 43) 02 771 37 64; 02 779 14 43 (+32-02 771 37 64; 02 779 14 43)

Fax (fax): 02 779 14 43 (+32-02 779 14 43) 02 779 14 43 (+32-02 779 14 43)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YELLOW IDEAS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YELLOW IDEAS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YELLOW IDEAS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YELLOW IDEAS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YELLOW IDEAS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YELLOW IDEAS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YELLOW IDEAS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YELLOW IDEAS
Products information YELLOW IDEAS

BTW identificatienummer (tax): BE01166717529
Ondernemingsnummer: 6272888183
Hoofdstad (capital): 772,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 735,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Management consultants

Product categorie (product category): Professional training

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YELLOW IDEAS
(Get full report from official database of BE for YELLOW IDEAS)

Aanvulling soorten activiteiten voor YELLOW IDEAS
Addition kinds of activities for YELLOW IDEAS

871104. Bouw en civiele techniek | Construction and civil engineering
16290109. Levee constructie | Levee construction
20139907. Hoofdkaas, uit gekochte vleesproducten | Head cheese, from purchased meat products
22590000. Breiwerkfabrieken, nec | Knitting mills, nec
28690310. Oleïnezuuresters | Oleic acid esters
35450311. Collets (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Collets (machine tool accessories)
50310000. Timmerhout, multiplex en millwork | Lumber, plywood, and millwork
50510215. Rails en accessoires | Rails and accessories
55990104. Vliegtuigen instrumenten, apparatuur of onderdelen | Aircraft instruments, equipment or parts

Werken bij YELLOW IDEAS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YELLOW IDEAS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YELLOW IDEAS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YELLOW IDEAS. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator 3 ploegen (snijlijn) (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij operator en ben jij werkzoekende? Ben je onmiddellijk beschikbaar en kan je werken in 3 ploegen? Lees dan zeker verder! Voor onze klant, regio Heule, zijn wij op zoek naar een operator die werkt aan de snijlijn. Jouw taken als operator zijn hoofdzakelijk het instellen van de slijpmachine (je krijgt hier uitgebreid onthaal en opleiding over).

  • Grondwerker (EINE)

    Regio: EINE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zie je een job als grondwerker/klinkerlegger wel zitten? Lees dan zeker verder. Dit zijn de taken die je zal uitvoeren bij onze klant in regio Oudenaarde: > het aanleggen van opritten en parking in klinkers > het uitvoeren van grondwerken en asfaltwerken Aarzel niet te solliciteren!

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Landen (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp dienstencheques (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Enthousiaste POETSHULP Tremelo deeltijds of voltijds (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • STUDENTENJOB (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Studentenjob

    * Machelen * Nederlands, Frans * Automotive sector Voor onze klant in Machelen is Hays Response op zoek naar een student dat tijdens het jaar beschikbaar is of minstens 1 week in de kerstvakantie. Deze internationale klant is actief in de automotive sector en zoekt een gemotiveerde student om hun team te versterken. Als student ben je verantwoordelijk voor een breed administratief pakket. Je zal het departement op verschillende vlakken ondersteunen, zoals het invoeren van gegevens of het klasseren van dossiers. Bovendien zal je soms ingeschakeld worden bij de receptie van chauffeurs.

  • student horeca (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een brasserie-restaurant in de buurt zijn we op zoek naar een student die tijdens de maand juli beschikbaar is om een handje te helpen in de keuken. Je staat in voor het koude deel van de keuken: salades voorbereiden, sausjes dresseren, groenten kuisen en snijden, ed.

  • INDUSTRIAL ELECTRICIAN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Actemium

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een technisch uitdagende en variërende job in een industriële omgeving? Je bent veiligheidsbewust en een échte teamplayer? Dan is deze job iets voor jou! Met veiligheid als prioriteit, zorg jij als Industrial Electrician bij onze klanten voor de installatie, het onderhoud en het uitvoeren van herstellingen aan elektrische installaties met oog voor kwaliteit.  Functiebeschrijving: Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden, herstellen en in werking stellen van elektrische installaties. Je monteert de nodige kabelbanen, conduct en ondersteuningen. Je trekt kabels van verschillende secties. Je sluit verschillende types van kabels aan. Je installeert en sluit de elektriciteitskasten en verdeeldozen aan. Je voert de nodige testen op elektrische kringen uit. Je rapporteertaan de voorman. Je profiel: Je bent in het bezit van een A2 of A3 Elektriciteit. Ervaring in de industrie is een pluspunt, maar geen vereiste! Je heeft een zeer goede kennis Nederlands. Je bent in het bezit van een VCA-attest en eigen vervoer. Je bent veiligheidsbewust en beschikt over voldoende verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent gemotiveerd en flexibel. Wat bieden wij? Bij Actemium - merk van VINCI Energies - aan de slag gaan, dat betekent kiezen voor een innovatieve omgeving, met gepassioneerde collega’s. We geven je zowel de omkadering (training en coaching) als de opportuniteiten nodig om je loopbaan een échte impuls te geven. Je komt terecht in een bedrijf waar veiligheid en collegialiteit voorop staan, en waar tegelijk ruimte wordt gegeven om je eigen ding te doen. Dankzij onze organisatiestructuur en duidelijke loopbaanpaden heb je zicht op je toekomst en blijf je groeien. Je kan rekenen op een contract van onbepaalde duur, met een compleet en competitief verloningspakket en een interessanteverlofregeling. We organiseren ook tal van sportieve, culturele en familiale activiteiten. We werven aan op basis van competenties ongeacht geslacht, leeftijd, origine of fysieke beperking. Interesse? Solliciteer online of stuur je cv en motivatiebrief naar [email protected] Neem gerust ook een kijkje op onze website www.vinci-energies.be  of op onze Facebook pagina, en ervaar 'the VINCI Energies way of life’!

  • Junior Programmeur/.NET Developer (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: BENIRO

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet in een jong en dynamisch team en werkt mee aan een WPF-applicatie voor Opticiens die door Beniro ontwikkeld en verdeeld wordt. Ook zal je sporadisch ingezet worden in consultancy/fixed price-opdrachten, die meestal web-based zijn. Alhoewel je takenpakket voornamelijk bestaat uit software development, wordt er ook van je verwacht dat je actief meedenkt over algemeen design en toekomstige productontwikkelingen. Als consultant wordt er van je verwacht zelfstandig te kunnen werken, terwijl je voor de eigen producten meer in teamverband zal functioneren.

  • Medewerker administratie & secretariaat (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: AEF-INVEST

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de administratieve taken. Je beheert de werkopdrachten (aanmaken van en opvolging projecten, leveranciers en klanten). Je beheert de stock van vloertegels en zorgt dat deze tijdig wordt aangevuld (maken en opvolgen bestellingen). Je bent verantwoordelijk voor de systematische update van leveranciers en klantendatabase en voor de te ondernemen acties die u in de verschillende programma´s invoert. Opmaak en controle van allerhande rapporten en dossiers. Opvolgen van de kalenders (zorgen dat de nodige documenten tijdig worden opgestuurd naar de juiste instanties, afspraken ...) Je werkt binnen de kantooruren.

  • ENGINEER OPERATIONEEL BEHEERDER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676387-inline.html?cid=Partner_VDAB Als operationeel beheerder ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT RUN. Je komt terecht in een team van operationeel beheerders en technische experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie lifecycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. Als operationeel beheerder ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT RUN. Je komt terecht in een team van operationeel beheerders en technische experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie lifecycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. -Een bachelordiploma in een IT-gerelateerde richting of gelijkwaardig door ervaring. -Je hebt een sterke affiniteit met het IT-werkveld. -Uitstekende planning en organisatie skills. -Zeer strikt als het gaat om voorbereiding. -Stressbestendig kunnen zijn in een uitdagende omgeving. -Zeer overzichtelijk te werk gaan om de nodige impact bepalen. -Hands-on-mentaliteit voor technisch- operationele aspecten. -Kennis van ontwikkelingstools (Jenkins, git/svn,zookeeper, ) -Ontwikkelervaring zodat je weet hoe een ontwikkelomgeving beheerd kan worden. -Uitstekend kunnen coördineren en organiseren de van de capaciteiten binnen een complexe IT-infrastructuur. -Kunnen traceren en identificeren van problemen om operationele verbeteringen door te voeren. -Communicatief sterke eigenschap -Uitvoeren van impact- en resultaatanalyses op incidenten en problemen. -Bijdrage in alle overlegstructuren. -Eventueel kennis of notie van Scriptura/easyform/docact, IAM en sharepoint -Interesse in een brede waaier van applicaties (HR applicaties, support applicaties, Finance en ERP applicaties, ...)   Je moet zeer goede kennis hebben van SQL niveau 4   Gradatie 0 -  slecht  5 - zeer goed Een freelance of vaste job Freelance voor een langere termijn als 6 maanden

  • Project Manager Freelance (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1667546-inline.html?cid=Partner_VDAB We zijn bij Prosource op continue basis op zoek naar freelance project managers. Als Project Manager word je ingezet bij één of meerdere van onze klanten. Je plant en beheert de projecten van start tot finish. Je zorgt voor een transparante projectrapportering op regelmatige tijdstippen. Je communiceert met de verschillende stakeholders op alle niveau’s. Op basis van je praktische kennis en ervaring doe je concrete aanbevelingen om de projectmanagement aanpak van de klant te verbeteren.

Zoek naar antwoorden van YELLOW IDEAS in sociale netwerken
Look for responds of YELLOW IDEAS in social networks

Lees alle opmerkingen voor YELLOW IDEAS. Laat een reactie achter voor YELLOW IDEAS. YELLOW IDEAS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YELLOW IDEAS. Leave a respond for YELLOW IDEAS. YELLOW IDEAS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YELLOW IDEAS op de google maps. Adres en contacten YELLOW IDEAS
Location of YELLOW IDEAS on the google maps. Address and contacts of YELLOW IDEAS

Andere gerelateerde bedrijven als come YELLOW IDEAS YELLOW IDEAS: GUY PLASSCHAERT | Lagrou A | AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN | EDDY VANRAES | MARIEN C. CO

Other related companies as YELLOW IDEAS: GUY PLASSCHAERT | Lagrou A | AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN | EDDY VANRAES | MARIEN C. CO

YELLOW IDEAS is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is YELLOW IDEAS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01166717529. Het bedrijf YELLOW IDEAS bevindt zich op het adres: Chauss茅e de Roodebeek 321; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 772,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 735,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Professional training. Lijst met producten zijn Management consultants.
De hoofdactiviteit van YELLOW IDEAS is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YELLOW IDEAS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YELLOW IDEAS, openstaande posities, locatie van YELLOW IDEAS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

YELLOW IDEAS is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is YELLOW IDEAS, company assigned to the tax number BE01166717529. The company YELLOW IDEAS is located at the address: Chauss茅e de Roodebeek 321; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 772,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 735,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Professional training. List of products are Management consultants.
The main activity of YELLOW IDEAS is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of YELLOW IDEAS is not available. You also can look at reviews of YELLOW IDEAS, open positions, location of YELLOW IDEAS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over YELLOW IDEAS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YELLOW IDEAS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YELLOW IDEAS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YELLOW IDEAS, employees, financial statistics.