VORMINGSCENTRUM GENK

Particuliere bedrijvenBosbouw • VORMINGSCENTRUM GENK
Private companiesForestry • VORMINGSCENTRUM GENK

Contactgegevens VORMINGSCENTRUM GENK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VORMINGSCENTRUM GENK: address, phone, fax, email, website, opening hours

VORMINGSCENTRUM GENK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kerkstraat 1; 3600; Genk, België

Telefoon (phone): 089 35 46 16 (+32-089 35 46 16) 089 35 46 16 (+32-089 35 46 16)

Fax (fax): +32 (3) 165-44-84 +32 (3) 165-44-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VORMINGSCENTRUM GENK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VORMINGSCENTRUM GENK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VORMINGSCENTRUM GENK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VORMINGSCENTRUM GENK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VORMINGSCENTRUM GENK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VORMINGSCENTRUM GENK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VORMINGSCENTRUM GENK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VORMINGSCENTRUM GENK
Products information VORMINGSCENTRUM GENK

BTW identificatienummer (tax): BE05442871093
Ondernemingsnummer: 3562835693
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 289,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in VORMINGSCENTRUM GENK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Professional training

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VORMINGSCENTRUM GENK
(Get full report from official database of BE for VORMINGSCENTRUM GENK)

Aanvulling soorten activiteiten voor VORMINGSCENTRUM GENK
Addition kinds of activities for VORMINGSCENTRUM GENK

3466. Kroon en sluitingen | Crowns and closures
3692. Primaire batterijen, droog en nat | Primary batteries, dry and wet
26780301. Papeteries: gemaakt van aangekochte materialen | Papeteries: made from purchased materials
35690402. Gasproducenten (machines) | Gas producers (machinery)
51690601. Essentiële oliën | Essential oils
62110202. Investeringsbankiers | Investment bankers

Werken bij VORMINGSCENTRUM GENK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VORMINGSCENTRUM GENK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VORMINGSCENTRUM GENK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VORMINGSCENTRUM GENK. Looking for open vacancies in other companies

  • Persoperator (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Lanklaar zoeken wij een operator. Je staat in voor het manueel aanvullen van de pers en het instellen van de pers. De functie van persoperator is een fysiek belastende job door enerzijds het tillen van lasten en anderzijds de warmte.  Met 2 operators wordt 1 perskant bediend, waar de extrusies (loopvlakken) worden ingetrokken (automatisch) in een pers en onder hoge druk en temperatuur wordt de rubber gevulcaniseerd in een vorm (mal) met de profieltekening van het loopvlak.  Dit vereist enige technische handigheid en een goede fysieke geschiktheid. In een 2de gesprek wordt de werkplaats bezocht met jou.

  • Cardriver (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het plaatsen van trekogen Wagens verplaatsen op de terminal

  • Voeger op atelier in de bouw (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw functie bestaat uit het voegen van prefabwanden op atelier. Later worden deze opgehaald en getransporteerd naar de werven voor montage. Je werkt onder het paritair comité van de bouw (124), geniet van alle voordelen en werkt telkens van 8u15 tot 16u15.

  • Een sterk staaltje marketing gezocht! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het eerste aanspreekpunt van hun grafische partner. Je zorgt ervoor dat via verschillende kanalen (mail,social media, newsletters,...) klanten van a tot z op de hoogte zijn van het bedrijf zijn producten. De website houdt je helemaal up-to-date. Je organiseert mee beurzen en staat in communicatie met externe leveranciers. Daarnaast werk je ook aan case studies ,product-fiches ,...

  • INSTALLATEUR VERWARMING (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    montage van installaties bij particulieren en projecten afwerking van installaties steeds werken in een ploeg met een collega nauw contact met de dienst verkoop

  • Monteur op verplaatsing (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare, gespecialiseerd in metalen schoorstenen, zijn wij op zoek naar een monteur op verplaatsing. Omschrijving: Onze monteurs (per 2) gaan op veprlaatsing en monteren de schouwen bij onze klanten Je gaat op verplaatsing en krijgt de nodige begeleiding van je collega Je laadt iedere avond de materialen voor de volgende dag Je legt elke avond de volledig bestelwagen terug netjes en vult de montagematerialen terug aan De werkregio is voornamelijk West- en Oost-Vlaanderen.

  • Huishoudhulp/poetshulp Voeren (dienstencheques) (VOEREN)

    Regio: VOEREN

    Bedrijf: PUUUR TONGEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Maintenance Engineer - Regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Gent zijn wij op zoek naar een Maintenance Engineer. Doel van je functie: Enerzijds sta je in voor de opvolging van de chefs van de technische dienst en de techniekers, anderzijds sta je ook in voor het projectmatig verbeteren van de site. Kernwoorden: - Coachen, motiveren en opvolgen; - Organiseren, structureren en verbeteren; Je takenpakket: - Je bekijkt de structuur binnen de onderhoudsdienst en tracht deze zo maximaal mogelijk te optimaliseren. - Je staat dicht bij de elektriciens en de mechaniciens, volgt hen goed op en coacht hen waar nodig. - Je staat in voor de volledige opvolging van het budget van de technische dienst. - Je bent verantwoordelijk voor de technische aankoop en alle investeringen in het machinepark of in materialen. - Je volgt onderaannemers op. - Je werkt sommige projecten volledig uit en stuurt deze. - Je werkt technische en organisatorische verbetervoorstellen uit.

  • Calculator - Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ALTEZ

    Type: Vaste Job

    Je vormt met een verkoper, projectvoorbereider en projectleider een team. Je bestudeert met de verkoper of met de bouwheer de plannen en eventueel de lastenboeken en maakt op basis daarvan de offerte op. Je neemt contact op met leveranciers en onderaannemers voor prijsaanvragen en volgt deze nauwgezet op. Je leert werken met ons eigen calculatiesysteem. Je staat geregeld in voor het maken van ontwerptekeningen. Na een ruime opleidingsperiode en door je sterke interesse in de bouwsector ben je in staat om, na analyse en interpretatie van de bouwtechnische eigenschappen, een concurrentiële prijsberekening op te maken.

  • Systeembeheerder (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    V-IT is op zoek naar Systeembeheerders voor regio's Leuven en Mechelen. Dit kan zowel op freelance basis als op de payroll.

  • Recruitment Consultant / Recruiter Brussel m/v (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Werfreserve

    Adecco koppelt niet alleen de juiste uitzendkracht aan de juiste onderneming, ook onze eigen kantoren behoren tot de meest aangename werkplekken van België. “Better work, better life” zijn dan ook geen holle woorden maar worden omgezet in de praktijk. En die aanpak loont: we hebben al meermaals de titel van Beste Werkgever in de wacht gesleept. Wil je je carrière naar een nieuw niveau brengen en heb je naast talent ook oog voor talent van anderen? Dan is onze vacature van Recruitment Consultant zeker iets voor jou! Jouw taken als Adecco Recruitment Consultant? Als Adecco HR Recruitment Consultant ben je het hart van onze dienst: hét aanspreekpunt voor onze kandidaten en onze klanten. Je staat in voor de dagdagelijkse opvolging van de vraag van onze kandidaten en klanten uit de regio Brussel. Je werkt proactief en gaat op zoek naar de beste medewerkers vooral in de industrie en dit aan de hand van diverse rekruteringstools. Door jouw warme en professionele aanpak leer je zowel jouw kandidaten als klanten goed kennen en kan je optimaal hun noden detecteren. Je screent en test volgens onze basisprocedures. Je zorgt voor een feilloze werkplanning van de uitzendkrachten en je verzorgt de opvolging van hun contracten.

  • barman (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: VANEECKE BRIAN

    Type: Werfreserve

    deze zaak zoek nog 2 gemotiveerde werknemers die als extra kunnen dienen Vb: tijdens carnaval, supportersavond club brugge, braderie, enz... de taken omvatten : Bestellingen klaarzetten Alsook opdienen in de zaal

Zoek naar antwoorden van VORMINGSCENTRUM GENK in sociale netwerken
Look for responds of VORMINGSCENTRUM GENK in social networks

Lees alle opmerkingen voor VORMINGSCENTRUM GENK. Laat een reactie achter voor VORMINGSCENTRUM GENK. VORMINGSCENTRUM GENK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VORMINGSCENTRUM GENK. Leave a respond for VORMINGSCENTRUM GENK. VORMINGSCENTRUM GENK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VORMINGSCENTRUM GENK op de google maps. Adres en contacten VORMINGSCENTRUM GENK
Location of VORMINGSCENTRUM GENK on the google maps. Address and contacts of VORMINGSCENTRUM GENK

Andere gerelateerde bedrijven als come VORMINGSCENTRUM GENK VORMINGSCENTRUM GENK: JOHANNES | COIFFURE B?ATRICE | SMEETS HASSELT | OPTION SURF & SKI | LUC NAERT

Other related companies as VORMINGSCENTRUM GENK: JOHANNES | COIFFURE B?ATRICE | SMEETS HASSELT | OPTION SURF & SKI | LUC NAERT

VORMINGSCENTRUM GENK is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VORMINGSCENTRUM GENK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05442871093. Het bedrijf VORMINGSCENTRUM GENK bevindt zich op het adres: Kerkstraat 1; 3600; Genk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 289,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Professional training. Producten gemaakt in VORMINGSCENTRUM GENK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VORMINGSCENTRUM GENK is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VORMINGSCENTRUM GENK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VORMINGSCENTRUM GENK, openstaande posities, locatie van VORMINGSCENTRUM GENK op de kaart.

VORMINGSCENTRUM GENK is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is VORMINGSCENTRUM GENK, company assigned to the tax number BE05442871093. The company VORMINGSCENTRUM GENK is located at the address: Kerkstraat 1; 3600; Genk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 289,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Professional training. Products created in VORMINGSCENTRUM GENK were not found.
The main activity of VORMINGSCENTRUM GENK is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VORMINGSCENTRUM GENK is not available. You also can look at reviews of VORMINGSCENTRUM GENK, open positions, location of VORMINGSCENTRUM GENK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VORMINGSCENTRUM GENK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VORMINGSCENTRUM GENK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VORMINGSCENTRUM GENK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VORMINGSCENTRUM GENK, employees, financial statistics.