VIZO-Leersecretariaat-CEMOV

Particuliere bedrijvenLegale diensten • VIZO-Leersecretariaat-CEMOV
Private companiesLegal Services • VIZO-Leersecretariaat-CEMOV

Contactgegevens VIZO-Leersecretariaat-CEMOV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VIZO-Leersecretariaat-CEMOV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VIZO-Leersecretariaat-CEMOV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wijngaardveld 9; 9300; Aalst, België

Telefoon (phone): 053 76 76 37 (+32-053 76 76 37) 053 76 76 37 (+32-053 76 76 37)

Fax (fax): +32 (56) 943-63-93 +32 (56) 943-63-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VIZO-Leersecretariaat-CEMOV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VIZO-Leersecretariaat-CEMOV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VIZO-Leersecretariaat-CEMOV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VIZO-Leersecretariaat-CEMOV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VIZO-Leersecretariaat-CEMOV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VIZO-Leersecretariaat-CEMOV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VIZO-Leersecretariaat-CEMOV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VIZO-Leersecretariaat-CEMOV
Products information VIZO-Leersecretariaat-CEMOV

BTW identificatienummer (tax): BE04137969970
Ondernemingsnummer: 1916259765
Hoofdstad (capital): 109,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 812,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in VIZO-Leersecretariaat-CEMOV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Professional training

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VIZO-Leersecretariaat-CEMOV
(Get full report from official database of BE for VIZO-Leersecretariaat-CEMOV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VIZO-Leersecretariaat-CEMOV
Addition kinds of activities for VIZO-Leersecretariaat-CEMOV

5736. Muziekinstrumenten winkels | Musical instrument stores
921104. Courts, niveau van overheid | Courts, level of government
13110101. Ruwe aardolieproductie | Crude petroleum production
30690311. Natte pakken, rubber | Wet suits, rubber
34210201. Clippers, nagels en nagels | Clippers, fingernail and toenail
37130200. Specialiteiten motorvoertuig lichamen | Specialty motor vehicle bodies

Werken bij VIZO-Leersecretariaat-CEMOV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VIZO-Leersecretariaat-CEMOV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VIZO-Leersecretariaat-CEMOV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VIZO-Leersecretariaat-CEMOV. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie arbeider bij Colruyt Group (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productie arbeider word je ingezet in het productieproces van basis- tot afgewerkt product. Aanbrengen van goederen potjes op de machine zetten het klaar maken van de goeden op de machine, snijden, vriezen maken traiteurbereidingen (spaghettisaus, stoofvlees, vol au vent,…) maken van salades (krabsla, vleessla,…) verpakken etiketteren … Dat zijn de verschillende taken van een productie arbeider.

  • Chauffeur CE - dringend (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Zwijndrecht zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE voor nationaal transport in de regio Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Je zal voltijds instaan voor transport met kipper. Ervaring met dieplader en/of haakwagen is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP GROOT POPERINGE (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: MAKKIE POPERINGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Hombeek M/V (HOMBEEK)

    Regio: HOMBEEK

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Kapper/kapster (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: KAPPERSSALON DIRK

    Type: Studentenjob

    Voor ons kapsalon te Halle zijn wij op zoek naar een jobstudent kapper of kapster voor juli en/of augustus. Je zal instaan voor wassen, kleuren, permanenten en brushen van de haren van onze klanten.

  • Tweetalige medewerker webshop (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Vaste Job

    Functie: •U doet de begeleiding van de e-commerce orders. •U bent productspecialist voor de online webshop. •U beantwoordt specifieke vragen van de Franstalige webklanten. •U werkt full time. (5 dagen per week: van maandag tem vrijdag van 08.30 tem 17.00).

  • VERKOOPSMEDEWERKER OPTICIEN (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van de collega's zoeken we een verkoper/verkoopster om klanten te adviseren in de aankoop van monturen en zonnebrillen. De oogtest gebeurt door de collega-optometrist, de verkoopsmedewerker adviseert naar kleur en vorm van een passende bril. Het uitstallen van nieuwe brillen behoort ook tot je taken, en je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft.     Bedrijfsprofiel: Voor een gekende opticien in hartje Hasselt zijn we op zoek naar een vlotte verkoopsmedewerker. Ben je modebewust, commercieel en is het je passie om klanten met het juiste advies te helpen, stuur dan snel je CV naar [email protected]!

  • PHP Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Striktly Business Software - DTI-M

    Type: Vaste Job

    Striktly Business Software is een snel groeiend Hip en Trendy IT Bedrijf dat een CRM heeft geschreven voor en door ondernemers. Om ons team van developers te ondersteunen zijn wij op zoek naar een PHP Developer. Takenpakket: Meewerken aan de ontwikkeling van onze CRM; Onderhoud van bestaande modules; Ontwikkeling van nieuwe modules voor onze Striktly Software Zelf de problemen identificeren en aanpassingen in de code aanbrengen om deze Bug's te verhelpen in samenspraak met het team van developers; Mee brainstormen over vernieuwing; Nieuwste technologieen op de voet volgen en kijken of deze interessant kunnen zijn voor Striktly Pro-actief problemen in de software opsporen en oplossen; Testing; Tickets loggen en opvolgen;

  • projectmedewerker steunpunt toetsontwikkeling en peilingen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Vaste Job

    De projectmanager ondersteunt de teamleider bij het algemene beheer van het steunpunt. Deze projectmanager is verantwoordelijk voor alle financiële kwesties en regelt de personeelsadministratie. Zijn/haar takenpakket omvat:- Financiële taken, zoals meerjaren- en jaarbegrotingen opstellen en opvolgen ervan doorheen het jaar; monitoren van de budgetten per project en hieromtrent duidelijk communiceren met alle betrokken collega’s; opvolging externe en interne aankopen, vergoedingen aan externen, en lopende contracten; beantwoorden van alle vragen van collega’s omtrent financiën; interne en externe communicatie omtrent elk financieel dossier. - Personeelstaken, zoals:  alle contractaanvragen en -verlengingen; interne en externe communicatie omtrent personeelsdossiers en beantwoorden van personeelsgerelateerde vragen.- Rapportage en communicatie, zoals: het jaarplan en de ontwerpbegroting; het jaarverslag en financieel verslag; interne rapportage.- Andere taken, zoals: samen met de medewerker valorisatie de twee studie- en ontmoetingsdagen praktisch voorbereiden; opvolging (wetgeving rond) privacy en ethiek; andere aankopen en kleine administratieve taken. Bedrijfsprofiel: Het Steunpunt Toetsontwikkeling en Peilingen ontwikkelt in opdracht van het Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming peilings- en paralleltoetsen voor het evalueren van de eindtermen in het Vlaamse basisonderwijs en secundair onderwijs. Er werken een twintigtal medewerkers bij het Steunpunt, dat bestaat uit een afdeling toetsontwikkeling, een afdeling schoolfeedback en paralleltoetsen, een afdeling data-analyse, een afdeling organisatie, de projectmanager, de valorisatiemedewerker, de ICT-medewerker, doctoraatsstudenten, de teamleider en de promotor-coördinator.

  • Productiemedewerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Steenbakkerij VANDE MOORTEL

    Type: Vaste Job

    Als productiemedewerker heb je volgende taken: Zetten van de bakstenen voor het bakproces Lossen en stapelen van de bakstenen na het bakproces Sorteren, controleren en verpakken van de afgewerkte producten

  • Aangeboden: stageplek HR (professionele bachelor) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: BRADY

    Type: Leercontract

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en gedreven stagiaire HR. Je krijgt de kans om mee te werken aan de volgende zaken: Rekruteringen en selecties: face to face interviews / telefonische screenings meevolgen vacature intakes met managers CV's screenen assessments meevolgen vacatures posten op jobsites de adminstratie verzorgen kandidaten feedback geven interne HR communicatie interne job transfers/promoties ... HR projecten: meedenken over zaken als employer branding, stageprogramma's soft HR projecten ...

Zoek naar antwoorden van VIZO-Leersecretariaat-CEMOV in sociale netwerken
Look for responds of VIZO-Leersecretariaat-CEMOV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VIZO-Leersecretariaat-CEMOV. Laat een reactie achter voor VIZO-Leersecretariaat-CEMOV. VIZO-Leersecretariaat-CEMOV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VIZO-Leersecretariaat-CEMOV. Leave a respond for VIZO-Leersecretariaat-CEMOV. VIZO-Leersecretariaat-CEMOV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VIZO-Leersecretariaat-CEMOV op de google maps. Adres en contacten VIZO-Leersecretariaat-CEMOV
Location of VIZO-Leersecretariaat-CEMOV on the google maps. Address and contacts of VIZO-Leersecretariaat-CEMOV

Andere gerelateerde bedrijven als come VIZO-Leersecretariaat-CEMOV VIZO-Leersecretariaat-CEMOV: HUIS SUMOR | DANSSCHOOL DIATTARA RAWANE | D & D | Cansier J | REFLECTA DECORATIE

Other related companies as VIZO-Leersecretariaat-CEMOV: HUIS SUMOR | DANSSCHOOL DIATTARA RAWANE | D & D | Cansier J | REFLECTA DECORATIE

VIZO-Leersecretariaat-CEMOV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VIZO-Leersecretariaat-CEMOV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04137969970. Het bedrijf VIZO-Leersecretariaat-CEMOV bevindt zich op het adres: Wijngaardveld 9; 9300; Aalst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 109,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 812,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Professional training. Producten gemaakt in VIZO-Leersecretariaat-CEMOV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VIZO-Leersecretariaat-CEMOV is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VIZO-Leersecretariaat-CEMOV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VIZO-Leersecretariaat-CEMOV, openstaande posities, locatie van VIZO-Leersecretariaat-CEMOV op de kaart.

VIZO-Leersecretariaat-CEMOV is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is VIZO-Leersecretariaat-CEMOV, company assigned to the tax number BE04137969970. The company VIZO-Leersecretariaat-CEMOV is located at the address: Wijngaardveld 9; 9300; Aalst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 109,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 812,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Professional training. Products created in VIZO-Leersecretariaat-CEMOV were not found.
The main activity of VIZO-Leersecretariaat-CEMOV is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VIZO-Leersecretariaat-CEMOV is not available. You also can look at reviews of VIZO-Leersecretariaat-CEMOV, open positions, location of VIZO-Leersecretariaat-CEMOV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VIZO-Leersecretariaat-CEMOV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VIZO-Leersecretariaat-CEMOV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VIZO-Leersecretariaat-CEMOV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VIZO-Leersecretariaat-CEMOV, employees, financial statistics.