LEERSECRETARIAAT PATTYN

Contactgegevens LEERSECRETARIAAT PATTYN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEERSECRETARIAAT PATTYN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEERSECRETARIAAT PATTYN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Struisbeeklaan 5; 2610; Antwerpen (Wilrijk), België

Telefoon (phone): 03 449 92 12 (+32-03 449 92 12) 03 449 92 12 (+32-03 449 92 12)

Fax (fax): 03 449 92 12 (+32-03 449 92 12) 03 449 92 12 (+32-03 449 92 12)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEERSECRETARIAAT PATTYN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEERSECRETARIAAT PATTYN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEERSECRETARIAAT PATTYN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEERSECRETARIAAT PATTYN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEERSECRETARIAAT PATTYN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEERSECRETARIAAT PATTYN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEERSECRETARIAAT PATTYN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEERSECRETARIAAT PATTYN
Products information LEERSECRETARIAAT PATTYN

BTW identificatienummer (tax): BE05570587158
Ondernemingsnummer: 4860595703
Hoofdstad (capital): 748,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 777,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Personnel training

Product categorie (product category): Professional training

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEERSECRETARIAAT PATTYN
(Get full report from official database of BE for LEERSECRETARIAAT PATTYN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEERSECRETARIAAT PATTYN
Addition kinds of activities for LEERSECRETARIAAT PATTYN

20640100. Fruit en fruit schilconfecties | Fruit and fruit peel confections
35650101. Luchtmachines, voor dranken | Aerating machines, for beverages
36480110. Street lighting fixtures | Street lighting fixtures
37310100. Commerciële vrachtschepen, bouw en reparatie | Commercial cargo ships, building and repairing
38230404. Controllers, voor procesvariabelen, alle typen | Controllers, for process variables, all types
51491103. Natte maalmolenproducten | Wet corn milling products
53119900. Warenhuizen, nec | Department stores, nec
87130000. Surveying services | Surveying services

Werken bij LEERSECRETARIAAT PATTYN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEERSECRETARIAAT PATTYN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEERSECRETARIAAT PATTYN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEERSECRETARIAAT PATTYN. Looking for open vacancies in other companies

  • Lassers koper braseren (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Medische sector, opleidingen + certificaten voorzien door bedrijf - Grote projecten (ziekenhuizen en woonzorgcentra)

  • Magazijnier/winkelmedewerker/ Hamont-Achel (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gespecialiseerd in dier en tuin producten gelegen in Hamont-Achel zijn we dringend op zoek naar een winkelmedewerker/ Magazijnier. U helpt mee met de bediening van de klanten in de winkel maar ook in het magazijn. Kennis hebben van het fifo-systeem is een pluspunt alsook ervaring met het bedienen van een heftruck. U werkt tijdens de openingsuren van de winkel, dus ook op zaterdag met een vrije dag in de week ter compensatie. Optie vast!!

  • huishoudhulp Kruibeke (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schoten – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Lokeren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Nieuwkerken (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Hasselt! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Activate

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • STUDENTENJOB (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • Passie om als student mee te helpen in een brillenwinkel! (m/v) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een fijne en goed draaiende winkel gespecialiseerd in oa. de verkoop van brillen en lenzen, zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en vlotte jobstudent om bij te staan in de verkoop! Naast klanten adviseren en helpen in hun aankoop, zorg je er mee voor dat de winkel er elke dag piekfijn uitziet en dat de artikelen netjes gepresenteerd worden (bv. brilmonturen schoonmaken) en dat de winkelrekken worden aangevuld. je zorgt voor een administratieve ondersteuning met het ingeven van bestelbonnen, oogmetingen en kassawerk Jouw werkuren zijn in overleg met de zaakvoerster bespreekbaar en kunnen wisselen doorheen de week en op zaterdagen!

  • Bouwkundig tekenaar met doorgroeimogelijkheden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: BAM Contractors

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het uittekenen van bekistingsplannen van zowel vloerondersteuning als wandbekistingen. Daarnaast maak je ook productietekeningen van negatieven, traditionele en speciale bekistingen, loopvolders alsook de combinaties van systemen indien noodzakkelijk. Je maakt offertes op voor de klanten en doet besprekingen op de werven zelf. Je bent verantwoordelijk / wil in de toekomst de verantwoordelijkheid dragen om de huidge tekenaars te begeleiden en aan te sturen.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Sollicitatiedag 11 oktober: Schoonmaak burelen regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Onze vacatures vinden meestal plaats in de ochtend tussen 6u en 9u en ‘s avonds tussen 17u en 21u en dit zowel deeltijds als voltijds.

Zoek naar antwoorden van LEERSECRETARIAAT PATTYN in sociale netwerken
Look for responds of LEERSECRETARIAAT PATTYN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEERSECRETARIAAT PATTYN. Laat een reactie achter voor LEERSECRETARIAAT PATTYN. LEERSECRETARIAAT PATTYN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEERSECRETARIAAT PATTYN. Leave a respond for LEERSECRETARIAAT PATTYN. LEERSECRETARIAAT PATTYN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEERSECRETARIAAT PATTYN op de google maps. Adres en contacten LEERSECRETARIAAT PATTYN
Location of LEERSECRETARIAAT PATTYN on the google maps. Address and contacts of LEERSECRETARIAAT PATTYN

Andere gerelateerde bedrijven als come LEERSECRETARIAAT PATTYN LEERSECRETARIAAT PATTYN: DE LEUGENBERG | SANTO DELLA LIBERA | ASSENEEDSE BADMINTONCLUB | SWILLENS TH. H.& MARIA E. | Chez Zeki

Other related companies as LEERSECRETARIAAT PATTYN: DE LEUGENBERG | SANTO DELLA LIBERA | ASSENEEDSE BADMINTONCLUB | SWILLENS TH. H.& MARIA E. | Chez Zeki

LEERSECRETARIAAT PATTYN is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEERSECRETARIAAT PATTYN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05570587158. Het bedrijf LEERSECRETARIAAT PATTYN bevindt zich op het adres: Struisbeeklaan 5; 2610; Antwerpen (Wilrijk). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 748,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 777,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Professional training. Lijst met producten zijn Personnel training.
De hoofdactiviteit van LEERSECRETARIAAT PATTYN is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEERSECRETARIAAT PATTYN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEERSECRETARIAAT PATTYN, openstaande posities, locatie van LEERSECRETARIAAT PATTYN op de kaart.

LEERSECRETARIAAT PATTYN is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEERSECRETARIAAT PATTYN, company assigned to the tax number BE05570587158. The company LEERSECRETARIAAT PATTYN is located at the address: Struisbeeklaan 5; 2610; Antwerpen (Wilrijk). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 748,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 777,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Professional training. List of products are Personnel training.
The main activity of LEERSECRETARIAAT PATTYN is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LEERSECRETARIAAT PATTYN is not available. You also can look at reviews of LEERSECRETARIAAT PATTYN, open positions, location of LEERSECRETARIAAT PATTYN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEERSECRETARIAAT PATTYN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEERSECRETARIAAT PATTYN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEERSECRETARIAAT PATTYN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEERSECRETARIAAT PATTYN, employees, financial statistics.